burçlarla murçlarla ilgilisin sen fiufium yaaaa . . . n gzl ben hiç anlamıyorum . . . nasılmış oğlaklar oğlak erkeeee kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle çekilmez oluyorlar, ve hiç sadık kalamıyorlar. Bağlanmak onlara göre değil,
Hayatı ciddeye alamıyorlar. Tabi bunlar tamamen kendi izlenimlerim
anaaaa deme yaaaa . . . :1ninca:
saol hazan ve hoş geldin demiş miydim ?
merhaba canlarım...
az önce hastaneden geldim,tüm tetkik ve tahliller yapıldı...herşey normal çıktı:)
sadece kas tutulmasıymış,15 günlük ısı tedavisi ve ilaç tedavisi uygulanacak..(ne kas spazmıymış ama...doktora gitmemek için kırk dereden su getiren bana acili boylattı ya..helal olsuna.s)
yasakkelimeyasakkelime
canım oğlakların genel özelliklerini sıralayım.dışardan çok soğuk ,ukala dururlar ama kanının kaynadıklarıyla çok samimi olurlar.birisini sevdimi ondan asla ayrılmazlar.arkadaş olarak sevgili olarak filan.ama ilk başta güvenlerini kazanmaak zordur.zor insanlardır.lider özellikleri vardır.parayı severler.cimri değil tutumludurlar.iş hayatı kariyer çok önemlidir.ama ailesi içinde herşeyi yapan fedakar insanlardır.espri yeteneği pek yoktur yani sulu şakalardan hoşlanmaz mesafeli insanlardır. böyle.en iyi anlaştıkları burç başak burcudur.
hoşgeldin ablacığım.gözümüz aydın.çok şükür bişeyin yokmuş.yoğurt suyu iç ablam.
saol cicim benim . . .
sıcak yine yaaaa sıcak yani . . . :gitme:
canım eniştemizmi oğlaktı??ben anlamadım olayıı.açıkladım özelliklerini ama.çok iyi aile babası olurmuş oğlaklardan.opuyorumnanaktan
yok bajımmmm nerdeeee :çok üzgünüm: antreman olsun az biliyim istedim . . .
Bi faydasını gördünmü canım,
Çok sık duyar oldum elma sirkesi olayını,
Deneme istiyorum ama inanamıyorum da kafamçokkarıştı
o zaman sorun yok.. regl geçince geçecekse panik yapmayalım. daha yasminle ilk ayın hem.. alışma sürecidir bence..
merhaba bende 67 kiloyum,aslında 96 kılodan geldim buraya,şimdi hırs yaptım 54 kilo olmak istiyorum,iyi bir diyetisyene gittim,aynen devam ediyorum,kızlar bişey deiyeceğim,ben bol sirkeli salata ve cacığada sadece sirke katıyorum,kendinize eziyet etmeyın,çok yiyerek sağlıklı zayıflayalım,aç kalarak zayıfladığında vucut intıkam alıyor,bende öle oldu,aranızda yenıyım,tanışmak dileğiyle
regl birinci günü.. agzıma ne atsam midem bulanıyor... iştah sıfırlandı gene..
ben regl olmadan azıtırım , olunca da hiç yiyesim gelmez bünye salaklığı mı ne...
benım erkek arkadasım da oglak o da aynı.. cok sever karpuzun dibini.. kaydirigubbakcemile3
merhaba canlarım...
az önce hastaneden geldim,tüm tetkik ve tahliller yapıldı...herşey normal çıktı:)
sadece kas tutulmasıymış,15 günlük ısı tedavisi ve ilaç tedavisi uygulanacak..(ne kas spazmıymış ama...doktora gitmemek için kırk dereden su getiren bana acili boylattı ya..helal olsuna.s)
iyi tatiller fulyacııımGünaydın şekerli abideleri..
Nassınız bakalım.. Ben bomba gibiyim valla... Yarın sabah bodruma yolculuk varrrr...:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
İstediğim hedefe ulaşamadım.. Hatta 1 kere 58 çıktım ondan sonra hem 58,5 falan çıktım ama olsun.. Oda bişey.. Döndükten sonra çaresine bakarım..
ama şimdi 1 hafta.. it's holiday timeeeeee... Oleeeyyyhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Canlarım hepinize iyi günler diliyorum..
Haaa bu arada Mervecim sen neler demişsin öyle... Hiç olurmu öyle şey, biz burda herşeyi paylaşıyoruz... Aşkolsun yanii..
Hayatın tadı paylaşarak güzel.. Paylaşmadan yaşanan hayat hayat değildir bikere.. Canım herzaman seni dinlemeye açığız.. Seviyoruz seni bikeremm.. bitaneciksin.. Şeniz
ne diycen prensesim...''bir merdane az sana üçünü de hakediyosun''diyceksinopuyorumnanaktansorunun ne acaba senin? reglden mi böylesin yoksa arastırmak mı lazım?ben de berbat durumdayım.etrafımdaki herkesi kılıçtan geçiresim var ama benımki tipik adet öncesi sendromu(PMS).. sende de aynı durum varsa geçer canım ..bıraz daha az salmaya calıs kendını ama sorun başkaysa araştıralım.. tamam mı???
gecmıs olsun tekrardan ablacım..
ihmal etme kendını..,ben sana demıstım demek ıstemıyorum ama şikayetlerrın basladgında sana bır fizik tedaviciye görünsen demıstım .. acillik olana dek bekledın.. ne diyeyim simdi ben sana ?klava: lütfen su andan itibaren daha cok dikkat..
canım rica ederim ne demek..
ama su son yazdıklarından hoslanmadım hiç... geri al bakiiim hepsini.. sen kendını üzme diye cıkışıyoruz sana.. senı dınlemek istemediğimiz için değil .. çok ayıp yaklava:
bgün de kızma günüm galiba...
tesekküre ederim cooooook...
anladım ben komsunu... disipline ihtiyacı var onun.. aradıgını da buldu sırnaşık şey
saracım,sağolasın bitanemzemuszemusablammm dikkat et lütfen kendine çoook geçmiş olsun doktorunuda ihmal etme sakın ablam bize lazımsın daha a.s.
bu nasıl bi düşünceki böyle anlamadım tatlım.biz sana kızıyorsak burdda senin iyi olmanı istediğimiz için yapıyoruz bunu bende nerdeyse bütün sıkıntılarımı paylaşıyorum burda ki hepimiz paylaşıyoruz.çünkü hayat sıkıntılarıda mutluluğuda paylaştıkça güzel böyle şeyler söyleme lütfen hepimizi üzersin !!!
kiraz olayı güzel ama sadece onu yemek bence zararlı olabilir :umursamaz:
o beden olayını hiç çözebilmiş değilim. çözemiyorumda CADIARZU
teşekkürler fibulacım...kaydirigubbakcemile3mavi benek ablacığım geçmiş olsun sanada.a.s. az önce gözden kaçırmışım.
aynen öyle pelincim..hiç dikkat etmiyoruz kendimize..teşekkür ederim..sana da geçmiş olsun...Günaydınnnnnnnnnnn
Mavibenek umarım problem çıkmaz canım ya.Bu ara benimde sırtım ve boynum ağrıyor terleyip rüzgaza çıkıyoruz ya da klima inşallah öyle bir durumdur çok geçmiş olsun.
Bu marankinin kürü üç gün nasıl yapılır ki acaba?Çok zor gibi
canım,bugün hastanede bayanlar konuşuyorlardı bahsettiğin diyeti...ama bu diyetin tarihi varmış(ay'ın durumuyla bağlantılı olarak)..temmuzun 6-7-8 inde ilk kür sonra tam hatırlamıyorum bir hafta falan sonra ikinci kür uygulanmalıymış...kiraz yerine karpuz yenmezmiş,çünkü karpuz diyeti ağustosta yapılmalıymış..tabi onunda günleri varmışdelikafaduldenHerkeze merhaba size bahsettiğim kiraz kürüne bugün başladım bakalım 3 günün sonunda neler olcak maranki israrla zararlı olmadığını ve tüm vucudun toksinlerden arınarak zayıfladığını söyledi
sabah yarim kilo kiraz yedim ara yeşil çay biraz sonrada bi yarım kilo daha kiraz yiyeceğim şu anda kötü hissetmiyorum kendimi çok zorlanmayacağım diye düşünüyorum bende işe yararsa sizlerde denersiniz bakın kendimi feda ettim kaydirigubbakcemile3
hoşgeldina.s.merhaba bende 67 kiloyum,aslında 96 kılodan geldim buraya,şimdi hırs yaptım 54 kilo olmak istiyorum,iyi bir diyetisyene gittim,aynen devam ediyorum,kızlar bişey deiyeceğim,ben bol sirkeli salata ve cacığada sadece sirke katıyorum,kendinize eziyet etmeyın,çok yiyerek sağlıklı zayıflayalım,aç kalarak zayıfladığında vucut intıkam alıyor,bende öle oldu,aranızda yenıyım,tanışmak dileğiyle
merak ettim acaba gerçekten işe yarayabilir mi ama bana gerçekten çok sağlıksız göründü . . .
bende de öle cicim hani bi kaç gün evvel şişersin ya su toplarsın o dönem feci bi iştah sonra pıs . . .
burçlarla murçlarla ilgilisin sen fiufium yaaaa . . . n gzl ben hiç anlamıyorum . . . nasılmış oğlaklar oğlak erkeeee kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle çekilmez oluyorlar, ve hiç sadık kalamıyorlar. Bağlanmak onlara göre değil,
Hayatı ciddeye alamıyorlar. Tabi bunlar tamamen kendi izlenimlerim
dün ender sarac vardı kanalın bırınde..
adam diyorki; karpuzun beyaz ve beyaza yakın yerlerını tüketmeye calısın.. ortaları cok sekerlı dıyor..
offf dedım yaz gününde bir karpuz yeme zevkımız var onunda mı içine edeceksin ya...
kızdım botokslu endere... :umursamaz:
ben karpuzun beyaz yerini daha çok seviyorum.zemuszemus bazen annem kızar kabuğunuda yiceksin die.o öyle deyince kabuğunu incecikk soyuyorum.kabuğunuda yiyyorum.onların köyde eşeklere ,keçilere verirlermiş.iyi bizim evde de boşa gitmiyo diyo.:roflol:beni kızdırmaya çalışıo.
merhaba bende 67 kiloyum,aslında 96 kılodan geldim buraya,şimdi hırs yaptım 54 kilo olmak istiyorum,iyi bir diyetisyene gittim,aynen devam ediyorum,kızlar bişey deiyeceğim,ben bol sirkeli salata ve cacığada sadece sirke katıyorum,kendinize eziyet etmeyın,çok yiyerek sağlıklı zayıflayalım,aç kalarak zayıfladığında vucut intıkam alıyor,bende öle oldu,aranızda yenıyım,tanışmak dileğiyle
çok tşk,aslında az yiyerekte zayıfladım,sonuş kaslar eridi,sarkmalar,sağlık gitti,ama ünlü bi diyetisyenle 78-70 düştüm 2 ayda o kadar çok yedimki,deliymişim,cahillikmiş,aç kalıp tansiyon falan..inşallah 54 kilo olacağım..ama dua etmeyi unutmaylım,yolda ne kadar kilolu görsem başlıyrum duaya,bu yıl hacı oldum(maşallah)hacda kabede bile dua ettim :)
merhaba canlarım...
Şöyle söyleyeyim,ben yaklaşık 3 ayda 8 kilo verdim ve bazen ara vermekle beraber genelde sirkeli-ballı su içtim.Evet zayıfladım ama rejim ve spor yapmadan bunu becerebileceğimi sanmıyorum.Ama bu karışım bana kesinlikle zindelik verdi ve yavaş olan sindirim sistemimi hızlandırdı diyebilirim...:lepi:
Aman aman bir aylığına kullanmıştım zaten.Haftaya doktora gidicem.Büyük olasılıkla tedavi etmiştir beni diye düşünüyorum.İyişallah bir daha kullanmak zorunda kalmam..:Saruboceq:
Hoşgeldin..Maaşallah çok iyi kilo vermişsin.Sen bu azimle 50'leri kısa sürede yakalarsın gibime geliyor...zemuszemus
Ayyynennn benimmm gibiiiii..kaydirigubbakcemile5
Ben de karpuzu sırf çekirdekleri için yerim.Hatta çoğu zaman karpuz yemem çekirdeklerini ayıklar,yer,kalkarım...
Çok şükür...Cereyandan ve klimadan koru kendini,bir de yaz diye ıslak saçla dolaşayım deme benekcim...Tekrar geçmiş olsun...opuyorumnanaktan
iyi tatiller fulyacııımyenilenmiş dönersin inşallah tatildenopuyorumnanaktan
ne diycen prensesim...''bir merdane az sana üçünü de hakediyosun''diyceksinopuyorumnanaktan
saracım,sağolasın bitanemzemuszemus
teşekkürler fibulacım...kaydirigubbakcemile3
aynen öyle pelincim..hiç dikkat etmiyoruz kendimize..teşekkür ederim..sana da geçmiş olsun...
canım,bugün hastanede bayanlar konuşuyorlardı bahsettiğin diyeti...ama bu diyetin tarihi varmış(ay'ın durumuyla bağlantılı olarak)..temmuzun 6-7-8 inde ilk kür sonra tam hatırlamıyorum bir hafta falan sonra ikinci kür uygulanmalıymış...kiraz yerine karpuz yenmezmiş,çünkü karpuz diyeti ağustosta yapılmalıymış..tabi onunda günleri varmışdelikafadulden
hoşgeldina.s.
hanımlaaaar...oğlak burcu erkeği çok hırslıdır ama belli etmez..hayatı fena halde ciddiye alır...işinde çok başarılıdır..çoook inatçıdır,çoğu cimridir..ama çok sadıktır..burçlar arasında en derin vicdana onlar sahiptir..kolay bağlanamaz ama bağlandığından da dünya ayıramaz...tamam zor ama çoook özel insanlardır...:)))
canım eniştemizmi oğlaktı??ben anlamadım olayıı.açıkladım özelliklerini ama.çok iyi aile babası olurmuş oğlaklardan.opuyorumnanaktan
sağolasın lunacım..iyi bakıcam artık kendime..hem artık dikkat etmem lazım,nede olsa yaş 19,5 oldu!! 20ye merdiven dayadım dimi:roflol:Şöyle söyleyeyim,ben yaklaşık 3 ayda 8 kilo verdim ve bazen ara vermekle beraber genelde sirkeli-ballı su içtim.Evet zayıfladım ama rejim ve spor yapmadan bunu becerebileceğimi sanmıyorum.Ama bu karışım bana kesinlikle zindelik verdi ve yavaş olan sindirim sistemimi hızlandırdı diyebilirim...:lepi:
Aman aman bir aylığına kullanmıştım zaten.Haftaya doktora gidicem.Büyük olasılıkla tedavi etmiştir beni diye düşünüyorum.ıyişallah bir daha kullanmak zorunda kalmam..:Saruboceq:
Hoşgeldin..Maaşallah çok iyi kilo vermişsin.Sen bu azimle 50'leri kısa sürede yakalarsın gibime geliyor...zemuszemus
Ayyynennn benimmm gibiiiii..kaydirigubbakcemile5
Ben de karpuzu sırf çekirdekleri için yerim.Hatta çoğu zaman karpuz yemem çekirdeklerini ayıklar,yer,kalkarım...
Çok şükür...Cereyandan ve klimadan koru kendini,bir de yaz diye ıslak saçla dolaşayım deme benekcim...Tekrar geçmiş olsun...opuyorumnanaktan
Karpuz çekirdeğimiiii?:1shok: nasıl yaniii???
Bende çekirdeklerine gıcık oluyorum.. Hatta çekirdeksiz karpuz üretseler diorummm...:bbo:
Vallahi ben bu işlerden pek anlamam ama eş seçecekseniz boğadan seçin derim,başka da bir şey demem...:lepi:zemuszemus
şeyyy..övünmek gibi olmasın ama boğa burcu mükemmeldir zaten..:kedi::kedi:Vallahi ben bu işlerden pek anlamam ama eş seçecekseniz boğadan seçin derim,başka da bir şey demem...:lepi:zemuszemus
sağolasın lunacım..iyi bakıcam artık kendime..hem artık dikkat etmem lazım,nede olsa yaş 19,5 oldu!! 20ye merdiven dayadım dimi:roflol:
15 yaşında olacka kadar çocuksu değil canıım.ablamız 18 19 yaşalrında aklı başında bir çıtırdır kendileri.Aaaa o da ne 19,5 mu..Ben bu benek taş çatlasa 15 falandır diyordum.Yani bize yansıttığın enerji öyle diyor....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aman flyyycım Allah korusun çekirdeksiz karpuz falan,cık cık cık.Karpuz çekirdeği için ben yazı iple çekiyorum biliyon muuuu????zemuszemus
kuzumm başak ,boğa ve oğlak.en iyi eş adayları.oğlakla hayatın tek düze olur.ama çok sadık olurlar.başak zaten benim aşkımın burcu.:asigim: bende oğlak burcuyum.mükemmel uyum.bazen hiçç konuşmadan bile anlaşabiliyoruz.
şeyyy..övünmek gibi olmasın ama boğa burcu mükemmeldir zaten..:kedi::kedi:
:asigim:a.s.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanAaaa o da ne 19,5 mu..Ben bu benek taş çatlasa 15 falandır diyordum.Yani bize yansıttığın enerji öyle diyor....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?