60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet o ara sinirlenip hem sporu hem diyeti bırakmıştım da..

Başlangıç kilom: 61.700
Başlangıç tarihim: 1 ocak 2014
Geçen hafta: 59.300 gram
Bu hafta: 58.200 gram

hedef: 54 kilo

Geçmiş olsun. Karatayı televizyonda seyrettim ekmek yok diyor kahvaltıda da. Diyor ki tupa tereyağı sürün ekmek yerine.. Ekmeğin yerini tutar mı? Ben de dukan yaptım bir de hızlı incelme diyeti 8 er kilo vermiştim ikisiyle artı yürüyüş de vardı. Bir ddukan da karatay da meyve yasak diyor. Halbuki sağlıklı beslenmede meyve şart biliriz(

günaydın arkadaşım bende yeni gördüm sitenizi benide alırmısınız aranıza 24 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 61 kilodayım ve hedefim 50

bebek düşündügümüz için ( allah nasip ederse inş)spor yapamıyorum ama kalori arkadaşım diye bi siteye kaydoldum çok memnunum bakalım inşalalh o şekilde vermeyi istiyorum

hOŞ GELDİN. Tavsiye bende yapayım madem. Hamile kalınca özellikle 12. haftadan itibaren rahim ağzı uzunluğunu ölçtür. :))

oLABİLİR CANIM SIKMA CANINI GEÇEN HAFTA İYİYDİ BAZEN OLUYOR DURUYOR VERMELER...

Ben 58. 2 ye indim.. 37 yaşındayım epey yaşım var buradakilere göre sanırım en yaşlı benim... Öğretmenim... Evli ve 2 çocuk annesiyim yarışmacılara başarılar dilerim...

Ben 13 yıllık evliyim eşim de kilodan hoşlanmıyor. Bir zamanlar 100 kilo olsan da severim seni derdi artık demiyor... Yeni nesil erkekler kilodan hoşlanmıyor...

geçen hafta 67
bugün 65.4
giden 1.6 hadi inşallah rekor bendedir..

Maşallah canım sanırım rekor sende tebrikler...

Başlangıç kilom 67,2 bugün tartıldım 65,7bugün altıncı günüm. yarın tam bir hafta olacak

Maşallah canım epey gitmiş...

Hoş geldin...Diyet yapıyoruz kaçamak yapmıyoruz.

Herkese sllmmm .. Bende uye oldumda katildim sonunda araniza cuma gunu basladim 69 la suan 68 oldum. Hedef 55 .. 165 boy. Cuma gununden beri bi cay buldum onu iciorum baya etkisi oldu. Gunde 3-4 defa rahatlikla tuvalete cikario ve istah kapatio. Onun yaninda aksam 7 den sonra bisey yemiorum ve ender saracin 10 hareketle 1 beden kuculun hareketini yapiorum. Ayda 4 kilo versem yaza kadar tamamdir ama insallah su azmimizden vazgecmeyiz ya

evet o ara sinirlenip hem sporu hem diyeti bırakmıştım da..

artık bırakmak yok o zaman :) bende geçen gün yapayım dedim, karın hareketlerinde sanki boynumu zorluyormuşum gibi geldi ve bıraktım, bakalım ertesi gün boynum zarar görecek mi görmeyecek mi diye. bugün uyandığımda boynumda herhangi bi ağrı yoktu, demek ki doğru yapmışım hareketi, o yüzden yarın başlıcam tekrardan, caymak yok artık! :)

@chnb: burayı ç.dışı olarak takip ediyordum ama iyi ki üye olmuşum, çok fena gaza geliyorum sayenizde

bugün çok kötü beslendim şartlar gereği tansiyonumun düştüğünü hissediyorum ayaklarım dahi titriyor, sakın aç kalmayın, sakın!

şöyle ki,
sabah vakitsizlikten kahvaltılık mısır gevreği yedim
yanımda kuruyemiş almıştım öğlen 10 fındık, 5 badem yedim
akşam da küçük boy amasya elması yedim.

bi şeyler yemeye hiç vaktim olmadı, hem de hiç.
bunlarla duruyorum resmen, 500 kalori bile olmamıştır bunlar, saat geç olmasaydı kesin yerdim bi şeyler

Dün yazamadımmmm ;

önce kılo bıldırımı yapayım 63.5 sanki cokkk ufak ufak gıdıyorrr (regl oldum am acanım bısıler cekıyor dıye yemıyorum mesela suffle yemıyorumm

dunki menum;

sabah_1 tane poca
öglen _corba ve tavuk lıght yogurt
araortakal
aksam_kahvaltılık

içiyorum canım doğadan form çay içiyorum uyumadan önce bu arada yer fıstığı yerine tuzsuz badem yada fındık tercih etmelisin diğer yediklerin 10 numara tatlımm bende sabah k-fleks öğlen bugün tavuk sarma salata akşam somon balığı yiycem geceden terbiyesini yapıp dolaba koydum salata uyumadan önce form çay ve bol su ve limonlu açık çay :) asla vazgeçilmezim limonlu su

evet kavrulmamşı tercih edcem artık senin de monun güzelmişş gitsinn kilolar gelsin güzelliklerrr:):):):

kızlar bende almışım 1 kiloyla bu gruba dahilim
sınav hazırlık aşamasında alıyorum ya çikolata nescafe derken kaloriyle doluyorum
pirinç lapası diyetimi yapsam acaba
:26:
pazartesi düğün var ona kadar 2 kilo vermeliyim acilenn
lütfen bana bir akıl verin havalarda yağışlı yürüyüş de yapmam imkansız nasıl vericem 1 haftada 2 kiloyuu

Merhaba arkadaslar ailemin yanina geldim tlf zor oldugu icin yazamiyorum ama ara ara takip ediyorum yazdiklarinizi:) fazla kacirmadan tadimlik yiyorum annecimin yaptiklarindan sporda duzenli olmasada yapiyorum..umarim 2 hafta boyunca kg almadan donerim. Gorusmek uzere saglikli kilo vermeler :)

bugün yediklerim ve hareketlerim

[1] Marul Salata 0.50 PORSİYON
[3] Pilates 12 dak.
[4] Mekik 3 dak.
[5] Armut 0.50 ADET
[6] Kivi (76gr) 0.50 adet
[7] Elma 0.50 ADET
[8] Portakal 0.50 ADEt
[9] Portakal 1 ADET
[10] Hamsi Tava 0.50 PORSİYON
[11] Ekmek 3 DİLİM
[12] Yürümek (Asfalt) 40 dak.
[13] Sarelle Gofret 1 ADET
[14] zeytinli açma 2 adet
[15] Lahana Çorbası 1 PORSİYON

KIZLAR KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYANLAR YAPSIN...YARIN ÇARŞAMBA (YANİ YARIN) ÇIKARICAM LİSTEYİ

BİLDİRM YAPMAYANLAR
1-sincerelyesra
2-dingonunahırı
3-manolyagül
4-bumudur
5-minok
6-asilsade
7-bbbb
8-cicişko
9-suksuk
10-gülay86

bu yazdıklarım kilo bildirimi yapmadı ama bildirmek isterlerse yarına kadar tartılsınlar...gruptan çıkmak isterlerse de bildirsinler lütfen
buda kızım için

Kızlar ben de hamileleik oruçlarımı tutuyorum o yüzden menüm de tuhaf oluyor. Dünü yazayım:

Akşam: Ispanak borani(ıspanak, nohut, tuzlu yoğurt vaar içide)
1 dilim light ekmek, biraz light yoğurt

1 fincan light sütlü nescafe

gece 1.30 da: 1 porsiyon börülce, 1 dilim light ekmek

Önceki gün de akşam: kuru fasülye pilav epey yedim
light yoğurt

10 tane kadar hanımeli büsküvi, çay
gece yememiştim.

bu arada temizlik yapıyorum spor niyetine...:))

Kızlaar beni de dahil eder misiniz her hafta kilo bildirmeye şuanda 63.8 im ilk hedefim 60 olmak :))) boyum 1.69 bu arada .. Eski bir diyet listemi uyguluyorum kendi çabamla 3 kilo vermiştim şimdi biraz durdu çünkü yedikçe yedim harekete geçeyim biraz! Sabah 2 dilim tahıllı ekmek az yağlı peynir doymadıysam bir yumurta yiyorum. Ara da 2 kuru kayısı ve bol su.Öğlen et tavuk balık yanında salata belki. Arada light süt ve bir meyve.Akşam yemeğinde de sebze yiyorum öpüyoruuum çok listeye dahil olmak istiyoruum

merhaba canım h.geldin bende 61 kilodayımmm 50 olmak istiyorum

hOŞ GELDİN. Tavsiye bende yapayım madem. Hamile kalınca özellikle 12. haftadan itibaren rahim ağzı uzunluğunu ölçtür. :))

hoş buldum canım 12. haftadan itibaren rahim ağzı uzunluğunu ölçtür. :))derken ne demek istedin canım anlamadım k.bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…