60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Biz bayanlar galiba eslerimizi sevdigimiz zaman gormuyoruz, esinizin gobegini de o yuzden goremiyor olabilirsiniz:)) Allah muhabbetinizi arttirsin:)

Hadi bakalim, umarim hep beraber kilo veririz.
evet, biz seviyoruz da gözümüz görmüyor o göbeğini...
ama onlar hem seviyor, hem de her yağ hücresini görüyor.. bu da yetmiyor, söylüyor, şikayet ediyor
Allah bu adamları iyi etsin e miii?!

bugünkü listem

sabah: 3 kayısı, 1 h. yumurta, 5 zeytin, kk peynir, 2 dilim ekmek ve çay.
ara: 1 bardak ayran ve 2 galeta
öğle: 1 tabak çorba, salata ve 2 dilim ekmek
ara: 2 galeta, çeyrek muz.
akşam: 3 kaşık barbunya, bir tabak zeytinyağlı kabak ve bir kase sarımsaklı yoğurt.

nfk cancağazım bu haftanın 1.olmaya kararlısın galiba....

bugünkü menüm
sabah:ilk olarak lahana kürüne başladım dün sabah aç karnına lahana suyunu içtim her zaman ki gibi yürüyüşüm ve sonrasında
bütün kalorilere rağmen canım çok çektiği için bir adet minicik zeytinyağı ile sahanda yumurta , 6-7 zeytin, bir parça peynir, bir dilim kepekli ekmek, çay, birazda yeşillik
öğlen:k fleks (sütlü)
akşam: bir porsiyon tavuk yemeği, bir bardak ayran, bir buçuk dilim kepekli ekmek
birazdanda lahana suyu yine

sabah : 1 kase domates çorba + 2 dilim ekmek

ara : 15 badem 3 kayısı

akşam:1,5 tabak ıspanak+bol salata + yoğurt

şimdide yeşilçayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bence de bize göre çizme yapmalılar. Bazen esnettiriyorum o da ikisi aynı ayar esnetemiyorlar. Çok da hoşuma gidiyor uzun çizmeler ama kapanı bulmak zor...

Epey oldu 15 ay olacak neredeyse. Ben performans göstermeden veremiyorum kilo. Yürüyüş artı diyetle verdim birkaç kilo versem mutlu olacağım.

Allah kabul etsin. Benim de epey azaldı umarım bu sene tamamlayabilirim.

Bu arada nfk bana hep Necip Fazıl Kısakürek'i hatırlatıyor.

Kızın ne kadarlık şimdi?

Gayet iyi canım...

Maşallah gayet güzel listeler var ben hariç...

sabah : 1 kase domates çorba + 2 dilim ekmek

ara : 15 badem 3 kayısı

akşam:1,5 tabak ıspanak+bol salata + yoğurt

şimdide yeşilçayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Canım tebrik ederim gayet güzel yeşil çayı içmeye alışamadım ama hemen içeceğim şimdi iyi oldu hatırlattın...

Ben de
sabah: şekersiz çay, az kaşar peynir, yarım domates, 2 dilim light kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 3 parça salam

Akşama doğru: (Küçük oğlanla dışarıdaydık) 1 porsiyon İskender, 1 light kola, 1 türk kahvesi

Akşam: 5-6 kaşık pilav, üzerine kuru fasülye

Çay ve light büsküvi

Şimdi de yeşil çay içeyim.

Pazartesi okul açılacak ya frenlerim kendimi...

elbette yapmalılar, ama tembellik mi iş bilmemek mi bilmiyorum

bünye meselesi demek. şuan yaptığım diyeti arkadaştan aldım ben. bebeği 8 aylıkken diyetistene gitmeye başlamıştı.
bu diyetle bir ayda 5 kg vermişti. tabi doğum kilosu olduğu için kolay gitti.
yoksa ayda beş kilo verdirebilecek bi diyet değil yani..
porsiyon porsiyon meyveler ve tatlı seçenekleri falan var
kaç kilon kaldı hamilelikten? benim 2 kilo kaldığında bile sanki 10 kilo fazlam var gibi görünüyordu.
çünkü özellikle göbeğim epey vardı. kaslar kendini toparlasın diye 4 ay spor salonuna gittim. epeyce indi göbek
ama şimdi yine çıktı. belalım benimm

kızım 18 aylık ve evet nickim necip fazıldan geliyor
bebeğini Allah bağışlasın..

Benim aslında doğum öncesinden daha az kilom şöyle: Ben 67 ile hamile kaldım oğluma sonra 60 a indim bulantıdan 12. haftaya kadar. 25 e dek aynı kaldı sonrasında hızla kilo alıp 83 le doğum yaptım ama hep yatarak geçirdim sırf wc ye kalktım hatta bir süre ona bile kalkmadım. haftada 1 5 dakika banyo. o yüzden şiştim. Ama genel kilom senelerdir 60 tı. daha öncesi de 54-55 civarı. genç kızken 50...

şimdi 54 istiyorum olursa bu haftalarda veremedim hiç....

maşallah kızına aynı dönem hamileymişiz hem::))

n f k bu sene epey işledim derste. 12. sınıflarda...

herkesin bi gençkızlık kilosu var sanırım. ben de 55tim. hey gidi günler heyy!
resimlere bakınca şaşırıyorum şimdi. fazla zayıfmışım. ama şuan da kiloluyum yani. 65 benim için ideal. inş 4-5 kg verebilirsemmm

diyetle birkaç hafta kilo verdikten sonra sanırım vücut kendini sıkıyormuş..

İşin ilginci ben 50 kiloyken de kendimi şişman sanıyordum.:)) Ama nedeni var ne kadar zayıf olursam olayım benim popo ve basen ve bacaklar dolgun. Bel incecik göbek yok. Şu harem resimlerindeki gibi:)) Üst zayıf alt tombul:)) Bazen diyorum şimdi de iyiyim 58 gibiyim. Yarın bir gün daha kilolu olduğumda diyeceğim aahhh ahhhh 58 kiloydum bir zamanlar.

4-5 fazla değil verirsin canım...

harem resimlerindeki hatunlar gibi mii? ilahiii

bugünkü listemi arzederim efem!

sabah: 2 kayısı, 1 h. yumurta, kk peynir, 4 zeytin, 2 dilim ekmek ve çay
ara: 1 portakal, 1/4 elma
öğle: bir tabak çorba, 6-7 kaşık barbunya ve 2 dilim ekmek
ara: küçük bir dilim kek, 1 galeta ve yarım bardak ayran
akşam: balık, 1 dilim ekmek, salata ve 1 bardak soda.

sabah 2 yumurta +5 zeytin+biraz köypeyniri+1 dilim kepek ekmeği

ara : 5 badem

ara : 5 kabak çek+3 fındık+2 badem + 4 sarı leblebi

akşam : 1,5 porsiyon ıspanak (sarımsaklı yoğurtlu pirinçli)+ bir orta boy göbek salata

ara : yarım portakal

şimdi yeşilçayımı içerim...1 elma yerim

35 dakika tempolu yürüyüş yaptım
40 mekik çekerim..

herkese iyigeceler....

BEĞENDİNİZMİİİİ CONCONLAR

ben beğendimmmmmm

Ben yeni üye oldum . Diyet yapıyorum ve diyetime burda devam etmek istiyorum . Önceki sayfaları okuyamadım çok fazla çünkü . Beni de aranıza alır mısınız ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…