60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyete salı başladım 64.5 kiloydum bugun tartılayım dedim merak ettim kilomu biraz önce tartıldım ara ögünü yedikten sonra 64 cıktım sabah tartıldığımda 63.9 cıkmıstım. Mantıken 100 200 gram daha az cıkmam gerekmez miydi biraz önceki kiloma göre sabahki kilomun? :/

bugunku monum;

sabah: 1 kayisi, 1 h yumurta, 2 dilim ekmek, kk peynir, 2 zeytin, 1/3 kk tahin helvasi.
ara: 2 kasik musli ve 2 kasik yogurt.
ogle: 4 kk buyuklugunde ispanakli borek.
ara: 1 dilim ekmek ve kk peynir.
aksam: 5 kasik zeytinyagli karnabahar, 8 tane etli lahana sarmasi, 2 kasik yogurt, salata ve 1 dilim ekmek.

en saglikli veri; sabah uyandiginda tartildigin diye biliyorum. Ama soyle de bi tecrubem var. Sabah kalktigimda tartildim, diyelimki 68 cikiyorum. 1 saat sonra tuvalete falan gitmedigim halde 67.8 yani 200 gr eksik cikiyorum.. Bu bir iki kez oldu. Tarti da yanlis olcmus olabilir..

Senin soruna gelince, ogleden sonra ve aksam sabahki kilondan agir cikman normal. Bazen ben yatmadan once tariliyorum. 1 kg fazla gorunuyorum.

Bugün yediklerim :
Sabah: 3 zeytin , biraz peynir , domates , 1 dilim Çavdar ekmeği
Öğle: 6 kaşık bulgur pilavı , yarım kase yoğurt
Akşam : 6 kaşık bulgur pilavı , 2 tane küçük kurabiye

Kahvaltı:1 kase special k ,1 bardak su,1 kayısı ara:1 fincan sekersiz kahve,1 tane light etimek,2 tane hurma öğle:2.5 kepce mercımek corbası,yogurtlu gobek salata biraz mısır ara:1 tane salatalık aksam:3 dilim pizza (annem rahatsızdı bir sey hazırlayamadı normalde 1 dilim yiyecektim çok ısrar etti ) aksam menüm pek iyi olmadı yarın nasıl dengeleyebılırım? :/

kendimi bildim bileli balık etliyim artık zayıf fit biri olmak istiyorum bekarım ve evleneceğimde sırf kilom yüzünden hiç istemediğim formda gelinlik ve kıyafet giymek istemiyorum hem acaba eşim bana sölemesede beni kilolu mu buluyo sendromu yaşamak istemiyorum..

gel gelelim boyum 153 :/ kilom 60 3 ay öncesine kadar 63 kiloydum 3 kilo verdim ama ben 57 üstüne çıkmamıştım hiç ta ki bir yıl öncesine kadar çalışma ortamımdan dolayı gece yemek zorundaydım vs. ekmek yemiyorum sabahları bir dilim tam buğday hariç. öyle diyet die hiç bi hazırlık yapamıyorum yeni başladım ama yemeklerdn önce çörek otu yiyorum bol su içiyorum üstüne spor olarak da yarım saat evde oldugum yerde yürüyorum adım atıyorum yani başkada bişey yok .. malesef

Kahvaltı:1 kase special k Ara:3 tane minik grisini bugün dershane var yine çok erken kalktım(6.25 gibi bi saatte) dün 3 dilim pizza yediğimden dengelemeye çalışacağım. saat 13.30'da çıkıyorum evde 15.00-15.30 gibi olurum en geç 16.00 gibi yemek yerim o benim hem akşam hem öğle yemeğim olur. İlerleyen saatlerde çok acıkırsam 1 tane elma ya da portakal yerim ve 100 tane mekik!

menün bayağı kalabalıkmış.. aylık kilo hedefin kaç?
bir de bunu diyetisyen kontrolünde mi yapıyorsun?

menün bayağı kalabalıkmış.. aylık kilo hedefin kaç?
bir de bunu diyetisyen kontrolünde mi yapıyorsun?
ayda 2-3 versem bana kafi.. Cunku simdilik hedefim 5-6 kg vermek.

Ben diyetisyene gitmiyorum ama bu diyetisyenin verdigi bi liste. Monudeki ispanakli borege gelince, kv beni en hassas yerimden vurdu.:111: listede kesinlikle yok yani

ayda 2-3 versem bana kafi.. Cunku simdilik hedefim 5-6 kg vermek.

Ben diyetisyene gitmiyorum ama bu diyetisyenin verdigi bi liste. Monudeki ispanakli borege gelince, kv beni en hassas yerimden vurdu.:111: listede kesinlikle yok yani

ha tamam ben de bir an afalladım. yoksa börek kilo yapmıyor mu diye. ama sevincim kursağımda kaldı.

Son düzenleme:

biz sadece pazartesi günleri tartılıyoruz.sanada tavsiyem bu canım.çünkü o zaman azmin kırılıyoooo

artık zayıflamaya kesin karar verdim çok iradesiz bi insanım ama yapıcak bişey yok pantolon giydiğimde utanmak istemiyorum artık dalga gçmeleini istemiyorum tek istediğim güzel ve sağlıklı bi vücut 17 martta bi gezimiz var ve ben ozamana kadar zayıflamak istiyorum şuan 60-62 kiloyum diyetin 2 akşamı kilo alanlardanım ne olur yardım kızlar yarın başlıycam

Bugün yediklerim :
Sabah :
1 dilim Çavdar ekmeği , 3 zeytin , 1 yk çilek reçeli, biraz peynir
Ara: eti stick 49 kaloriymiş
Öğle: 1 paket form limonlu bisküvi
Akşam : 6 kaşık karnıbahar , 1 dilim Çavdar ekmeği
SPOR : leslie den sıkıldım bi süre ip atlayıp tekrar leslie ye döncem 110 tane ip atladım bugün :)

bugünkü mönüm;

sabah: 3 kayısı, kk peynir, 1 dilim ekmek, 2 zeytin ve çay.
ara: 2şer kaşık müsli ve yoğurt
öğle: balık, salata ve bir dilim ekmek.
ara: 1 dilim ıspanaklı börek. (yine mi diyeceksiniz ama bu sondu, bitti )
akşam: 5 kaşık kıymalı kabak, bir parça tavuk göğüs fileto, 2 kaşık yoğurt, salata ve 1 dilim ekmek.

spor: 80 mekik.

senacım, çok güzel gidiyorsun. bu hafta iyi kilo vereceksin inş..
kendimden pek umudum yok nedense.. pazartesi bi sürpriz olur mu, bilemiyorum..

Kahvalti:1 kase special k Ara:1 tane armut 3 minik grisini öğle-akşam:4.5 yemek kaşığı pilav(pirinç),4 yemek kaşıgı bezelye ve 3 kaşık kuru fasulye,1 bardak ayran çok mu abartmısım kızlar? (öğle ve aksam yemegi bir toplamda 2 ana öğün yapmıs oldum)

iyi akşamlar herkese

tatilden sonra hala istediğim düzeni oluşturamadım umarım yarın daha iyi olur..

sabah:1 fincan yeşil çay

kahvaltı(10:30)
menemen , 2-3 dilim beyaz peynir, 2 zeytin,1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği

ara:1 kuru incir,5 badem,2 fındık

saat 17:00 da
zeytinyağlı pırasa,yalancı çerkez tavuğu,1 dilim tam buğday

ara: şekersiz çay ve bir minik paket peynirli kraker

50 dk spor yaptım 2 lt suyumu da içtim ...ewde dün yaptığım poğaçalar war umarım yemem :18:

Bende geldim. 22 mayısta doğum yaptım. 54 ile hamile kalıp 68 ile doğum yaptım. Doğum yapalı 9 ay oldu ama ben 62 kiloda takılı kaldım.

Dün rejime başladım bakalım. Eylülde de başlamış 2 ayda 4 kilo vermiştim. Bir 4 daha versem çok güzel olacak.

Sabahları mı tartılıyorsunuz kızlar. Öyleyse yarın sabah tartılıp kilomu tam bilip bundan sonra p.tesiden p.tesiye kontrol edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…