60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldiin
ben de yeniyim. kilo ölçümleri pazartesiden pazartesiye.

tercih tabi, ama daha farklı bi kahvaltı daha doyurucu ve besleyici olabilir.
bir bardak süt ve mısır gevreği ya da biraz peynir zeytin ekmek gibi.
ben lokuma dayanam, bi yesem bi daha isterim. sonra bi daha bi dahaa

hos bulduk=)umarım pazartesiye birazda olsa azalmıs kilomu yazarım

günaydın kızlaaaar!
yeşil çayın zayıflamaya yardımcı olduğunu söylüyorlar ya, tecrübe eden var mı? gerçekten işe yarıyor mu?

Yesil cay faydali gercekten, uzun suredir kilo vermeye calisiyorsan, bir platoya geldiysen, onu kirmak icin gun boyu yesil cay icmek oldukca faydali, zaten oldukca da saglikli bir sey:))

Ben iyi merak saldiydim bi ara, cindeki bir siteden matcha ve pu-erh tipinde olanlari getirttiydim. Tadi yine benzer, ama matcha toz oldugu icin daha fazla radikal emicii ozellige sahip, o yuzden yaslanma falan gibi bilumum seye faydali oldugu soyleniyor. Bir de kakao gibi kek falan renklendirmek icin kullaniliyor. Keke konuldugunda ayni ispanak pastasi gibi oluyor:)) pu-erhh de kalip olarak sekillendirilmis yillandirilmis fermente yesil cay. 60-70 yillik olanlari oluyomus ve inanilmaz fiyatlara satiliyor. Daha bi suru cesidi var da zamanla denicem artik, eglenceli bir sey.

bizde dayanıyoruz aslında.dün akşam spor yaparken eşim gördü bana ne dese beğenirsiniz."AZMİNİ TAKDİR EDİYORUM AMA NİYE ZAYIFLAMIYORSUN"

mesela cok çikolatadan kastınız nedir ben de ayarı tutturamıyorum da acaba diyorum çoğu azı ne kadardır ben mi fazla yiyorum sız ne kadar yedınız de cok yedim dediniz:) ne tuhaf bir soru oldu:))

oo, sen epey bilgiliymişsin yaa
ben de aldım ama denemedim, hala dolapta.
tabi ben sallama çay tarzında bi şey aldım. arkadaşın japon komşusu varmış.
bi gün yeşil çay ikram ettiler. tadına bayıldım, hiç bizim hazır aldıklarımıza benzemiyor, ona sipariş ettiricem demişti.

bizde dayanıyoruz aslında.dün akşam spor yaparken eşim gördü bana ne dese beğenirsiniz."AZMİNİ TAKDİR EDİYORUM AMA NİYE ZAYIFLAMIYORSUN"
benim kocada tığ gibi valla...benden çok yiyoooo
hangisi daha gıcık? yiyip kilo almamaları mı, nispetleri mi?

Teşekkürler çok sevindim umarım böyle devam eder hepimiz istediğimiz kilolara ineriz inşallahhhh

Yok bilgiler ben kaynakli degil, kuzenim baya japon kulturuyle ilgileniyor, dil kursuna falan gidiyor. O sormustu boyle caylar varmis getirtebilir miyiz diye:)) internet isleri bana dustugunden, ismarlamak bana dustu, ona ismarlarken kendime de ismarladim:))

Ben kendim rize yesil cayini aldim yaprak olarak denemek icin, ama tadi cok kotuydu organik falan da yazmislar ama olmamis, sallamalar daha iyi zaten.

mrtmuhasebe sen esine bize verdigin cezalari vermiyosun galiba, yoksa edebiliyo mu oyle bi lafi gor bakalim:)) gerci yapiyolar oyle densizlikler, napicaksin:))

ahhh o ne cezalar çekiyor bilseniz...veriyorum valla acımak yokkkk27:

Gece gece beni güldürdünüz :)) benim kocamda spora başladı göbeği çıkmışta ben niye görmüyorsam onun göbeği pekte hırslı !!!
Onlara inat zayıflamalıyız görsünler azmi hıhh

Biz de akşam avm ye gittik doğumdan 2 ay sonra görüştüğümüz birini gördüm çok güzel olmuşsun dedi. 18 kilo daha fazlaydım beni gördüğünde:) Hoşuma da gitti 4 kilo daha versem çok mutlu olacağım. Benim aldığım çizmeler bacaklarım toplu olduğundan kapanmaz ya açtırırım aya da almam. Geçen hafta çizme aldım kapandı çok sevindim...

Akşam: Küçük kase yoğurtlu çorba,1 karnıyarık, az kuru fasulye az da pilav yedim

yarım muz,
çay, diyet büsküvi,

şimdi nescafe içeceğim( Yine abarttım farkındayım.

günaydın kızlaaar! inş güzel bi gün olur.
dünkü yemek listem;

sabah: bir tatlı kaşığı bal, kk peynir, 4 zeytin, iki dilim ekmek ve çay
ara: bir bardak ayran
öğle: ton balıklı salata ve bir dilim ekmek
ara: bir elma ve yarım muz
akşam: bir kase çorba, 5-6 kaşık z. barbunya, 5-6 kaşık kapuska ve iki dilim ekmek

Son düzenleme:
ne mutlu sana. benim de botlarda o kısımdaki fermuarla başım derttedir.
ya yarıya kadar çekerim. ya da zor kapanır, patlayıp fermuar bozulacak diye korkarım.
ama bu üreticilerin de hatası. malesef türk ayakkabıcılar bile fransız kalıplarını kullanıyor.
yani o kadınların vücut tipiyle bizimki bir bi Allahasen?!

ne kadar oldu doğum yapalı? ben de 19 kg almıştım hamilelikte, çoğu ilk aylarda kendiliğinden gitti.
hatta doğumdan altı ay sonra sadece 2 kilo kalmıştı.
ama özellikle tatlı ve abur cubur hiç yemedim, süt olsun diye dayıyorlar tatlıları şurupları
benim de tüm ramazan lohusalıkla geçmişti, kızım 6-7 aylıkken başladım aralık ocak şubatta günler kısayken
pazartesi perşembe tutarak bitirdim. Allah kolaylık versin, inş çabucak ödersin.

damak cikolata iki tane ebatları hep aynı onların sanırım =)

benim canım çok isterse bir parça bitter çikolata yiyorum bir ya da iki kare kırıyorum çikolatadan

ahhh o ne cezalar çekiyor bilseniz...veriyorum valla acımak yokkkk27:

her halde oyle laflar ediyosa cokca da cekiyodur elinizden:))

Gece gece beni güldürdünüz :)) benim kocamda spora başladı göbeği çıkmışta ben niye görmüyorsam onun göbeği pekte hırslı !!!
Onlara inat zayıflamalıyız görsünler azmi hıhh

Biz bayanlar galiba eslerimizi sevdigimiz zaman gormuyoruz, esinizin gobegini de o yuzden goremiyor olabilirsiniz:)) Allah muhabbetinizi arttirsin:)

Hadi bakalim, umarim hep beraber kilo veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…