60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

malesef atlatamadım arkadaşım

Arada olur öyle dün de ben misafirlikteydim günde. Yazmadım ben de:) Hatta günde forumdan bahsettim yazıyoruz nasıl yazacağım diye:)) Yazmadım... Hile yaptım yani... Bir arkadaş dedi ki tv de dr demiş arada yeyin midenizi şaşırtın diye... Arada şaşırtmak lazım...

evet onu ben de duymuştum metabolizma alışıyormuş az yemeye o yüzden de belli bir yerden sonra kilo verilmiyormuş :) ya kızlar çok alakasız olucak ama benim unutkanlık sorunum var aşırı derecede olmaya başladı ne yapabilirim ne yemeliyim bilen var mı? mesela 2 dakika önce bişey okuyorum anında unutuyorum

Sabah
Çift sarılı haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
az kaşar peyniri(2 parça)
şekersiz çay

Öğlen
1 porsiyon kısır
5 parça kuru domates
1 küçük dilim kıymalı börek
3 yemek kaşığı kıymalı börek içi:)) demokrasi de çareler tükenmezz...lili lili...
3-4 bardak şekersiz çay

ara öğün
1 küçük kase sütlaç
1 dilim kabak tatlısı

Akşam
1 kase mercimek çobası
3 köfte
bol salata
domates kurusu parçası 3 lokma:))
fasulye kurusu salatası yoğurtlu

ara
yarım elma + maden suyu..
bol bol su ve şekersiz çay..

Sabah
1 dilim ekmek
1 kbt kutusu peynir
zeytin 4 adet
kaşar
şekersiz çay

bugün annemlerdeyim abartmamaya çalışacağım bakalım, ama ne mümkün anne hanım şimdiden kızartmayı yaptı bile.. onlar geç kahvaltı yapıyorlar..

Maşallah epey doymuşsun bugün. Okulda öğlen bizde de dışarıdan istiyorlar canım çekse de istemiyorum...

bende haftada bir yapıyorum böyle bi çılgınlık yoksa insanın aklı kalıyo walla

Linguist ben de dün adet oldum yarın kadın doğuma gideceğim 3. gün gel dedi. Acaba kilo vermek de adeti uzatır mı?

yok canım sanmam hiç duymadım öle bi şey...

afiyet olsun bugün bende kahvaltılık hazırlıcam kendime :)) ne hamarat komşuların war öyle iyi bakıyolar sana
hafta sonu olunca salıyo insan kendini biraz hafta içi toparlarsın nasılsa :13:

afiyet olsun tam bir şölen olmuş :)) benimde yapıp yumulasım war ama 1 hafta sonra memlekete gidicem anacım nasılsa yapar diye tutuyorum kendimi:)) bence bol sebze ve protein al ki hamur işleri yerleşmeden gitsin :))

ewet bende duymuştum arada yapılabilir :)

b12 eksikliği sanırım ... menülerini hatırlamıyorum şimdi ama bol yumurta et balık tüketmeye çalış canım.. olmadı bi dr git tahlil yapsın vitamin falan werir...

dün yoğunluktan gelemedim hiç( önce dün yediklerimi yazayım..

sabah:
2 dilim tambuğday,1 az yağda yumurta,2 dilim beyaz peynir, 1 zeytin ve biraz zeytinyagına ekmek bandım:)),şekersiz açık çay

ara:
1 portakal,1 ceviz,yeşilçay

ara:
2 kupa sütlü filtre kahve,1 dilim kek(yağsız,az şekerli tam bugdaydan yapmıştım)

öğlen:
1 dilim ekmek,1 kase mercimek çorbası, 1 tabak zeytinyağlı fasulye, yoğurt

ara:
1 incir 1 ceviz

akşam:
4-5 kaşık biberli domatesli fesleğenli makarna ve 1 kase yoğurt

50 dk sporumu yaptım,2 lt suyumu içtim :)

b12 eksikliği sanırım ... menülerini hatırlamıyorum şimdi ama bol yumurta et balık tüketmeye çalış canım.. olmadı bi dr git tahlil yapsın vitamin falan werir...[/QUOTE]

evet doktora gidicem olmazsa ya genelde yiyorum da yumurta et de yerim ama anlamadım :44:

arkadaslar bende 68kilo 2cocuk annesi surekli oturarak calisan bi bayan olarak araniza katilmak istiyorum tek basima olmuyo.sabah baslayip oglene birakiyorum diyeti:-( banada yardim edinn araniza alin lutfenn

2 dakika önce olan bir şeyi unutmak hafıza ile değil dikkatle alaklı bir olay, bu ara çok yoruluyor olabilirsin veya stresli olabilirsin.

cevız yıyebılırsın hafızaya faydalıymıs, omega3 lu besınlerde oyle, avakado, ton balığı, hamsi gibi.

hafıza dersı dinleyebilirsin o daha faydalı olur söylediklerini yaparsan, bir zamanlar melik duyarın vardı torrentini falan bulursan, tony buzan diye bir adamın var kitabı ama internette çevirisini bulabilir misin bilmiyorum. kitapçıya bakman gerekbilir.

Diyosun bunları nerden çıkarıyorsun, bir ara ben de tutturmuştum benim hafızam çok kötü diye:)) bunların hepsini uyguladım, iyi mi geldiler, yoksa kendime güvenim mi geri geldi bilmiyorum, artık hafıza konusuna takmıyorum o kadar.

canlar bu gün bende tutamadım kendimi ( eşime yapıpta yemicem dediğim şeylerden yedim isimleri lazım değil :18:
vicdanımı rahatlatmak açısından 2 lt suyumu ve yeşilçayımı içtiğimi belirtir ayrıca spor yaptığımı da eklemek isterim

arkadaslar bende 68kilo 2cocuk annesi surekli oturarak calisan bi bayan olarak araniza katilmak istiyorum tek basima olmuyo.sabah baslayip oglene birakiyorum diyeti:-( banada yardim edinn araniza alin lutfenn

Hoş geldin ben de 2 çocuk annesiyim. Gerçekten kontrolü sağlıyor burası:)

Arada kaçıyor işte ben de her gün bir şekilde bir yerden deliyorum diyeti...

Komşulara gelince biz iş nedeniyle Antakyada yaşıyoruz 2010 dan beri. Komşular da tabi hamarat buranın zengin ve kalorili bir mutfağı var alt komşum da Antepli nasıl çaevrilir bu yemekler. Göndermeyin diyorum yine de gönderiyorlar. Alt komşumu dukan diyetine başlattım yine de önceki gün kuru patlıcan dolması göndermiş.

Fisher eşim de muzdarip unutkanlıktan netten araştırmış bal içine kayısı (parça parça) çekilmiş ceviz kuru üzüm de koydu karıştırdı içine limon da koydu ama kaynatılmış limon 10 dakika kaynatılmalıymış...)

Bugüne gelince:

Kahvaltı çok geç yaptık öğlen yaptık hatta: 2 dilim kepekli light ekmek, 5-6 zeytin, 2 haşlanmış yumurta, brokoli haşlanmış, domates, salatalık, şekersiz çay...

Ara: Muz, yarım kivi

Akşam: Yarım somon balık ızgara ekmeksiz, salata

Ara: 4 bardak şekersiz çay, 2 parça cezerye...

Ben su içemiyorum arkadaşlar...

çok teşekkür ederim :) aklımda hep başka şeyler var bu ara beynim sürekli onlarla meşgul dediğin gibi dikkat dağınıklığı var torrente bakiyim bi bulabilirsem prat,k yapiyim bari tekrar teşekkür ederimm :116:

Merhaba arkadaşlar...,
Benim reglime 1 hafta kaldı. Kiloma baktım 64.3 kg sanırım regli den dolayı 1 kg fazla çıktım sanırım, çünkü sporuma ve yediklerime dikkat ettim...

Bu hafta kilom 63 cikti, sevindim. Bu ara pek dikkat edemiyorum, o yuzden boyle kucuk kucuk gitse bile seviniyorum.

Ama bu hafta daha dikkatli olacagim:)

Aman Allah ım bana neler oluyorrrr ya ne guzel guzel gıdıyordum ya ne olduysa msıafırlerdı mısafırlıge gıtmeydı anneye yemege gıtme derken 63 ten dusuyor gıbı oluyordum kı 64 olmusum ya cok kızdım kendıme cokk ne yapıyorsun sen dedım kendı kendıme sen hep 58 kılo belı ıncebır kızdın,tabı kızgınlıgıma nıkaha gıderken gıyındıgım elbısede goben ve basenler yanlar fıskırınca ıyıce kızdım....ve tamamdır haftanın baslangıcı ıle beraber sıkı rejıme gırılmıstır ustelık artık 58 degıl hedef 55'tir buda kendıme verdıgım bı ceza bu kılolardan kurtulunacakkkk ve hergun yedıklerım paylasılacak!bu kaarara uyulacak =) herkese verdıgı kararda ıstıkrarlı rejımlerınde basarılar dılıyorummm

arkadaşlar ben kilo veremedim dikkat etmeye başlayalı 1 hafta oldu.. Hala 67 kiloyum. Bu nedenle şok diyete ihtiyacım var.. 2 kilo hızlıca vermek istiyorum. Verirsem kendime güvenim gelecekkk....

Dün yediklerim

ara
bir avuç dut kurusu
3 kayısı kurusu
1 ceviz
1 bardak şekersiz sütlü nescafe

akşam
tarhana çorbası
salata
hamsi

ara
3 kurabiyecik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…