CANCAĞAZIM BU KAYISI ve suyun marifeti nedir.sölede bilelim...
kizlar bende kalori sepeti diye bir siteye girip kalori hesabı yapıyorum...bi bakın isterseniz sizde...
bende aranıza katılmak istiyorum benide alırmısınızkilom 70.9 benim 70/79 grubuna mı katılmam lazım arkadaşlar:44:
Bir dönem duruyor. Her zaman yapmadığın bir şey ekle spor mesela yapıyorsan süreyi uzat. aynı miktar kalori alırsan da durur bence. Bir arkadaş durunce bir günlük sırf protein diyeti önerdi haftada 1mrb kızlar ben ara ara takılıyorum size ama yazamıyorum.ben 68-69 lardan 61 lere kadar düştüm hatta 60 oldun tekrar 61 e çıktım 50 lere düşemiyorum bi türlü.ne yapmam gerek artık bilmiyorum yardım edin bana lütfen,durdu sanırsam kilo verimim
Ne yıyeyım ne yapayımda zayıflayayım bana ne onerırsınız kızlarrr
işim masa basında ,sabah 8 aksam 6 ya kadar oturuyorum eve gıdınce ıs guc vızır vızırım cok oturamıyor oturmak ıstemıyorum zaten bıde bazen servısten erken ınıp eve yuruyerek gıdıyorum yuruyus olsun az hareket olsun dıye :S amam haraket bukadar yanı ne onerırsınız bana?
Kızlarr bir site buldum, kalori hesaplıyor.. yemekleri tek tek yazıyorsun.. Ben mesela bugün yediklerimi hesapladım 1045 kalori gibi bir rakam çıktı. Bazal metobalizmam 1800 kalori yakmış. Ben bugün bu yediklerime göre 0.15 gr vermişim. site diyor ki eğBekirbu şekilde 1000 calori alarak ayda 3,4 kg vereceğimi söylüyor. ben aynı nik'imle kayıt yaptırdım Gafels olarak. Hergün yazacağım oraya.. site öyle güzel ki 600 calori alırsam her gün 7 kg verirmişim her ay...
Bir bakın derim. tabi burda da yazışalım lütfenn..
www.diyetarkadasım.com
Bir dönem duruyor. Her zaman yapmadığın bir şey ekle spor mesela yapıyorsan süreyi uzat. aynı miktar kalori alırsan da durur bence. Bir arkadaş durunce bir günlük sırf protein diyeti önerdi haftada 1
Kızlarr bir site buldum, kalori hesaplıyor.. yemekleri tek tek yazıyorsun.. Ben mesela bugün yediklerimi hesapladım 1045 kalori gibi bir rakam çıktı. Bazal metobalizmam 1800 kalori yakmış. Ben bugün bu yediklerime göre 0.15 gr vermişim. site diyor ki eğer bu şekilde 1000 calori alarak ayda 3,4 kg vereceğimi söylüyor. ben aynı nik'imle kayıt yaptırdım Gafels olarak. Hergün yazacağım oraya.. site öyle güzel ki 600 calori alırsam her gün 7 kg verirmişim her ay...
www.diyetarkadasım.com
Kızlarr bir site buldum, kalori hesaplıyor.. yemekleri tek tek yazıyorsun.. Ben mesela bugün yediklerimi hesapladım 1045 kalori gibi bir rakam çıktı. Bazal metobalizmam 1800 kalori yakmış. Ben bugün bu yediklerime göre 0.15 gr vermişim. site diyor ki eğer bu şekilde 1000 calori alarak ayda 3,4 kg vereceğimi söylüyor. ben aynı nik'imle kayıt yaptırdım Gafels olarak. Hergün yazacağım oraya.. site öyle güzel ki 600 calori alırsam her gün 7 kg verirmişim her ay...
www.diyetarkadasım.com
www.diyetarkadasım.com
hemen ınceleyecegım tesekkurler :)gym uviversal diye site var ben eskiden yapardım hareketlerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?