60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım aksamki arada helva ve bisküvi yerine bir silim ekmekten hazırlanmıs sandwic benzeri bisi yiyebilirdin helva sekerli sonucta ama biliyorum insanın canı istio

aralar için tam bugday ekmeginin üzerine salatalık tursusu yesil sogan ve yesil zeytin labne ile birlestir ekmegin üzerine sür hem tük tutuyor hemde diyete katkıda saglıyormus kan sekeri açısındann

karnıbaharı hiç yagda çevirme canım hasla üzrine sarımsaklı yogurt unun üstüne domates sos yap öle güsel oluo diyet için

Bugün yediklerim :
Sabah :
2 dilim çavdar ekmeği , 5 zeytin
Öğle :
6 kaşık mantar , 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam :
Yarım dilim çavdar ekmeği , 4 kaşık mantar , 1 kase lahana dolması
SPOR : Leslie 2 miles

kız hani sabah yumurtan peynirin
öglen yogurdun
aksamki ekmek olmamalı bence dolma zaten pirinçli :18:

ayrıca spor için tebrik ediyorum be n 2 kızımdan kıpırdayamıyorum

haklisin. Aslinda tatliya duskun degilimdir. Masanin ustunde cesit cesir cikolatalar var, onlar cezbetmiyor. Ama ne zamandir canim istiyordu helvayi, ativerdim bi dilim agzima.
Biskuvi yine cok daha masum bi atistirmalik..

Benim listede, sabah ogle ve aksam 2ser dilim ekmek var. Aralarda da ya bir meyve yada 1 bardak sut-ayran ve iki galeta. Ana ogunde birer ekmek yiyip arada da ekmek yiyebilirim dedigin gibi. Masesef ekmek olmadan doymayanlardanim ben.

GEÇEN HAFTA BU HAFTA FARK
MRTMUHASEBE 65,30 66,30 1 KİLO ALDI
FİSHER 63,10 61,90 1200 GR VERDİ
CHNB 58 59,20 1200 GR ALDI
DAİSYBETİ 64,40 64,80 400 GR ALDI
ÇUKULUKURABİYE 63,70 62,80 900 GR VERDİ
NFK 68,50 68 500 GR VERDİ

HAFTANIN ŞAMPİYONU FİŞHER

karnıbaharı hiç yagda çevirme canım hasla üzrine sarımsaklı yogurt unun üstüne domates sos yap öle güsel oluo diyet için
yok canim ya, sarmadi. Eger yumurta ve una bulayip kizartmayacaksam bi daha karnabahar kizartmasi yapmam. Tuzu da olmayinca yenmiyor mubarek:100:
Kalan karnabahari kiymali veya zeytinyagli yemek yapicam.

tebrikler fisher ve cukulukurabiye

İns bu hafta iyi kilo verebiliriz..

ayrıca spor için tebrik ediyorum be n 2 kızımdan kıpırdayamıyorum
2 kizin var demek, Allah bagislasin. benim de bi kizim var.
Ogle uykusuna yatinca firsat oluyor da spor yapiyorum, yoksa mumkun deil..

Sen nasil kilo verdin? Var mi tuyolar? Ben yeniyim..:2:

bu gün yediklerim

sabah yarım portakal
1 dilim azcık sarelleli ekmek

öğlen
1 dürüm

akşam 3 köfte ve yeşillik

valla zayiflayan arkadaslari tebrik ediorm.kilo bildirimi pazartesi dimi
bugun yediklerim
1 kase nesfit ve yogurt
1 simit domates peynir salatalik
1 haslanmis tavuk gogsu 1 kase yogurt

1 muz

bugünkü yediklerim
sabah: ilk olarak 5i bir arada bitki çayı, daha sonra bir porsiyon special k (sütlü)
ara:5i bir arada bitki çayı
öğlen: roka, domates ve azcık lahanadan leziz mi leziz ekşi mi ekşi bir salata + bir dilim tam tahıllı ekmek
ara: bitki çayı
akşam: bir kase çorba + bir porsiyon tavuk ciğeri + bir bardak ayran + bir buçuk dilim tam tahıllı ekmek
yatmadan önce yeşil çay
spor: 40 dakika yürüyüş + bölgesel egzersizler
bu aralar vücudum ödem yaptı sanırım bir şişlik var anlayamadığım o yüzden bu kadar bitki çayı içiyorum önerileriniz var mı bunun için ? ne yapabilirim geçmesi için birde sanki akşam çok kaçırdım tokluktan midem patlayacaktı gibi ama nedense bu aralar çok acıkıyorum sonrada çok pişman oluyorum çok sanıp....

Dün yürüyüş yaparken ayağımı incittim şişti,çok zor yürüyorum. 1 hafta yürüyüş yapamayacağım. Ama diyete devamm. Kahvaltı:special k sütle Ara:2 tane minik grisini 1 tane ceviz :)

kızlar kusura bakmayın

1 arkadaşımız daha var listede

sena3461 64,50 64,40 100 gr verdi

yeni gelen arkadaşlar önümüzdeki pazartesi kilo bildirimi yaptıklarında eklenecektir.

Son düzenleme:
yok canim ya, sarmadi. Eger yumurta ve una bulayip kizartmayacaksam bi daha karnabahar kizartmasi yapmam. Tuzu da olmayinca yenmiyor mubarek:100:
Kalan karnabahari kiymali veya zeytinyagli yemek yapicam.

Canım karnıbahar ve brokoliye minicik yağ damlat pul biber istersen tuz diyetinde tuz kulanmıyorsan atma iyice karıştırıp fırın poşetine koy ve fırında pişir çok çok lezetli ve hafif bir öğün geçir

Mrb kızlar. Bende 69 kiloyu gördüm sanırım
Boyum 1,65. Şuan kendimden iğrenir vaziyetteyim.
Hiçbi pantolonum olmuyor, rahat eğilip kalkamıyorum, giydiklerim yakışmıyor, suratımda kocaman oldu.
Ama benim çok çabuk kilo alabilen bi yapım var o yüzden şok diyetler yerine ömür boyu uygulanacak bişeylere ihtiyacım var.
Ama hızlı bi şekilde zayıflarsam ilk etapta daha çok heveslenirim diye düşünüyorum.
Şimdilik sabahları poğaça yemeyi bıraktım. Öğlenleride ekmek yemeyi. 2 gündür bunlara dikkat ediyorum.
Ama gerçekten moralman çöküntüdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…