60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşil mercimeği haşlayıp maydonoz beyaz peynirle yufkaya sardım sıfır yağ :)

sonra üzerine yumurta çörek otu 200 derecede pişirdim çiğ yemişim gibi yazmışım da

Dün yedıklerım;
sabaheynır,domates,kıvırcık,salatalık
ara:elma
oglen:bezelye yemegı salata
ara:salatalık
aksam:bir tabak dolusu salata

Bugünkü menüm;
Sabah
Kepek ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost
1 çay (tek şekerli)
1 yeşil çay şekersiz

Öğle;
Domates çorbası
salata (yağsız-- limonlu ve sirkeli)
3 yemek kaşığı pilav ve bir parça et döner
1 türk kahvesi orta şekerli
1 yeşil çay şekersiz

Akşam;
Yoğurt yulaf ezmesi
Elma yada mandalina

Ve gün boyunca su toplam; 2 lt

Son düzenleme:
Sabah 11 30

Beyaz peynir(1 kibrit kutusu)
Kaşar peynir (Yrm kibrit kutusu)
2 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
1 domates
Şekersiz çay

Öğlen
1 kupa nescafe sütlü şekersiz
yanında şekersiz sarelle cokokrem(2 tatlı kaşığı)

Akşam 18 30
Tereli, rocalı, domatesli ton balığı salatası
Anadolu çorba
Light cola(2 bardak)

Ara öğün
Meyve(elma yada portakal) yanında da muz yerim herhalde geceye doğru..

İyi diyetler herkese..

afiyet olsun cnm ama yoğurt veya ayran tüketseydin keşke böreğin yanında ... kalsiyum göbek yağlarını eritiyomuş...

bende ing. öğretmeniyim ve benimde performanslar duruyo odanın bi köşesinde ama sen abartmışssın baya şimdiden kolaylıklar dilerim:) ben 1 sayfalık ödev istedim sağolsun 4 sınıfım da işimi kolaylaştırdı netten çıktı almış uyanıklar bende hiç dikkate almıcam direk ortalamanızı vericem dedim :)) ama 4 anadolu sınıfım war onları didikleyip hataları falan düzeltip notlandırmam lazım ...
kuzucuklarını allah bağışlasın 1 yıl içinde yine iyi toparlamışsın tebrik ederim

yediklerimi de yazıp gideyim:) bu gün bende regl oldum zaten haftada bi gün istediğimi yiyodum bu gün o şekilde takıldım:)

sabah:
1 haşlanmış yumurta,kaşarlı peynirli tost,açık çay

öğlen:
yarım lavaşla hazırlanmış et dürüm,patates kızartması,az ketçap ve mayonez,1 büyük ayran

ara:
1 ceviz,yeşilçay,minik havuç

akşam:
1 kase mercimek çorbası,yumurtalı ot kavurması(ıspanak,ısırgan,pazı ve pırasalı:)) , 1 dilim ekmek

ara:
4,5 bardak açık çay ve tam buğday unuyla az şekerli ve yagsız yaptığım elmalı tarçınlı cevizli kekten 1 dilim yedim

2 lt su
50 dk spor yaptım şimdi de uyumaya gidiyorum:) iyi geceler herkese

Nickinden dolayı İngilizce olduğunu tahmin etmiştim:)) Ben bilgisayar çıktısı kabul etmedim ciddi ciddi şiir defteri yapılar 20 şiir 20 şair hayatı eserleri. Not kırmak için epey detaylı değerlendiriyorum. Anadolu lisesi yoksa hepsine 100 vermem lazım istemiyorum tabi... Dil anlatım için de her biri farklı sanatçı seçmiş tüm şarkılarda bulmadıklarını buluyorum ki yüksek vermeyeyim. Müfettişler de epey önemsemiş bu performansı bir de saçma sapan analiz var of... Senin azmış bir sayfa... Hata düzeltmek çok zor bir günde 1 sınıf bitiyor benim öyle...( Salı da sonmuş not girmek için...(

Evet çabuk verdin diyor herkes... Bölgesel olunca pek çirkin duruyor benim de bölgesel kilolar o yüzden hırs yaptım... Bir de ben 7. haftadan doğuma kadar yattım hep o yüzden çok kilo almıştım ve bunalmıştım yürümek filan iyi geldi dışarı meğer ne güzelmiş...

Yok canım ara öğünler içinde değil. yalnız Karatay hoca ara öğün istemiyor diyetnde. Sıcak bakmıyor yani. ben de ara öğünleri kaldırmayı düşünüyorum.. Bu arada bende felsefe öğretmeniyim:)) ama bu dönem çalışmadım, şubatta başlıyorum. bebeğim 6 buçuk aylık oldu. doğum kilolarını acil vermek istyorum kızlar.. Valla 73 den 66 ya kolaylıkla indim, üzerine 1 kilo aldım geri geriye.. 3 gündür sıkı diyetteyim, pek inancım kalmadı kilo vereceğime. 10 gün içinde 1 kilo gitmezse acil dukana başlıyorum.. ama Dukan çok zorluyor insanı. Markete gidip diyet ürün alışverişi yapmam lazım, kafa yormak lazım ne yiyeceğine.. bebek olunca markete gitmek bile zor. eşim geç geliyor, al dediklerimi almayı beceremiyor.. on kere arıyor markette sinirimi bozuyor..

Maşallah epey doymuşsun bugün. Okulda öğlen bizde de dışarıdan istiyorlar canım çekse de istemiyorum...

Dukan beni hayattan soğuttu. Verirsin bence. Bir ara hızlı incelme diyetine bak goggleden ben onunla 2 defa 9 ar kilo verdim hem güzel hem kolay. Dukan dediğin gibi çok zor.Ve zengin diyeti:)) Her ürün diyet. Süttü peynirdi yoğuttu tavuk et balık, yulaf kepeği bile çok pahalı... Gerçi çok gidiyor. Bir de kurt üzümü bulamadım ben Antakyada.

Gafel meslektaşız demek...

Bebiş de küçük yorar şimdi dişti vs... Bu arada Karatay meyve yemeyin diyor haftada 1 diyor. Ben meyve severim az geldi bana...

Linguist ben de dün adet oldum yarın kadın doğuma gideceğim 3. gün gel dedi. Acaba kilo vermek de adeti uzatır mı?

bu gün yediklerim

sabah 2 yumurta 1 dilim ekmek 7 zeytin biraz peynir çay(şekersiz çay)

öğlen 1 dilim kepek ekmek

akşam 3 ortaboy bonfile (ince) 2 kase yoğurt 1 kepek ekmek dilimi

2 portakal

yarın sıram (gün) var kızlar o yüzden temizlik işim vardı bu gün öğlene kadar evi sildim süpürdüm yürümedim,ama pazar alışverişi yaparken yarım saat falan yürüdüm...

pazara kaldı benim spor....iyigeceler...

2 gündür istediğim gibi gitmiyor diyet işi: Bugün yediklerime gelince:

Sabah 2 dilim kepekli light ekmeği, 5 -6 diyet zeytin, minik peynir, tereyeğlı sucuklu yumurta, şekersiz çay, az domates ve salatalık

Ara: 1 muz, yarım portakal

Öğlen: 2 izmir köfte azıcık patatesinden, 1 dilim kepek ekmeği az light yoğurt

Akşam: Kahvaltı yaptık yemek yoktu. Sabahki menüden sucuklu yumurta yok onun yerine 3 haşlanmış yumurtayla soğanlı salata yaptım ortaya koydum. Bir de ayva marmelatı yedim epey, biraz da komşulardan kısır(

Az önce az sütlü nescafe, 1 tatlı kaşığı peynirli irmik helvası komşulardan:))

MRTMUHASEBE umarım yorulmadan fazla kalori almadan aylık gününü atlatmışsındır...

BU GÜN GÜNÜM VARDI bol bol yedim

sabah

8 zeytin 1 kepek dilimi biraz peynir yarım domates süt

çalıştığımız için günlerimiz akşam oluyor

2 poğaça 2 börek 2 kurabiye 1 salata 1 parça sütlü kremalı pasta 1 dolma 2 şekersiz çay yarım elma yarım portakal

bu kalori 1 hafta yeter herhalde kilo kesin tavan yapacak

ama gün arkadaşlarım hep zayıfladığımı söylüyor

bu pazartesi tartılıcaz bu hafta spor yoğun geçecek haliyle pazar günüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…