elbette buyrun içeriKod:
Arkadaslar Merhaba. Ben zubeyde. Geçen sene 86 kilodan 70 kiloya kadar dustum.Ama sonra ara verdim. Simdi tekrar kilo vermek istiyorum. 60-65 olmaliyim.2 hafta önce safra kesesi ameliyati oldum.burda hergün kac mesaj yazmak gerekiyor bilmiyorum. Bana kurallari soylerseniz bende sizinle bu yola cikmak istiyorum.
Arkadaslar Merhaba. Ben zubeyde. Geçen sene 86 kilodan 70 kiloya kadar dustum.Ama sonra ara verdim. Simdi tekrar kilo vermek istiyorum. 60-65 olmaliyim.2 hafta önce safra kesesi ameliyati oldum.burda hergün kac mesaj yazmak gerekiyor bilmiyorum. Bana kurallari soylerseniz bende sizinle bu yola cikmak istiyorum.
Teşekkürler. Bugün sabah tartıldım 64.5 kiloyum , 17 yaşındayım . Boyum 157 . Sabah yediklerimi de yazayım o zaman ; 1 bardak şekersiz çay , biraz peynir , 4 zeytin , maydanoz , roka , domates , 1 dilim tam buğday ekmek . Ve 45 dk leslie 3 mile yaptım .
bugünkü mönüm:
sabah: 2 kayısı, 1/2 simit, kk peynir, 4 zeytin, 1 h. yumurta ve çay
ara: 2 galeta, 1 bardak ayran
öğle: bir tabak çorba, 4-5 kaşık zeytinyağlı kabak, 3 köfte, 1/2 simit ve küçük bir kase sarımsaklı yoğurt
akşam: 3 galeta, çeyrek muz ve 1 bardak ayran.
spor: 20 dk eliptik bisiklet
merhaba kızlar bugün İstanbul'un Altınlarını izlerken çok güldüm sizde izleyin bence kamera arkası var çok çok komik sizde izleseniz sizde gülersiniz
haluk bilginer ve demet akbağın dizisi mi?
ben de şuan ''7 numara''yı izliyorum
Hoş geldin şimdiden sıkı tutmakta fayda var yaş ilerledikçe zaptetmek daha zor....leslie mile ne canım cahilliğimi bağışla canım 45 dakika yapmışsın:)
Canım maşallah spor da var. Bir de listeyi sabah mı belirliyorsun hazır listen mi var yoksa kaloriye göre mi yapıyorsun sanırım arkadaşının listesini kullanıyordun?
Maşallah canım tebrikler valla zorlayınca oluyor ben de 18 kilo verdim sonra yoruluyor insan ben de şimdi yeniden başladım ama istediğim gibi yapamıyorum az havalar düzelse daha konsantre olacağım sanki..
Hangi kanalda kaçta canım? Gülmek de kalori verdiriyor di mi?:)
bi süre mecburiyetten ara verdim. şimdi yavaştan başlamalıyım.Canım maşallah spor da var. Bir de listeyi sabah mı belirliyorsun hazır listen mi var yoksa kaloriye göre mi yapıyorsun sanırım arkadaşının listesini kullanıyordun?
Maşallah canım tebrikler valla zorlayınca oluyor ben de 18 kilo verdim sonra yoruluyor insan ben de şimdi yeniden başladım ama istediğim gibi yapamıyorum az havalar düzelse daha konsantre olacağım sanki..
evet, hakikaten kaliteli bi dizi. ben yayın tarihinden sonra izledim.7 numara bizim favori dizimizdi o ilk oynadığı yıl evlendiydik bayılırdık eşimle çoluk yok çocuk yok bazen ağlar bazen gülerdik. Armağanı seven delikanlı ile eşimin adı da aynıydı çok severdik çok.... Armağan da eşimin ablalarının karşı apartmanında oturuyordu hem...
bi süre mecburiyetten ara verdim. şimdi yavaştan başlamalıyım.
bana sanki diyetle kilo veremeyecekmişim gibi geliyor çünkü:44:
evet, diyet listesini arkadaştan aldım. ama seyrelttim, fazla opsiyonlu bi diyetti.
listede x kaşık sebze yemeği, x kaşık kadar kuru bakliyat yemeği veya işte şu kadar et, balık diye yazıyor.
ben de diyetarkadaşım.com dan kalori miktarlarına bakıyorum. 1000-15000 kalori arasını tutturabilirsem kilo verebilirmişim..
sen de maşallah iyi kilo vermişsin yaanasıl verdin?
Kesinlikle spor olmadan çok yavaş oluyor. Ben geçen sene şubat ortalarında başladım 4 ay kadar sürede her gün 1.5 saat yürüyüş yatım nette var hızlı incelme diyeti. Onunla 8 kilo verdim sonrasında hemen dukana geçtim 8 de öyle verdim. Epey korudum kontrollü yedim ama. Bu kış 3 kilosunu geri aldım 1 ocakta 61.700 düm şu an 58 300 gibiyim. Ama 2 haftadır veremedim evde tatildeyim oruç nedeniyle 5 ten sonraya yüklenmiş oluyorum...sahurda yapmıyorum o yüzden ye yat veremedim. 11 gün kaldı 40 günden bitirebilirsem sanırım daha dikkatli yerim...
evet, hakikaten kaliteli bi dizi. ben yayın tarihinden sonra izledim.
şimdi de zamanım olunca açıyorum tekrar keyifle izliyorum valla
Ben 1.5 sene gibi bir zamanda 16 kilo verdim. Hayatimda olumsuz giden bazi seyler oldu.Bunlarin bana yarari 16 kilo oldu.her serde bir hayır vardır meselesi.eskiden asiri yemek yerdim.yani yemek değil aslinda abur cubur.onlari kestim.aksamlari sadece yogurtlu kereviz salatasi yedim. Ogun aralarinda meyve bazen ceviz kuru kayisi yedim. Ogunlerim hep azdi.ama saatli yedim. Kendimi asla çok aciktirmadim.Hoş geldin şimdiden sıkı tutmakta fayda var yaş ilerledikçe zaptetmek daha zor....leslie mile ne canım cahilliğimi bağışla canım 45 dakika yapmışsın:)
Canım maşallah spor da var. Bir de listeyi sabah mı belirliyorsun hazır listen mi var yoksa kaloriye göre mi yapıyorsun sanırım arkadaşının listesini kullanıyordun?
Ben de bkayım arada madem tebrik ederim tekrar...Bende burda öğrenmiştim zatenLeslie diye bir kadın var youtube bir çok videoları var . Videoları açıp her gün evde yapıyorum . Tavsiye ederim
Ben 1.5 sene gibi bir zamanda 16 kilo verdim. Hayatimda olumsuz giden bazi seyler oldu.Bunlarin bana yarari 16 kilo oldu.her serde bir hayır vardır meselesi.eskiden asiri yemek yerdim.yani yemek değil aslinda abur cubur.onlari kestim.aksamlari sadece yogurtlu kereviz salatasi yedim. Ogun aralarinda meyve bazen ceviz kuru kayisi yedim. Ogunlerim hep azdi.ama saatli yedim. Kendimi asla çok aciktirmadim.
Şimdi verdigim bu kilolar hala yeterli değil. 10 kilo daha vermeliym.Yeni bir hayata yeni bir sekilde baslamaliyim
Ben de bkayım arada madem tebrik ederim tekrar...
Hayırlısıyla verirsin inşallah kilolarını...Yeni hayatın mutlulukla başlasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?