bebek düşündügümüz için ( allah nasip ederse inş)spor yapamıyorum ama kalori arkadaşım diye bi siteye kaydoldum çok memnunum bakalım inşalalh o şekilde vermeyi istiyorum
günaydın canım hamile kalmadan önce kilo vermekle çok doğru bi karar vermişsin ben öyle yapmamıştım maalesef
yediklerine dikkat et ama yürüyüşte yap hamileliğin rahat geçer ben son aylara kadar yavaş tempoda da olsa yürümüştüm
sen bir 70-79 aralığına bak, birde bizim foruma bak bi tanesine karar ver istersen ve takip edersen bizim gruba girebilirsin...zaten 60 lara ne kalmış 1 haftada hallederiz evelallah....
canım ben zaten bu guruba girmek istiyorum beni alındane olur ben zayıflamak istiyorm geçmişte baya verdim de şimdi 65 olmak istiyorum sizin yardımlarınızla birbirimize yardım etmeliyiz:)
O ZAMAN BU GÜN tartıl buraya yaz.pazartesiden pazartesiye tartılıyoruz ona göre...
kızlar selam ben masabaşı bir işte çalışıyorum hareket alanım çok kısıtlı 28 yaşında ve erkek arkadaşım tarafından kilomla ilgili çok fazla eleştiri alan biriyim şuan kilom tok karnına 60,200 (sabah salata yemiştim) boyum 1,60 ...bakalım kaç kilo yağ yakacağız bakalım neler olucakkk :)bu arada hedefim 50-52 kilo olmak
canım bende senin gibiyim eleştiri almasada rahatsızlık duyuyoruminşallah veririz canımmmmm m bakalım kim daha önce istediği hedefe ullaşıcak :) herkeze başarılar :)
Başlangıç kilom 67,2 bugün tartıldım 65,7bugün altıncı günüm. yarın tam bir hafta olacak
tebrik ederim:)
merhaba kızlar, bende sizinle beraber zayıflamak istiyorum. gerçi uzun süredir diyetteyim zaten ama uzun süreli kaçamaklar dahilinde. amaaaa artık büyük kaçamaklar yok benim için! (1hafta kaçamakta 2 kilo aldığımı gördükten sonra) en son 82 yi görmüştüm ama şuanda 75.8 im. boyum 1,67. hareketsiz bi hayatım var ydsye hazırlandığım için hep masa başı. ama gideceğim her yere yürüyerek gidiyorum. her neyse, şimdi napıyoruz? :)
teşekkür ederim öncelikle :)
porsiyonları küçültüyoruz, bol yeşil çay , su tüketiyoruz , spor olmazsa olmaz:) zaten herkes yazıyor ne yediklerini onlara bakıp kendine uygun şekilde ayarlayabilirsin :)
ben yeşil çay içemiyorum daha doğrusu kafein tüketemiyorum, vücudum tepki gösteriyor. zayıflamada büyük şansızlığım buspor konusunda ise, benim vücut tipim elma, en yararlı hareket de mekik haliyle, ama mekik çekmede sıkıntı çekiyorum, midem sağolsun boynumu zorluyorum aynı zamanda sırtımda da fıtığım var, o da çok rahatsız ediyor. yani şartlar zayıflama diyor inatla
bir de bi şey sormak istiyorum sana, callanetics deneyimin oldu mu hiç?
bende içemiyorum sadesini tadı çok çirkinŞuan nane limonlusunu tüketiyorum . yada çaykurun bergamotlusu varmış dene istersen :) evet oldu fakat 4,5 gün kadar sanki hafiften incelmiştim ama yinede bilemiyorum .. hareketleri düzgün yapamadım sanırım ..
Selam kizlar ben bu hafta sehir disina ciktim . Bulundugum yerde baskul yok tartilamiyorum beni izinli sayar misiniz Ev de olmadigim icin diyet biraz zor olacak ama hic degilse kilo almamaya calisicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?