60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim:

Sabah: Şekersiz çay 2 bardak, çok az yaçeyrek kibrit kutusu ancak light labne peynir, 1 yumurta, birkaç light zeytin, yarım domates, yarım salatalık, 2 tatlı kaşığı ayva marmelatı 2 dilim light kepek ekmeği

Ara: Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen bir iki damla zeytinyağda kavrulmuş avuçiçi kadar hindi eti, yoğurt light küçük kase

Akşam: Bir orta boy kabağı 2-3 damla yağda kavurdum sarımsaklı light yoğurt bir dilim kepek ekmeği

Ara: Çay,yanına light bisküvi

Az önce 50-60 kilo gurubuna baktım da bunu yazmışlar son olarak denesek mi?Gerç. maydonozdan nefret ederim(

1.60 boyum 62 kiloydum,-dum-kullanmak hos olmus,maydonoz cayini okudum netden
vücutdaki yaglari ve sulari atiyor yani ödem atmada da cok cok yardimci
sonuc ;2.5 ay günde 4 fincan sicak maydonoz cayi 11 kilo verdim:)
bir demet maydonoz yika büyük bir tencerede kaynat iyice dinlenmeye al günde 4 fincan
kolay gelsin

canım spor yaptığın için kas kğtlen artmıştır.Bu yüzden ağır geliyo olabilirisn asla moralini bozma sakın ağlama da

çalışırken bazı şeyler zor oluyor.hafta sonu lahana çorbası düşünüyorum bende içine maydonozda koyarım olmazmı...bu çorbanın içine az bulgurda koysammı nasıl olur...yada tavsiyeniz....

dingonunahırı üzülme...bende spor salonunu bu yüzden bıraktım.spora giderken 1 ilo almıştım spor hocam yağlar gidiyor kas oluşuyor dedikçe o sevindikçe ben üzülüyordum.ama işin sırrı bu imiş zamanla olacak kaç yaşındasın bilmiyorum ama ilaca karşıyım ben... zayıflama ilacı ile kilo veriyorsun ama sağlık daha önemli valla ben ilaç kullandım.Aşırı yağ yakıcı 1 ayda 7-8 kiloda verdim ama ameliyat masasında buldum kendimi.Bence gereksiz şeylere para harcama...

birde sen hafiflediğini daha rahat hareket edebildiğini hissediyorsan değişim içinde olduğunu kabul et.üzülmektense bedenini sev..BİRLİKTE DAHA GÜZEL OLACAKSINIZ.bedenine saygı duy onunda ihtiyaçları var.İhtiyaçlarını tamamladıktan sonra ihtiyacı olmayanları atacaktır...

UMARIM FAYDALI OLMUŞUMDUR...İYİGECELER

KIZLARRRRR
dün ve bugün yediklerimi duysanızzz...

taşlarsınız beniiii...korkumdan yazamıyorummmm...kalori cetvelim patlayacaktı neredeyse

çalışırken bazı şeyler zor oluyor.hafta sonu lahana çorbası düşünüyorum bende içine maydonozda koyarım olmazmı...bu çorbanın içine az bulgurda koysammı nasıl olur...yada tavsiyeniz....

çorbayı koyultmak için ne konuor ki lahana suyu mu çorbası mı tarif.? Tadı nasıl olur ben maydonozu sevmem sen seviyorsun belki içilebilecek bir şey olur...

KIZLARRRRR
dün ve bugün yediklerimi duysanızzz...

taşlarsınız beniiii...korkumdan yazamıyorummmm...kalori cetvelim patlayacaktı neredeyse

Yazmama işini ben de yapıyorum fazla yiyince:)

Merhaba kızlar.. Biliyorum pazartesi günleri tartılıyoruz. Bu pazartesi hatırlayan yoktur herhalde ama ben 67 kilo idim.. Bugün tartıldım 65.6 çıktım inanılır gibi değil yaa.. Şoklardayım. Ama dün gece yatarken itiraf edeyim midem çok ağrıdı.. uyuyamadım.. sinirliydim.. ama sabah çok mutlu olsum.. Oleyy ideal kilom 62-63.. Bakalım kendime hedef koymuştum 10 şubata kadar 62 olcam diye.. Okullar açıldığında.. herkes görsün, yeni doğurdu ama hala eskisi gibi incecik.. eski kıyafetlerimin bazıları oluyor. hamile iken hafta hafta kilomu yazmışım şuan 20 haftalık hamile olduğum kilodayım. zaten ilk 3 ay kilo alınmıyor...bilen bilir.. öptüm sizi.. diğer siteye kalori gireyim ben şimdi. görüşürüz kızlar.. pazartesi 65 kilo olma umuduyla..

GAFELS BEN KİLO TAKİBİ YAPIYORUM...SENİN KİLON BENDE YAZILIIIIIIIIIIIIIIIIII
şimdi tartıldın ama nasılsa zayıflıyorum diye yeme bariii sık dişini o yüzden pazartesileri tartılmak hafta sonu insanın kendini sıkmasına sebep olyor.

merhabalar ben kilo vermek isteyenler arsındayım 2 hafta oluyo başlayalı ilk yaptığım şekeri kestim ne kadr zor olsa da çay vs. şekersiz içmektyim sabahları sadece 1 dilim tam buğday ekmeği yemekteyim akşam yemeğinde ekmek yok ama bugün regl oldum ve karnım patlayacak gibi kendimi mutsuz hissediyorum

Bu hafta sonu evdeyim, o yüzden mümkün değil fazla yemem zaten.. ben annemlere gidince çok yiyorum.. Onun yaptığı yemekler yağlı, bol etli ve lezzetli oluyor.. Ondan kilo alıyorum. Ha bu arada hafta içi çarşamba onlardaydım.. herkesden önce sofraya oturdum, yedim hemen kalktım.. böylece diyeti bozmadım..

Ben küçükken kilolu sayılırdım şimdi de fazla değilim ama yine de versem süper olacak. Çok bi fazlam yok aslında bölgesel zayıflamam lazım. Çayı uzun zamandır şekersiz içiyorum. Ekmek pilav makarnayla aram yoktur sadece doymak için yerim. Öğrenciyim yurtta kalıyorum o yüzden yemek düzenim şaşabiliyor sık sık. Dışarda yemek zorunda kalıyorum ve eve gittiğim zamanlar midemi maximum kapasite de kullanıyorum. Kısacası ben normalde yemeği iyi yerim ve abarttım mı iyi abartırım. Kendime accık engel olup biraz da spor yapsam bu iş hallolacak gibi Boyum 1.65 kilom 63 tahmini değerler. Evde tartı yok. Bu iyi bşy mi kötü mü bilmiyorum. Sizce yurda tartı almalı mıyım ? Hadi öneri destek bekliyorum :) basen bölgem var biraz bacaklarım genetik kalın. Son zamanlarda da göbek yaptım iyice göbeği mekikle hallederim diye düşünüyorum. Bacak inceltme için öneriniz var mı ? ben ebru şallıynın plates videolarını seviyorum onun dılında öneriniz varsa alabilirim

herkes yazıyor bende yazayım dedim
bugünkü menüm :
sabah: dışarıda olduğum için erken saatte mecburiyetten yarım simit yarım parça peynir
(öğlene kadar açlıktan karnım çok kötüydü)
öğlen:tavuklu salata+1,5dilim kepekli ekmek+ayran
akşam:5,6 kaşık nohut + küçük bir dilim kepekli ekmek+ salata ve yemkten sonra yeşil çay
bir de bir şey sormak istiyorum ben nane limonlu yeşil çay buldum ondan tüketiyorum acaba normal yeşil çaya göre etkisi daha az mı olur. eğer öyleyse normal yeşil çay içicem ama tadı çok çirkin onunda limon sıksam nasıl olur kızlar :44:

Tebrik ederi arkadaşım ...

Hoş geldin pınar aralık annelerinde de beraberdik. Ben de 3 haftadır buradayım sanırım 4. hafta olacak pazartesi:))

Hoş geldin Minnoşum Yurt deyince ben de öğrenciyken kaldım taaa1995-1999 yıllarında... 8 kişilik odalarda. Başlarda kilo alıyor insan kuru şeyler çok yendiğinden. Ben yürüyüşle basen ve bacak kısmımı inceltebildim ama genetik. Yine de diğer yerlerime göre fazla...

İsmin bile yemek çağrıştırıyor Yeşil çay ben de limonlu aldım sallama . Onu bile sevmedim. Bilmiyorum cevabı...

Menüm:
Sabah: 1 bardak köy sütü, 4-5 light zeytin, yarım kk light labne peynir, şekersiz çay, 1.5 yumurta, 1 dilim light ekmek

Öğlen: 2 İzmir köfte, bir tabak börülce 2 dilim light ekmek, az light yoğurt 3 kaşık kadar

Akşam: Çay, light büsküvi 200 kalori vardır

1 portakal

Burda insanlarin yazdiklarini okuyunca ne kadar cok yiyomusum diyorum ama ben de istikrarli olmaliyim artik. Yaziyim ortalik yere belki vicdan azabi cekerim acık da olsa
sabah : kahvalti yaptim iki milföy böreği yedim onun dışında haddi hesabi belli degil ama cok da abartmadim herhalde ya :)
Ogle aksam arasi bi öğün : kirpa kirpa bi simit etmiştir yedigim. Patatsli 1 tavuk pirzola yaninda kahvaltilik (recelde yedim azaltmam lazim sanirim receli ama baska sekerli bsy yemiyorum gün icinde diye işte kahvaltida yiyorum)
iste en süperi de burdaaaa hem spor yaptim yaklasik 40 dk hem de saat 5den sonra resmen hic bsy yemedim maşallah daim olsun. Sadece bi kusburnu cayi iki adet ceviz içi bir dilim portakal kalan simitten de ufacicik bi parca ki ben bunlari bsy yemekten saymıyorum kesinlikle :) kisacasi bugün iyiydi ya cok şükür. Bakalim sabahda abartmazsam super olur :)) yasasin bugün cok bsey yememisimmm :) ama aksamdan sonra yememk için iyi dayandim tebrik bana :)

günaydın kızlar geçen hafta çok kötü griptim ve evde yatılı misafirler vardı
diyete uymaya çalıştım zaten iştahım hiç yoktu spor yapamadım ama
ve ilk bildirim benden gelsin geçen hafta 66,6ydı bugün bi tartıldım 65,6 :))
tam bir kilo gitmiş çok sevindim darısı diğer kiloların başına

ben de karatayı okuyorum bu aralar anlattıkları çok mantıklı akla yatkın
aranızda var mı karataycı ben kendime en yakın onu görüyorum
hem doyuyorsun hem zayıflıyorsun ara öğün yapmayın günde 3 öğün yeter diyor

bu sabah yediklerim tereyağlı yumurta 2 zeytin biraz peynir 7-8 tane badem yarım dilim k.ekmeği
karatay ekmeğe çok karşı sabah bile bende kahvaltıda ekmeksiz yapamıyorum yaa

günaydın arkadaşım bende yeni gördüm sitenizi benide alırmısınız aranıza 24 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 61 kilodayım ve hedefim 50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…