- 23 Mayıs 2013
- 445
- 87
- 68
evet o ara sinirlenip hem sporu hem diyeti bırakmıştım da..hah işte o kuşku bende de var, boynumu inciticem diye mide hareketlerinde bıraktım, boyundan destek almıyoruz ya, bi de midem de olduğu için tam anlamıyla omuzla beraber kalkamıyorum ve boyundan destek alıyormuşum gibime geldi, korktum. acaba mide biraz gidince mi yapsam karar veremedim.
e sen devam etmedin mi, bıraktın mı?
günaydın kızlar geçen hafta çok kötü griptim ve evde yatılı misafirler vardı
diyete uymaya çalıştım zaten iştahım hiç yoktu spor yapamadım ama
ve ilk bildirim benden gelsin geçen hafta 66,6ydı bugün bi tartıldım 65,6 :))
tam bir kilo gitmiş çok sevindim darısı diğer kiloların başına
ben de karatayı okuyorum bu aralar anlattıkları çok mantıklı akla yatkın
aranızda var mı karataycı ben kendime en yakın onu görüyorum
hem doyuyorsun hem zayıflıyorsun ara öğün yapmayın günde 3 öğün yeter diyor
bu sabah yediklerim tereyağlı yumurta 2 zeytin biraz peynir 7-8 tane badem yarım dilim k.ekmeği
karatay ekmeğe çok karşı sabah bile bende kahvaltıda ekmeksiz yapamıyorum yaa
günaydın arkadaşım bende yeni gördüm sitenizi benide alırmısınız aranıza 24 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 61 kilodayım ve hedefim 50
bebek düşündügümüz için ( allah nasip ederse inş)spor yapamıyorum ama kalori arkadaşım diye bi siteye kaydoldum çok memnunum bakalım inşalalh o şekilde vermeyi istiyorum
geçen hafta 65,40 bu hafta 65,30 yani verememişim ama regl oldum belki ondandır heee
ayrıca kendime lahana çorbası yaptım.Bakalım bu hafta onu deniycem...durum ne olucak.Geçen hafta gerçekten çok yedim ve akşamları yememiştim 6 dan sonra demek ki sporda yapsaydım olurdu...
yaa bi 65 olsam yeter kızlar bu arada sizler kaç kilosunuz ne iş yaparsınız kaç yaşındasınız anlatın tanışalım ben 23 yaşındayım muhasebe/finans departmanında çalışıyorum çok fazla hareketim yok 120 kg görmüş biriyim:) ama azimle tek başıma zayıfladım kimseden yardım görmeden şimdide öle olacak inşallah benim sewgilim zayıf ben ondan çok zayıflamak istiyorum:) inşallah zayıflarız sizde anlatın bakalım
kızlar selam ben masabaşı bir işte çalışıyorum hareket alanım çok kısıtlı 28 yaşında ve erkek arkadaşım tarafından kilomla ilgili çok fazla eleştiri alan biriyim şuan kilom tok karnına 60,200 (sabah salata yemiştim) boyum 1,60 ...bakalım kaç kilo yağ yakacağız bakalım neler olucakkk :)bu arada hedefim 50-52 kilo olmak
geçen hafta 67
bugün 65.4
giden 1.6 hadi inşallah rekor bendedir..
Başlangıç kilom 67,2 bugün tartıldım 65,7bugün altıncı günüm. yarın tam bir hafta olacak
tebrik ederim:)
merhaba kızlar, bende sizinle beraber zayıflamak istiyorum. gerçi uzun süredir diyetteyim zaten ama uzun süreli kaçamaklar dahilinde. amaaaa artık büyük kaçamaklar yok benim için! (1hafta kaçamakta 2 kilo aldığımı gördükten sonra) en son 82 yi görmüştüm ama şuanda 75.8 im. boyum 1,67. hareketsiz bi hayatım var ydsye hazırlandığım için hep masa başı. ama gideceğim her yere yürüyerek gidiyorum. her neyse, şimdi napıyoruz? :)
evet o ara sinirlenip hem sporu hem diyeti bırakmıştım da..
inşallah canım veririz yemek düzeni dışında neler yapıyorsun şu form çayları var hiç denedin mi ?
ben sabah ve öğlen menumu yazıyorum
sabah :
2 marul 2 salatalık 4 domatesle salata 11 e doğru yer fıstıgı bir avuç ve 2 tane form kraker
öğlen:
1 tane küçük tavuk baget ızgara
1 servis kaşığı makarna
yeşil salata+1 servis kaşığı yogurt
içiyorum canım doğadan form çay içiyorum uyumadan önce bu arada yer fıstığı yerine tuzsuz badem yada fındık tercih etmelisin diğer yediklerin 10 numara tatlımm bende sabah k-fleks öğlen bugün tavuk sarma salata akşam somon balığı yiycem geceden terbiyesini yapıp dolaba koydum salata uyumadan önce form çay ve bol su ve limonlu açık çay :) asla vazgeçilmezim limonlu su
tam 2 kilo vermişim bugün bir haftam doldu mutluluktan ölüyorummmmmmmmmmmmmmm
Kızlaar beni de dahil eder misiniz her hafta kilo bildirmeye şuanda 63.8 im ilk hedefim 60 olmak :))) boyum 1.69 bu arada .. Eski bir diyet listemi uyguluyorum kendi çabamla 3 kilo vermiştim şimdi biraz durdu çünkü yedikçe yedim harekete geçeyim biraz! Sabah 2 dilim tahıllı ekmek az yağlı peynir doymadıysam bir yumurta yiyorum. Ara da 2 kuru kayısı ve bol su.Öğlen et tavuk balık yanında salata belki. Arada light süt ve bir meyve.Akşam yemeğinde de sebze yiyorum öpüyoruuum çok listeye dahil olmak istiyoruum
Geçmiş olsun. Karatayı televizyonda seyrettim ekmek yok diyor kahvaltıda da. Diyor ki tupa tereyağı sürün ekmek yerine..Ekmeğin yerini tutar mı? Ben de dukan yaptım bir de hızlı incelme diyeti 8 er kilo vermiştim ikisiyle artı yürüyüş de vardı. Bir ddukan da karatay da meyve yasak diyor. Halbuki sağlıklı beslenmede meyve şart biliriz (
hOŞ GELDİN. Tavsiye bende yapayım madem. Hamile kalınca özellikle 12. haftadan itibaren rahim ağzı uzunluğunu ölçtür. :))
oLABİLİR CANIM SIKMA CANINI GEÇEN HAFTA İYİYDİ BAZEN OLUYOR DURUYOR VERMELER...
Ben 58. 2 ye indim.. 37 yaşındayım epey yaşım var buradakilere göre sanırım en yaşlı benim...Öğretmenim... Evli ve 2 çocuk annesiyim yarışmacılara başarılar dilerim...
Ben 13 yıllık evliyim eşim de kilodan hoşlanmıyor. Bir zamanlar 100 kilo olsan da severim seni derdi artık demiyor...Yeni nesil erkekler kilodan hoşlanmıyor...
Maşallah canım sanırım rekor sende tebrikler...
Maşallah canım epey gitmiş...
Hoş geldin...Diyet yapıyoruz kaçamak yapmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?