- 8 Ağustos 2011
- 12.713
- 15.176
- 498
gecmis olsun. Ciddi degildir ins. Dr a gittin mi? Soguk kompres sisini alirdi.Dün yürüyüş yaparken ayağımı incittim şişti,çok zor yürüyorum. 1 hafta yürüyüş yapamayacağım.Ama diyete devamm. Kahvaltı:special k sütle Ara:2 tane minik grisini 1 tane ceviz :)
saglik olsun. Zaten zamana yayarak saglikli kilo vermek istiyorsun. Bismillah de basla beraber veririz ins. Ben de 69,5la basladim. 2 haftada 1,5 kg gitti. Hamurisini kesmek en birinci kural zaten..Mrb kızlar. Bende 69 kiloyu gördüm sanırım
Boyum 1,65. Şuan kendimden iğrenir vaziyetteyim.
Hiçbi pantolonum olmuyor, rahat eğilip kalkamıyorum, giydiklerim yakışmıyor, suratımda kocaman oldu.
Ama benim çok çabuk kilo alabilen bi yapım var o yüzden şok diyetler yerine ömür boyu uygulanacak bişeylere ihtiyacım var.
Ama hızlı bi şekilde zayıflarsam ilk etapta daha çok heveslenirim diye düşünüyorum.
Şimdilik sabahları poğaça yemeyi bıraktım. Öğlenleride ekmek yemeyi. 2 gündür bunlara dikkat ediyorum.
Ama gerçekten moralman çöküntüdeyim
saglik olsun. Zaten zamana yayarak saglikli kilo vermek istiyorsun. Bismillah de basla beraber veririz ins. Ben de 69,5la basladim. 2 haftada 1,5 kg gitti. Hamurisini kesmek en birinci kural zaten..
arkadasin diyet listesini uyguluyorum.Nasıl verdiniz 2 haftada 1,5 kiloyu. Bi diyet uygulayarak mı yoksa sadece ekmeği vs keserek mi?
arkadasin diyet listesini uyguluyorum.
Sabah, (saat7-8)1 h yumurta, kk peynir, 5 zeytin, domates- salatalik- yesillik, cay
Ogle (12-1 arasi)ve aksam (7-8 gibi) bir kase corba, 7-8 kasik sebze yada kurubaklagil yemegi veya 3 yumurta buyuklugunde et, balik, tavuk. 1 kase yogurt yada ayran, salata ve 2 dilim ekmek var.
Aralardaysa (saat 10.30 ve ikindi 15.30) bir meyve yada 2 galeta ve 1 bardak yogurt var.
8-0 bardak su iciyorum.
Bu hafta spora da basladim. Gunasiri 1 saat yuruyus yada 30 dk eliptik bisikletle calisiyorum.
gecmis olsun. Ciddi degildir ins. Dr a gittin mi? Soguk kompres sisini alirdi.
Bugün ablama a-101den twister(bel-basen inceltmek için) ve el-ayak ağırlığı aldırdım.(leslie filan kullanırken görüyordum bir ara 5 kglik dambıllarla denedim ama kas yaparım diye korktum... ) :)
Biraz önce öğle yemeğini yedim
3-4 kepçe mercimek çorbası
yoğurtlu salata yaptım içinde göbek ve biraz mısır vardı 1 diş sarımsak koydum.(yağ yok)
1 tane minik grisini yedim.
Ama sonra dayanamadım evde kadayıf ve tavuk göğsü tatlısı var onlardan ikişer üçer çatal yedim.(ufak çataldı sadece tadımlık olarak)
Ama moralimi bozdu kadayıftan ve tavuk göğsünden yemem. Sizce diyetimi bozmuş mudur?(
artık tatlı yeme....kilo verirsen ödül olarak veririrz sana...
hoşgeldin. Allah bağışlasın bebeğini..merhaba arkadaşlar ben 35 yaşındayım 9 ay önce doğum yaptım sütüm tek göğüsten ve iyice azaldı şifa olsn diye veriyorm yani artık 63 kiloym boyum 1.65 benim sıkıntım fazlalığımın bel ve göbek bölgesinde toplanmış olması bende size katılayımmı ...
bünye meselesi. arkadaşım bu diyetle bir ayda 5 kilo vermiş..Canım bu listeye göre yavaş kilo veriyorsun. En azından haftada 1 kilo vermeliydin diye düşünüyorum.
Ben herhangi bi liste uygulamak istemiyorum. Neden mi.
Bu akşam annem yemeğe çağırdı mesela ciğer yapacakmış ayıptır söylemesi, hani nerde sebze yemeği :/
O yüzden ben ekmeği, hamur işini, çikolatayı, tatlıyı azaltsam ve süresiz böyle devam etmem gerek.
Çünkü yediğim zaman hemen alıyorum :/
Yok gitmedim,pek gidecek vaktim de yok açıkçası.Dün krem sürdüm ağrısını aldı biraz üstüne basmamaya özen gösteriyorum.Tüm gün sırada oturdum hiç ağrı yoktu neredeyse.Okul çıkışı arkadaşım koluma girdi sonr eve döndüm allahtan 5 dakikalık mesafede okulla ev.Ama o 5 dakikalık yolu 10-15 dakikada geldim.Ağrıyor üstüne basarken
inş birkaç güne tamamen geçer, mümkün olduğunca üstüne ağırlık vermemek gerek..Bugün ablama a-101den twister(bel-basen inceltmek için) ve el-ayak ağırlığı aldırdım.(leslie filan kullanırken görüyordum bir ara 5 kglik dambıllarla denedim ama kas yaparım diye korktum... ) :)
Biraz önce öğle yemeğini yedim
3-4 kepçe mercimek çorbası
yoğurtlu salata yaptım içinde göbek ve biraz mısır vardı 1 diş sarımsak koydum.(yağ yok)
1 tane minik grisini yedim.
Ama sonra dayanamadım evde kadayıf ve tavuk göğsü tatlısı var onlardan ikişer üçer çatal yedim.(ufak çataldı sadece tadımlık olarak)
Ama moralimi bozdu kadayıftan ve tavuk göğsünden yemem. Sizce diyetimi bozmuş mudur?(
Evet haklısınız, tamemen bünye meselesi.
Mesela ben pilav makarna hamur işi tatlıyı kaldırayım ekmektede kepek ekmeğine döneyim ayda 4 kilo veriyor-dum. Şimdi nasıl olur bilmiyorum.
Ben şimdi hafta da 3 kilo verdiren şu topikteki diyeti uygulamayı düşünüyorum.
neeee? pilav hamurişi tatlıyı kesip kepek ekmeği yediğinde 4 kilo mu veriyordun???
bak sana da gıcık oldum şimdi
ayrıca spor için tebrik ediyorum be n 2 kızımdan kıpırdayamıyorum
kız hani sabah yumurtan peynirin
öglen yogurdun
aksamki ekmek olmamalı bence dolma zaten pirinçli :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?