kız hully çok güzel gidiyosun
50-59 grubuna geçebiliriz umarım bir gün
bu akşam günümüz vardı....
ne yediğimi yazmıyorum...yazamıyorum:18::18::18:
Bende geldim. 22 mayısta doğum yaptım. 54 ile hamile kalıp 68 ile doğum yaptım. Doğum yapalı 9 ay oldu ama ben 62 kiloda takılı kaldım.
Dün rejime başladım bakalım. Eylülde de başlamış 2 ayda 4 kilo vermiştim. Bir 4 daha versem çok güzel olacak.
Sabahları mı tartılıyorsunuz kızlar. Öyleyse yarın sabah tartılıp kilomu tam bilip bundan sonra p.tesiden p.tesiye kontrol edeyim.
senacım, çok güzel gidiyorsun. bu hafta iyi kilo vereceksin inş..
kendimden pek umudum yok nedense.. pazartesi bi sürpriz olur mu, bilemiyorum..
Kizlar Bende katildim araniza su ev toplantilari yüzünden farkinda olmadan 5 Kilo almisim ilk ISIm toplantilara Ara verdim ve 3 gündür diyete basladim ac ac geziyorum üc günü atlattim ya artik kolay gecer diye düsünüyorum sabahlari Bir bardak sicak suya Bir tatli kasigi karanfil 2 yemek kasigi sirke ve Bir tatli kasigi Bal katip icmekle basliyorum Güne Ise yaricakmi bakalim bu Sogukta disariya cikmaya üsendigimden evde internetten bakarak Bir Saat Spor yapmaya calisiyorum öyle günlük ne yesigimizimi yaziyoruz kizlar :)
Herkese kolay gelsin :)
ooooo haziran annesi sende mi 62 de takilsin..hadi bakalim 1 ayda eski kilomuza dönelim
Bende sporumu yaptim hafif bol yesillikli Bir yumurta biraz zeytinle kahvaltimi yaptim kizlar Bir haftada 5 Kilo vermem mümkünmü acaba ?😕
Bende sporumu yaptim hafif bol yesillikli Bir yumurta biraz zeytinle kahvaltimi yaptim kizlar Bir haftada 5 Kilo vermem mümkünmü acaba ?😕
bünye meselesi sonuçta ama bence pek mümkün değil.. olsa bile sağlıklı değil ...
Merhaba! 1 buçuk aydır diyet yapıyorum en son 67 kiloydum
2 hafta oldu tartılalı aşağı yukarı 5 kilo vermişim kesin şuan
hep mekik çekiyorum karnımı düzleştirmek için biraz faydası oluyor gibi
Ay da mı demek istedin yoksa 1 hafta konusun da ciddi misin
öyle bişey olsa bile 2 katı kilo alırsın vücuduna yazık
Aksama ne yediniz kızlar ben mantarlı kabak yaptım az yağlı cokta güzel oldu iki kaşık pilav ve yoğurtla yedim ya siz ?😉
Evet biliyorum aslındada o kadar internet sayfası varki bir haftata 5 kilo verdikten diyet diye bir hafta sonra önemli bir toplantı varda oraya güzel gitmek istedim ama azimliyim kızlar ben anladım gercekten beyinde bitiyo kararımı verdim çirkin bir bel bölgesi oluştu kıyafetlerin olmuyor kesinlikle dikkat ederek ac kalmayarak spor yaparak vericem inşallah kiloları :)
Aksama ne yediniz kızlar ben mantarlı kabak yaptım az yağlı cokta güzel oldu iki kaşık pilav ve yoğurtla yedim ya siz ?😉
hoşgeldiiiinBende geldim. 22 mayısta doğum yaptım. 54 ile hamile kalıp 68 ile doğum yaptım. Doğum yapalı 9 ay oldu ama ben 62 kiloda takılı kaldım.
Dün rejime başladım bakalım. Eylülde de başlamış 2 ayda 4 kilo vermiştim. Bir 4 daha versem çok güzel olacak.
Sabahları mı tartılıyorsunuz kızlar. Öyleyse yarın sabah tartılıp kilomu tam bilip bundan sonra p.tesiden p.tesiye kontrol edeyim.
iyisin iyiiiiiiiEn çok senin sayende motivasyonum artıyo çünkü sürekli yazan sensin bence sen de çok iyi gidiyosun , bugün regl oldum bilmiyorum tartıda fazla mı gelirim ama güzel gidiyo diyet :)
hoşgeldin canımcımKizlar Bende katildim araniza su ev toplantilari yüzünden farkinda olmadan 5 Kilo almisim ilk ISIm toplantilara Ara verdim ve 3 gündür diyete basladim ac ac geziyorum üc günü atlattim ya artik kolay gecer diye düsünüyorum sabahlari Bir bardak sicak suya Bir tatli kasigi karanfil 2 yemek kasigi sirke ve Bir tatli kasigi Bal katip icmekle basliyorum Güne Ise yaricakmi bakalim bu Sogukta disariya cikmaya üsendigimden evde internetten bakarak Bir Saat Spor yapmaya calisiyorum öyle günlük ne yesigimizimi yaziyoruz kizlar :)
Herkese kolay gelsin :)
bir haftada 5 kilo muuu?Bende sporumu yaptim hafif bol yesillikli Bir yumurta biraz zeytinle kahvaltimi yaptim kizlar Bir haftada 5 Kilo vermem mümkünmü acaba ?😕
vuhuuuu!! iki haftada beş kilo muuu?Merhaba! 1 buçuk aydır diyet yapıyorum en son 67 kiloydum
2 hafta oldu tartılalı aşağı yukarı 5 kilo vermişim kesin şuan
hep mekik çekiyorum karnımı düzleştirmek için biraz faydası oluyor gibi
kuzum, sen yoğurt yemez misin? yağ yakımını hızlandırıyor hem de yararlı bi besin..Bugün yediklerim :
Sabah :
1 dilim çavdar ekmeği , 3 zeytin , biraz peynir , 1 yk çilek reçeli
Ara :
eti stick 49 kalori olanlardan
Öğle :
eti form limonlu 1 paket
Akşam :
1 dilim çavdar ekmeği , 1 kase şehriye çorbası , 5 tane köfte bi de bikaç tane lokum yedim regl olduğum için canım tatlı çekiyo ama abartmadım tabi ki sadece tadımlık
SPOR : 100 tane ip atladım
vuhuuuu!! iki haftada beş kilo muuu?
sırrın ne bacım, hele bize de söyle
ben de mekiğin çok etkisi görüyorum, mekiğe devam.. :130:
yanlis yazmisim ya.. 1 ayda 5 kg ne demek, masallahCanım 2 hafta da 5 kilo demedim 2 hafta önce tartıldım
1 aydır yapıodum diyeti 5 kilo vermişim demek istedim
yanlis yazmisim ya.. 1 ayda 5 kg ne demek, masallah
Ne yedin ne ictin? Tecrubelerinden faydalalim biz de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?