canlarrrr ben regli oldum bu hafta izinli olmak istiyorum olur mu :)
zayıflamanın yaşla alakası olur mu acaba.kafama çok takılıyorrr.
ben 38 yaşındayım...az hareketli bir hayatım var
oturarak çalışıyorum.Mali Müşavirim.Kndi işim...Bazen işe geç gidiyorum.Uyuya kalıyorum.İşyerim evime 5 dk uzaklıkta
157 cm boyunda ve göbek ve karın bölgesinde kilom var.Ekmek Fazla yemiyorum ama unlu mamuller yemeği seviyorum.Bu gün 1 paket N**** (Siyahi) bisküvi yedim.
Kızlar Önerilerinizi bekliyorummm.Beni zayıflatın şu göbüşüm gitsin her hafta "1 kilo verirsem 2,5 ayda idealime kavuşurum kızlar...
öpüyorum sizi
çok üzgünümmmmm
uykuda metabolizma hızı yavaşlıyor diye biliyorum
gerçekten mii?
dikkat ettin, günde yarım saat yürüyüşle bir ayda 4 kg, züpper
2 hafta önce anal fissür ameliyatı oldum, hala tuvaletten sonra birkaç saat off oluyorum.
oturmak kalkmak yürümek çok sıkıntılı. ağrı kesici alıyorum. inş bir hafta on gün sonra ben de eliptik bisiklete başlıyacağım.
mutlaka sporla desteklemem lazım, kolay kilo veren bi yapım yok çünkü..
gelelim bugüne. ilk gündü, programda yazmayan yiyecekler var ama yazıcam :18:
sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 3 kaşık kadar mıhlama, 2-3 tane zeytin ve çay
öğle : büyük bir armutun 3/4ü.
ikindi: küçük bir paket çubuk kraker
akşam : (malesef) bir simit ve 7-8 kaşık zeytinyağlı kapuska.
toplamda 1 litreden biraz fazla da su içtim, ama daha yatana kadar içerim..
yarın daha güzel bi liste yazıcam Allahın izniyle
oturarak çalışıyorum.Mali Müşavirim.Kndi işim...Bazen işe geç gidiyorum.Uyuya kalıyorum.İşyerim evime 5 dk uzaklıkta
157 cm boyunda ve göbek ve karın bölgesinde kilom var.Ekmek Fazla yemiyorum ama unlu mamuller yemeği seviyorum.Bu gün 1 paket N**** (Siyahi) bisküvi yedim.
Kızlar Önerilerinizi bekliyorummm.Beni zayıflatın şu göbüşüm gitsin her hafta "1 kilo verirsem 2,5 ayda idealime kavuşurum kızlar...
öpüyorum sizi
çok üzgünümmmmm
hoşbuldum :)) sağol canım valla yapılması zo bi diyet ama kesin sonuç veriyor şu ünlüleri zayıflatan kadın var ya o şeyda coşkun haftada 3 ya da 4 gün detox yapılıyor özel tarifleri filan var netten bi araştırırsan bulursun cnm ama benim bebeğim olduğu için tarifleri yapamıyorum fırsatı ve zamanı olan yapanlar çooook iyi kilolar verdi
öpüyorum sizi
çok üzgünümmmmm
üzülme be arkadaş bu hafta benimde olmadı bende çok üzgünüm anlatamam biraz kıalorisine dikkat ederek beslenmeyi deniycem bakalım...
ben şöyle söyliyim o zaman, o tarz bisküvileri çikolataları hayatından çıkar,hem sağlıksız hem de yemedikçe insan aramıyor unutup gidiyor vücut onun yerine meyve ye ben öyle yapıyorum yılda 3-4 kez anca yerim bisküvi pasta tamamen beselenme alışkanlığını değiştir canııım
şu anda bende karatay okuyorum ama diyet kitabınıda almak lazım...haa birde bende kayısı ve badem aldım işyerine...bisküvi çok nadir yiyorum...canım bende atıştırmayı çok severdim bisküvi çikolata ama artık onların yerine kuru kayısı fındık ceviz yiyorum ya da bi tane kuru incir hem daha tok tutuyor hemde faydalı tatlı ihtiyacını da karşılıyor
ben işyerinde çekmeceme bunlardan koydum bisküvileri dağıttım
light bisküvileri bile yemiyorum
günde 3 öğün yiyorum ara öğün yapmıyorum
öğün araları 4-5 saat oluyor mide biraz dinleniyor
karatayın kitabını okudum bana uygun olduğunu düşündüm
ara öğünü bıraktım daha rahatım
yürüyüşte çok önemli tabi hergün yapabilsek keşke
evet ya bu aralar tatlı çekiyor canım.çayı şekersiz içiyorum yaaa illaki yanına tatlı bi şey arıyorummm...MRTMUHASEBE ben de dün akşam abarttım. Hamileleikteki oruç borçlarım nedeniyle tatildeyiz diye borçlarımı tutuyorum. Gündüz ev işi yaptım akşam da iftar sonrası abarttım ama doymuyorum. Dün akşam ben de bir paket çikolatalı krmalı pasta tipi büskivi yedim ayrıca başka tatlı da yedim. Hem üzüldüm hem yedim hem doydum valla...
Yok uzuldugumden degil, sukur kilomuz cok degil hala normal sinirlar icindeyiz, hani bir kac kilo daha verirsen, giydigin pantolon daha iyi duracak o var. Bizimki acil degil olsa iyi olur, olmasa da olur ama.
evet ya şu kiloları versek.58 kilodaki halime bakıyorum yüzüm ne kadar güzel çıkmış şimdi baktığımda yüzüm koca bir tabak gibi görünüyor bana...
Eminim senin de goruntude sorun yoktur da biz hanimlar seviyoruz bir kac kilo daha zayif gorunmeyi. Zayif olmak iyi bir sey, saglikli olmak daha onemli bir sey. Saglikli zayif olmak en iyisi, umarim, hepimiz oyle oluruz. Ama eminim seninki olacak, cok sebatle ugrasiyorsun,biz gibi sermeler yok arada.
ŞU SON yediğim kek mahvetti beni çok yedim yaaa mübarek yeme diyetindeyim sanki
bu gün yediklerim
kahvaltı 2 adet yumurta+1 avuç içi ceviz+2 zeytin+bir miktar ezine peyniri
arada 3 kayısı +10 badem + 1 kahve
akşam
1 tabak karnabahar (8 kaşık falan var)+1 kepek dilim+yeşil soğan +şalgam 1 orta boy+ çeyrek kase pirinç çorba
şekerSİZ ÇAY ve 1 dilim kek...(maalesef)
YAZA KADAR İDARE ET KIZIMM YAAA NE LAF DİNLEMEZSİN OFFFF OFFFF BU EVDEKİ KEKLERİ BİRİLERİNE KAKALAMAM LAZIM...ATAMIYORUM GÜNAH DİYE ....
''yeme diyeti'' miiii? kulağa çok hoş geliyorŞU SON yediğim kek mahvetti beni çok yedim yaaa mübarek yeme diyetindeyim sanki
vuhuuuu!!! bir haftada bir kgGeçen hafta bu hafta
mrtmuhasebe 65,30 65,60 300 gr almış
sincerelyesra ----- 63,50
chnb 58,20 58,30 100 gr almış
daisbeti 65,60 64,80 800 gr vemiş
çukulukurabiye 65,20 64,20 1000 gr vemiş
çukulukurabiye haftanın şampiyonu...tebrikler...kilo kaybının devamını dilerimm...
valla o erkeklerden biri de benim eşim.Olacak olacak, ben erkekelere sinir oluyorum, erkek arkadasim benden gordu diyet yapmaya basladi, iki haftada 6 kilo vermis, beyefendi saolsun yiyo yine bisuru sey.
Ama onlarin arti tarafi tatliya dayanabiliyorlar, bu karbonhidratlar bitiriyor bizi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?