60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burçlarla murçlarla ilgilisin sen fiufium yaaaa . . . n gzl ben hiç anlamıyorum . . . nasılmış oğlaklar oğlak erkeeee kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle çekilmez oluyorlar, ve hiç sadık kalamıyorlar. Bağlanmak onlara göre değil,
Hayatı ciddeye alamıyorlar. Tabi bunlar tamamen kendi izlenimlerim

yasakkelimeyasakkelime

anaaaa deme yaaaa . . . :1ninca:
saol hazan ve hoş geldin demiş miydim ?

canım oğlakların genel özelliklerini sıralayım.dışardan çok soğuk ,ukala dururlar ama kanının kaynadıklarıyla çok samimi olurlar.birisini sevdimi ondan asla ayrılmazlar.arkadaş olarak sevgili olarak filan.ama ilk başta güvenlerini kazanmaak zordur.zor insanlardır.lider özellikleri vardır.parayı severler.cimri değil tutumludurlar.iş hayatı kariyer çok önemlidir.ama ailesi içinde herşeyi yapan fedakar insanlardır.espri yeteneği pek yoktur yani sulu şakalardan hoşlanmaz mesafeli insanlardır. böyle.en iyi anlaştıkları burç başak burcudur.

hoşgeldin ablacığım.gözümüz aydın.çok şükür bişeyin yokmuş.yoğurt suyu iç ablam.

saol cicim benim . . .

sıcak yine yaaaa sıcak yani . . . :gitme:

Bi faydasını gördünmü canım,
Çok sık duyar oldum elma sirkesi olayını,
Deneme istiyorum ama inanamıyorum da kafamçokkarıştı

Şöyle söyleyeyim,ben yaklaşık 3 ayda 8 kilo verdim ve bazen ara vermekle beraber genelde sirkeli-ballı su içtim.Evet zayıfladım ama rejim ve spor yapmadan bunu becerebileceğimi sanmıyorum.Ama bu karışım bana kesinlikle zindelik verdi ve yavaş olan sindirim sistemimi hızlandırdı diyebilirim...:lepi:

o zaman sorun yok.. regl geçince geçecekse panik yapmayalım. daha yasminle ilk ayın hem.. alışma sürecidir bence..

Aman aman bir aylığına kullanmıştım zaten.Haftaya doktora gidicem.Büyük olasılıkla tedavi etmiştir beni diye düşünüyorum.ıyişallah bir daha kullanmak zorunda kalmam..:Saruboceq:

Hoşgeldin..Maaşallah çok iyi kilo vermişsin.Sen bu azimle 50'leri kısa sürede yakalarsın gibime geliyor...zemuszemus

regl birinci günü.. agzıma ne atsam midem bulanıyor... iştah sıfırlandı gene..

ben regl olmadan azıtırım , olunca da hiç yiyesim gelmez bünye salaklığı mı ne...

Ayyynennn benimmm gibiiiii..kaydirigubbakcemile5

benım erkek arkadasım da oglak o da aynı.. cok sever karpuzun dibini.. kaydirigubbakcemile3

Ben de karpuzu sırf çekirdekleri için yerim.Hatta çoğu zaman karpuz yemem çekirdeklerini ayıklar,yer,kalkarım...

Çok şükür...Cereyandan ve klimadan koru kendini,bir de yaz diye ıslak saçla dolaşayım deme benekcim...Tekrar geçmiş olsun...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
iyi tatiller fulyacııımyenilenmiş dönersin inşallah tatildenopuyorumnanaktan
ne diycen prensesim...''bir merdane az sana üçünü de hakediyosun''diyceksinopuyorumnanaktan
saracım,sağolasın bitanemzemuszemus
mavi benek ablacığım geçmiş olsun sanada.a.s. az önce gözden kaçırmışım.
teşekkürler fibulacım...kaydirigubbakcemile3
aynen öyle pelincim..hiç dikkat etmiyoruz kendimize..teşekkür ederim..sana da geçmiş olsun...
canım,bugün hastanede bayanlar konuşuyorlardı bahsettiğin diyeti...ama bu diyetin tarihi varmış(ay'ın durumuyla bağlantılı olarak)..temmuzun 6-7-8 inde ilk kür sonra tam hatırlamıyorum bir hafta falan sonra ikinci kür uygulanmalıymış...kiraz yerine karpuz yenmezmiş,çünkü karpuz diyeti ağustosta yapılmalıymış..tabi onunda günleri varmışdelikafadulden
hoşgeldina.s.

Kesinlikle çekilmez oluyorlar, ve hiç sadık kalamıyorlar. Bağlanmak onlara göre değil,
Hayatı ciddeye alamıyorlar. Tabi bunlar tamamen kendi izlenimlerim

hanımlaaaar...oğlak burcu erkeği çok hırslıdır ama belli etmez..hayatı fena halde ciddiye alır...işinde çok başarılıdır..çoook inatçıdır,çoğu cimridir..ama çok sadıktır..burçlar arasında en derin vicdana onlar sahiptir..kolay bağlanamaz ama bağlandığından da dünya ayıramaz...tamam zor ama çoook özel insanlardır...:)))

kaydirigubbakcemile3 hakkaten yani:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım.. Maşallah sana..

Allah kabul etsin dualarını canım..:Saruboceq:

Oh şükürler olsun.. Tekrar geçmiş olsun aplam.. Dikkat et kendine..opuyorumnanaktan

Karpuz çekirdeğimiiii?:1shok: nasıl yaniii???

Bende çekirdeklerine gıcık oluyorum.. Hatta çekirdeksiz karpuz üretseler diorummm...:bbo:

Teşekkürler aplammm...opuyorumnanaktan

canım eniştemizmi oğlaktı??ben anlamadım olayıı.açıkladım özelliklerini ama.çok iyi aile babası olurmuş oğlaklardan.opuyorumnanaktan

Vallahi ben bu işlerden pek anlamam ama eş seçecekseniz boğadan seçin derim,başka da bir şey demem...:lepi:zemuszemus

sağolasın lunacım..iyi bakıcam artık kendime..hem artık dikkat etmem lazım,nede olsa yaş 19,5 oldu!! 20ye merdiven dayadım dimi:roflol:

opuyorumnanaktan Hemen bugün yidiklerimi de yaziim..

Sabah: birkaç parça simitnen azcık peynir bolca salatalık
Öğlen: ton balıklı salata
Ara: bademli magnum.. delikafadulden

Akşam bişey yiyemicem sanırım işten çıkıp hemen kuaföre gidicem.. Ordan çık falan geç olur.. Belki meyve falan atıştırırım.. Umarım tatilde kilo almam.. Tikkat edeceez napalım..

Hepinizi çok kocaman öptüm kızlar...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Seviyorum sizi.. Ve de özliicem... Haftaya görüşürükkk....

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Karpuz çekirdeğimiiii?:1shok: nasıl yaniii???

Bende çekirdeklerine gıcık oluyorum.. Hatta çekirdeksiz karpuz üretseler diorummm...:bbo:

Aman flyyycım Allah korusun çekirdeksiz karpuz falan,cık cık cık.Karpuz çekirdeği için ben yazı iple çekiyorum biliyon muuuu????zemuszemus

Vallahi ben bu işlerden pek anlamam ama eş seçecekseniz boğadan seçin derim,başka da bir şey demem...:lepi:zemuszemus

kuzumm başak ,boğa ve oğlak.en iyi eş adayları.oğlakla hayatın tek düze olur.ama çok sadık olurlar.başak zaten benim aşkımın burcu.:asigim: bende oğlak burcuyum.mükemmel uyum.bazen hiçç konuşmadan bile anlaşabiliyoruz.

sağolasın lunacım..iyi bakıcam artık kendime..hem artık dikkat etmem lazım,nede olsa yaş 19,5 oldu!! 20ye merdiven dayadım dimi:roflol:

Aaaa o da ne 19,5 mu..Ben bu benek taş çatlasa 15 falandır diyordum.Yani bize yansıttığın enerji öyle diyor....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bugün yediklerim:
Sabah:
Sirkeli-ballı karışım,ılık suya

Yarım saat sonra:
1 kk peynir
1 domates
2 yeşil biber
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Öğlen:
1 tane BÖĞÜRTLENLı MAGNUM(biliyorummmlmaz:)

Ara:
1 şeftali

Akşam da z.yağlı fasulye yaptım.Belki biraz da makarna indiririm mideye....cokacimcoook

Aman flyyycım Allah korusun çekirdeksiz karpuz falan,cık cık cık.Karpuz çekirdeği için ben yazı iple çekiyorum biliyon muuuu????zemuszemus

alemsin Lunam yaa...kaydirigubbakcemile3

şeyyy..övünmek gibi olmasın ama boğa burcu mükemmeldir zaten..:kedi::kedi:

Akrep erkeği nasıldır diicem., çok olumlu yorum alıcağını zannetmiyorum.. genelde pek sevilmez..kaydirigubbakcemile3 Ben de balık burcuyumm.. Ne diyorsunuz bakalım bu hususta...___:uhm: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…