bugunku monum;
sabah: 4 kayisi, 1 tatli kasigi bal, kk peynir, 3 ince dilim ekmek, 2 zeytin ve cay
ara: 1 portakal.
ogle: 1 tabak karnabahar, 1 kase sarimsakli yogurt, 1 havuc.
ara: 1 paket eti form kepekli light biskuvi, 1/4 kk tahin helvasi ve yesilcay.
aksam: (henuz yemedim, sofra hazirliyorum)
1 kase corba, balik, salata ve ins 2 dilim ekmek ve 1 bardak soda.
spor: 30 dk eliptik bisiklet
evde karnabahar vardi. Bu sefer yemek yapmayayim dedim. Az diri kalacak sekilde hasladim. 1 kasik yagda az cevirdim. Ustune sarimsakli yogurt doktum. Ama az tuzlu ve az yagli olunca, allahin gucune gitmesin ama ot gibi olduSarimsakli yogurt olmasa yenmez yaniiii
bugün yediklerim :
Sabah :
2 dilim çavdar ekmeği , 5 zeytin
öğle :
6 kaşık mantar , 1 dilim çavdar ekmeği
akşam :
Yarım dilim çavdar ekmeği , 4 kaşık mantar , 1 kase lahana dolması
spor : Leslie 2 miles
bugün yediklerim :
Sabah :
2 dilim çavdar ekmeği , 5 zeytin
öğle :
6 kaşık mantar , 1 dilim çavdar ekmeği
akşam :
Yarım dilim çavdar ekmeği , 4 kaşık mantar , 1 kase lahana dolması
spor : Leslie 2 miles
haklisin. Aslinda tatliya duskun degilimdir. Masanin ustunde cesit cesir cikolatalar var, onlar cezbetmiyor. Ama ne zamandir canim istiyordu helvayi, ativerdim bi dilim agzima.tatlım aksamki arada helva ve bisküvi yerine bir silim ekmekten hazırlanmıs sandwic benzeri bisi yiyebilirdin helva sekerli sonucta ama biliyorum insanın canı istio
aralar için tam bugday ekmeginin üzerine salatalık tursusu yesil sogan ve yesil zeytin labne ile birlestir ekmegin üzerine sür hem tük tutuyor hemde diyete katkıda saglıyormus kan sekeri açısındann
yok canim ya, sarmadi. Eger yumurta ve una bulayip kizartmayacaksam bi daha karnabahar kizartmasi yapmam. Tuzu da olmayinca yenmiyor mubarek:100:karnıbaharı hiç yagda çevirme canım hasla üzrine sarımsaklı yogurt unun üstüne domates sos yap öle güsel oluo diyet için
GEÇEN HAFTA BU HAFTA FARK
MRTMUHASEBE 65,30 66,30 1 KİLO ALDI
FİSHER 63,10 61,90 1200 GR VERDİ
CHNB 58 59,20 1200 GR ALDI
DAİSYBETİ 64,40 64,80 400 GR ALDI
ÇUKULUKURABİYE 63,70 62,80 900 GR VERDİ
NFK 68,50 68 500 GR VERDİ
HAFTANIN ŞAMPİYONU FİŞHER
2 kizin var demek, Allah bagislasin.ayrıca spor için tebrik ediyorum be n 2 kızımdan kıpırdayamıyorum
a101 in kampanya gunu persembe. Urunlerle ilgili bilgi icin asagidaki linke bi tikla. Adres acilmazsa google dan "a101aktuel urunler 20 subat" diye arat brosurler cikiyor zaten
http://www.a101.com.tr/tr/default.aspx
kızlar kusura bakmayınGEÇEN HAFTA BU HAFTA FARK
MRTMUHASEBE 65,30 66,30 1 KİLO ALDI
FİSHER 63,10 61,90 1200 GR VERDİ
CHNB 58 59,20 1200 GR ALDI
DAİSYBETİ 64,40 64,80 400 GR ALDI
ÇUKULUKURABİYE 63,70 62,80 900 GR VERDİ
NFK 68,50 68 500 GR VERDİ
HAFTANIN ŞAMPİYONU FİŞHER
yok canim ya, sarmadi. Eger yumurta ve una bulayip kizartmayacaksam bi daha karnabahar kizartmasi yapmam. Tuzu da olmayinca yenmiyor mubarek:100:
Kalan karnabahari kiymali veya zeytinyagli yemek yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?