60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü mönüm:

sabah: 2 kayısı, 1/2 simit, kk peynir, 4 zeytin, 1 h. yumurta ve çay
ara: 2 galeta, 1 bardak ayran
öğle: bir tabak çorba, 4-5 kaşık zeytinyağlı kabak, 3 köfte, 1/2 simit ve küçük bir kase sarımsaklı yoğurt
akşam: 3 galeta, çeyrek muz ve 1 bardak ayran.

spor: 20 dk eliptik bisiklet

Son düzenleme:
Öğle ; 6 kaşık nohut , bir parça et , 1 dilim tam buğday ekmek ve yarım kase yoğurt . Akşam ; Bir kase yoğurdun içine biraz konserve Mısır koyup yedim . Daha sonra da belki bir elma yerim acıkırsam :)

Arkadaslar Merhaba. Ben zubeyde. Geçen sene 86 kilodan 70 kiloya kadar dustum.Ama sonra ara verdim. Simdi tekrar kilo vermek istiyorum. 60-65 olmaliyim.2 hafta önce safra kesesi ameliyati oldum.burda hergün kac mesaj yazmak gerekiyor bilmiyorum. Bana kurallari soylerseniz bende sizinle bu yola cikmak istiyorum.

BURADA MESAJ SAYISI YOK.günlük yediklerimizi yazıyoruz ve pazartesiden pazartesiye tartılıyoruz...

geçmiş olsun ve hoşgeldin.
86dan 70e
from zero to hero gibi oldu yaa
nasıl verdin onca kiloyu, hele anlat bakalım bize

merhaba kızlar bugün İstanbul'un Altınlarını izlerken çok güldüm sizde izleyin bence kamera arkası var çok çok komik sizde izleseniz sizde gülersiniz

haluk bilginer ve demet akbağın dizisi mi?

ben de şuan ''7 numara''yı izliyorum

Hoş geldin şimdiden sıkı tutmakta fayda var yaş ilerledikçe zaptetmek daha zor.... leslie mile ne canım cahilliğimi bağışla canım 45 dakika yapmışsın:)

Canım maşallah spor da var. Bir de listeyi sabah mı belirliyorsun hazır listen mi var yoksa kaloriye göre mi yapıyorsun sanırım arkadaşının listesini kullanıyordun?

Maşallah canım tebrikler valla zorlayınca oluyor ben de 18 kilo verdim sonra yoruluyor insan ben de şimdi yeniden başladım ama istediğim gibi yapamıyorum az havalar düzelse daha konsantre olacağım sanki..

merhaba kızlar bugün İstanbul'un Altınlarını izlerken çok güldüm sizde izleyin bence kamera arkası var çok çok komik sizde izleseniz sizde gülersiniz

Hangi kanalda kaçta canım? Gülmek de kalori verdiriyor di mi?:)

haluk bilginer ve demet akbağın dizisi mi?

ben de şuan ''7 numara''yı izliyorum

7 numara bizim favori dizimizdi o ilk oynadığı yıl evlendiydik bayılırdık eşimle çoluk yok çocuk yok bazen ağlar bazen gülerdik. Armağanı seven delikanlı ile eşimin adı da aynıydı çok severdik çok.... Armağan da eşimin ablalarının karşı apartmanında oturuyordu hem...

Bende burda öğrenmiştim zaten Leslie diye bir kadın var youtube bir çok videoları var . Videoları açıp her gün evde yapıyorum . Tavsiye ederim

bi süre mecburiyetten ara verdim. şimdi yavaştan başlamalıyım.
bana sanki diyetle kilo veremeyecekmişim gibi geliyor çünkü:44:

evet, diyet listesini arkadaştan aldım. ama seyrelttim, fazla opsiyonlu bi diyetti.
listede x kaşık sebze yemeği, x kaşık kadar kuru bakliyat yemeği veya işte şu kadar et, balık diye yazıyor.
ben de diyetarkadaşım.com dan kalori miktarlarına bakıyorum. 1000-15000 kalori arasını tutturabilirsem kilo verebilirmişim..
sen de maşallah iyi kilo vermişsin yaa nasıl verdin?

evet, hakikaten kaliteli bi dizi. ben yayın tarihinden sonra izledim.
şimdi de zamanım olunca açıyorum tekrar keyifle izliyorum valla

Hangi kanalda kaçta canım? Gülmek de kalori verdiriyor di mi?:)[/QUOTE]

İNTERNETTENNNN

İyi seyirler...

Hangi kanalda kaçta canım? Gülmek de kalori verdiriyor di mi?:)

İNTERNETTENNNN[/QUOTE]

Canım bizim vın var o yüzden kotalı seyredemiyorum videooo

Ben 1.5 sene gibi bir zamanda 16 kilo verdim. Hayatimda olumsuz giden bazi seyler oldu.Bunlarin bana yarari 16 kilo oldu.her serde bir hayır vardır meselesi.eskiden asiri yemek yerdim.yani yemek değil aslinda abur cubur.onlari kestim.aksamlari sadece yogurtlu kereviz salatasi yedim. Ogun aralarinda meyve bazen ceviz kuru kayisi yedim. Ogunlerim hep azdi.ama saatli yedim. Kendimi asla çok aciktirmadim.
Şimdi verdigim bu kilolar hala yeterli değil. 10 kilo daha vermeliym.Yeni bir hayata yeni bir sekilde baslamaliyim

Bende burda öğrenmiştim zaten Leslie diye bir kadın var youtube bir çok videoları var . Videoları açıp her gün evde yapıyorum . Tavsiye ederim
Ben de bkayım arada madem tebrik ederim tekrar...

Hayırlısıyla verirsin inşallah kilolarını...Yeni hayatın mutlulukla başlasın inşallah...

Bugün yediklerim ;
Sabahdünkü gibi) 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim tam buğday ekmek , 4 zeytin ,biraz peynir , maydanoz, roka ,biber,domates .
Öğle : mezgit , haşlanmış mısır , 1 dilim tam buğday ekmek .
Akşam : 2 dilim tam buğday ekmek , 5 zeytin .
SPOR : leslie 3 miles .

sabah(öğlen sayılır) 1 yumurta haşlanmış
7-8 zeytin
biraz peynir
10 yaprak falan marul

akşam(akşam 6,5 gibi )

1,5 porsiyon pirinçli yoğurtlu ıspanak
1 porsiyon kuru fasulye

bayağ bi yeşillik (soğan roka marul)

1 saat sonra yarım porsiyon kazandibi

1 saat sonra portakal

60 mekik

yarın tartılıyoruz kızlar ve bu tartılmamızda 8.hafta olacak

BU HAFTA CEZA SİSTEMİ UYGULUYCAZ MI SİZ KARAR VERİN

İYİGECELER

Son düzenleme:
bugünkü listem;
(haftasonu diye cozuttuk galiba:26:
bu ceza sistemi nedir, korkmaya başladım ben )

sabah: 2 kayısı, kk peynir, 4 zeytin, 1 h. yumurta, 2 dilim ekmek, 1 porsiyonluk yaşpasta
öğle: 2 köfte, 2 kaşık piyaz, 4-5 dilim elma dilim patates, yarım bardak kola (pepsi zero) ve 1 dilim ekmek
akşam: 2 dilim ekmek, 4-5 kaşık kadar hamsili pilav ve küçük bir kase salata

yarınkı tartı tecrübesini bekliyorum, inş kötü olmaz.. :18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…