sonra üzerine yumurta çörek otu 200 derecede pişirdim çiğ yemişim gibi yazmışım da
raporumu vereyimm :)
sabah 11:30 gibi yaptım kahvaltımı 1 dilim beyaz ekmek peynir zeytin domates
öğle 1 türk kahvesi 2 küçük elma
akşam 4 küçük yağsız mercimekli börek (sıfır yağla yaptım)
2 portakal şimdi de siyah çay içicem daha da yemem heralde
Edebiyat öğretmeniyim bakma yazım kurallarına uymadığıma.Sen ne öğretmenisin? Ben spor yapmayı sevmiyorum yürüyüş dışında. Bir de performans belası var başımda cengaverlik yaptım şimdi oku oku bitmiyor yazılı okumak çok kolaymış bu performans yanında:)) 3 sınıf 9 var şiir defteri oluşturma, 3 sınıf 9 (dil ve anlatım) 10 tane sevdikleri sanatçının şarkısında ses olayları. Kalabalıklar da vay halime... Şimdi spor hiç yapamam. 1 yaşında oğlan da ilgi istiyor bir de büyük oğlum var 10 yaşında onunla hiç ilgilenemiyorum bile...
Ben de kuru dolma yedim. Patlıcan, biber. Benim meşhur komşulardan Antepli pek de güzel yapıyor...
Mercimek böreği nasıl yapılıyor ?
İllaki yeyince olmuyor maalesef. Diyetsiz de pek verilmiyor...
Maşallah ben bugün coştum ... Bugün pek verimli geçmedi maşallah sana...
Çokmuş canım bence bu kadar pahalı dr ye gerek yok...
Sağ olasın... Ben de gofret yedim bugün... 4 saat ara öğünler de içinde mi 4 saatte?
afiyet olsun cnm ama yoğurt veya ayran tüketseydin keşke böreğin yanında ... kalsiyum göbek yağlarını eritiyomuş...
bende ing. öğretmeniyim ve benimde performanslar duruyo odanın bi köşesindeama sen abartmışssın baya şimdiden kolaylıklar dilerim:) ben 1 sayfalık ödev istedim sağolsun 4 sınıfım da işimi kolaylaştırdı netten çıktı almış uyanıklar bende hiç dikkate almıcam direk ortalamanızı vericem dedim :)) ama 4 anadolu sınıfım war onları didikleyip hataları falan düzeltip notlandırmam lazım ...
kuzucuklarını allah bağışlasın 1 yıl içinde yine iyi toparlamışsın tebrik ederim
Edebiyat öğretmeniyim bakma yazım kurallarına uymadığıma.Sen ne öğretmenisin? Ben spor yapmayı sevmiyorum yürüyüş dışında. Bir de performans belası var başımda cengaverlik yaptım şimdi oku oku bitmiyor yazılı okumak çok kolaymış bu performans yanında:)) 3 sınıf 9 var şiir defteri oluşturma, 3 sınıf 9 (dil ve anlatım) 10 tane sevdikleri sanatçının şarkısında ses olayları. Kalabalıklar da vay halime... Şimdi spor hiç yapamam. 1 yaşında oğlan da ilgi istiyor bir de büyük oğlum var 10 yaşında onunla hiç ilgilenemiyorum bile...
Ben de kuru dolma yedim. Patlıcan, biber. Benim meşhur komşulardan Antepli pek de güzel yapıyor...
Mercimek böreği nasıl yapılıyor ?
İllaki yeyince olmuyor maalesef. Diyetsiz de pek verilmiyor...
Maşallah ben bugün coştum ... Bugün pek verimli geçmedi maşallah sana...
Çokmuş canım bence bu kadar pahalı dr ye gerek yok...
Sağ olasın... Ben de gofret yedim bugün... 4 saat ara öğünler de içinde mi 4 saatte?
yediklerimi de yazıp gideyim:) bu gün bende regl oldum zaten haftada bi gün istediğimi yiyodum bu gün o şekilde takıldım:)
sabah:
1 haşlanmış yumurta,kaşarlı peynirli tost,açık çay
öğlen:
yarım lavaşla hazırlanmış et dürüm,patates kızartması,az ketçap ve mayonez,1 büyük ayran
ara:
1 ceviz,yeşilçay,minik havuç
akşam:
1 kase mercimek çorbası,yumurtalı ot kavurması(ıspanak,ısırgan,pazı ve pırasalı:)) , 1 dilim ekmek
ara:
4,5 bardak açık çay ve tam buğday unuyla az şekerli ve yagsız yaptığım elmalı tarçınlı cevizli kekten 1 dilim yedim
2 lt su
50 dk spor yaptımşimdi de uyumaya gidiyorum:) iyi geceler herkese
Yok canım ara öğünler içinde değil. yalnız Karatay hoca ara öğün istemiyor diyetnde. Sıcak bakmıyor yani. ben de ara öğünleri kaldırmayı düşünüyorum.. Bu arada bende felsefe öğretmeniyim:)) ama bu dönem çalışmadım, şubatta başlıyorum. bebeğim 6 buçuk aylık oldu. doğum kilolarını acil vermek istyorum kızlar.. Valla 73 den 66 ya kolaylıkla indim, üzerine 1 kilo aldım geri geriye.. 3 gündür sıkı diyetteyim, pek inancım kalmadı kilo vereceğime. 10 gün içinde 1 kilo gitmezse acil dukana başlıyorum.. ama Dukan çok zorluyor insanı. Markete gidip diyet ürün alışverişi yapmam lazım, kafa yormak lazım ne yiyeceğine.. bebek olunca markete gitmek bile zor. eşim geç geliyor, al dediklerimi almayı beceremiyor.. on kere arıyor markette sinirimi bozuyor..
afiyet olsun cnm ama yoğurt veya ayran tüketseydin keşke böreğin yanında ... kalsiyum göbek yağlarını eritiyomuş...
aaaa bilmiyodumm genelde yerim yoğurt ama dün yemedim :)
:)) Teşekkür ederim...
Ben yazmamyayım bugün gün vardı epey yedim adetliyim o yüzden deyip teselli bulayım...:))
MRTMUHASEBE umarım yorulmadan fazla kalori almadan aylık gününü atlatmışsındır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?