60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende geldim 20 yasindayim boyum 160 kilom 62 bir sene icinde birden 4 kilo aldim ve veremiyorum. Kilom full basende toplaniyor. Sirkeli su iciyorum sabah aksam ama bi faydasini gormedim.. Bu ara aksam 5ten sonra yemek yemiyorum yemekleri genelde yogurtla yiyorum cokmu acele ediyorum ya kilo vermek icin kafayi yicem herkes normalsin diyor a ma vermek istiyorum en azindan kendi sagligim icin ne yapmam lazim

Canım sen o normalsin diyenlere sakın inanma çünkü kimse seni kırmak üzmek istemez bence ver o 4 kilonu fazlaysa ne gerek var vücutta tutmaya değil mi ama ??! Azmet yavaş yavaşta olsa başarıcaksıın

İnşAllah veririm en son 3 te yedim ekmegi biraktim 40dk egzersiz yaptim : D heralde benden gram gram gdiyor artik egzersiz yapmadigim gunler kendimi kotu hissediyorum o degilde giderek kilo almaktan korkuyoruuuum : O Allah yardimcimiz olsunnnn

Liste

geçen hafta bu hafta fark
mrtmuhasebe 65,40 65,30 0,100 gr
fisher 64,50 63,70 0,800 gr
aburcubur81 68,00 ---- izinli
gafels 67,00 65,40 1600 gr
chnb 59,30 58,20 1100 gr
senben60 64,00 63,50 0,500 gr
daisbeti 66,60 65,60 1000 gr

haftanın şampiyonu gafels kendim haricinde herkesi tebrik ediyorum.yeni başlayanlar ilk liste bildirimlerini haftaya pazartesi tartıldıklarında görebilirler...

Iyi zayıflamalar....

Hoş geldin inşallah verirsin azmedince olur...

hoş buldum canım 12. haftadan itibaren rahim ağzı uzunluğunu ölçtür. :))derken ne demek istedin canım anlamadım k.bakma

Aslında büyük ihtimalle sağlıklı bir hamilelik geçireceksin. (Folikasit kullanıyordun sanırım)Ama hamileliklerin yüzde 10 u erken doğumla sonuçlanıyor maalesef. Bunun nedenlerinden biri de rahim ağzı yetmezliği. Şöyle: Türk kadınlarında rahim ağzı uzunluğu ortalama 4 cm. Rahimi balona benzetirsek, balonun şişirilen uç kısmındaki birkaç cm lik mesafe de rahim ağzı uzunluğu oluyor. Balon şiştikçe yani bebek büyüdükçe rahim ağzı yetmezliği varsa o uç mesafe kısalması gereken haftadan çoook önce birden kısalıp maalesef erken doğum oluyor. 18-24 haftalar arası oluyor genelde. Çoğu dr de geçmişte erken doğum öyküsü yoksa bu ölçümü yapmıyor. Ben de her hamileye hatırlatıyorum 12. haftadan itibaren ölçtürün diye. Ben maalesef 25 haftalık bu nedenle kayıp yaşadım o yüzden herkese diyorum şimdi:)) Bir de şikayet olsa da olmasa da idrar tahlili kültürü de yaptırın ayda 1 . Bu da erken doğum nedeni. Korkutmayayım büyük ihtimallle her şey yolunda gidecek ama yüzde 10 içinde olmamak için de tedbirleri almak lazım diye demiştim:))

kızlarrr 1 haftada 2 kilo nasıl verebilirimmmm lütfen yardımmm

Nette hızlı incelme diyeti var bak istersen ben vermiştim ama 1 saat yürüyüş yapmıştım ayrıca..

Daha gençsin canım biraz dikkat ve sporla verebilirsin çabucak bence...

chnb hoşbulduk canım

Ben de çok yememe rağmen ve hiç durmadan temizlik yapmama rağmen tartı günündeki kilomdan fazla çıkıyorum( Bugün sinirlendim o yüzden abarttım biraz...

Akşam: Ispanak borani, 1 dilim light ekmek

Ara: Yeşil çay

1 orta dilim muzlu kakaolu pasta, 1 tane light ekmeğe hazırlanmış kaşarlı sucuklu tost, çay

Daha yeme potansiyelim var sanırım bir de portakal yiyeceğim...

Unuttum yazmayı bir orta boy tabak da makarna...

Herkese merhaba, forumda yeni sayilirim kurallari pek bilmiyorum bnde araniza katilmak istiyorum, katilabilir miyim? Boy:163 Kilo:69.3

çukulukurabiye...güzel kilo vermişsin maşallah allah bozmasın ama canım şaşırmamak için biz haftada 1 tartılıyoruz pazartesiden pazartesiye inan daha verimli oluyor
o gün bir haftam dolduğu için bir daha tartıldım merak ettim bir haftada ne kadar gitti diye bende pazartesi tartılıcam sadece artık

Yarin itibariyle lahana corbasiyla yasamaya karar verdim bakalim ne olucak
güneşinkızı

lahana çorbası diyetimin 1.günündeyim bugün.
sadece lahana çorbası ve muz hariç tüm meyveler vardı...

ama akşama kadar hiç enerjim kalmadı...dayanamadım akşam 1,5 kase ıspanak yedim yoğurtlu 1 kase yoğurt yedim 4.dilim kepek ekmeği yedim açlıktan öldüm bugün....sadece lahana olmaz bece bi şeylerde yemelisin.

AÇLIK ÇOK KÖTÜ BİRŞEY.

BİRAZDAN YİNE YİYECEM LAHANA ÇORBAMI VE SPOR YAPICAM...

BU GÜN YEDİKLERİM

2 KASE LAHANA ÇORBASI 2 elma 2 portakal 1 kivi+1 dilim kepek ekmeği

akşam 1.5 porsiyon ıspanak 1 küçük kase yoğurt 3 dilim kepek ekmek dilimi

Yok yok sadece lahanayla yapmiyorum gerci suandada yiyorum bol pul biberli : D

Akşam: Kabak yemeği, 1 dilim light ekmek, mercimek çorbası orta porsiyon bunlar

çay, tramusu 2 dilim

1 light kepekten kaşarlı sucuklu tost...

kızlar slm.. bir kaç gündür giremiyorum , bir yakınım yoğun bakımda , o yüzden çok fazla nette olamıyorum.
rejim falan hepsi gitti.. sadece size bir selam vermek istedim

kızlar slm.. bir kaç gündür giremiyorum , bir yakınım yoğun bakımda , o yüzden çok fazla nette olamıyorum.
rejim falan hepsi gitti.. sadece size bir selam vermek istedim

mazeretlisin tatlım sen.bu zor dönemde her işin başı sağlık geçmiş olsun acil şifalar...merak etme kaldığın yerden devam edebilirsin

Selam arkadaşlar bugünkü listemde kesin diyete başlamadan önce son 3 top dondurmam vardı ekstradan yarın benimiçin ölümcül olan yaklaşık 2-3 ay başlıyoor

Doğadanın 9luçayını içmeyi ihmal etmiyoruz!

Yarın kendime sebze yemeği olarak lahana yapıcam ev birazkokacak amaolsun o kadar kilolar kolay gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…