60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam bende aranıza katılabilir miyim :18: 65.4 kiloyum bir türlü kilo veremiyorum belki burada yarış felan olunca ne bilim hırslanır veririm belki

Ben de 58 kiloyum bu sabah itibariyle. Okul başladı... Sanırım daha dikkat ederim

günaydın kızlar..

başlangıç: 69.5
bu hafta: 68.5
giden: 1
toplam giden: 1
hedef: 65 (şimdilik)

tartıya göre bir kilo vermiş görünüyorum, sevindim ama bu gerçek mi bilmiyorum.
tecrübeliler aydınlatsın beni lütfen; böyle her hafta bir kg gidiyor muki?

63.1 geldim dikkat edemiyorum çok fazla yani tatlı yemiyorum ama yemek tam yiyorum yani ders çalıştığım için bu ara böyle oldu edebildiğim kadar dikkat edicem artık :44:

Gecen hafta 64,8dim bu hafta 64,4 çıktım annemler geldi birde sabah cozuttum hiç söylemiyim bile aksam haslanmış tavuk salata yoğurt yiyip 40 dk bantta yürüyeceğim inş

Bugün yediklerim ;
Sabah :
1 dilim tam buğday ekmek
2 zeytin
1 çorba kaşığı incir reçeli
Biraz peynir

Öğle :
1 dilim tam buğday ekmek
6 kaşık yeşil mercimek yemeği

Akşam :
1 dilim tam buğday ekmek
150 gr kadar nugget

SPOR : Leslie 3 miles

bugünkü listem

sabah: 2 kayısı, 2 kk peynir, 1 h. yumurta, 1 tatlı kaşığı bal, 2 dilim ekmek ve çay.
ara: 1 portakal, 1 galeta
öğle: 1 tabak havuçlu yoğurtlu ve 1 galeta
ara: 2 kayısı, 3/4 elma.
akşam: 1 tabak çorba, 3-4 kaşık barbunya, 2 parça tavuk göğüs fileto, 1 dilim ekmek ve salata.

spor: 20 dk eliptik bisiklet

geçen hafta 65,60
bu hafta 65,30

olmadı yine...bu kadar dikkat etmeme rağmen neden olmuyor yaaaa...

bir porsiyon kazandibi yedim...

bu kilolar benle inatlaşıyorrrr

Son düzenleme:
Bende artık diyete girmeye karar verdim kesin dicem bu sefer yine ama artık o kadar çok bu sefer kesin dedim ki içimden öyle demek gelmiyor :18: Ama kararlıyım yinede.Yaza kadar diyette olucam(tabi ideal kiloma geldiğim zaman hemen bir ziyafet çekicem )
Şuan tartıldım 64.4 çıktım ama sabah aç karnına tartılmak gerek diyolar yarın yazarım yine kilomu.Kendime aşama aşama hedef koydum ilk hedefim 60 daha sonra 55 sonra da bir iki kilo daha versem yeterde artar bile.Boyum 1.67 bu arada hadi bakalım inşallah hepimiz zayıflarız yaz bize zehir olmaz

kac haftadir diyettesin? Bi zamandan sonra vucut kendini sikiyor vermiyormus. Belki spor yapmak etkili olabilir.. Yine de kazandibi yeme sen

üye olduğum tarihte başladım...ona bakmam lazım...ama ben hemen hemen hergün sporumu yapıyorum

hiç bişey yapmazsam bile mekik yapıyorum.

anlayamadım ben bu işi

07.12.2013 te 68,40 ile başladım tam 2 ay oldu ben 3 kilo verdim....

NEŞEM KALMADI ARKADAŞLAR...

07.12.2013 te 68,40 ile başladım tam 2 ay oldu ben 3 kilo verdim....

NEŞEM KALMADI ARKADAŞLAR...

Bazıları sağlıksız bulsa da tanıdığım dr lerden bile dukan uygulayan duydum. İstersen dukanın atak dönemini 3 gün uygula. Sadece protein ve light protein süt ve ürünleri yeniyor sınırsız. Şeker ve meyve hiç yok. üç gün sonra bir gün protein, bir gün protein artı sebze gidiyorsun. Ben epey verdim öyle...

kac haftadir diyettesin? Bi zamandan sonra vucut kendini sikiyor vermiyormus. Belki spor yapmak etkili olabilir.. Yine de kazandibi yeme sen

bir porsiyon kazandibi yedim...

bu kilolar benle inatlaşıyorrrr

Ben de her akşam mutlaka kek vs yiyorum bu aralar o yüzden utançtan yazamıyorum bile bu menüyü...

maşallah ben hiç plan yapmadan biraz dikkat ederek gidiyorum...

Ben de her akşam mutlaka kek vs yiyorum bu aralar o yüzden utançtan yazamıyorum bile bu menüyü...

maşallah ben hiç plan yapmadan biraz dikkat ederek gidiyorum...

bu hafta çok moralim bozuldu bu hafta böyle geçsin işlerde yoğun zaten...hamside bol...balık yiycem bu hafta kimse dokunmasın bana ne olur....haftaya dukan olabilir...listeyi çıkarıcam bu akşam...

bu hafta yalnızca 500 gr vermişim
geçen hafta:64,2
bu hafta:63,7
oysaki daha önce tartıldığımda daha çok gitmişti sanırım bu pazar izin günümde şımardım biraz...
birde canım bir şeyler yemek istiyor hep yoksa halimden memnundum normalde hiç acıkmazdım bir tuhaflık oldu bu hafta ama vazgeçmek yok canım istese de yemeyeceğim bir yemeye başlarsam hep öyle gider kendimi durdurmam çok zor olur çünkü

Bugün yediklerim ;
Sabah :
1 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
Biraz peynir
Domates ve roka

Ara : 4 tane kuru incir

Öğle :
150 gr nugget

Akşam :
6 kaşık pilav
1 kepçe bezelye

SPOR: Leslie 3 mile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…