60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugün neredeyse ağlıycam… Ben 2 aydır yememe o kadar dikkat ediyorum ki; arada ufak tefek kaçırmalarım oldu ama onun dışında çok dikkat ettim. Yani belki haftada 1 parça çikolata küçük v.s… 5 haftadır spor salonuna gidiyorum , 5 hafta önce 63 kg dim. Ve yaptığım haftada 3 günlük ( ağırlık çalışıyorum) spora göre günde 1800-1900 kalori almam gerekiyor bunu aşmazsam kilomu koruyorum ama eğer daha altında kalori alırsam kilo veriyor olacağım. Ben yediklerimi hesaplıyorum 2 aydır günde 1200-1300 kaloriyi geçmiyor. Bazı günler 1000 kalori de kalmışım ama en maximumu 1300 kalori yani günde 500 kalori eksik almışım. Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum ama 2 günde kendim akşamları 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum yani hafta 5 gün hareket halindeyim. Yürüyüş yaptığım günler eliptik bisikletede biniyorum 10-15 dakika…. 5 haftadır hiç yol kat edemedim….. 5 hafta 35 gün yapar 35 gün x 600 kalori;17500 kalori / 7000 kalori (1kg ye eşit) =2,5 kg vermiş olmam lazımdı yani benim şuan 60-61 kg olmam gerekiyordu.. Ama tartılıyorum dün sabah 63,6 kg – hatta dün akşam 64, 6 verdi tartı….tamam regli olucam eyvallah ondan şişlik var ama kilo veremiyorum.. Kafayı yiycem resmen….1,5 aydır günde 2 lt aksatmadan su içiyorum, günde 2 tane yeşil çay daha ben ne yapayım bilemedim. Hadi spora başlayalı 5 hafta oldu , onun öncesinde yani 3 hafta öncesinden yememe dikkat etmeye ve hergün aksatmaksızın yürüyüşlere başlamıştım anlamıyorum neden böyle oluyor… bacaklarımdaki selülitler eskisine göre daha azaldı ama vücut olarak daralamadım anlamıyorum

Acaba yağ yakıcı ilaç mı kullansam , şöyle bir baktım solgarın var herkes tavsiye ediyor, bunu kullanıp spor yapıp ve yemeye dikkat edince 2 ayda 7 kilo veren var. Başka marka olsa güvenmem ama solgarın vitaminlerini çok kullandım, annemde kullandı çok işe yaradı. Annemin menopozdan dolayı eklem ağrıları vardı, bunun için bir şişe ek takviye aldı solgardan, 2 senedir hiç ağrısı falan yok. Yani başka şeylerde de denedim şükür yan etkisi olmadı….Saç dökülmelerim vardı Biotin kullanmıştım buda geçti. Yani şunu demek istiyorum birçok vitaminini kullandım işe yaradı… Kızlar bir akıl verin ne yapıyım.

Bu sabah sadece kepe ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost yedim başkada bir şey yemedim…3 bardak su içtim….
Öğle yemeğine kadar başka bir şey yemem..
Öğlende 0 ekmek , sadece çorba + sebze yemeği yerim..
Akşam kefir içicem.

Akıl verin lütfennnnnnnnnnnn

biraz evvel eczaneye gittim solgar l carnitine 1500 mg aldım. Eczacıya sordum zararı olur mu diye... zaten l carnitine vücutta olan bir şey, farklı değil korkmayın dedi, sadece spor yapmadığınız günler almayın yeterli dedi. Günlük yaktığın kalori 1-1,5 katına çıkar dedi. Aldım valla deniycem , bunca çaba spor ve yemeye dikkat etmeyle olmuyor anlamıyorum arkadaş ya

gafels ben üye oldum siteye ama sen gizlisin...arkadaş olamıyoruz.bende mrtmuhasebe olarak isim açtım beni arkadaş ekle istersen
arkadaş olarak eklemek ve özel mesaj göndermek için belli bir süre yediklerimizi oraya yüklemek gerekiyor. sen herhalde hiç yemek girişi yapmadın. bir de bu sitede arkadaş eklenemiyor olabilir.. zaten diyet arkadaşlarım linkine tıklayınca herkesin gün gün ne yediğini, ne kadar kalori harcadığını görebiliyorsun.. sen de yaz oraya yediklerini. canım oraya yemekleri girince insan daha motive oluyor. ben artık ordayım.

cnm sezaryenle doğum yaptım. Bende aynı dertten muzdaribim çok sıkı diyet ve spor yapamasamda yediklerimi azaltmama rağmen kilo veremiyorum. Sanırım kilomuz aşırı çok olmadığı için sabırla uzun süre bi diyet yapmalıyız.Daha kilolu insanlar daha kısa sürede kilo vermeye başlıyolar. Ben bakıyorum bişey farketmiyo yine eskisi gibi yiyiyorum bilmiyorum inşallah bu sefer irademi koruyup en azından 5 kilo vermek istiyorum.

kızlar bende amwayın 2 tane ilacını aldım biri cla 500 diğeri krom pikolinat bugün başladım sözde ama öğlen yemeğinden önce içmeyi unuttum ilaç içme konusunda sıkıntılıyım bi türlü başa çıkaramıyorum ilaçlarımın zamanını. Ona da alarm kurucam artık çok işe yarıyomuş hem amwayın ya güvendim o yüzden. Bilmiyorum bende işe yarar inşallah.

Umarım iyi olur işe yarar....

Uyanır uyanmaz
1 su bardağı su + 2 yk sirke + 2 tk limon suyu

1 saat sonra kahvaltı

Kahvaltı 11.00
1 dilim peynir
Domates, Salatalık, Biber
2 dilim ekmek

Öğle 15.00
Tavuk veya etle hazırlanmış salata
Yulaf ezmeli yoğurt

Ara 17.00
1 yeşil elma

Akşam 19.00
Sebze yemeği
Yulaf ezmeli yoğurt
Salata

Sabah : 09.00 --> 1 saat koşu bandında yürüyüş
Öğle : 15.00 --> 1 saat pilates
Akşam : 20.00 --> 1 saat 5 mil leslie

Kendime böyle bi diyet listesi yaptım.Vermem gereken 8 kilo ve 2 hafta var. 2 haftada 8 kilo veremeyeceğimi biliyorum. O yüzden 4 kilo versem bile yeter :) . Bakalım nasıl olucak. Bana sadece gereken irade, o oldu mu her şey tamamdır :))

Menüm: Sabah bir bardak light süt

Ara: Sade Türk kahvesi, şekersiz çay

Öğlen: Çörek otlu light bisküvi

4 Gibi(( Muzlu jöleli pasta. yarım katıklı ekmek (lahmacun gibi ince hamura peynirli salçalı karışım yapıyorlar burada küçükler ama) yarım, yarım kerebiç(buraya has kurabiye,) buğdaylı bir salata 2 yemek kaşığı,patatesli kaşarlı fırında salata az yedim( Çay şekersiz, şekersiz Türk kahvesi

Akşam: Şekersiz çay, patlamış mısır yarım kase,

Ara: Bir avuç nar, 6 tane küçük kuru kayısı

Ama açım midem çok sızdı şimdi light süt içip yatacağım yarın az yerim telafi ederim(

Dün yediklerim;
SABAH:sekersız cay ve lıght bıskuvı

ÖĞLE:3 adet zeytınyaglı sarma,bır kasık mantı(gercekten bır kasık)lıght yogurt ıle yedım
ARA:elma
AKŞAM:kahvaltılık biraz ekmek kacırdım ama =(

gayet guzel bende denemek ısterdım acıkcası bunu ama sız calısmıyorsunuz sanırım ?

Kızzlarrr çok mutluyum tartıda yeniden eksileri görüyorum, bu harika bi duygu.. 66.4'üm.. pazartesi 67 kilo idim.. Ya hergün o bahsettiğim siteye öğün öğün yediklerimi gidiyorum.. kaç kalori aldığımı görüyorum. genelde ortalama 980 kalori almışım.. böyle giderse ayda 3,5 kilo vereceğim.. valla millet az yiyerek örneğin 500 kalori alarak ayda 7 kilo vermeyi hedefliyor.. ben yapamam onu.. valla miss gibi de yiyorum.. ama kontrollü.. öğle yemeğinde yoğurt meyve 1 dilim ekmek yiyorum.. Kızlar inanın kendinize.. eğer gerçekten tuz, şeker, Hamur'dan uzak duruyorsanız kilolar gider....... ama lütfen uzak duralım. ben daha çok diğer taraftayım(diyetarkadaşım). hedefim şu 3 gün de iyice dikkat ederek haftada 1 kilo vermek sizinle paylaşmak... görüşürüz tavsiyem yediklerinizin kalorisini merak edin. mesela bugün kaşarlı, tereyağlı 1 porsiyon omlet yedim kalori 320( ama haşlanmış yumurta 80 kalorii....... ya işte bunun gibi..

evett reglim patladı bugün, karnımda 1,5 kilo şişlik var of offf...... apranax, çikolata ikilisiyle takılıyorum bugün...
Benim ne yediğim belli değil 2-3 gün boyunca öperim sizleri

Merhabalarrrrr. Aranıza yeni katıldım. Aslında bugün üçüncü günüm diyete başlayalı fakat ilk başladığımda 67,2'ydim şuan 66,5 gösteriyor tartı yani 700gr gitmiş. tartıda mı sorun var bende mi gelişme var bilemedim her insanın metabolizması farklıdır belkide ondan ama bilemiyorum yinede :) burda işler nasıl gidiyor anlatabilirmisiniz acaba aslında okudum ama pek anladığım söylenemez... her gün ne yediğimizi mi yazıyoruz ne yapıyoruz şimdiden teşekkürler:)

Son düzenleme:
selam kızlar bugün ki menüm

sabah: bugun geç kahvaltı yaptım. öğle yemeği de diyebiliriz.1 yumurta ve az sucuklu omlet .3 zeytin ve biraz peynir 1 dilim ekmek
ara:1 portakal ve çubuk kraker
akşam: 1 kepçe domates çorbası . 2 kaşık pilav 3 kaşık tavuk göğüs ve az yağlı bol salata

bende senin siteye kaydoldum . şimdilik siteye göre 3 günlük yediklerimle 500 gr vermişim. bakalım hafta başı tartılıcam fark edecek mi ben batu_ken ismiyle kaydoldum. oradan da mesajlaşabiliriz. Bence çok az yemek iyi değil o 500 kalori alarak zayıflamayı hedefleyenler verdikleri kiloyu sonra fazlasıyla geri alacaklar . senin yaptığın en doğrusu bende 1000 kalori hedefledim .Bu şekilde ayda 5 kilo verebilecekmişim. Tabii kaçamak yapmazsam

Çok sevindim senin adına ben de bu hafta verdim. Geçen hafta 300 gram vermiştim bu hafta 1 kiloya yakın sanırım:)) Tabi adet faktörü de var:))

evett reglim patladı bugün, karnımda 1,5 kilo şişlik var of offf...... apranax, çikolata ikilisiyle takılıyorum bugün...
Benim ne yediğim belli değil 2-3 gün boyunca öperim sizleri

Biz de öpüyoruz seni...

Hoş geldin ilk hafta hızlı gidiyor sonra azalıyor yılmadan devam et...

Hayırlısı olsun. Ben de hızlı incelme diyetini çaktırmadan yapıyorum Değiştiriyorum orada öğünlerin belli kalorileri var toplamda 1300 sanırım oluyor. Dur bulup yayınlayayım diyetimi:))

Hızlı İncelme Diyeti

Burada size öğün öğün ne yemeniz gerektiğini değil, her öğün için değişik alternatifler sunuyoruz. Bunların içinde beğendiklerinizi ve canınızın çektiğini yiyebilirsiniz. Kahvaltınız 300 - 350, öğle ve akşam yemekleriniz 350 - 400, ara öğünleriniz ise 65 kaloriden oluşuyor. Bu diyet programına uyarsanız, yedi günde üç kilo verebilirsiniz.

Sabah
· Bir dilim kepek ekmeğine sürülmüş yağsız labne, yanında bir adet domates ya da greyfurt ve bir bardak taze sıkılmış meyve suyu.
· İki dilim kepek ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost, bir adet yumurtayla yapılmış omlet, bir adet domates.
· Bir adet elma, 30 gram müsli, bir çay kaşığı bal ve 100 gram yağsız sütle hazırlanmış elmalı müsli.
· Bir dilim reçelli ya da ballı etimek, 40 gram yağsız salam ya da tavuk göğsü, yarım adet salatalık
· Çalışan kadınlar için, bir adet muz, bir adet elma, bir adet kividen oluşan meyve tabağı

Öğle

· Bir porsiyon yağsız tavada hazırlanmış sebze ızgara
· İki dilim vejetaryen pizza
· Bir kase çorba, bir dilim kepek ekmeği, 20 gram yağsız peynir
· Bir adet fırında patates, yanında haşlanmış sebze
· Çalışan kadınlar için, Salata yapraklı, peynirli, domatesli sandviç, yanında bir bardak domates suyu

Akşam

· Bir adet kepek ekmeğiyle hazırlanmış domatesli, biberli, peynirli tost
· Patates, kabak ve bamyayla hazırlanmış bir tabak yağsız türlü
· Bir tabak spagetti bolonez
· İki adet etli domates dolması
· 250 gram haşlanmış patates, üzerine maydanoz, karabiber ve tuz serpebilirsiniz.

Ara öğünler

65 kaloriden az
· Bir adet kayısı
· Bir adet elma
· Bir adet portakal ya da greyfurt
· Bir avuç dolusu üzüm ya da kiraz
· Bir adet şeftali
· İki - üç adet havuç
· 150 gram yağsız yoğurt
· İki adet bisküvi

65 kaloriden fazla
· Bir adet muz
· Bir adet armut
· 150 - 200 gram diyet meyve yoğurdu
· 150 gram probiyotik yoğurt
· Bir adet çokoprens
· Üç parça çikolata

Diyetisyen Aşkın Yüksel

Ama 7 günde 3 verilmiyor 1.5 -2 verdiğim olmuştu ama şimdi arada kaçırıyorum...

umarım böyle devam eder :) ama dursada, yavaşlasada devam edicem. boyum 168 ve ben eski kiloma 55 kiloya düşmek istiyorum kararlıyım bu sefer. Sizinle birlikte başarıcam inşallah hepimiz başarırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…