60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya çok moralim bozuldu bugün tartıldım sadece 100 gr vermişim geçen hafta 64.5 ken bu hafta 64.4 üm ama her şey iyiydi bu hafta Gerçi ben buraya 1 haftadır yazıyorum ama aslında 3 haftadır diyetteyim . 66.5 le başlamıştım ilk iki hafta 1 er kg gitti bu hafta sadece 100 gr Reglim de gecikti baya belki de ondan bilemiyorum Neyse devam bugün yediklerim :
Sabah :
1 dilim çavdar ekmeği , biraz peynir , 2 çk incir reçeli
Öğle :
1 dilim çavdar ekmeği , 6 kaşık yeşil mercimek , 1 avuç badem
Ara :
1 avuç badem
Akşam :
2 tane kuru incir , 100 gr kadar haşlanmış tavuk , 4 kaşık makarna
SPOR : Leslie 2 miles

bünye meselesi tabi; ama zayıf olanlar hamilelikte daha çok kilo alıyor bu doğru.. 6
ne kadar oldu doğum yapalı? zaten 5 kg fazlan kalmış.. kolaylıkla verirsin inş
7.5 aylik oglum..inşallah veririm.buna cok ihtiyacim var.kekwndimi kotu hissediorm

yıllar boyu kuru kuru diyet yaptım aç kaldım kilo verdim ama verdiğim gibi aldım bugün yine kiloluyum yine kiloluyum arkadaş 19 yaşındayım ilk diyetimi 11 yaşında yapmaya başladım varın gerisini siz düşünün 8 yıldır her gün kilo verme muhabbeti var hayatımda :d neyse hatunlarım şimdi değişiklik yapıp diyetten öte sporu hayatıma soktum,her gün gidiyorum ilk zamanlar 1 saati zor yaparken 15 gün geçti ve 2.5 saati çok rahat yapıyorum 2 gün önce diyetisyen spora bünyem alıştığı için diyetimi de verdi üstelik l-carnitine aldım bugün yağ yakımını hızlandıran binlerce sitede araştırdığım ve herkesin memnun olduğu doğal sayılan bir ürün

ben yazın bikinimle fink atıcam plajda sizi de beklerim

kilo verdikce bi rehavet mi oluyor kizlar?.. Ben bugun 3 yasakli sey yedim:26:

sabah: 2 kayisi, kk peynir, 2 dilim ekmek, 1 zeytin, 1/4 kk tahin helvasi.
ara: kk beyaz cikolatali gofret, 4-5 kasik makarna
ogle: 1 tabak yesil mercimek, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran, 1 havuc.
ara: 1/2 simit, 1,5 kk peynir ve yesilcay.
aksam: 6 kasik y. Mercimek, 7 tane lahana sarmasi, 3 kasik yogurt

spor: 30 dk eliptik bisiklet, 40 mekik.

bende hemen bugun yediklerimi paylasayim
sabah 1 kase nesfit
oglen yogurt 1 kase nesfit ve 1 armut
aksam 1 koca tabak etli nohut salata 1 dilim ekmek
ve 1 elma
neden bilmiorm ama bana cok yemisim gibi geldi..

Maşallah canım yürüyüş işi çok iyi oluyordur ben de tembellik yapıyorum ah ah aslında zaman yaratabilirim. Dur yarın söz ben de yürüyeceğim 1 saat. Çok şükür az kaldı kurnazlık yapıp 3 aylara mı saklasam 9 günü diyorum:))

cANIM DUR BİR HAVA ATAYIM BEN DE 18 KİLO VERDİM.

zAMAN ZAMAN OLUYOR BÖYLE BAZEN BEN DE PAZARTESİ TARTILIYORUM SALI DA. SALI BAZEN 300-400 DAHA AZ ÇIKIYORUM.

Yaşın da azmış. Gerçekten hep diyet işi zor inşallah verirsin.

Arada oluyor gerçi bu ara benim hep oluyor.Ne yapacağım bilmiyorum...

bende hemen bugun yediklerimi paylasayim
sabah 1 kase nesfit
oglen yogurt 1 kase nesfit ve 1 armut
aksam 1 koca tabak etli nohut salata 1 dilim ekmek
ve 1 elma
neden bilmiorm ama bana cok yemisim gibi geldi..

Gayet az canım gönül rahatlığıyla sevinebilirsin bence...

Ben de 38 beden bir kotvari pantolon aldım...Çok hoş durdu...Bence

Bu boya bu kilo harika bence bende 170 boy 60 kiloyum 31 yaşındayım gören zayifsin diyo kilo almak istiyorum

bu gün yediklerim

1 haşlanmış yumurta +3 zeytin+yarım dilim reçelli ekmek(reçeli çok az)

ara :3 kayısı

akşam 1 kase tarhana çorbası +1 kase yoğurt+1 dilim kepek ekmek dilimi

2 küçük kurabiye(minik tuzlu kurabiye)

yarım kase yoğurt
5 badem
1 kayısı

Çok sağolun içimi rahatlattınız

Beni de aranıza alır mısınız? 17 yaşındayım boyum 1.65 kilom 64 hedefim önce 60 sonra 55 olmak. Geçen yaz 59 olmuştum ama kilo aldım kışın bugün diyete başladım akşamüstü de yürüyüş yapacağım 1 saat. Kahvaltı:nesle nesfit sütle (6.50) ara:1 kutu ayran (10.30)

geçen hafta:63,7
bu hafta:62,8 :)
herkes kıyafetlerinden bile belli hatta kemiklerin belli olmuş diyor çok güzel bir duyguuuuuuuuu hihihiihi

Bende bugün 69.9 ile aranıza katıldım sabah iki dilim kepek ekmeği üzerinde pınar beyaz light ara öğün 1 kase yoğurt saat 2 gibi salata üstüne tavuk hazırlanıyor. bol eksiler diliyorum herkese motivemiz tavan yapsın :))

Son düzenleme:
Öğle yemeği (12.10) 1 dilim buğday ekmeği,beyaz peynir,3 4 tane zeytin,omlet,1 kupa çay(şekersiz),1 tane hurma ara (14.50) yeşil elma :)

Ben de buraya gelebilir miyim 60a yaklaştı kilom diğer topic çok pasif kalmış :26:
Siz yazıyorsunuz buraya her gün Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…