- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
tsk ederim hosbuldum.bide hipotiroit var bende ya. yesilcay faydalimi ben icemiyorum onu hic:-(
Aman Allah ım bana neler oluyorrrr ya ne guzel guzel gıdıyordum ya ne olduysa msıafırlerdı mısafırlıge gıtmeydı anneye yemege gıtme derken 63 ten dusuyor gıbı oluyordum kı 64 olmusum ya cok kızdım kendıme cokk ne yapıyorsun sen dedım kendı kendıme sen hep 58 kılo belı ıncebır kızdın,tabı kızgınlıgıma nıkaha gıderken gıyındıgım elbısede goben ve basenler yanlar fıskırınca ıyıce kızdım....ve tamamdır haftanın baslangıcı ıle beraber sıkı rejıme gırılmıstır ustelık artık 58 degıl hedef 55'tir buda kendıme verdıgım bı ceza bu kılolardan kurtulunacakkkk ve hergun yedıklerım paylasılacak!bu kaarara uyulacak =) herkese verdıgı kararda ıstıkrarlı rejımlerınde basarılar dılıyorummm
arkadaşlar ben kilo veremedim dikkat etmeye başlayalı 1 hafta oldu.. Hala 67 kiloyum. Bu nedenle şok diyete ihtiyacım var.. 2 kilo hızlıca vermek istiyorum. Verirsem kendime güvenim gelecekkk....
Dün yediklerim
ara
bir avuç dut kurusu
3 kayısı kurusu
1 ceviz
1 bardak şekersiz sütlü nescafe
akşam
tarhana çorbası
salata
hamsi
ara
3 kurabiyecik:))
hamsi tava ise kötü birde şu üç kurabiye...yaraladı beni gerçekten...görmeseydim ne olurrrrrdduuu
kararlı olman çok güzel ama burada kararsız olmadım mı olmuyor işte sakın salma kendini ben okuyup şunu yeme bu nedir gibi uyarılar yapabilirim.aslında birbirimizi uyarmalıyız aman iyi yapmışşın demiyelim birbirimize salıyor çünkü o zaman insan...
Selam kızlar çok kötü grip oldum raporluyum evde yatıyorum canım bişey istemiyor geçen hafta 67.2ydim bu hafta 66.6 ya indim durmak yok kızlar kaçamak yapmayın ya bizi yoldan çıkarıyorsunuz :)
geçen hafta 66,70 bu hafta 65,40
Maşallah arkadaşım bu hafta son yazan arkadaşımızla sen iyi verişsin.Bu hafta ben bayağı yedim olmadı maalesef. Geçen hafta: 59.6 idim. Bu hafta 59.3 olmuşum saba itibariyle. Bu haftada okulun son haftası yine bir yerlere gidilecek ziyarete bakalım tutabilecek miyim kendimi derhal yürüyüşe başlamam lazım. Bugün performans ödevlerini flaşa attırırkrn Ankaranın bağları da vardı oynarım evde diye attırdım ...
Ankaranın bağları...
erimiyor bu göbek yağları....oy oy oy
Haerkese merhaba
1haftadir yazamadim bebegim dis cikariyor
kilom 62 den 61.4 e dustu insallah bu hafta da ayni olur
bu arada bugun platese basliyorum :)
geçen hafta 66,70 bu hafta 65,40
Senin göbekten mi kilolar? Benim de hiç yok göbeğim basen, kalça kısmım var tam bir armut...
Erir inşallah göbek yağı eritmek zor sanırım
mekikten neret ederim...
İnşallah. Benim oğlan da 14 aylık 7. dişi için epeydir uğraşıyor ancak ucu göründü ama çok zor çıkıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?