60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim :
Sabah :
2 çorba kaşığı incir reçeli
1 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
Öğle :
6 kaşık yeşil mercimek
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam :
150 gr nugget
Biraz mısır ekmeği
SPOR:Malesef yok

selamm.
sabah 1 dilim ekmek
1 yumurta
2 dilim peynir
10 koca zeytin
1 dilim tahin helvasi
oglen yarim simit
bir bardak sut

aksam 8 kasik etli nohut
yogurt
1 dilim tahin helvasi

Yürüyüşten önce ablamın zoruyla çeyrek kadar milföy böreği yedim 1 saat yürüdüm yaklaşık 6 7 km :) akşam yemeğinde 4.5 yemek kaşığı bulgur pilavı,6 7 yemek kaşığı türlü,yoğurt. Biraz önce 3 tane kuru kayısı 2 tane ceviz yedim şu an yeşil çay içiyorum :)

iyi akşamlar arkadaşlar yakşalık 3 haftadır yazamadım şubat tatili ve tatil dönüşü işleri toparla derken baya bi zaman geçmiş.... biraz salmış durumdayım anne yemekleri konu komşu akraba ziyaretleri derken çok abartmasamda tatilde ipin ucu kaçtı .... spor da aksamaya başlamıştı ama bu gün temiz bi sayfa açtım

bugünkü yediklerime gelirsek:

kahvaltı:1/3 simit , şekersiz açık çay

öğlen: çavdar ekmeğine marullu domatesli peynirli sandviç.şekersiz çay

ara: 2 haşkaşlı kraker,4 badem

5 gibi: 2 büyük kadınbudu köfte,1 domates, 2 kaşık yoğurt

ara: terbiyeli tavuk çorbası,1 dilim tam buğday

50 dk spor yaptım

sabah: biraz peynir+ acılı ezme sürülmüş ekmek

öğlen: bir porsiyon nohut

ara: 2 dilim ekmek

akşam: 1,5 porsiyon yoğurtlu pazı kavurma+ 1 dilim ekmek +marul + soğan

şimdi: 1 adet portakal+ bir adet kayısı

ekmekler için ne diyeceksiniz acaba?

dunku monum;

sabah 1 h. Yumurta, kk peynir, 2 zeytin, 2 dilim ekmek ve cay.
ogle: 2 dilim ekmek, kk peynir, 1 bardak ayran.
ara: yarim muz, 1 kasik un helvasi.
aksam: 1 kepce corba, 5 kasik kara lahana haslamasi, 3 dilim ekmek, 4 kasik yogurt.

spor: 1 saat yuruyus

Son düzenleme:
Bugün ilk cemre düştü! :) kahvaltı(7.00) sütle beraber nestle nesfit saat 10.30 gıbı bir kutu ayran içeceğim

Günaydın,
Bende dikkat ediyorum, henüz tartılmadım reglim devam ediyor ve yarın son gün, bitince hemen tartılıp kilo bildirimi yapacağım...

Bu sabah
şekersiz yeşil çay
7-8 adet siyah ve çizik yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
yarım domates ve salatalık
birde accık ekmeğe sarelle sürdüm

Öğle
Çorba
etli kabak yemeği+yoğurt

Akşam
meyva

1,5 - 2 lt su..... şimdilik bu kadar

evde karnabahar vardi. Bu sefer yemek yapmayayim dedim. Az diri kalacak sekilde hasladim. 1 kasik yagda az cevirdim. Ustune sarimsakli yogurt doktum. Ama az tuzlu ve az yagli olunca, Allahin gucune gitmesin ama ot gibi oldu sarimsakli yogurt olmasa yenmez yaniiii

Ayran içten sonra 1 dilim börek yedim. Öğle:special k sütle beraber içine 2 tane kuru kayısı doğradım ve 1 tane salatalık yedim. 4 tane hurma yedim. Biraz önce activıa meyvelı yoğurt yedım :)

kızlar bugün sabah 1 yumurta 2 zeytin bir parça peynir

öglen 2 kanat 3 dilim patates ile bir kase yogurt aksama bakcaz artık

aksama dogruda meyve yerim

Bayanlar 15-20 gün evvel solgar l-carnitine aldım, spor yapmaya başlamadan 30 dakika önce 1 yemek kaşığı içiyorum.
Eğer o gün spor yapmıyorsam asla içmiyorum ... Şuan regli olduğumdan tartılmıyorum, ancak cumartesi yazacağım kilomu , en son 15 gün evvel 64 - 64,3 kg lerdeydim...
Bakalım ne olmuş. Ama tek söyliycem şu, görsel olarak karın bölgemde çekilme oldu, daha yayvan ve daha yağlı görünümdeydi , şuan ve önceki arasında 25% fark var..... bu arada protein ağırlıklı besleniyorum, beyaz ekmek yok, makarna, pilav yok. Kırmızı et, pişmiş yumurta (hafta sonları), bol su ve sebze ağırlıklı besleniyorum, diyet programına başlayalı 2,5 ay oldu...1 ay evvel ölçüm yapıldığında 3 kg yağdan vermiş, 1 kg kas almıştım. Zaten protein ağırlıklı beslenerek vermiştim. Bakalım şimdi ne olmuş bende merak ediyorum, hafta sonun kontrol edip yazacağım...

bu arada haftaya kilo verme yarışında bende varım, haftada 1 kg vermem lazım artık yetti olmuyor böyle.
Yaz geldi kapıya dayandı...

Bayanlar ne yedik ne içtik her gün buraya yazalım, motivasyona için önemli. Ben bir gün yemeği fazla kaçırsam buraya gelip bakıyorum kim ne yemiş ne içmiş, görünce hemen kendime kızıp frenliyorum, gerçekten burası motive edici arkadaşlar, takipte olalım yeter..

Son düzenleme:
kızlar merhaba

bende sizinle zayıflamaya geldimmmm 70 79 çok pasif kaldı
hoşgeldin.

ben de bu hafta 1 kg vermek istiyorum, ben deee!!!!
nerede hareket, orada bereket demişler.. hadi bakalımm, gazamız mübarek olsun

Akşam:3 4 kaşık türlü,1 dilim kepek ekmeği,salata(göbek,biraz mısır,light ton balığı) 3 tane minik grisini. Dayanamadım 1 tane un kurabiyesi yedim.

Şu an 3ü 1 arada kahve içiyorum. Ya aklıma geldi ben kahveyi çok severim günde 1 bardak içerim en fazla. Normal kahve acı gelir o yüzden 3ü 1 arada içerim. Diyet için zararlı mıı??

bugunku monum;

sabah: 4 kayisi, 1 tatli kasigi bal, kk peynir, 3 ince dilim ekmek, 2 zeytin ve cay
ara: 1 portakal.
ogle: 1 tabak karnabahar, 1 kase sarimsakli yogurt, 1 havuc.
ara: 1 paket eti form kepekli light biskuvi, 1/4 kk tahin helvasi ve yesilcay.
aksam: (henuz yemedim, sofra hazirliyorum)
1 kase corba, balik, salata ve ins 2 dilim ekmek ve 1 bardak soda.

spor: 30 dk eliptik bisiklet

şu an 3ü 1 arada kahve içiyorum. Ya aklıma geldi ben kahveyi çok severim günde 1 bardak içerim en fazla. Normal kahve acı gelir o yüzden 3ü 1 arada içerim. Diyet için zararlı mıı??
canım 2si bir arada iç seker varsa fazla kaloride vardır unutma çok kilo alıp vermis biri olarak tecrübe ile denenmistir sekerli kahve içtiginde daha çabuk acıkırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…