60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu guzel yazi icin tesekkurler:) Dingo da kasli bir kisinin yagli bir kisiden daha agir olsa bile daha ince gorunecegini paylasmisti. Bence burda yazilanlara ek olarak bunu da dusunmeliyiz.

Bir de sey var, zayiflamaya bir baslayinca, gozumuz donuyor, ben butun kilolari veririm dusuncesine giriyoruz. Ama 20li yaslarda bile 60in altini gormemis birsi icin 53 kiloyu hedeflemek pek gercekci degil.

Koruyabilecegimiz kiloda olmak daha saglikli bir sey bir kisi 70 kilodan 50 kiloya dusup, sonra tekrar 70 oluyosa, onun yerine hep 70 kiloda kalsa daha saglikli bir sey. Cunku yaglar cozuldukce kana zararli maddeler birakiyor, ve bu da kanin kalitesinin dusmesine neden oluyor, ancak belli bir sure sonra vucutumuz kani temizleyebiliyor.

Kesinlikle katılıyorum. Hayatında ilk defa diyet yapanlar da bu durumda ortalama bir kilo belirleyip o hedefe yürümeliler.

Oğlum ilk dişlerini cikariyor bizi bayağı zorluyor galiba zorluk gormedik daha. araya da sporu sikistirmaya çalışınca bitiyorum iste...

Çok güzel bir yazı ama şunu anlamadım ideal kilomuz ne olmalı nasıl hesaplamalıyız. Ben bekarken 49-50 kilodaydım.23 te evlendim İlk hamileliğimde 3 yıl sonra 54 idim baştan. Sonraları genelde 60 oldum. Ama gebelikle ilgili sıkıntılar tedavi vs. 67 ile hamile kalmıştım son hamileliğime. (5 kere hamile kaldım bu arada) Doğuma 83 le gittim. 78 le çıktım. 4 ay sonra 76 idim sonra 3-4 ayda verdim 60 a kadar indim. Sonra 62 oldum şu an 59.3 yani idealim ne olmalı ben içten içe aslında 54 istiyorum dıştan da 57:

Bugün yediklerim...

Sabah geç kaldım okula. Kahvaltı yapamadım ilk teneffüste: Şekersiz büyük çay ve bir tost(
Ara: Nescafe 3 ü bir arada

Öğlen: Küçük kepekli tost, şekersiz büyük çay

Akşam: 1 dilim kepek ekmek, karnıbahar yemeği (kıymalı) yanına light toğurt bir küçük tabak

Çay 4 bardak şekersiz yanına light büsküvi

Herkese gunaydınnn,

dünki yedıklerım,

sabah , 3 adet etı form lımonlu bıskuvı ve sekersız cay
ara 2 adet etı form lımonlu bıskuvi

oglen, mercımek corbası ve salata ,1 kasık patlıcan ekmek yokk (cok sevdıgım halde patlıcanı bır kasık aldım
ara yıne etı form su tahta gıbı olan bıskuvısınden 3-4 adet sekersız cay ile

aksam,kahvaltılık zeytın peynır domates gibi azıcıkta krep (kocam kendı yaptı dıye zorladı ye ye nasıl olmus dıe yoksa yemıcektımm

bugun yesıl cayda ıcecegım=) zayıfladıgımı bı gorsemmm hırslanıcam dahada=)

Dün yediklerim;
Sabah; 2 dilim kepek + beyaz peynir
yeşil çay

Öğle; çorba + sezeli kebap ( 3 yemek kaşığı)

Akşam; nestle bitter ( dayanamadım reglime 1 hafta kaldı)

2 lt su

Bugün
Sabah; kepek ekmeğine tost beyaz peynirli

Öğle; çorba + sebze yemeği

Akşam; ton balıklı salata

2 lt su

Canim bu yaziya kesinlikle katiliyorum. Yas ilerledikce ideal kilo degisiyor. İnternette yasa boya ve yasam tarzina gore ideal kilo hesaplayan siteler var ben oradan ideal kilomu hesaplattim. Boyum 170 kilo 68 ve normal bir hayatim var yani ne cok harekatli ne de az hareketli buna gore ideal kilom 61.4 cikti ben de kendime 60 kiloyu hedef sectim . ne kadar yaklasirsam o kadar iyi . Bir de basta kilo iyi veriliyor da ideale yaklasinca kilo verimi yavasliyor iste o zaman spor yapmak gerekiyor.

kızlar ben dün bilgilendirme yapamadım pazartesi sabah tartıldım ve 60,8 kg yani 1 haftada 2,2 kg gitmiş ancak ay halime de bağlıyorum sanırım biraz ödemim vardı. bu hafta bakalım nasıl olacak haftaya pek parlak başlamadımm ama hayırlısı beni cumadan itibaren stres basıyor pazartesi tartılıp size bilgi vereceğim die yemek yiyemiorum

chnb arkadaş sormuş sende göbek mi var diye...

evet maalesef karın bölgem 3 kat.kalça basen selülit yok bende sipsivri bir göbüş buna göre etkin formüller sunarmısınız bana ....

gayrt iyi haftalık 1 kilo çok normal siz üstündesinizzz...

Canim tebrik ederim cok iyi vermissin darisi basima

saol bebekkk bu ara yemeğimi işyerime götürüyorum evde akşam yemeği yemiyorum spor yapıyorum akşama doğru 4-5 gibi yemek yiyince akşam hiç acıkmıyorum.çocuk ve koca yiyo yemekleri...sabaha karşı karnım mıyık mıyık ediyoooo....bu hafta da 64 e düşmek istiyorum.havalar güzelken verelim kiloları kar yağınca hareket edemeyiz zaten...

hoş buldum canım :)

arkadaşlar nasıl yapıyosunuz yani bi liste felan varmı

Canım ben listeye göre yapmıyorum diyet. Şöyle: Var olan şeylerin diyeti varsa onu tüketiyorum light süt, yoğurt, labne peyniri, ara sıra kola. Önceden hızlı incelme diyeti yaptım nette var listesi, bir dukan yaptım. Şimdi ikisinin karışımını yapıyorum.

chnb arkadaş sormuş sende göbek mi var diye...

evet maalesef karın bölgem 3 kat.kalça basen selülit yok bende sipsivri bir göbüş buna göre etkin formüller sunarmısınız bana ....

Ben göbek sorunu yaşamadım hiç o yüzden de nasıl erir bilmiyorum mekik mi tek yolu basen kolay en azından yürüyünce az da olsa inceliyor. Göbek hamilelikten mi kaldı?

Hava çok güzel dediğin gibi ama ben notları girmek zorundayım bakıcı da gitti. ( Aslında yürümek çok isterdim...

Hocam ideal kiloyu hesaplamak için boyunuzu bilmek lazım.. Sanırım 2 çocuğunuz var. Şimdi boy uzun ise boy kilo arasında 10 fark olmalı diyor uzmanlar. ama boy kısa ise bu fark 6-7 olmalı. yani 170 boyundaki kişi 60 kilo olursa iyi, iki bebek doğurdu ise 62 olmalı. ama boy 155 ise ideal kilo 45 değil, bence 50 olmalı. 2 doğum yaptı ise 52 yeterli bence. Tabiki 2 doğum yapmış bir kişi 34-36 beden olmaya çalışmamalı.. sıfır beden bence abartı çirkin duran bir şey. hehe ki kısa boylu bir kişi bence biraz etli olmalı ki çocuk gibi görünmesin. Yani ideal kilo da boy çok önemli, doğum sayısı.. vücuddaki yağ kas oranı..

sabah
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1,5 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 kbt kutusu beyaz peynir
şekersiz çay

Dün tartıldığımda 67 kilo idim. Bugün 66.8:)) İnşallah şu iki kiloyu 3 haftada veririm kızlar..

Öğlen yemeğimde ise

1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
1elma
1 yeşil çay içeceğim..

akşam
çorba
bol salata
karnabahar yemeği..
1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…