Diyete salı başladım 64.5 kiloydum bugun tartılayım dedim merak ettim kilomu biraz önce tartıldım ara ögünü yedikten sonra 64 cıktım sabah tartıldığımda 63.9 cıkmıstım. Mantıken 100 200 gram daha az cıkmam gerekmez miydi biraz önceki kiloma göre sabahki kilomun? :/
bugunku monum;
sabah: 1 kayisi, 1 h yumurta, 2 dilim ekmek, kk peynir, 2 zeytin, 1/3 kk tahin helvasi.
ara: 2 kasik musli ve 2 kasik yogurt.
ogle: 4 kk buyuklugunde ispanakli borek.
ara: 1 dilim ekmek ve kk peynir.
aksam: 5 kasik zeytinyagli karnabahar, 8 tane etli lahana sarmasi, 2 kasik yogurt, salata ve 1 dilim ekmek.
ayda 2-3 versem bana kafi.. Cunku simdilik hedefim 5-6 kg vermek.menün bayağı kalabalıkmış.. aylık kilo hedefin kaç?
bir de bunu diyetisyen kontrolünde mi yapıyorsun?
ayda 2-3 versem bana kafi.. Cunku simdilik hedefim 5-6 kg vermek.
Ben diyetisyene gitmiyorum ama bu diyetisyenin verdigi bi liste. Monudeki ispanakli borege gelince, kv beni en hassas yerimden vurdu.:111: listede kesinlikle yok yani
Diyete salı başladım 64.5 kiloydum bugun tartılayım dedim merak ettim kilomu biraz önce tartıldım ara ögünü yedikten sonra 64 cıktım sabah tartıldığımda 63.9 cıkmıstım. Mantıken 100 200 gram daha az cıkmam gerekmez miydi biraz önceki kiloma göre sabahki kilomun? :/
Bugün yediklerim :
Sabah :
1 dilim Çavdar ekmeği , 3 zeytin , 1 yk çilek reçeli, biraz peynir
Ara: eti stick 49 kaloriymiş
Öğle: 1 paket form limonlu bisküvi
Akşam : 6 kaşık karnıbahar , 1 dilim Çavdar ekmeği
SPOR : leslie den sıkıldım bi süre ip atlayıp tekrar leslie ye döncem 110 tane ip atladım bugün :)
kız hully çok güzel gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?