- 23 Mayıs 2013
- 445
- 87
- 68
Bugünkü menüm
sabah:ilk olarak yeşilçay + 45 dakika tempolu yürüyüş
sonrasında1 kaynamış yumurta,yarım kadar domates,2 küçük parça peynir,1,5 dilim kepekli ekmek,çay ,5-6 tane zeytin
öğlen:k fleks mısır gevreği bir porsiyon ne kadar bilmiyorum sütle 5-6 kaşık kadar
ara:yeşilçay
akşam:1 kepçe çorba , zeytinyağ ile yapılmış 5 yemek kaşığı kabak + üzerine yoğurt, yarım dilim kepek ekmeği
ve son olarak form çayı içicem
ek olarak bir şey sormak istiyorum ben eskisine göre çok ama çok çok çok az yiyorum ve bu duruma alışmak mı denir bilmiyorum ama bunları yiyip doyuyorum ve bana yine sanki çok yiyormuşum ve kilo veremiyecekmişim gibi geliyor ruh hastası oldum sanırım.yani soracağım odur ki sizde öyle hissediyor musunuz?
kızlar slm.. bir kaç gündür giremiyorum , bir yakınım yoğun bakımda , o yüzden çok fazla nette olamıyorum.
rejim falan hepsi gitti.. sadece size bir selam vermek istedim
Bugünkü menüm
sabah:ilk olarak yeşilçay + 45 dakika tempolu yürüyüş
sonrasında1 kaynamış yumurta,yarım kadar domates,2 küçük parça peynir,1,5 dilim kepekli ekmek,çay ,5-6 tane zeytin
öğlen:k fleks mısır gevreği bir porsiyon ne kadar bilmiyorum sütle 5-6 kaşık kadar
ara:yeşilçay
akşam:1 kepçe çorba , zeytinyağ ile yapılmış 5 yemek kaşığı kabak + üzerine yoğurt, yarım dilim kepek ekmeği
ve son olarak form çayı içicem
ek olarak bir şey sormak istiyorum ben eskisine göre çok ama çok çok çok az yiyorum ve bu duruma alışmak mı denir bilmiyorum ama bunları yiyip doyuyorum ve bana yine sanki çok yiyormuşum ve kilo veremiyecekmişim gibi geliyor ruh hastası oldum sanırım.yani soracağım odur ki sizde öyle hissediyor musunuz?
Bende de oluyor canım o, dert etme sen. Yemene bak listen gayet güzel ve ölçülü.Bunun ucu bir kaçarsa azalttıkça azaltır metabolizmanı yavaşlatırsın işte o zaman bir bardak fazladan ayran içsen bile yarar.Bu şekilde devam edersen kalıcı kilo verirsin ben deneyimledim biliyorum aynılarını bende yaşıyordum takma kafana böyle devam
Çok geçmiş olsun...
Bir dönem öyle oluyor....sonra ben yine abartıveriyorum...
Akşam: 2 tabak mercimekli bulgur pilavı, 3 biber turşusu, 1 bardak komposto şekersiz
çay, 2 dilim tiramusi
light sütlü nescafe küçük gofret
çok fazla değil mi
selam arkadaşlar bugünkü listemde kesin diyete başlamadan önce son 3 top dondurmam vardı ekstradan yarın benimiçin ölümcül olan yaklaşık 2-3 ay başlıyoor
doğadanın 9luçayını içmeyi ihmal etmiyoruz!
Yarın kendime sebze yemeği olarak lahana yapıcam ev birazkokacak amaolsun o kadar kilolar kolay gitmiyor
olsun yine düzeltirsen sıkıntı olmaz zaten metabolizmanın kendisine gelmesi hızlı çalışması için arada şaşırtmak gerekiyormuş böyle kilo verimi durduğunda falanEvet fazla oldu:)) Bir haftadır temizlik yapıyorum oruç da tutuyorum abarttım epey. Bugün de yazmamyayım benzer sayılır yarın da misafir var şimdiden yemeye niyetlendim.Pazartesi hizaya çekerim kendimi arada böyle oluyorum...
olsun yine düzeltirsen sıkıntı olmaz zaten metabolizmanın kendisine gelmesi hızlı çalışması için arada şaşırtmak gerekiyormuş böyle kilo verimi durduğunda falan
boyum 165 kilom 635 ay önce doğum yaptım 24 kilo aldım büyük bir kısmı gitti ama 57 olsam çoook güzel olacak şeyda coşkun diyetine başlayım diyorum yapan var mı ?
Bu gün kilo bildirimi yapıyoruz
tartıldım 65,60 geçen hafta 65,300 idi 300 gr aldım.
günaydın kızlar..
boyum 164. kilom malesef 70e yaklaştı. 69.5 , yaşım 30
göbek ve kalça basen bölgesinde yağlar birikmiş durumda.:100:
diyet yapmaya karar verdim ve bismillah diyip buraya yazıyorum..
inş sizin tecrübelerinizden faydalanıp muvaffak olabilirim, olabiliriz..
herkese selamlar sevgiler..
Öyleymiş çok hoş bir bilgi bu...:) Bu hafta abarttım ama çok efor harcadım temizlik yaparken. Dün tartıldım aslında vermişim. Ama bugün yine dünden çok çıktım.
Hiç duymadım bu diyeti özelliği nedir? Hoş geldin bu arada...
dönemsel falandeğilde çok yedim galiba bir de uyudumm bu uykudamı kilo yapıyor yoksayapma ya, belki dönemsel bi şeydir.
regl ? diyetle her hafta düzenli kilo veriliyor mu?
kilom 63.5
sozde subatin 12 sine kadar 60 olup kardesimin yanina ince olarak gidecektim. nasip degilmis, pek ugrasamiyorum, kaciyor arada ipin ucu.
uykuda metabolizma hızı yavaşlıyor diye biliyorumdönemsel falandeğilde çok yedim galiba bir de uyudumm bu uykudamı kilo yapıyor yoksa
gerçekten mii?boyumuzda aynı yaşımızda aynı bende senin gibi 69lara dayanmıştım ama buna bi dur demek istedim
hep kıyafetlerimden göbeğim çıkıyordu çok rahatsız oluyordum eşimde zayıf !!
yılbaşından beri dikkat ediyorum hergün 30 dk yürümeye çalışıyorum
tatlıyı şekeri hamurişini kestim
arada kaçıyor ama tadımlık çok abartmadan
ve 4 kilo verdim bu zamana kadar nerdeyse
istersen olur yeterki iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?