- 8 Ağustos 2011
- 12.714
- 15.178
- 498
arkadaslar bugün katıldım aranıza 63.8 kiloyum boyum 1.65.hedefim 58.kısa sürede vermem lazım.sabah sadece sekersiz kahve ve minik bi lokum yedim.dün cok cikolata yedim hala vicdan azabım var.hızlı kilo vermek için önerileriniz varmı.hafta haftamı yazıyoruz kilolarımızı
hoşgeldiin
ben de yeniyim. kilo ölçümleri pazartesiden pazartesiye.
tercih tabi, ama daha farklı bi kahvaltı daha doyurucu ve besleyici olabilir.
bir bardak süt ve mısır gevreği ya da biraz peynir zeytin ekmek gibi.
ben lokuma dayanam, bi yesem bi daha isterim. sonra bi daha bi dahaa
hos bulduk=)umarım pazartesiye birazda olsa azalmıs kilomu yazarım
günaydın kızlaaaar!
yeşil çayın zayıflamaya yardımcı olduğunu söylüyorlar ya, tecrübe eden var mı? gerçekten işe yarıyor mu?
Olacak olacak, ben erkekelere sinir oluyorum, erkek arkadasim benden gordu diyet yapmaya basladi, iki haftada 6 kilo vermis, beyefendi saolsun yiyo yine bisuru sey.
Ama onlarin arti tarafi tatliya dayanabiliyorlar, bu karbonhidratlar bitiriyor bizi(
günaydın kızlaaaar!
yeşil çayın zayıflamaya yardımcı olduğunu söylüyorlar ya, tecrübe eden var mı? gerçekten işe yarıyor mu?
bu konuşu adamakıllı bende merak ediyorum
valla o erkeklerden biri de benim eşim.
adam iki hafta tatlı yemiyor, ekmeği de azaltıyor iki kg veriyor
benim kocada tığ gibi valla...benden çok yiyoooo
arkadaslar bugün katıldım aranıza 63.8 kiloyum boyum 1.65.hedefim 58.kısa sürede vermem lazım.sabah sadece sekersiz kahve ve minik bi lokum yedim.dün cok cikolata yedim hala vicdan azabım var.hızlı kilo vermek için önerileriniz varmı.hafta haftamı yazıyoruz kilolarımızı
oo, sen epey bilgiliymişsin yaaYesil cay faydali gercekten, uzun suredir kilo vermeye calisiyorsan, bir platoya geldiysen, onu kirmak icin gun boyu yesil cay icmek oldukca faydali, zaten oldukca da saglikli bir sey:))
Ben iyi merak saldiydim bi ara, cindeki bir siteden matcha ve pu-erh tipinde olanlari getirttiydim. Tadi yine benzer, ama matcha toz oldugu icin daha fazla radikal emicii ozellige sahip, o yuzden yaslanma falan gibi bilumum seye faydali oldugu soyleniyor. Bir de kakao gibi kek falan renklendirmek icin kullaniliyor. Keke konuldugunda ayni ispanak pastasi gibi oluyor:)) pu-erhh de kalip olarak sekillendirilmis yillandirilmis fermente yesil cay. 60-70 yillik olanlari oluyomus ve inanilmaz fiyatlara satiliyor. Daha bi suru cesidi var da zamanla denicem artik, eglenceli bir sey.
hangisi daha gıcık? yiyip kilo almamaları mı, nispetleri mi?bizde dayanıyoruz aslında.dün akşam spor yaparken eşim gördü bana ne dese beğenirsiniz."AZMİNİ TAKDİR EDİYORUM AMA NİYE ZAYIFLAMIYORSUN"
benim kocada tığ gibi valla...benden çok yiyoooo
mesela cok çikolatadan kastınız nedir ben de ayarı tutturamıyorum da acaba diyorum çoğu azı ne kadardır ben mi fazla yiyorum sız ne kadar yedınız de cok yedim dediniz:) ne tuhaf bir soru oldu:))
Geçen hafta bu hafta
mrtmuhasebe 65,30 65,60 300 gr almış
sincerelyesra ----- 63,50
chnb 58,20 58,30 100 gr almış
daisbeti 65,60 64,80 800 gr vemiş
çukulukurabiye 65,20 64,20 1000 gr vemiş
çukulukurabiye haftanın şampiyonu...tebrikler...kilo kaybının devamını dilerimm...
Iyiakşamlar
oo, sen epey bilgiliymişsin yaa
ben de aldım ama denemedim, hala dolapta.
tabi ben sallama çay tarzında bi şey aldım. arkadaşın japon komşusu varmış.
bi gün yeşil çay ikram ettiler. tadına bayıldım, hiç bizim hazır aldıklarımıza benzemiyor, ona sipariş ettiricem demişti.
mrtmuhasebe sen esine bize verdigin cezalari vermiyosun galiba, yoksa edebiliyo mu oyle bi lafi gor bakalim:)) gerci yapiyolar oyle densizlikler, napicaksin:))
ahhh o ne cezalar çekiyor bilseniz...veriyorum valla acımak yokkkk27:
2 tane yedim =)
ne mutlu sana. benim de botlarda o kısımdaki fermuarla başım derttedir.Biz de akşam avm ye gittik doğumdan 2 ay sonra görüştüğümüz birini gördüm çok güzel olmuşsun dedi. 18 kilo daha fazlaydım beni gördüğünde:) Hoşuma da gitti 4 kilo daha versem çok mutlu olacağım. Benim aldığım çizmeler bacaklarım toplu olduğundan kapanmaz ya açtırırım aya da almam. Geçen hafta çizme aldım kapandı çok sevindim...
bir gramı bir boyutu bir şekli yok mu çikolata var çikolata var yani:) neden soruyor bu böyle diye düşünmeyin gerçekten ayarı kaçırıyorum bazen normal olanı, toplumun fazla yedim dediği oranı anlamaya çalışıyorum:)
bir gramı bir boyutu bir şekli yok mu çikolata var çikolata var yani:) neden soruyor bu böyle diye düşünmeyin gerçekten ayarı kaçırıyorum bazen normal olanı, toplumun fazla yedim dediği oranı anlamaya çalışıyorum:)
ahhh o ne cezalar çekiyor bilseniz...veriyorum valla acımak yokkkk27:
Gece gece beni güldürdünüz :)) benim kocamda spora başladı göbeği çıkmışta ben niye görmüyorsam onun göbeği pekte hırslı !!!
Onlara inat zayıflamalıyız görsünler azmi hıhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?