Kızlar bugün neredeyse ağlıycam Ben 2 aydır yememe o kadar dikkat ediyorum ki; arada ufak tefek kaçırmalarım oldu ama onun dışında çok dikkat ettim. Yani belki haftada 1 parça çikolata küçük v.s 5 haftadır spor salonuna gidiyorum , 5 hafta önce 63 kg dim. Ve yaptığım haftada 3 günlük ( ağırlık çalışıyorum) spora göre günde 1800-1900 kalori almam gerekiyor bunu aşmazsam kilomu koruyorum ama eğer daha altında kalori alırsam kilo veriyor olacağım. Ben yediklerimi hesaplıyorum 2 aydır günde 1200-1300 kaloriyi geçmiyor. Bazı günler 1000 kalori de kalmışım ama en maximumu 1300 kalori yani günde 500 kalori eksik almışım. Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum ama 2 günde kendim akşamları 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum yani hafta 5 gün hareket halindeyim. Yürüyüş yaptığım günler eliptik bisikletede biniyorum 10-15 dakika . 5 haftadır hiç yol kat edemedim .. 5 hafta 35 gün yapar 35 gün x 600 kalori;17500 kalori / 7000 kalori (1kg ye eşit) =2,5 kg vermiş olmam lazımdı yani benim şuan 60-61 kg olmam gerekiyordu.. Ama tartılıyorum dün sabah 63,6 kg hatta dün akşam 64, 6 verdi tartı .tamam regli olucam eyvallah ondan şişlik var ama kilo veremiyorum.. Kafayı yiycem resmen .1,5 aydır günde 2 lt aksatmadan su içiyorum, günde 2 tane yeşil çay daha ben ne yapayım bilemedim. Hadi spora başlayalı 5 hafta oldu , onun öncesinde yani 3 hafta öncesinden yememe dikkat etmeye ve hergün aksatmaksızın yürüyüşlere başlamıştım anlamıyorum neden böyle oluyor bacaklarımdaki selülitler eskisine göre daha azaldı ama vücut olarak daralamadım anlamıyorum
Acaba yağ yakıcı ilaç mı kullansam , şöyle bir baktım solgarın var herkes tavsiye ediyor, bunu kullanıp spor yapıp ve yemeye dikkat edince 2 ayda 7 kilo veren var. Başka marka olsa güvenmem ama solgarın vitaminlerini çok kullandım, annemde kullandı çok işe yaradı. Annemin menopozdan dolayı eklem ağrıları vardı, bunun için bir şişe ek takviye aldı solgardan, 2 senedir hiç ağrısı falan yok. Yani başka şeylerde de denedim şükür yan etkisi olmadı .Saç dökülmelerim vardı Biotin kullanmıştım buda geçti. Yani şunu demek istiyorum birçok vitaminini kullandım işe yaradı Kızlar bir akıl verin ne yapıyım.
Bu sabah sadece kepe ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost yedim başkada bir şey yemedim 3 bardak su içtim .
Öğle yemeğine kadar başka bir şey yemem..
Öğlende 0 ekmek , sadece çorba + sebze yemeği yerim..
Akşam kefir içicem.
Akıl verin lütfennnnnnnnnnnn
Az önce 50-60 kilo gurubuna baktım da bunu yazmışlar son olarak denesek mi?Gerç. maydonozdan nefret ederim(
1.60 boyum 62 kiloydum,-dum-kullanmak hos olmus,maydonoz cayini okudum netden
vücutdaki yaglari ve sulari atiyor yani ödem atmada da cok cok yardimci
sonuc ;2.5 ay günde 4 fincan sicak maydonoz cayi 11 kilo verdim:)
bir demet maydonoz yika büyük bir tencerede kaynat iyice dinlenmeye al günde 4 fincan
kolay gelsin
çalışırken bazı şeyler zor oluyor.hafta sonu lahana çorbası düşünüyorum bende içine maydonozda koyarım olmazmı...bu çorbanın içine az bulgurda koysammı nasıl olur...yada tavsiyeniz....
KIZLARRRRR
dün ve bugün yediklerimi duysanızzz...
taşlarsınız beniiii...korkumdan yazamıyorummmm...kalori cetvelim patlayacaktı neredeyse
GAFELS BEN KİLO TAKİBİ YAPIYORUM...SENİN KİLON BENDE YAZILIIIIIIIIIIIIIIIIII
şimdi tartıldın ama nasılsa zayıflıyorum diye yeme bariii sık dişini o yüzden pazartesileri tartılmak hafta sonu insanın kendini sıkmasına sebep olyor.
Merhaba kızlar.. Biliyorum pazartesi günleri tartılıyoruz. Bu pazartesi hatırlayan yoktur herhalde ama ben 67 kilo idim.. Bugün tartıldım 65.6 çıktım inanılır gibi değil yaa.. Şoklardayım. Ama dün gece yatarken itiraf edeyim midem çok ağrıdı.. uyuyamadım.. sinirliydim.. ama sabah çok mutlu olsum.. Oleyy ideal kilom 62-63.. Bakalım kendime hedef koymuştum 10 şubata kadar 62 olcam diye.. Okullar açıldığında.. herkes görsün, yeni doğurdu ama hala eskisi gibi incecik.. eski kıyafetlerimin bazıları oluyor. hamile iken hafta hafta kilomu yazmışım şuan 20 haftalık hamile olduğum kilodayım. zaten ilk 3 ay kilo alınmıyor...bilen bilir.. öptüm sizi.. diğer siteye kalori gireyim ben şimdi. görüşürüz kızlar.. pazartesi 65 kilo olma umuduyla..
merhabalar ben kilo vermek isteyenler arsındayım 2 hafta oluyo başlayalı ilk yaptığım şekeri kestim ne kadr zor olsa da çay vs. şekersiz içmektyim sabahları sadece 1 dilim tam buğday ekmeği yemekteyim akşam yemeğinde ekmek yokama bugün regl oldum ve karnım patlayacak gibi kendimi mutsuz hissediyorum
Ben küçükken kilolu sayılırdım şimdi de fazla değilim ama yine de versem süper olacak. Çok bi fazlam yok aslında bölgesel zayıflamam lazım. Çayı uzun zamandır şekersiz içiyorum. Ekmek pilav makarnayla aram yoktur sadece doymak için yerim. Öğrenciyim yurtta kalıyorum o yüzden yemek düzenim şaşabiliyor sık sık. Dışarda yemek zorunda kalıyorum ve eve gittiğim zamanlar midemi maximum kapasite de kullanıyorum. Kısacası ben normalde yemeği iyi yerim ve abarttım mı iyi abartırım. Kendime accık engel olup biraz da spor yapsam bu iş hallolacak gibiBoyum 1.65 kilom 63 tahmini değerler. Evde tartı yok. Bu iyi bşy mi kötü mü bilmiyorum. Sizce yurda tartı almalı mıyım ? Hadi öneri destek bekliyorum :) basen bölgem var biraz bacaklarım genetik kalın. Son zamanlarda da göbek yaptım iyice göbeği mekikle hallederim diye düşünüyorum. Bacak inceltme için öneriniz var mı ? ben ebru şallıynın plates videolarını seviyorum onun dılında öneriniz varsa alabilirim
herkes yazıyor bende yazayım dedim
bugünkü menüm :
sabah: dışarıda olduğum için erken saatte mecburiyetten yarım simit yarım parça peynir
(öğlene kadar açlıktan karnım çok kötüydü)
öğlen:tavuklu salata+1,5dilim kepekli ekmek+ayran
akşam:5,6 kaşık nohut + küçük bir dilim kepekli ekmek+ salata ve yemkten sonra yeşil çay
bir de bir şey sormak istiyorum ben nane limonlu yeşil çay buldum ondan tüketiyorum acaba normal yeşil çaya göre etkisi daha az mı olur. eğer öyleyse normal yeşil çay içicem ama tadı çok çirkin onunda limon sıksam nasıl olur kızlar :44:
şimdi herkes yarın tartılıp buraya mı yazıyor :44::44:
günaydın kızlar geçen hafta çok kötü griptim ve evde yatılı misafirler vardı
diyete uymaya çalıştım zaten iştahım hiç yoktu spor yapamadım ama
ve ilk bildirim benden gelsin geçen hafta 66,6ydı bugün bi tartıldım 65,6 :))
tam bir kilo gitmiş çok sevindim darısı diğer kiloların başına
ben de karatayı okuyorum bu aralar anlattıkları çok mantıklı akla yatkın
aranızda var mı karataycı ben kendime en yakın onu görüyorum
hem doyuyorsun hem zayıflıyorsun ara öğün yapmayın günde 3 öğün yeter diyor
bu sabah yediklerim tereyağlı yumurta 2 zeytin biraz peynir 7-8 tane badem yarım dilim k.ekmeği
karatay ekmeğe çok karşı sabah bile bende kahvaltıda ekmeksiz yapamıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?