malesef atlatamadım arkadaşım
Maşallah epey doymuşsun bugün.Okulda öğlen bizde de dışarıdan istiyorlar canım çekse de istemiyorum...
Linguist ben de dün adet oldum yarın kadın doğuma gideceğim 3. gün gel dedi. Acaba kilo vermek de adeti uzatır mı?
2 gündür istediğim gibi gitmiyor diyet işi: Bugün yediklerime gelince:
Sabah 2 dilim kepekli light ekmeği, 5 -6 diyet zeytin, minik peynir, tereyeğlı sucuklu yumurta, şekersiz çay, az domates ve salatalık
Ara: 1 muz, yarım portakal
Öğlen: 2 izmir köfte azıcık patatesinden, 1 dilim kepek ekmeği az light yoğurt
Akşam: Kahvaltı yaptık yemek yoktu. Sabahki menüden sucuklu yumurta yok onun yerine 3 haşlanmış yumurtayla soğanlı salata yaptım ortaya koydum. Bir de ayva marmelatı yedim epey, biraz da komşulardan kısır (
Az önce az sütlü nescafe, 1 tatlı kaşığı peynirli irmik helvası komşulardan:))
MRTMUHASEBE umarım yorulmadan fazla kalori almadan aylık gününü atlatmışsındır...
BU GÜN GÜNÜM VARDI bol bol yedim
sabah
8 zeytin 1 kepek dilimi biraz peynir yarım domates süt
çalıştığımız için günlerimiz akşam oluyor
2 poğaça 2 börek 2 kurabiye 1 salata 1 parça sütlü kremalı pasta 1 dolma 2 şekersiz çay yarım elma yarım portakal
bu kalori 1 hafta yeter herhalde kilo kesin tavan yapacak
ama gün arkadaşlarım hep zayıfladığımı söylüyor
bu pazartesi tartılıcaz bu hafta spor yoğun geçecek haliyle pazar günüde
Arada olur öyle dün de ben misafirlikteydim günde. Yazmadım ben de:) Hatta günde forumdan bahsettim yazıyoruz nasıl yazacağım diye:)) Yazmadım... Hile yaptım yani...Bir arkadaş dedi ki tv de dr demiş arada yeyin midenizi şaşırtın diye... Arada şaşırtmak lazım...
evet onu ben de duymuştum metabolizma alışıyormuş az yemeye o yüzden de belli bir yerden sonra kilo verilmiyormuş :) ya kızlar çok alakasız olucak ama benim unutkanlık sorunum var aşırı derecede olmaya başladı ne yapabilirim ne yemeliyim bilen var mı? mesela 2 dakika önce bişey okuyorum anında unutuyorum
2 dakika önce olan bir şeyi unutmak hafıza ile değil dikkatle alaklı bir olay, bu ara çok yoruluyor olabilirsin veya stresli olabilirsin.evet onu ben de duymuştum metabolizma alışıyormuş az yemeye o yüzden de belli bir yerden sonra kilo verilmiyormuş :) ya kızlar çok alakasız olucak ama benim unutkanlık sorunum var aşırı derecede olmaya başladı ne yapabilirim ne yemeliyim bilen var mı? mesela 2 dakika önce bişey okuyorum anında unutuyorum
arkadaslar bende 68kilo 2cocuk annesi surekli oturarak calisan bi bayan olarak araniza katilmak istiyorum tek basima olmuyo.sabah baslayip oglene birakiyorum diyeti:-( banada yardim edinn araniza alin lutfenn
merhaba hoş geldin
arkadaslar bende 68kilo 2cocuk annesi surekli oturarak calisan bi bayan olarak araniza katilmak istiyorum tek basima olmuyo.sabah baslayip oglene birakiyorum diyeti:-( banada yardim edinn araniza alin lutfenn
canlar bu gün bende tutamadım kendimi( eşime yapıpta yemicem dediğim şeylerden yedim isimleri lazım değil :18:
vicdanımı rahatlatmak açısından 2 lt suyumu ve yeşilçayımı içtiğimi belirtir ayrıca spor yaptığımı da eklemek isterim
2 dakika önce olan bir şeyi unutmak hafıza ile değil dikkatle alaklı bir olay, bu ara çok yoruluyor olabilirsin veya stresli olabilirsin.
cevız yıyebılırsın hafızaya faydalıymıs, omega3 lu besınlerde oyle, avakado, ton balığı, hamsi gibi.
hafıza dersı dinleyebilirsin o daha faydalı olur söylediklerini yaparsan, bir zamanlar melik duyarın vardı torrentini falan bulursan, tony buzan diye bir adamın var kitabı ama internette çevirisini bulabilir misin bilmiyorum. kitapçıya bakman gerekbilir.
Diyosun bunları nerden çıkarıyorsun, bir ara ben de tutturmuştum benim hafızam çok kötü diye:)) bunların hepsini uyguladım, iyi mi geldiler, yoksa kendime güvenim mi geri geldi bilmiyorum, artık hafıza konusuna takmıyorum o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?