60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende aranıza katılmak istiyorum benide alırmısınız kilom 70.9 benim 70/79 grubuna mı katılmam lazım arkadaşlar:44:

bende aranıza katılmak istiyorum benide alırmısınız kilom 70.9 benim 70/79 grubuna mı katılmam lazım arkadaşlar:44:

sen bir 70-79 aralığına bak, birde bizim foruma bak bi tanesine karar ver istersen ve takip edersen bizim gruba girebilirsin...zaten 60 lara ne kalmış 1 haftada hallederiz evelallah....

sabah 10.00
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
bir kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin
1 şekersiz çay

öğlen 14 30
1 kase yoğurt
1 portakal
1 dilim çavdar ekmeği

ara 15.40
biraz dut kurusu
1 bardak sade soda

akşam
barbunya plaki
salata
çorba

Bu arada ben tekrar kilo vermeye başladım.. 300 gr da olsa çok memnunum..

mrb kızlar ben ara ara takılıyorum size ama yazamıyorum.ben 68-69 lardan 61 lere kadar düştüm hatta 60 oldun tekrar 61 e çıktım 50 lere düşemiyorum bi türlü.ne yapmam gerek artık bilmiyorum yardım edin bana lütfen,durdu sanırsam kilo verimim

Dün sızıp kalmışım...:)) O yüzden yazamadım dün tam da hatırlamıyorum ama diyete sadıktım fazla kalori almadım dün. Bugün de süt tozulu nescafe 2 şekerli dışında iyi gidiyor...:))

Bir dönem duruyor. Her zaman yapmadığın bir şey ekle spor mesela yapıyorsan süreyi uzat. aynı miktar kalori alırsan da durur bence. Bir arkadaş durunce bir günlük sırf protein diyeti önerdi haftada 1

Dün yedıklerım;
Sabah ;ayva
ara; ayva
oglen; corba salata
ara ; etıfort bıskuvı
aksam ; çigkofte

Ne yıyeyım ne yapayımda zayıflayayım bana ne onerırsınız kızlarrr
işim masa basında ,sabah 8 aksam 6 ya kadar oturuyorum eve gıdınce ıs guc vızır vızırım cok oturamıyor oturmak ıstemıyorum zaten bıde bazen servısten erken ınıp eve yuruyerek gıdıyorum yuruyus olsun az hareket olsun dıye :S amam haraket bukadar yanı ne onerırsınız bana?

gym uviversal diye site var ben eskiden yapardım hareketlerini...

Kızlarr bir site buldum, kalori hesaplıyor.. yemekleri tek tek yazıyorsun.. Ben mesela bugün yediklerimi hesapladım 1045 kalori gibi bir rakam çıktı. Bazal metobalizmam 1800 kalori yakmış. Ben bugün bu yediklerime göre 0.15 gr vermişim. site diyor ki eğer bu şekilde 1000 calori alarak ayda 3,4 kg vereceğimi söylüyor. ben aynı nik'imle kayıt yaptırdım Gafels olarak. Hergün yazacağım oraya.. site öyle güzel ki 600 calori alırsam her gün 7 kg verirmişim her ay...

Bir bakın derim. tabi burda da yazışalım lütfenn..

www.diyetarkadasım.com

Canim bende kalori sepetine uye oldum. Orada da hedef kilonu ve hedef tarihini yaziyorsun hergun kac kalori alman gerektigini hesapliyor. Mesela ben 15 mart a kadar 8 kilo hedef belirledim . Gunde 1000 kalori alirsam hedefime ulasiyorum. Bu uygulanabilir bir hedef bence ama benim anlamadigim oradaki porsiyonlarin miktarlari 1 porsiyon yemek, yemek kasigiyla ne kadar oluyor anlamadim sen biliyor musun ben yediklerimi hesaplatiyorum hep hedefin altinda cikiyor. Acaba oradaki porsiyonlar cok mu kucuk

Bugun yediklerim
Kalkinca elma sirkeli ilik su
Sabah 1 haslanmis yumurta biraz peynir biraz maydanoz
Ara 1 elma ve bolca su
Oglen 1 simit ve ayran
Ara misafirlikteydim biraz fazla yedim. 1 kase fellah kofte ve 3 kasik piyaz ve kucuk bir dilim kek
Aksam 3 kasik makarna
Yazarken farkettim ne cok yemisim hepte tahil neyse ki bugun biraz spor yaptim. 30 dk yuruyus ,30 pilates, 1,5 lt de su ictim

Bir dönem duruyor. Her zaman yapmadığın bir şey ekle spor mesela yapıyorsan süreyi uzat. aynı miktar kalori alırsan da durur bence. Bir arkadaş durunce bir günlük sırf protein diyeti önerdi haftada 1

saol tatlım senden başka fikir veren olmamış.aslında 1 gün protein fena fikir değil.ben spor yapıyorum haftanın 5 günü 1 saat.yumurta ve tavuk günümü yapsam iyi olur.teşekkürler tatlım

Sırf tavuk değil de o gün sırf protein al yani dukanın atak dedikleri uygulaması. Bana iyi geliyor dedi.

Bana gelince bugün az yedim dün de yarın okul günü var. Kesin dayanamam Antakya mutfağına:))
Bugün

Sabah: Az light nesfit, ligtht süt

Nescafe 3 ü 1 arada

Öğlen: Çay ve light çörekotlu büsküvi

İkindi: Küçük tabak ıspanak ve yoğurt

Akşam da aynısı

Şimdi nescafe içeceğim light sütlü bu kadar bugün...

Baktım açılmıyor...

gafels ben üye oldum siteye ama sen gizlisin...arkadaş olamıyoruz.bende mrtmuhasebe olarak isim açtım beni arkadaş ekle istersen

acılmıyor hata verıyor site :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…