60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senin balık ya da yengeç olabileceğini tahmin etmiştim biliyo musun:)

Bu arada yeni hedef tablomu düzenlemiş bulunuyorum..Vatana ve millete ve tabii ki bana da hayırlı olur iyişallah..kaydirigubbakcemile2

Evett var ben gitmek,evdeki küçük kuzuya yemek hazırlamak...Hepinizi (şimdilik) öpüyorum..kaydirigubbakcemile3

Allah kabul etsin..
forumdakı herkesın senı iyi okuması taraftarıyım..

oğlak erkeği benim hayatım erkeği...bazen düşünüyorum o olmasaydı ben evde kalırdım.. opuyorumnanaktan onunla evlenmezsem kimse olmaz gibi gelıyor çunku cok zor biriyim ben de.. hem de anlaşılması , idare etmesi çok güç olan türlerdenim..
cok zorlar insan olarak , cok ketumlar.. cok renksiz ve duygusuz dururlar ama o kale duvarlarını aşabilirsen tadından yenmezler..
izlenimlerime (sevdğimin özellikleri)göre sevdıgım yönlerını söyleyeyim; sorumluluk sahibi,güven verici,hırslı,başarı tutkunu,çalışkan,kariyer düşkünü,mantıklı,cok zeki,saygın oluyorlar..

sevındım önemsız bişi olusuna..

nayır mikerem... aslan burcu en iyi anlastıkları burc zemuszemus gerçi ben sınırda doğmusum.. hem aslan hem başak özellikleri gösteriyorum kaydirigubbakcemile3

katılıyorum sana ablacım,tespitlerin doğru..iş konusunda hele.. onun işi en büyük rakibim kaydirigubbakcemile3 bir de;
burda anlatmak istemıyorum ama biz o kadar zor kosullarda tanıstık ve güç bela bir araya gelebıldık..benım dünyadan haberım yokken o kadar cok ugrasmıskı bana ulasmak için benim oğlak erkeği..hem de benı doğrudüzgün hiç tanımadan.."bağlandım,inandım bu işte bir iş var,dedım"der durur.
Vallahi ben bu işlerden pek anlamam ama eş seçecekseniz boğadan seçin derim,başka da bir şey demem...:lepi:zemuszemus
boğa erkeklerini de bilürüm.. iyi huyları çok kolay yönlendirilebiliyor oluşları .. he bir bakımlı olurlar hem de çok bakımlı... en iyi huyları ise eşlerinin ağzına bakarlar, kızlara duyurulur; anneyi en kolay baştan savan burctur boğa..eş sececeklere boga önerilir ama sakın ha oglan boğa doğurmayın derim ben... kaydirigubbakcemile3
Bu arada yeni hedef tablomu düzenlemiş bulunuyorum..Vatana ve millete ve tabii ki bana da hayırlı olur iyişallah..kaydirigubbakcemile2

amin.. cümlemize.. :lepi:

kızz benim sefgülüde aslandan kıl payı başaka dönmüş.2 ,3 günle başak olmuş aşkım. biz oğlaklar tuttuk mu bırakmayız anacığım.huyumuz kurusun. herkesleri sevemeyiz,ama sevincede ömürlük severiz opuyorumnanaktan

bu arada sevgilim bugün bana yüzük alacakmış. iş çıkış.zorla aldırıyom ama olsun.buda bişii.şöle romantik bi şekilde yüzükle evlenme teklif etsin istedim olmadı.içimde mi kalsın yani.bende dedim.bana yüzük almazsan,teklif etmezsen gelmeyin istemeye dedim.klava: o da sonunda bugün alıyo kızlarr.opuyorumnanaktan.zorla da romantik bi ortam oluşturturum.kazma erkeklerin bizim zorumuz olmadan yapacakları yok dimi.yapsınlar. :lepi: :roflol:

Son düzenleme:
kızlar ben yaklaşık 10 gündür falan hep aynıyım hiç değişme yok bende :)
belki yazın iyice sıcaklarda değişim olur
öpüyorum hepinizi zemuszemus

aaa aldır tabi..
söz yüzüğü olmadan olmaz.. hem istemezsen, emek verdırtmezsen kıymetin olmaz.. pırlanta tektaş aldır canım eger bütçesi uygunsa.. daha aşağısına sakın razı olma... zaten cok koca taslı bişi yasına gıtmez.. zarif taşlı bişiyi 1500-2000e aldırırsın marka olanlardan.. ömürlük alınıyor bu...çok değil bence eğer durumu varsa tabe...

kızlar bişey sorcam az yiyince tamamen kaslardan mı gidiyor :1shok:

cok az yersen kaslardan gider cici...

canım boyum 176 kilomda 58.800 falan o yazıoy zaten :)
şimdi iyiyim 68 kiloyken hiç hoş değildi boyum uzun olduğu için öle balık etinden ziyade iri görünüyordum hiç sevmediğim şeydir o da.

Son düzenleme:

anaaaa deme yaaaa . . . :1ninca:
saol hazan ve hoş geldin demiş miydim ?

Hoşbuldum canım, teşekkür ederim.
Ben 17-18 yaşlarındayken oğlak burcu bi erkek arkadaşım vardı, yukarda yazdıklarım tamamen oradan kalan izlenimlerdir. Yaş farkımızda olmasına rağmen, sulu ve ciddiyetsiz biri idi. Sözünün arkasında durmayan, cıvık bi tipti. Ama 5 parmaın 5'i de bir değil tabi yerimseniben

Fibula tatlım kova burcu erkeği nasıl söyleyebilirmisin

Kızlar elma sirkesi ve ballı suyu sabahları aç karnınamı içiyorsunuz?
Balsız olsa olmazmı, ben şeker sevmiyorum da
Ben geçen yıl bunu üç öğün yapmıştım o dönemde iyide kilo vermiştim.Balın ılık su ile tek başına zayıflatma etkisi vardır bu elma sirkesi yanına yeni katıldı sanırım bence katlan bala.Bal tadını daha çekilir yapıyo aslında ama zevk meselesi tabiiii tatlım.

Bendemi yapsam oldum bunu pazar akşamı ne durumda olduğunu belirtebilirmisin canım tavsiye edersen pazartesi bende başlarım cuma sabahı tatile gidicem gitmeden 2 kilocuk verdirse muhteşem olur.Habersiz bırakma olur mu?
Bu karpuz var ya bu karpuz hiç saf bişey değil arkadaşlar ben bi başlıyım diyete.6 yıl kadar önce montıgnac diyeti ile 2 ayda 14 kg vermiştim.Yüne o diyeti uygulayacağım yiyeceklerdeki şeker oranlarını dikkate alarak besleniyorsun ve karpuz pirinç kadar yüksek şekerli bir yiyecek en sevdiğim meyvedir ama 6 yıldır korka korka yiyorum bazen bilmemekte güzel(
Harikasın arkadaşım.Kim bu diyetisyen neler yaptırdı sana paylaş lütfen bizimle

Çok geçmiş olsun benekcim neyseki durum iyi az masaj iste kocacığından tedavi naparsın yapcak artık kremli olsun ama :)))

Hayırlı olsun canım darısı başımıza

sabah hıçbırsey yemedım
öğlen 3 kasık bulgur pılavı 1 bardak ayran ve bol salata
aksam ustu uzgunum ama 1 adet halley 6 tane burçak bıskuvı
aksam domates salatalık

sabah hıçbırsey yemedım
öğlen 3 kasık bulgur pılavı 1 bardak ayran ve bol salata
aksam ustu uzgunum ama 1 adet halley 6 tane burçak bıskuvı
aksam domates salatalık
Bu şeklide mi yapıyorsun her zaman canım bana hiç doğru gelmedi kusura bakma verirsin kilo ama bırakır bırakmaz alırsın az yemekle olmaz sende biliyosundur muhakkak

kızlar ben de bugün yediklerimi yazıyorum
sabah 1 dilim kepek ekmeği
peynir
domates
5-6 tane hanımeller bisküvi
arada türk kahvesi
1 salatalık
1 grisini
akşam yarım tabak köfteli patates yemeği
yoğurtlu semizotu
1 dilim kepek ekmeği
az önce de 1 tane şeftali

ne kadar çok yemişim ya

oğlak burcu genel özelliğidir ciddiyet,mesafe.kendimde öyleyimdir.ne kadatr sıcak davranmaya çalışsamda dışadan mesafeli gözükürüm.herkes bir olmaz zaten.

kova burcu erkeğinin özellikleri tatlım
Bir Kova erkeğinin, aşıklardan beklenen davranışları göstereceğini hiç ummayın. Eğer böyle bir beklenti içindeyseniz, sizi bir dizi sarsıntı bekliyor demektir. Arkadaşlığa gelince, güvenilir bir arkadaşlıkta aradığınız herşeyi onda bulabilirsiniz. Kova erkeği herkesten hoşlanır. Herkes onun arkadaşıdır.

Sizden hoşlanmıyormuş gibi davrandığı zaman oltaya takılmak üzeredir. Bir Kova erkeği, en değerli zamanlarını başkalarının duygularını anlamaya çalışarak geçirse de, kendi gerçek duygularını açıkça göstermek istemez. Kendi tepkileri ve niyetleri karışıktır ve sırf sizi yanıltma zevkini tatmin etmek için, onları öyle muhafaza etmeye çalışır. Bu adam gerek aşkta, gerekse arkadaşlıkta birçok garip tecrübeler geçirecek ve bunların her birini büyük bir dikkatle inceleyecektir. Tüm dikkatine rağmen o da aldatılabilir.
Ruhsal inzivasından daha sıcak ve müşfik duygularla çıkarak rüyalarını paylaşmak için size dönecektir. Onun yüreğini ısıtan herşeyin de kesinlikle desteklenmesi gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…