Bende geldim 20 yasindayim boyum 160 kilom 62 bir sene icinde birden 4 kilo aldim ve veremiyorum. Kilom full basende toplaniyor. Sirkeli su iciyorum sabah aksam ama bi faydasini gormedim.. Bu ara aksam 5ten sonra yemek yemiyorum yemekleri genelde yogurtla yiyorum cokmu acele ediyorum ya kilo vermek icin kafayi yicem herkes normalsin diyor ama vermek istiyorum en azindan kendi sagligim icin ne yapmam lazim
Kızlaar beni de dahil eder misiniz her hafta kilo bildirmeye şuanda 63.8 im ilk hedefim 60 olmak :))) boyum 1.69 bu arada .. Eski bir diyet listemi uyguluyorum kendi çabamla 3 kilo vermiştim şimdi biraz durdu çünkü yedikçe yedim harekete geçeyim biraz! Sabah 2 dilim tahıllı ekmek az yağlı peynir doymadıysam bir yumurta yiyorum. Ara da 2 kuru kayısı ve bol su.Öğlen et tavuk balık yanında salata belki. Arada light süt ve bir meyve.Akşam yemeğinde de sebze yiyorum öpüyoruuum çok listeye dahil olmak istiyoruum
hoş buldum canım 12. haftadan itibaren rahim ağzı uzunluğunu ölçtür. :))derken ne demek istedin canım anlamadım k.bakma
kızlarrr 1 haftada 2 kilo nasıl verebilirimmmm lütfen yardımmm
Bende geldim 20 yasindayim boyum 160 kilom 62 bir sene icinde birden 4 kilo aldim ve veremiyorum. Kilom full basende toplaniyor. Sirkeli su iciyorum sabah aksam ama bi faydasini gormedim.. Bu ara aksam 5ten sonra yemek yemiyorum yemekleri genelde yogurtla yiyorum cokmu acele ediyorum ya kilo vermek icin kafayi yicem herkes normalsin diyor ama vermek istiyorum en azindan kendi sagligim icin ne yapmam lazim
chnb hoşbulduk canım
Ben de çok yememe rağmen ve hiç durmadan temizlik yapmama rağmen tartı günündeki kilomdan fazla çıkıyorum( Bugün sinirlendim o yüzden abarttım biraz...
Akşam: Ispanak borani, 1 dilim light ekmek
Ara: Yeşil çay
1 orta dilim muzlu kakaolu pasta, 1 tane light ekmeğe hazırlanmış kaşarlı sucuklu tost, çay
Daha yeme potansiyelim var sanırım bir de portakal yiyeceğim...
o gün bir haftam dolduğu için bir daha tartıldım merak ettim bir haftada ne kadar gitti diyeçukulukurabiye...güzel kilo vermişsin maşallah allah bozmasın ama canım şaşırmamak için biz haftada 1 tartılıyoruz pazartesiden pazartesiye inan daha verimli oluyor
o gün bir haftam dolduğu için bir daha tartıldım merak ettim bir haftada ne kadar gitti diyebende pazartesi tartılıcam sadece artık
güneşinkızıYarin itibariyle lahana corbasiyla yasamaya karar verdim bakalim ne olucak
güneşinkızı
lahana çorbası diyetimin 1.günündeyim bugün.
sadece lahana çorbası ve muz hariç tüm meyveler vardı...
ama akşama kadar hiç enerjim kalmadı...dayanamadım akşam 1,5 kase ıspanak yedim yoğurtlu 1 kase yoğurt yedim 4.dilim kepek ekmeği yedim açlıktan öldüm bugün....sadece lahana olmaz bece bi şeylerde yemelisin.
AÇLIK ÇOK KÖTÜ BİRŞEY.
BİRAZDAN YİNE YİYECEM LAHANA ÇORBAMI VE SPOR YAPICAM...
kızlar slm.. bir kaç gündür giremiyorum , bir yakınım yoğun bakımda , o yüzden çok fazla nette olamıyorum.
rejim falan hepsi gitti.. sadece size bir selam vermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?