60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zayıflamanın yaşla alakası olur mu acaba.kafama çok takılıyorrr.

ben 38 yaşındayım...az hareketli bir hayatım var

oturarak çalışıyorum.Mali Müşavirim.Kndi işim...Bazen işe geç gidiyorum.Uyuya kalıyorum.İşyerim evime 5 dk uzaklıkta

157 cm boyunda ve göbek ve karın bölgesinde kilom var.Ekmek Fazla yemiyorum ama unlu mamuller yemeği seviyorum.Bu gün 1 paket N**** (Siyahi) bisküvi yedim.

Kızlar Önerilerinizi bekliyorummm.Beni zayıflatın şu göbüşüm gitsin her hafta "1 kilo verirsem 2,5 ayda idealime kavuşurum kızlar...

öpüyorum sizi

çok üzgünümmmmm

ben şöyle söyliyim o zaman, o tarz bisküvileri çikolataları hayatından çıkar,hem sağlıksız hem de yemedikçe insan aramıyor unutup gidiyor vücut onun yerine meyve ye ben öyle yapıyorum yılda 3-4 kez anca yerim bisküvi pasta tamamen beselenme alışkanlığını değiştir canııım

benimde bir yaşında kızım var hala emziriyorum onunda etkisi olabilir
ama dikkat edince gerçekten gidiyor
kaçamaklara dikkaaat
yaza kadar istediğimiz kiloya ulaşırız inşalah
yazın kendini istediğin bedende istediğin kıyafetle hayal et baya motive ediyor insanı

canım bende atıştırmayı çok severdim bisküvi çikolata ama artık onların yerine kuru kayısı fındık ceviz yiyorum ya da bi tane kuru incir hem daha tok tutuyor hemde faydalı tatlı ihtiyacını da karşılıyor
ben işyerinde çekmeceme bunlardan koydum bisküvileri dağıttım
light bisküvileri bile yemiyorum
günde 3 öğün yiyorum ara öğün yapmıyorum
öğün araları 4-5 saat oluyor mide biraz dinleniyor
karatayın kitabını okudum bana uygun olduğunu düşündüm
ara öğünü bıraktım daha rahatım
yürüyüşte çok önemli tabi hergün yapabilsek keşke

Senin yazından sonra baktım da zor gerçekten bir günde aynı şeyleri yemek. Keşke zayıflama kampına gitsek de bizi zayıflatıp eve yollasalar.

Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor diyorlar. Canım ben de 37 yaşındayım. 1.60 boyum yakınız. Ben dukanla zayıfladım epey ama artık zor geliyor. Hiç yapmadıysan dene istersen. Aslında başlarda zorlamıyor istediğin kadar protein al atak döneminde sonra zorluyor 3 -4 gün atak yapsan bile verirsin hemen.

MRTMUHASEBE ben de dün akşam abarttım. Hamileleikteki oruç borçlarım nedeniyle tatildeyiz diye borçlarımı tutuyorum. Gündüz ev işi yaptım akşam da iftar sonrası abarttım ama doymuyorum. Dün akşam ben de bir paket çikolatalı krmalı pasta tipi büskivi yedim ayrıca başka tatlı da yedim. Hem üzüldüm hem yedim hem doydum valla...

üzülme be arkadaş bu hafta benimde olmadı bende çok üzgünüm anlatamam biraz kıalorisine dikkat ederek beslenmeyi deniycem bakalım...

Yok uzuldugumden degil, sukur kilomuz cok degil hala normal sinirlar icindeyiz, hani bir kac kilo daha verirsen, giydigin pantolon daha iyi duracak o var. Bizimki acil degil olsa iyi olur, olmasa da olur ama.

Eminim senin de goruntude sorun yoktur da biz hanimlar seviyoruz bir kac kilo daha zayif gorunmeyi. Zayif olmak iyi bir sey, saglikli olmak daha onemli bir sey. Saglikli zayif olmak en iyisi, umarim, hepimiz oyle oluruz. Ama eminim seninki olacak, cok sebatle ugrasiyorsun,biz gibi sermeler yok arada.

Geçen hafta 65,2 bu hafta 64,2 tam bir kilo gitmiş regl oldum bu hafta aslında iyi ama hırs yaptığımdan pekte memnum değilim

Selam kizlar ben karatay diyeti yapmaya karar verdim . Biraz inceledim mantikli geldi. Karatay sayfasina takilicam bu ara eger basarili olursam size de haber veririm.

aslında çok fazla bisküvi yemem ama ev yapımı unlu mamulleri seviyorum.8 yaşında kızım var sürekl kurabiye kek pasta vs.isteyip duruyor bende arada yiyorum.bu bisküviyide 3 ayda 1 yiyemcemde işte...kilo verememek takıldı kafama...

şu anda bende karatay okuyorum ama diyet kitabınıda almak lazım...haa birde bende kayısı ve badem aldım işyerine...bisküvi çok nadir yiyorum...
evet ya bu aralar tatlı çekiyor canım.çayı şekersiz içiyorum yaaa illaki yanına tatlı bi şey arıyorummm...

uğraşıyorumda arkadaşım...olmuyor işte...

öpüyorum sizi teşekkürler...LÜTFEN BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM...Bende artık şu yediklerimi düzenli yazıyim...

bu gün yediklerim

kahvaltı 2 adet yumurta+1 avuç içi ceviz+2 zeytin+bir miktar ezine peyniri

arada 3 kayısı +10 badem + 1 kahve

akşam

1 tabak karnabahar (8 kaşık falan var)+1 kepek dilim+yeşil soğan +şalgam 1 orta boy+ çeyrek kase pirinç çorba

şekerSİZ ÇAY ve 1 dilim kek...(maalesef)

YAZA KADAR İDARE ET KIZIMM YAAA NE LAF DİNLEMEZSİN OFFFF OFFFF BU EVDEKİ KEKLERİ BİRİLERİNE KAKALAMAM LAZIM...ATAMIYORUM GÜNAH DİYE ....

Son düzenleme:
bugun ben cook zorlandim yaa. Misafir gelecekti tepsi tepsi borekler, kekler ve salatalar yaptim. Mutfaktan cikana kadar nefsimle bogustum durdum cogunun tadina dahi bakmadim. Ama aksamleyin bir dilim kek yedimm

Sabah : kk kadar beyaz peynir, 3 Zeytin, 2 dilim ekmek ve cay.
ara : bir bardak ayran.
ogle : bir kase corba ve 2 dilim ekmek.
Aksam : birer kase corba ve salata, bir dilim kek ve 4-5 kasik sulu kofte

ŞU SON yediğim kek mahvetti beni çok yedim yaaa mübarek yeme diyetindeyim sanki

ben de şu an çayın yanında bir paket dünkü büsküviden yedim... Şu oruçlarım bitse bu kadar olmaz sanıyorum. 14 gün kaldı:) 40 günden azalttım:)

Akşam 2 tabak karnabahar küçük parça tavuk, bir kaç çatal salatadan aldım 2 dilim kepekli ekmek...

Geçen hafta bu hafta

mrtmuhasebe 65,30 65,60 300 gr almış
sincerelyesra ----- 63,50
chnb 58,20 58,30 100 gr almış
daisbeti 65,60 64,80 800 gr vemiş
çukulukurabiye 65,20 64,20 1000 gr vemiş

çukulukurabiye haftanın şampiyonu...tebrikler...kilo kaybının devamını dilerimm...

Iyiakşamlar

Olacak olacak, ben erkekelere sinir oluyorum, erkek arkadasim benden gordu diyet yapmaya basladi, iki haftada 6 kilo vermis, beyefendi saolsun yiyo yine bisuru sey.

Ama onlarin arti tarafi tatliya dayanabiliyorlar, bu karbonhidratlar bitiriyor bizi(

günaydın kızlaaaar!
yeşil çayın zayıflamaya yardımcı olduğunu söylüyorlar ya, tecrübe eden var mı? gerçekten işe yarıyor mu?

ŞU SON yediğim kek mahvetti beni çok yedim yaaa mübarek yeme diyetindeyim sanki
''yeme diyeti'' miiii? kulağa çok hoş geliyor
vuhuuuu!!! bir haftada bir kg
tebrikler, ben ayda iki kg versem razıyım yaa

valla o erkeklerden biri de benim eşim.
adam iki hafta tatlı yemiyor, ekmeği de azaltıyor iki kg veriyor

ki benim eşimin zaafı tatlıdır. yemeksiz hatta susuz durabilir ama tatlısız duramaz
evde hamur işi yapmıyorum bir süredir. dün annemden kızım için getirdiğim iki dilim keki gece kalkmış yemiş.
güya diyet yapıyoruz ya. sabah kahvaltı hazırlamaya kalktım, canım sen zahmet etme, uyumaya devam et.
ben pek aç değilim zaten diyo

arkadaslar bugün katıldım aranıza 63.8 kiloyum boyum 1.65.hedefim 58.kısa sürede vermem lazım.sabah sadece sekersiz kahve ve minik bi lokum yedim.dün cok cikolata yedim hala vicdan azabım var.hızlı kilo vermek için önerileriniz varmı.hafta haftamı yazıyoruz kilolarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…