Herkeze merhaba size bahsettiğim kiraz kürüne bugün başladım bakalım 3 günün sonunda neler olcak maranki israrla zararlı olmadığını ve tüm vucudun toksinlerden arınarak zayıfladığını söyledi
sabah yarim kilo kiraz yedim ara yeşil çay biraz sonrada bi yarım kilo daha kiraz yiyeceğim şu anda kötü hissetmiyorum kendimi çok zorlanmayacağım diye düşünüyorum bende işe yararsa sizlerde denersiniz bakın kendimi feda ettim kaydirigubbakcemile3
dün ender sarac vardı kanalın bırınde..
adam diyorki; karpuzun beyaz ve beyaza yakın yerlerını tüketmeye calısın.. ortaları cok sekerlı dıyor..
offf dedım yaz gününde bir karpuz yeme zevkımız var onunda mı içine edeceksin ya...
kızdım botokslu endere... :umursamaz:
o tarz sıkı detoks programlarının 1 günden fazla uygulanmaması gerektıgını aksı takdırde metabolizmayı cok yavaşlattıgını biliyorum.
bilginize...
merhaba bende 67 kiloyum,aslında 96 kılodan geldim buraya,şimdi hırs yaptım 54 kilo olmak istiyorum,iyi bir diyetisyene gittim,aynen devam ediyorum,kızlar bişey deiyeceğim,ben bol sirkeli salata ve cacığada sadece sirke katıyorum,kendinize eziyet etmeyın,çok yiyerek sağlıklı zayıflayalım,aç kalarak zayıfladığında vucut intıkam alıyor,bende öle oldu,aranızda yenıyım,tanışmak dileğiyle
Hoşgeldin tatlım
ben karpuzun beyaz yerini daha çok seviyorum.zemuszemus bazen annem kızar kabuğunuda yiceksin die.o öyle deyince kabuğunu incecikk soyuyorum.kabuğunuda yiyyorum.onların köyde eşeklere ,keçilere verirlermiş.iyi bizim evde de boşa gitmiyo diyo.:roflol:beni kızdırmaya çalışıo.
merhaba bende 67 kiloyum,aslında 96 kılodan geldim buraya,şimdi hırs yaptım 54 kilo olmak istiyorum,iyi bir diyetisyene gittim,aynen devam ediyorum,kızlar bişey deiyeceğim,ben bol sirkeli salata ve cacığada sadece sirke katıyorum,kendinize eziyet etmeyın,çok yiyerek sağlıklı zayıflayalım,aç kalarak zayıfladığında vucut intıkam alıyor,bende öle oldu,aranızda yenıyım,tanışmak dileğiyle
Bende senin gibi düşünüyordum ama kirazın öyle bir etkisi yokmuş aksine metobolizmayı hızlandırıyo dedi hiçbir riski de yok dedi valla hastanelik olursam dava açarım kendisine ama deneyip görecem 1 ay için de 3 + 3 kür uygulanıyormuş
bak tatlım sehpa gibi bi yere uzanıyosun önce
sonra ellerini başının yanından kuvvet alacak şekilde sehpaya tutunuyosun.
sonra ayaklarını önce dümdüz uzatıyosun sonra kıvırıp karnına çekiyosun
ayakların birleşik oluyo
bunu 4 set 25-25 yapıyosun ve toplam 100 oluyo
bittiğinde karnın deli gibi sızlıyoo :kedi:
umarım anlatabilmişimdir yerimseniben
regl birinci günü.. agzıma ne atsam midem bulanıyor... iştah sıfırlandı gene..
ben regl olmadan azıtırım , olunca da hiç yiyesim gelmez bünye salaklığı mı ne...
oglak burcu musun kuzum?
Midendemi bulanıyor, bak bu kötüymüş.
Halsiz olmuyormusun hiçbişey yiyemeyince?
Bütün adet dönemin böyle geçiyorsa kötü canım,
Hiç gücün kalmaz ki :çok üzgünüm:
ivet oğlak burcuyum şekerzemuszemus
çok tşk,aslında az yiyerekte zayıfladım,sonuş kaslar eridi,sarkmalar,sağlık gitti,ama ünlü bi diyetisyenle 78-70 düştüm 2 ayda o kadar çok yedimki,deliymişim,cahillikmiş,aç kalıp tansiyon falan..inşallah 54 kilo olacağım..ama dua etmeyi unutmaylım,yolda ne kadar kilolu görsem başlıyrum duaya,bu yıl hacı oldum(maşallah)hacda kabede bile dua ettim :)oglak burcu musun kuzum?
hosgeldın canım..
aynen öyle az yiyerek zayıflanmadığını düsünenlerdenım ben de.. hırslı gördum senı.. o kadar da kılo vermıssın.. uçanla kaçan kurtulur senden.. kaydirigubbakcemile5
amanın cnm sen dikkat et.. hastanelik de olma ..dava da acma opuyorumnanaktan
Herkeze merhaba size bahsettiğim kiraz kürüne bugün başladım bakalım 3 günün sonunda neler olcak maranki israrla zararlı olmadığını ve tüm vucudun toksinlerden arınarak zayıfladığını söyledi
sabah yarim kilo kiraz yedim ara yeşil çay biraz sonrada bi yarım kilo daha kiraz yiyeceğim şu anda kötü hissetmiyorum kendimi çok zorlanmayacağım diye düşünüyorum bende işe yararsa sizlerde denersiniz bakın kendimi feda ettim kaydirigubbakcemile3
regl birinci günü.. agzıma ne atsam midem bulanıyor... iştah sıfırlandı gene..
ben regl olmadan azıtırım , olunca da hiç yiyesim gelmez bünye salaklığı mı ne...
Kesinlikle çekilmez oluyorlar, ve hiç sadık kalamıyorlar. Bağlanmak onlara göre değil,
Hayatı ciddeye alamıyorlar. Tabi bunlar tamamen kendi izlenimlerim
merhaba canlarım...
az önce hastaneden geldim,tüm tetkik ve tahliller yapıldı...herşey normal çıktı:)
sadece kas tutulmasıymış,15 günlük ısı tedavisi ve ilaç tedavisi uygulanacak..(ne kas spazmıymış ama...doktora gitmemek için kırk dereden su getiren bana acili boylattı ya..helal olsuna.s)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?