60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım tüm bilgileri yazayım. 37 yaşındayım 1.60 boyum. Doğuma gelince 2 tane vaktinde doğum yaptım. Bir tane 6 aylık(, 2 tane de 8 haftalık düşük yaptım( Yani doğum olarak 3 sayılır 2 tane sezaryen 1 tane normal doğum. 34 beden hiç olmadım:)) Sanırım bu anlayışla benim 55 olma lazım anladığım kadarıyla...

Diyet listen de gayet sade. Şu yeşil çayı hiç sevemedim ben...

O siteye göre 160 boyunda, 30-39 yaş arası bir bayan 59 kilo olmalıymış.. sanırım doğumlar eklenince 58-59 olmanız lazım..

süpersinnnnnn

O siteye göre 160 boyunda, 30-39 yaş arası bir bayan 59 kilo olmalıymış.. sanırım doğumlar eklenince 58-59 olmanız lazım..

ben 59.3 üm. iDEALİM O ZAMAN. iŞTE BENİM SORUN BÖLGESEL OLMASI FAZLALIKLARIMIN...

Selam kizlar bugun yediklerimi yazayim.
Sabah : 1 haslanmis yumurta biraz peynir birz maydanoz ve 1 dilim ekmek
Ara : 1 sekersiz neskafe
Ara : 1 elma ve bolca su
Oglen: 1 kase tarhana cobasi 1 tabak haslanmis karnibahar
Aksam: 3 kasik pilav ve haslanmis et
2 lt ye yakin su
Butun gun temizlik yaptim spor yapmaya halim kalmadi.

iyi akşamlar arkadaşlar yoğunluktan giremedim 2 gündür.... pazar baya bi dağıtmıştım 2 gündür toparlamaya çalışıyorum ufak tefek kaçamaklar war yine

dünkü menüm şöyleydi:

sabah
1 haşlanmış yumurta,biraz beyaz peynir

ara
ceviz

öğlen

peynirli yeşillikli sandviç,çay

ara
1 muz,yeşilçay,4 badem

akşam
fırında somon ızgara,salata

ara
2 paket çubuk kraker :111:,4 bardak çay

2 lt suyumu içtim ve 50 dk sporumu yaptım

bugün sabah
1 haşlanmış yumurta,beyaz peynir,3 zeytin, 1 dilim ekmek

öğlen
sandviç,çay

ara
1 kivi,yeşilçay,ceviz

akşam
5 köfte, yoğurtlu cevizli kereviz,kuru biber

ara
3 bardak çay, 1 minik un kurabiyesi

2 lt su içildi.50 dk spor da yapıldı

Beni de alın aranızaaa :)) 1 haftadır önüme ne geldiyse yedim valla popo aldı başını gitti yarın ben de başlıyorum. Muhtemelen 68 kilo civarındayım boyum 170. Bakalım inşallah veririz tez elden kiloları :)

mrb kızlar burası bana göre sanki.hepinize kolay gelsin.ben pek yazamam zaman yok ama arada size bakıp çıkıyorum.benim bebekler 1 yaşında ve 3 yaşında.61,5 kiloyum hedef insanlar az desede 56 olmak.bakalım oluruz umarım

bizden başka kimse yok sanırım.seninde 5-6 kilo fazlan var sanırım benimde aynen öyle

bizden başka kimse yok sanırım.seninde 5-6 kilo fazlan var sanırım benimde aynen öyle

Ben 60 olmak istiyorum ya 8 kg fazlam var :) ama şimdilik 64 falan yeter bi 4 kilo gitsin çok hafif hissediyorum kendimi öyleyken. Böyle yürürken bacaklarım sanki kat kat gibi geliyo kilo aldım ondan :/ eski halim bile iyiydi aslında 66.5 kiloyken çok hafif hissediyodum kendimi. Bakalım vercem artık :)

Arkadaşlar bende 66 kiloyum sabahları açken de 65 geliyorum 6 ay önce doğum yaptım bebeğimi emzitiyorum o açıdan çok katı diyet yapamam sadece şekerli şeylerden ve ekmekten uzak duracağım ve koşu bandında yürüyeceğim 8 kilo vermek istiyorum ve öyle hemen değil de nisan mayıs ayına kadar en azından bir beş kilo versem hiç fena olmaz

GEÇEN HAFTA BU HAFTA YORUM
MRTMUHASEBE 66,50 65,40 1.10 VERİLMİŞ (TEBRİKLER KENDİME)
FİSHER 64,20 64,50 0,300 GR ALMIŞ
ABURCUBUR81 67,70 68,00 0,300 GR ALMIŞ
SİNCERELYESRA 63,50 63,00 0,500 GR VERMİŞ
DİNGONUNAHIRI 63,20 64,30 1,200 GR ALMIŞ (MAZERETİ REGL)
GAFELS 67 67 FARK YOK
CHNB 59,60 59,30 0,300 GR VERMİŞ
SENBEN60 62,90 64 1,100 GR ALMIŞ (GALİBA ODA REGL)
MANOLYAGÜL 62 61,40 0,600 GR VERİLMİŞ
DAİSBETİ 67 66,60 0,400 GR VERİLMİŞ

BBBB BİLDİRMEDİ,cicişko,suksuk,gülay86 yeni diye takip edebildiklerim.eksiğim varsa yazın kızlar

bu arada bu haftanın şampiyonu benimmmm

sabah
biraz patates kızartması+az peynir 1 dilim ekmek çay(şekersiz)
öğlen 2 porsiyon kuru fasulye +1 küçük nuget+biraz yeşillik+3 dilim kepek ekmek dilimi
akşam 1 fincan salep+su
şimdide elma yiyip yatıcam

iyigceler

sabah;
kepek ekmek beyaz peynirli domatesli tost
sonrasında iş arkadaşlarımın kahvaltı sofrasına oturup 2 dilim kepek ekmek + beyaz peynir + domates salatalık götürdüm.

öğlen;
sadece çorba

akşam;
kefirle kapatıcam

gün boyunca 2 lt su

Cancım bu sabah tekrar tartıldım aç karnına 63.600kg. Regl yaklaştı ya bir şişlik başladı ki sorma, ben artık haftaya kilo bildirimi yapmam çünkü tam dönemime denk geliyor.. Ama biter bitmez yazacağım...

olsun cancağazım(karadayı TURGUT) sen yine yap bildirimini mazeretli yazarız yazmayınca gruptan ayrıldı zannedip bende takip edemiyorum

kizlar bende kalori sepeti diye bir siteye girip kalori hesabı yapıyorum...bi bakın isterseniz sizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…