- 8 Ağustos 2011
- 12.714
- 15.176
- 498
evet, biz seviyoruz da gözümüz görmüyor o göbeğini...Biz bayanlar galiba eslerimizi sevdigimiz zaman gormuyoruz, esinizin gobegini de o yuzden goremiyor olabilirsiniz:)) Allah muhabbetinizi arttirsin:)
Hadi bakalim, umarim hep beraber kilo veririz.
bugünkü listem
sabah: 3 kayısı, 1 h. yumurta, 5 zeytin, kk peynir, 2 dilim ekmek ve çay.
ara: 1 bardak ayran ve 2 galeta
öğle: 1 tabak çorba, salata ve 2 dilim ekmek
ara: 2 galeta, çeyrek muz.
akşam: 3 kaşık barbunya, bir tabak zeytinyağlı kabak ve bir kase sarımsaklı yoğurt.
nfk cancağazım bu haftanın 1.olmaya kararlısın galiba....
sen söyle bacım.. ben böyle kilo verebilir miyim?
listenin dışına çıkmıyorum ama sanki çok yiyormuşum gibi hissediyorum. :26:
kahvalti 07.30da. Ara ogunler 10.30 ve 15.30da, ogle 12.00-13.00 gibi. Aksam da 7deyediğin saatlerde önemli tabi ama gayet iiiii
ne mutlu sana. benim de botlarda o kısımdaki fermuarla başım derttedir.
ya yarıya kadar çekerim. ya da zor kapanır, patlayıp fermuar bozulacak diye korkarım.
ama bu üreticilerin de hatası. malesef türk ayakkabıcılar bile fransız kalıplarını kullanıyor.
yani o kadınların vücut tipiyle bizimki bir bi Allahasen?!
ne kadar oldu doğum yapalı? ben de 19 kg almıştım hamilelikte, çoğu ilk aylarda kendiliğinden gitti.
hatta doğumdan altı ay sonra sadece 2 kilo kalmıştı.
ama özellikle tatlı ve abur cubur hiç yemedim, süt olsun diye dayıyorlar tatlıları şurupları
benim de tüm ramazan lohusalıkla geçmişti, kızım 6-7 aylıkken başladım aralık ocak şubatta günler kısayken
pazartesi perşembe tutarak bitirdim. Allah kolaylık versin, inş çabucak ödersin.
bugünkü listem
sabah: 3 kayısı, 1 h. yumurta, 5 zeytin, kk peynir, 2 dilim ekmek ve çay.
ara: 1 bardak ayran ve 2 galeta
öğle: 1 tabak çorba, salata ve 2 dilim ekmek
ara: 2 galeta, çeyrek muz.
akşam: 3 kaşık barbunya, bir tabak zeytinyağlı kabak ve bir kase sarımsaklı yoğurt.
bugünkü menüm
sabah:ilk olarak lahana kürüne başladım dün sabah aç karnına lahana suyunu içtimher zaman ki gibi yürüyüşüm ve sonrasında
bütün kalorilere rağmen canım çok çektiği için bir adet minicik zeytinyağı ile sahanda yumurta , 6-7 zeytin, bir parça peynir, bir dilim kepekli ekmek, çay, birazda yeşillik
öğlen:k fleks (sütlü)
akşam: bir porsiyon tavuk yemeği, bir bardak ayran, bir buçuk dilim kepekli ekmek
birazdanda lahana suyu yine
sabah : 1 kase domates çorba + 2 dilim ekmek
ara : 15 badem 3 kayısı
akşam:1,5 tabak ıspanak+bol salata + yoğurt
şimdide yeşilçayyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyy
Bence de bize göre çizme yapmalılar. Bazen esnettiriyorum o da ikisi aynı ayar esnetemiyorlar. Çok da hoşuma gidiyor uzun çizmeler ama kapanı bulmak zor...
Epey oldu 15 ay olacak neredeyse. Ben performans göstermeden veremiyorum kilo. Yürüyüş artı diyetle verdim birkaç kilo versem mutlu olacağım.
Allah kabul etsin. Benim de epey azaldı umarım bu sene tamamlayabilirim.
Bu arada nfk bana hep Necip Fazıl Kısakürek'i hatırlatıyor.
Kızın ne kadarlık şimdi?
elbette yapmalılar, ama tembellik mi iş bilmemek mi bilmiyorum
bünye meselesi demek. şuan yaptığım diyeti arkadaştan aldım ben. bebeği 8 aylıkken diyetistene gitmeye başlamıştı.
bu diyetle bir ayda 5 kg vermişti. tabi doğum kilosu olduğu için kolay gitti.
yoksa ayda beş kilo verdirebilecek bi diyet değil yani..
porsiyon porsiyon meyveler ve tatlı seçenekleri falan var
kaç kilon kaldı hamilelikten? benim 2 kilo kaldığında bile sanki 10 kilo fazlam var gibi görünüyordu.
çünkü özellikle göbeğim epey vardı. kaslar kendini toparlasın diye 4 ay spor salonuna gittim. epeyce indi göbek
ama şimdi yine çıktı. belalım benimm
kızım 18 aylık ve evet nickim necip fazıldan geliyor
bebeğini Allah bağışlasın..
Benim aslında doğum öncesinden daha az kilom şöyle: Ben 67 ile hamile kaldım oğluma sonra 60 a indim bulantıdan 12. haftaya kadar. 25 e dek aynı kaldı sonrasında hızla kilo alıp 83 le doğum yaptım ama hep yatarak geçirdim sırf wc ye kalktım hatta bir süre ona bile kalkmadım. haftada 1 5 dakika banyo. o yüzden şiştim. Ama genel kilom senelerdir 60 tı. daha öncesi de 54-55 civarı. genç kızken 50...
şimdi 54 istiyorum olursa bu haftalarda veremedim hiç....
maşallah kızına aynı dönem hamileymişiz hem::))
n f k bu sene epey işledim derste. 12. sınıflarda...
herkesin bi gençkızlık kilosu var sanırım. ben de 55tim. hey gidi günler heyy!
resimlere bakınca şaşırıyorum şimdi. fazla zayıfmışım. ama şuan da kiloluyum yani. 65 benim için ideal. inş 4-5 kg verebilirsemmm
diyetle birkaç hafta kilo verdikten sonra sanırım vücut kendini sıkıyormuş..
İşin ilginci ben 50 kiloyken de kendimi şişman sanıyordum.:)) Ama nedeni var ne kadar zayıf olursam olayım benim popo ve basen ve bacaklar dolgun. Bel incecik göbek yok. Şu harem resimlerindeki gibi:)) Üst zayıf alt tombul:)) Bazen diyorum şimdi de iyiyim 58 gibiyim. Yarın bir gün daha kilolu olduğumda diyeceğim aahhh ahhhh 58 kiloydum bir zamanlar.
4-5 fazla değil verirsin canım...
sabah 2 yumurta +5 zeytin+biraz köypeyniri+1 dilim kepek ekmeği
ara : 5 badem
ara : 5 kabak çek+3 fındık+2 badem + 4 sarı leblebi
akşam : 1,5 porsiyon ıspanak (sarımsaklı yoğurtlu pirinçli)+ bir orta boy göbek salata
ara : yarım portakal
şimdi yeşilçayımı içerim...1 elma yerim
35 dakika tempolu yürüyüş yaptım
40 mekik çekerim..
herkese iyigeceler....
BEĞENDİNİZMİİİİCONCONLAR
elbette buyrun içeriBen yeni üye oldum . Diyet yapıyorum ve diyetime burda devam etmek istiyorum . Önceki sayfaları okuyamadım çok fazla çünkü . Beni de aranıza alır mısınız ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?