60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün yürüyüş yaparken ayağımı incittim şişti,çok zor yürüyorum. 1 hafta yürüyüş yapamayacağım. Ama diyete devamm. Kahvaltı:special k sütle Ara:2 tane minik grisini 1 tane ceviz :)
gecmis olsun. Ciddi degildir ins. Dr a gittin mi? Soguk kompres sisini alirdi.

saglik olsun. Zaten zamana yayarak saglikli kilo vermek istiyorsun. Bismillah de basla beraber veririz ins. Ben de 69,5la basladim. 2 haftada 1,5 kg gitti. Hamurisini kesmek en birinci kural zaten..

saglik olsun. Zaten zamana yayarak saglikli kilo vermek istiyorsun. Bismillah de basla beraber veririz ins. Ben de 69,5la basladim. 2 haftada 1,5 kg gitti. Hamurisini kesmek en birinci kural zaten..

Nasıl verdiniz 2 haftada 1,5 kiloyu. Bi diyet uygulayarak mı yoksa sadece ekmeği vs keserek mi?

merhaba arkadaşlar ben 35 yaşındayım 9 ay önce doğum yaptım sütüm tek göğüsten ve iyice azaldı şifa olsn diye veriyorm yani artık 63 kiloym boyum 1.65 benim sıkıntım fazlalığımın bel ve göbek bölgesinde toplanmış olması bende size katılayımmı ...

Nasıl verdiniz 2 haftada 1,5 kiloyu. Bi diyet uygulayarak mı yoksa sadece ekmeği vs keserek mi?
arkadasin diyet listesini uyguluyorum.

Sabah, (saat7-8)1 h yumurta, kk peynir, 5 zeytin, domates- salatalik- yesillik, cay
Ogle (12-1 arasi)ve aksam (7-8 gibi) bir kase corba, 7-8 kasik sebze yada kurubaklagil yemegi veya 3 yumurta buyuklugunde et, balik, tavuk. 1 kase yogurt yada ayran, salata ve 2 dilim ekmek var.
Aralardaysa (saat 10.30 ve ikindi 15.30) bir meyve yada 2 galeta ve 1 bardak yogurt var.
8-0 bardak su iciyorum.

Bu hafta spora da basladim. Gunasiri 1 saat yuruyus yada 30 dk eliptik bisikletle calisiyorum.

Canım bu listeye göre yavaş kilo veriyorsun. En azından haftada 1 kilo vermeliydin diye düşünüyorum.
Ben herhangi bi liste uygulamak istemiyorum. Neden mi.
Bu akşam annem yemeğe çağırdı mesela ciğer yapacakmış ayıptır söylemesi, hani nerde sebze yemeği :/
O yüzden ben ekmeği, hamur işini, çikolatayı, tatlıyı azaltsam ve süresiz böyle devam etmem gerek.
Çünkü yediğim zaman hemen alıyorum :/

gecmis olsun. Ciddi degildir ins. Dr a gittin mi? Soguk kompres sisini alirdi.

Yok gitmedim,pek gidecek vaktim de yok açıkçası.Dün krem sürdüm ağrısını aldı biraz üstüne basmamaya özen gösteriyorum.Tüm gün sırada oturdum hiç ağrı yoktu neredeyse.Okul çıkışı arkadaşım koluma girdi sonr eve döndüm allahtan 5 dakikalık mesafede okulla ev.Ama o 5 dakikalık yolu 10-15 dakikada geldim.Ağrıyor üstüne basarken

Bugün ablama a-101den twister(bel-basen inceltmek için) ve el-ayak ağırlığı aldırdım.(leslie filan kullanırken görüyordum bir ara 5 kglik dambıllarla denedim ama kas yaparım diye korktum... ) :)
Biraz önce öğle yemeğini yedim
3-4 kepçe mercimek çorbası
yoğurtlu salata yaptım içinde göbek ve biraz mısır vardı 1 diş sarımsak koydum.(yağ yok)
1 tane minik grisini yedim.
Ama sonra dayanamadım evde kadayıf ve tavuk göğsü tatlısı var onlardan ikişer üçer çatal yedim.(ufak çataldı sadece tadımlık olarak)
Ama moralimi bozdu kadayıftan ve tavuk göğsünden yemem. Sizce diyetimi bozmuş mudur? (

Son düzenleme:

artık tatlı yeme....kilo verirsen ödül olarak veririrz sana...

artık tatlı yeme....kilo verirsen ödül olarak veririrz sana...

Tamamdırr :)
Bir sorum daha olacak ben ara öğünlerde kayısı yerine hurma yiyorum(ramazanda yediğimiz) 2-3 tane. O kilo yapar mı?
İştahı gerçekten çok kesiyor.Ayrıca eğer şekersiz çay sevmiyorsanız çay içerken yiyebilirsiniz o küp şeker tadını aratmıyor hatta daha güzel oluyor. :)

hoşgeldin. Allah bağışlasın bebeğini..
kaç kilo fazlan var bilmiyorum ama, hamilelikten kalan göbek ancak mekikle eriyor..
bel bölgesi için egzersizler de yaparsan diyetle birlikte başarılı olursun inş..

bünye meselesi. arkadaşım bu diyetle bir ayda 5 kilo vermiş..
ben ayda 2-3 kilo versem kafi

söylediğin doğru, tatlıyı hamurişini kesip ekmeği azaltmak en azından yapılması gereken şey.
bu kimisinde kilo verdirir (bknz: benim eşim, gıcık adam) kimisinde kiloyu korumaya yardımcı olur..

inş birkaç güne tamamen geçer, mümkün olduğunca üstüne ağırlık vermemek gerek..
bir haftadan sonra yine de geçmiyorsa dr a görün derim, çatlak yada bağlarda kopma zedelenme falan olabilir..

ve artık tatlı yeme

Evet haklısınız, tamemen bünye meselesi.
Mesela ben pilav makarna hamur işi tatlıyı kaldırayım ekmektede kepek ekmeğine döneyim ayda 4 kilo veriyor-dum. Şimdi nasıl olur bilmiyorum.
Ben şimdi hafta da 3 kilo verdiren şu topikteki diyeti uygulamayı düşünüyorum.

neeee? pilav hamurişi tatlıyı kesip kepek ekmeği yediğinde 4 kilo mu veriyordun???
bak sana da gıcık oldum şimdi

haftada 3 kilo diyeti dediğin, şu mu?

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

benim masaüstümde duruyor, ama bu diyetle doymayacakmışım gibi geldiği için uygulamıyorum.
hem haftada 3 kilo ne kadar sağlıklı acaba?:44:

neeee? pilav hamurişi tatlıyı kesip kepek ekmeği yediğinde 4 kilo mu veriyordun???
bak sana da gıcık oldum şimdi

yani bunları kestiğinde zaten sıkı bir diyete girmiş oluyorsun. bende öyle aman aman kolay kilo veren biri değilim, işte en iyi hali haftada 1 kilo oluyor.
haftada 3 kilo d,yeti var, şimdi ona başlicam bakalım gerçekten işe yarayacak mı.

Ara:1 dılım borek,aktıvıa cıleklı yogurt aksam:2 kepce mercımek corbası,3 4 kaşık makarna,yogurtlu gobek salata. Artık yeme olayım kapandı şimdi suya yükleneceğim ve içersem şekersiz kahve içerim :)

Simiti ne kadar yiyorsunuz? Biz pazarları geniş kahvaltı yaparız simit filan o yüzden pazar günü yarım simit yiyip öğlen bir sey yememeyi düsünüyorum. Ya da simıt yerıne 1 2 dılım bugday ekmegı mı yesem?

Bugün yediklerim :
Sabah :
1 dilim çavdar ekmeği , 5 zeytin
Ara :
1 paket form limonlu , çok az çikolata
Öğle :
150 gr nugget
Akşam :
5 kaşık pilav , 3 kaşık nohut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…