- 8 Ağustos 2011
- 12.713
- 15.175
- 498
yok ben kolay kilo veren biri değilim, bu dediklerinle bende kilo veririmyani bunları kestiğinde zaten sıkı bir diyete girmiş oluyorsun. bende öyle aman aman kolay kilo veren biri değilim, işte en iyi hali haftada 1 kilo oluyor.
haftada 3 kilo d,yeti var, şimdi ona başlicam bakalım gerçekten işe yarayacak mı.
Simiti ne kadar yiyorsunuz? Biz pazarları geniş kahvaltı yaparız simit filan o yüzden pazar günü yarım simit yiyip öğlen bir sey yememeyi düsünüyorum. Ya da simıt yerıne 1 2 dılım bugday ekmegı mı yesem?
Tamamdırr :)
Bir sorum daha olacak ben ara öğünlerde kayısı yerine hurma yiyorum(ramazanda yediğimiz) 2-3 tane. O kilo yapar mı?
İştahı gerçekten çok kesiyor.Ayrıca eğer şekersiz çay sevmiyorsanız çay içerken yiyebilirsiniz o küp şeker tadını aratmıyor hatta daha güzel oluyor. :)
Merhaba ben de size katılmak istiyorum kilom bu sabah 66.7 idi
sabah
1 kase nesfit
oglen
tavuk sote yogurt
aksam
haslanmis tavuk
ispanak
enginar
barbunya
salata
hepsinden 1 yemek kasigi
1 muz 10 findik 10 badem
merhaba
elbette katılabilirsin...
haftada 3 kilo diyeti dediğin, şu mu?
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
benim masaüstümde duruyor, ama bu diyetle doymayacakmışım gibi geldiği için uygulamıyorum.
hem haftada 3 kilo ne kadar sağlıklı acaba?:44:
50-59 grubuna geçebiliriz umarım bir gün
yani bunları kestiğinde zaten sıkı bir diyete girmiş oluyorsun. bende öyle aman aman kolay kilo veren biri değilim, işte en iyi hali haftada 1 kilo oluyor.
haftada 3 kilo d,yeti var, şimdi ona başlicam bakalım gerçekten işe yarayacak mı.
Simiti ne kadar yiyorsunuz? Biz pazarları geniş kahvaltı yaparız simit filan o yüzden pazar günü yarım simit yiyip öğlen bir sey yememeyi düsünüyorum. Ya da simıt yerıne 1 2 dılım bugday ekmegı mı yesem?
katıl.hayırlı olsun.Ama şu şifa niyetine verdiğin sütü biraz daha zorlarsan ileride daha mutlu olursun...merhaba arkadaşlar ben 35 yaşındayım 9 ay önce doğum yaptım sütüm tek göğüsten ve iyice azaldı şifa olsn diye veriyorm yani artık 63 kiloym boyum 1.65 benim sıkıntım fazlalığımın bel ve göbek bölgesinde toplanmış olması bende size katılayımmı ...
BENİM BAHSETTİĞİM HAFTADA 3 KG DİYETİ BUbu diyeti uygulayabilirim.yarın başlıycam...
bu diyeti uygulayabilirim.yarın başlıycam...
kızlar, daha önce söyledim mi hatırlamıyorum.
yaptığım diyetle beraber, gün aşırı ya yürüyorum ya eliptik bisikletle çalışıyorum.
göbek sorunum olduğu için de günde 40 mekik çekiyorum.
özellikle alt karın kasları için bacaklarımı kaldırıp dizden kırıyorum o şekilde çalışıyorum.
ve tüm bunların özellikle de mekiğin etkisiyle göbeğim 98 cm den 95 cm e düşmüş durumda..
şimdi rakamsal olarak 3; belki çok görünmüyor ama inanın göbekte gözle görülür şekilde incelme var.
çok mutlu oldum.. mekiğe artırarak devam
ben 26 yaşındayım 5 yıllık bir beraberliğim var ama babam kürt olduğu için izin vermiyor ne yapmalıyım((
Evet o kurt gerçekten mi iyi cesaret mid sizdeki:)KİM KÜRT...EVLENECEĞİN KİŞİMİ...YAŞ OLMUŞ 26 GİT SENDE NİKAH DAİRESİNE EVLEN...
VALLA BEN ÖLE YAPTIM.
benimkinide üniversite mezunu değil diye istemediler ama
şimdi hepimizde çok mutluyuzzz.
canım...diğer forumlarda vardır bu tür paylaşım yerleri onlarla bir paylaş canım...burası diyet grubu kolay gelsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?