gafels ben üye oldum siteye ama sen gizlisin...arkadaş olamıyoruz.bende mrtmuhasebe olarak isim açtım beni arkadaş ekle istersen
arkadaş olarak eklemek ve özel mesaj göndermek için belli bir süre yediklerimizi oraya yüklemek gerekiyor. sen herhalde hiç yemek girişi yapmadın. bir de bu sitede arkadaş eklenemiyor olabilir.. zaten diyet arkadaşlarım linkine tıklayınca herkesin gün gün ne yediğini, ne kadar kalori harcadığını görebiliyorsun.. sen de yaz oraya yediklerini. canım oraya yemekleri girince insan daha motive oluyor. ben artık ordayım.gafels ben üye oldum siteye ama sen gizlisin...arkadaş olamıyoruz.bende mrtmuhasebe olarak isim açtım beni arkadaş ekle istersen
ynı
hoşgeldin arkadaşım....bende yeni sayılırım..boyumuz aynı benimde kilolar doğumdan sonra kaldı senn normal doğum mu...aynı detten muzdaribiz .spor ve yediklerimiz çok önemli..ben elimden geldiği kadar dikkat ediyorum..kendi çapımda sporda yapıyorum ama zayıflayamıyorum
biraz evvel eczaneye gittim solgar l carnitine 1500 mg aldım. Eczacıya sordum zararı olur mu diye... zaten l carnitine vücutta olan bir şey, farklı değil korkmayın dedi, sadece spor yapmadığınız günler almayın yeterli dedi. Günlük yaktığın kalori 1-1,5 katına çıkar dedi. Aldım valla deniycem , bunca çaba spor ve yemeye dikkat etmeyle olmuyor anlamıyorum arkadaş ya
kızlar bende amwayın 2 tane ilacını aldım biri cla 500 diğeri krom pikolinat bugün başladım sözde ama öğlen yemeğinden önce içmeyi unuttum ilaç içme konusunda sıkıntılıyım bi türlü başa çıkaramıyorum ilaçlarımın zamanını. Ona da alarm kurucam artık çok işe yarıyomuş hem amwayın ya güvendim o yüzden. Bilmiyorum bende işe yarar inşallah.
Uyanır uyanmaz
1 su bardağı su + 2 yk sirke + 2 tk limon suyu
1 saat sonra kahvaltı
Kahvaltı 11.00
1 dilim peynir
Domates, Salatalık, Biber
2 dilim ekmek
Öğle 15.00
Tavuk veya etle hazırlanmış salata
Yulaf ezmeli yoğurt
Ara 17.00
1 yeşil elma
Akşam 19.00
Sebze yemeği
Yulaf ezmeli yoğurt
Salata
Sabah : 09.00 --> 1 saat koşu bandında yürüyüş
Öğle : 15.00 --> 1 saat pilates
Akşam : 20.00 --> 1 saat 5 mil leslie
Kendime böyle bi diyet listesi yaptım.Vermem gereken 8 kilo ve 2 hafta var. 2 haftada 8 kilo veremeyeceğimi biliyorum. O yüzden 4 kilo versem bile yeter :) . Bakalım nasıl olucak. Bana sadece gereken irade, o oldu mu her şey tamamdır :))
Kızzlarrr çok mutluyum tartıda yeniden eksileri görüyorum, bu harika bi duygu.. 66.4'üm.. pazartesi 67 kilo idim.. Ya hergün o bahsettiğim siteye öğün öğün yediklerimi gidiyorum.. kaç kalori aldığımı görüyorum. genelde ortalama 980 kalori almışım.. böyle giderse ayda 3,5 kilo vereceğim.. valla millet az yiyerek örneğin 500 kalori alarak ayda 7 kilo vermeyi hedefliyor.. ben yapamam onu.. valla miss gibi de yiyorum.. ama kontrollü.. öğle yemeğinde yoğurt meyve 1 dilim ekmek yiyorum.. Kızlar inanın kendinize.. eğer gerçekten tuz, şeker, Hamur'dan uzak duruyorsanız kilolar gider....... ama lütfen uzak duralım. ben daha çok diğer taraftayım(diyetarkadaşım). hedefim şu 3 gün de iyice dikkat ederek haftada 1 kilo vermek sizinle paylaşmak... görüşürüz tavsiyem yediklerinizin kalorisini merak edin. mesela bugün kaşarlı, tereyağlı 1 porsiyon omlet yedim kalori 320( ama haşlanmış yumurta 80 kalorii....... ya işte bunun gibi..
Kızzlarrr çok mutluyum tartıda yeniden eksileri görüyorum, bu harika bi duygu.. 66.4'üm.. pazartesi 67 kilo idim.. Ya hergün o bahsettiğim siteye öğün öğün yediklerimi gidiyorum.. kaç kalori aldığımı görüyorum. genelde ortalama 980 kalori almışım.. böyle giderse ayda 3,5 kilo vereceğim.. valla millet az yiyerek örneğin 500 kalori alarak ayda 7 kilo vermeyi hedefliyor.. ben yapamam onu.. valla miss gibi de yiyorum.. ama kontrollü.. öğle yemeğinde yoğurt meyve 1 dilim ekmek yiyorum.. Kızlar inanın kendinize.. eğer gerçekten tuz, şeker, Hamur'dan uzak duruyorsanız kilolar gider....... ama lütfen uzak duralım. ben daha çok diğer taraftayım(diyetarkadaşım). hedefim şu 3 gün de iyice dikkat ederek haftada 1 kilo vermek sizinle paylaşmak... görüşürüz tavsiyem yediklerinizin kalorisini merak edin. mesela bugün kaşarlı, tereyağlı 1 porsiyon omlet yedim kalori 320( ama haşlanmış yumurta 80 kalorii....... ya işte bunun gibi..
evett reglim patladı bugün, karnımda 1,5 kilo şişlik var of offf...... apranax, çikolata ikilisiyle takılıyorum bugün...
Benim ne yediğim belli değil 2-3 gün boyunca öperim sizleri
Merhabalarrrrr. Aranıza yeni katıldım. Aslında bugün üçüncü günüm diyete başlayalı fakat ilk başladığımda 67,2'ydim şuan 66,5 gösteriyor tartı yani 700gr gitmiş. tartıda mı sorun var bende mi gelişme var bilemedim her insanın metabolizması farklıdır belkide ondan ama bilemiyorum yinede :) burda işler nasıl gidiyor anlatabilirmisiniz acaba aslında okudum ama pek anladığım söylenemez... her gün ne yediğimizi mi yazıyoruz ne yapıyoruz şimdiden teşekkürler:)
bende senin siteye kaydoldum . şimdilik siteye göre 3 günlük yediklerimle 500 gr vermişim. bakalım hafta başı tartılıcam fark edecek mi ben batu_ken ismiyle kaydoldum. oradan da mesajlaşabiliriz. Bence çok az yemek iyi değil o 500 kalori alarak zayıflamayı hedefleyenler verdikleri kiloyu sonra fazlasıyla geri alacaklar . senin yaptığın en doğrusu bende 1000 kalori hedefledim .Bu şekilde ayda 5 kilo verebilecekmişim. Tabii kaçamak yapmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?