60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o tarz sıkı detoks programlarının 1 günden fazla uygulanmaması gerektıgını aksı takdırde metabolizmayı cok yavaşlattıgını biliyorum.

bilginize...

dün ender sarac vardı kanalın bırınde..

adam diyorki; karpuzun beyaz ve beyaza yakın yerlerını tüketmeye calısın.. ortaları cok sekerlı dıyor..

offf dedım yaz gününde bir karpuz yeme zevkımız var onunda mı içine edeceksin ya...

kızdım botokslu endere... :umursamaz:

ben karpuzun beyaz yerini daha çok seviyorum.zemuszemus bazen annem kızar kabuğunuda yiceksin die.o öyle deyince kabuğunu incecikk soyuyorum.kabuğunuda yiyyorum.onların köyde eşeklere ,keçilere verirlermiş.iyi bizim evde de boşa gitmiyo diyo.:roflol:beni kızdırmaya çalışıo.

merhaba bende 67 kiloyum,aslında 96 kılodan geldim buraya,şimdi hırs yaptım 54 kilo olmak istiyorum,iyi bir diyetisyene gittim,aynen devam ediyorum,kızlar bişey deiyeceğim,ben bol sirkeli salata ve cacığada sadece sirke katıyorum,kendinize eziyet etmeyın,çok yiyerek sağlıklı zayıflayalım,aç kalarak zayıfladığında vucut intıkam alıyor,bende öle oldu,aranızda yenıyım,tanışmak dileğiyle

o tarz sıkı detoks programlarının 1 günden fazla uygulanmaması gerektıgını aksı takdırde metabolizmayı cok yavaşlattıgını biliyorum.

bilginize...

Bende senin gibi düşünüyordum ama kirazın öyle bir etkisi yokmuş aksine metobolizmayı hızlandırıyo dedi hiçbir riski de yok dedi valla hastanelik olursam dava açarım kendisine ama deneyip görecem 1 ay için de 3 + 3 kür uygulanıyormuş

Hoşgeldin tatlım

oglak burcu musun kuzum?

hosgeldın canım..

aynen öyle az yiyerek zayıflanmadığını düsünenlerdenım ben de.. hırslı gördum senı.. o kadar da kılo vermıssın.. uçanla kaçan kurtulur senden.. kaydirigubbakcemile5

amanın cnm sen dikkat et.. hastanelik de olma ..dava da acma opuyorumnanaktan

regl birinci günü.. agzıma ne atsam midem bulanıyor... iştah sıfırlandı gene..

ben regl olmadan azıtırım , olunca da hiç yiyesim gelmez bünye salaklığı mı ne...

Bu süper bir anlatım oldu, akşam denicem yarın sızılarımı anlatırım kaydirigubbakcemile3
Sen uyguladın bunu dimi tatlım, nekadar zamanda hissedilir fark sence? :uhm:

ben regl olmadan azıtırım , olunca da hiç yiyesim gelmez bünye salaklığı mı ne...

Midendemi bulanıyor, bak bu kötüymüş.
Halsiz olmuyormusun hiçbişey yiyemeyince?
Bütün adet dönemin böyle geçiyorsa kötü canım,
Hiç gücün kalmaz ki :çok üzgünüm:

Midendemi bulanıyor, bak bu kötüymüş.
Halsiz olmuyormusun hiçbişey yiyemeyince?
Bütün adet dönemin böyle geçiyorsa kötü canım,
Hiç gücün kalmaz ki :çok üzgünüm:

zorluyorum yiyorum

sabah gene zorla bır dılım ekmek , bıraz lor ve domates-salatalık

öglen de 1 seftalı,4 kuru kayısı,2 cevız,(bunları parcalayıp dogradım)2-3 kasık yogurt ve 4 kasık kadar müsliyi karıştırıp yedim.

halsiz değilim fazla..

ivet oğlak burcuyum şekerzemuszemus

bilmişim bak kaydirigubbakcemile3 belli keçi gibi yiyorsun işte karpuz kabuklarını...

benım erkek arkadasım da oglak o da aynı.. cok sever karpuzun dibini.. kaydirigubbakcemile3

çok tşk,aslında az yiyerekte zayıfladım,sonuş kaslar eridi,sarkmalar,sağlık gitti,ama ünlü bi diyetisyenle 78-70 düştüm 2 ayda o kadar çok yedimki,deliymişim,cahillikmiş,aç kalıp tansiyon falan..inşallah 54 kilo olacağım..ama dua etmeyi unutmaylım,yolda ne kadar kilolu görsem başlıyrum duaya,bu yıl hacı oldum(maşallah)hacda kabede bile dua ettim :)

merak ettim acaba gerçekten işe yarayabilir mi ama bana gerçekten çok sağlıksız göründü . . .

bende de öle cicim hani bi kaç gün evvel şişersin ya su toplarsın o dönem feci bi iştah sonra pıs . . .

burçlarla murçlarla ilgilisin sen fiufium yaaaa . . . n gzl ben hiç anlamıyorum . . . nasılmış oğlaklar oğlak erkeeee kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle çekilmez oluyorlar, ve hiç sadık kalamıyorlar. Bağlanmak onlara göre değil,
Hayatı ciddeye alamıyorlar. Tabi bunlar tamamen kendi izlenimlerim

merhaba canlarım...
az önce hastaneden geldim,tüm tetkik ve tahliller yapıldı...herşey normal çıktı:)
sadece kas tutulmasıymış,15 günlük ısı tedavisi ve ilaç tedavisi uygulanacak..(ne kas spazmıymış ama...doktora gitmemek için kırk dereden su getiren bana acili boylattı ya..helal olsuna.s)

apla hoş geldin . . .
gözümüz aydın . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…