60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu gün herkes tartılsın ben yarın listeyi hazırlarım.sizlerden ricam geçen haftaki kilolarınızıda belirtirseniz teyit olarak iyi olu....

Hoşcakalın

kararlı olman çok güzel ama burada kararsız olmadım mı olmuyor işte sakın salma kendini ben okuyup şunu yeme bu nedir gibi uyarılar yapabilirim.aslında birbirimizi uyarmalıyız aman iyi yapmışşın demiyelim birbirimize salıyor çünkü o zaman insan...

hamsi tava ise kötü birde şu üç kurabiye...yaraladı beni gerçekten...görmeseydim ne olurrrrrdduuu

kızlar geçen hafta diyet yapamadım annemde kaldım her gün bir yere gittik dışarda yemek yedik vs. hiç hakim olamadım kendime. hala 63 üm. bugün dikkat ediyorum. bakalım buraya daha sık uğramam lazım zayıflamak için.

hamsi tava ise kötü birde şu üç kurabiye...yaraladı beni gerçekten...görmeseydim ne olurrrrrdduuu

Ya yedik de ne oldu löp löp et oldu:)) kilo milo veremedim ben bu hafta. geçen hafta ile aynı kaldım.. cuma günü daha zayıf oluyorum ben ya. hafta sonu mutlaka bir yere gidiyoruz ve boğazımı tutamıyorum. dün annemdeydim.. anne hatun kişi pişirmiş de pişirmiş.. yine ii tuttum. onlar sürekli hamur işi yer. bu hafta 3 kurabiye ile kurtardım.

hamsi tava harikaydı..

Gercekten kararlı olmak gerekıyor ben ılk zamanlar ıyı baslamıstım zor bıse yok az yıyıne hafıfledım hemen dıyıp saldım bılıyorum kendı hatamı ustelık benı suffle mahvettı =) bıde evlendıkten sonra herkes gıbı bende kılo aldım yıllardır 58 dım evlenene kadar =( ama artık dıkatlıyım bı suredır cayımıda sekersız ıcıyorum mesela nescafeyıde bıraktım kı ben caya nescafeye 3 seker atardım,aksamları yemekten yarım saat sonra egzersızde yapıcam bundan sonra ogle arasıda havalar guzel oldukca yuruyus yapıcam kararlıyım bu sefer zayıflamalıyım,55 kıloya dustukten sonra hamıle kalmak ıstıyorum cunku once zayıflamalıyım=) ben hergun bı oncekı gunun menusunu yazacagım

Selam kızlar çok kötü grip oldum raporluyum evde yatıyorum canım bişey istemiyor geçen hafta 67.2ydim bu hafta 66.6 ya indim durmak yok kızlar kaçamak yapmayın ya bizi yoldan çıkarıyorsunuz :)

Selam kızlar çok kötü grip oldum raporluyum evde yatıyorum canım bişey istemiyor geçen hafta 67.2ydim bu hafta 66.6 ya indim durmak yok kızlar kaçamak yapmayın ya bizi yoldan çıkarıyorsunuz :)

geçmiş olsun ol arkadaşşş...doğru bizde siz boşlayınca boşluyoruz....hele ben geçen hafta yediklerimle bi dünya doyuyoooooo

geçen hafta 66,70 bu hafta 65,40

Maşallah arkadaşım bu hafta son yazan arkadaşımızla sen iyi verişsin. Bu hafta ben bayağı yedim olmadı maalesef. Geçen hafta: 59.6 idim. Bu hafta 59.3 olmuşum saba itibariyle. Bu haftada okulun son haftası yine bir yerlere gidilecek ziyarete bakalım tutabilecek miyim kendimi derhal yürüyüşe başlamam lazım. Bugün performans ödevlerini flaşa attırırkrn Ankaranın bağları da vardı oynarım evde diye attırdım ...

Ankaranın bağları...
erimiyor bu göbek yağları....oy oy oy

Haerkese merhaba
1haftadir yazamadim bebegim dis cikariyor
kilom 62 den 61.4 e dustu insallah bu hafta da ayni olur
bu arada bugun platese basliyorum :)

Ankaranın bağları...
erimiyor bu göbek yağları....oy oy oy

Senin göbekten mi kilolar? Benim de hiç yok göbeğim basen, kalça kısmım var tam bir armut...

Erir inşallah göbek yağı eritmek zor sanırım mekikten neret ederim...

Haerkese merhaba
1haftadir yazamadim bebegim dis cikariyor
kilom 62 den 61.4 e dustu insallah bu hafta da ayni olur
bu arada bugun platese basliyorum :)

İnşallah. Benim oğlan da 14 aylık 7. dişi için epeydir uğraşıyor ancak ucu göründü ama çok zor çıkıyorlar...

sabah
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 tutam maydonoz
2 zeytin
yrm kbrit kutusu beyaz peynir
şekersiz çay.

öğlen
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
light kola

ara
2 mandalina
1 sütlü şekersiz nescafe

akşam
1 dilim tavuk göğsü tatlısı
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim çavdar ekmeği

Selam kizlar bu ara evde internet yoktu buraya yazamadim .tabii pek dikkat etmedim . kilom sabit bu hafta reglli oldugum icin hala sislikte var en son 67.7 kg idim .simdi 68 kg yim.

Bugun yediklerim
Sabah 1 haslama yumurta 1 dilim ekmek biraz peynir biraz kozlenmis kirmizi biber ve biraz maydanoz
Ara bir elma ve bol su
Oglen 5 parca tavuk kanat izgara ve bolca yagsiz salata
Ara bir cikolatali gofret oglum yiyince dayanamadim bende yedim
Aksam 1 kepce tarhana corbasi ve haslanmis karnibahar az zeytinyagi ve limon soslu

Milliyet'in haberine göre kilo verirken direnen kilolarınızın olma nedeni şöyle imiş..

NEDEN KiLOLAR ZOR GiDiYOR?

05.02.2012

Dirençli kilolar moralinizi bozmasın. Daha önce de kilo alıp verdiyseniz, bedeniniz önceki kilolarınıza sadakat gösterme eğiliminde olur. Uzun süre kaldığınız kilo, diyetin ortasına denk gelerek zayıflama hızınızı yavaşlatabilir

Böyle bir durumda sabırlı olmak ve hareketi artırarak olumsuz enerji dengesine yardımcı olmak en doğru yol. Kendinizi aç bırakmak kesinlikle çözüm değil. Üstelik siz aç kaldıkça metabolik hızınız daha da yavaşlar ve fazla kilo alma riski doğar.

Yanlış kilo hedefi
Sadece boy uzunluğunuza bakarak ve 20’li yaşları düşünerek ideal kilo hesaplıyorsanız yanlış yoldasınız. Çünkü ideal kiloyu bulmada yağ ve kas oranı, boy uzunluğundan daha etkili. Tabii yaşınızı da unutmamak lazım. 55 yaşında menopozdaki bir kadının 25 yaşındaki kilosunu hedeflemesi gerçekçi değil.
Diyelim ki, 160 cm., boyunda ve 70 kilo ağırlığında, 45 yaşında bir kadınsınız. Vücudunuzda da yüzde 30 yağ var. Kabaca hesapla vücudunuzda
21 kilo yağ var demektir. 70 kilo ağırlığınızın 21 kilosu yağsa geriye kalan 49 kiloyu kas, kemik, su ve diğer dokular oluşturur. 49 kilo yağsız dokuyla vücutta olması gereken minimum 12-13 kilo yağı toplarsak 62-65 kilo olmanız yeterli. Oysa sadece boy uzunluğunuzu değerlendirseydik 160 cm. için 53-55 kilo olmanız gerekirdi.

Ölçüsüz beslenme çocukluktan geliyor
Yediklerimiz ne olacağımızı belirler. Çeşitli çalışmalarda gençlik döneminde yüksek proteinli, çok düşük kalorili diyet yapan grupla yüksek lifli ve dengeli diyet yapan grup, yetişkinlik dönemlerinde karşılaştırıldı. İlk grubun daha kilolu ve yağ oranlarının daha yüksek olduğu görüldü. Bu, ileri yaşlarda zor kilo vermenin sebebi olabilir.
Kilo kaybetme hızı, hedef kilonuza yaklaştıkça azalabilir çünkü bedeninizi korumak için daha az kalori harcamanız gerekir. Kaybedilen her kilo, harcadığınız kalorinin de azalması anlamına gelir. Bu sebeple vücut ağırlığınız azaldıkça ihtiyaç duyduğunuz kalori de azalır. 70 kilodayken yediğiniz besinleri, 62 kilodayken yerseniz kilo veremezsiniz.

Hedefe yaklaştıkça disiplin bozuluyor
Kilo verme kararının başlangıcında genellikle çok daha disiplinli oluruz. Çevreden gelen yemek tekliflerine ve ısrarlara kulak asmayız. Ama 8-9 kilo verdikten sonra etraftan gelen iltifatlar ve övgüler, yoldan çıkmamıza neden olabilir. Her gün yapılan 50-60 kalorilik küçük kaçamaklar, haftada 400-500 kalori ayda da iki bin kalori eder.

KARIN YAĞLARI iÇiN YEŞiL ÇAY
Hedefiniz karın bölgenizde toplanan dirençli yağları eritmekse, yeşil çayı diyetinize eklemeyi unutmayın. Çeşitli çalışmalar, yeşil çayın özellikle karın bölgesi üzerinde
kilo kaybına yardımcı özellikleri olduğunu gösteriyor.

YENi BiR ŞEY DENEYiN
Uzun zamandır aynı programın içindeyseniz, farklı bir beslenme şekli veya öğün saatlerinde değişiklik yapmayı, akşam mümkün olduğunca erken yemeyi deneyebilirsiniz. Hareketinizi artırmak, en hızlı cevap veren yol. Farklı kahvaltı seçenekleri de metabolizmanızı hızlandırır. Örneğin kahvaltıda meyve suyu varsa onun yerine meyve yiyin. Böylece kalori alımını üçte bir oranında azaltmış olursunuz.

BEDENiNiZi DiNLENDiRiN
Eğer üç aydan daha uzun bir süredir diyet yapıyorsanız programa bir süre ara verin, kilo koruma programına geçin ve aynı kiloyu korumayı deneyin. Koruma döneminde uzun zamandır yemediğiniz besinleri tüketin (ama kararında!) Tekrar diyete başladığınızda sorun oluşturan son 2-3 kiloyu daha rahat verebilirsiniz.

Bu yazı açıkçası beni umutlandırdı. İdeal kiloma yaklaştığımı düşünüyorum. Ben 29 yaşındayım, 1 doğum yaptım. Boyum 174. Bu duruma göre ideal kilom 64 olmamalı.. belki de 65 olmalı. Bilemiyorum ki. Kızlar ideal kilolarımızla ilgili bence gerçekçi tahminlerde bulunalım. 18 yaşımızdaki kiloya dönmeye çalışmak hiç de gerçekçi değil. Ki ben o dönem 53 kilo falandım, boyum da 170.. Bu yazı ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Oğlum ilk dişlerini cikariyor bizi bayağı zorluyor galiba zorluk gormedik daha. araya da sporu sikistirmaya çalışınca bitiyorum iste...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…