60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltı:1 dilim buğday ekmeği,1.5 kibrit kutusu peynir,ufak sosislerden 1.5 tane,3 4 tane kızarmıs patates,1 yumurta ara:3 tane eti form bisküvi öğle:3 tane eti form bisküvi ara:1 bardak light süte 2 kuru kayısı 1 yemek kaşığı yulaf akşam:4 kaşık pilav,4 5 kaşık bezelye,4 kaşık fasulye son olarak 2 dilim armut,2 dilim elma,2 dilim portakal

İstanbul anadolu yakasında (özellikle üsküdar ümraniye beykoz) oturuyorsanız ümraniye-uskudar metro yapımından dolayı 30 saat sular kesilcekmiş.su depolayın. Dikkatli olun kızlar. :)

Ben bir haftadır hepten kaybetmişim kendimi. Kilo da aldım( Motivasyonun düştü hepten...

bünye meselesi sonuçta ama bence pek mümkün değil.. olsa bile sağlıklı değil ...

Merhaba! 1 buçuk aydır diyet yapıyorum en son 67 kiloydum
2 hafta oldu tartılalı aşağı yukarı 5 kilo vermişim kesin şuan
hep mekik çekiyorum karnımı düzleştirmek için biraz faydası oluyor gibi

Ay da mı demek istedin yoksa 1 hafta konusun da ciddi misin
öyle bişey olsa bile 2 katı kilo alırsın vücuduna yazık

selam kizlar
sabh
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
7 zeytin
1 tatli kasigi recel

oglen
1 porsiyon mercimek
1 muz

aksam
p12 kizarmis Sardalya
salatası

65 kiloyum yok bacim yok benimki Bir umuttu insan Bir an önce kurtulmak istiyor fazlaliklardan az yemeye dikkat ediyorum bakalim birde sporu unutmuyorum 3 gün Oldu bakalim hayirlisi :) bu Arada yarin hemen Tarti almam lazim bizimki bozulmus yillardir ihtiyac duymamisim ne güzel Kenarda kalmis öyle ☺️60 Kilo iyi benim icin yeterli daha zayif sevmiyorum 59 da olabilir tabi👍 😉

yaaa ben yarim kilo yagda kizarmis Sardalya yedim

cok pismanim mm:26:

😄😄 canim ya Bir Sey olmaz yarin biraz fazla Spor yapar telafi edersin 😉👍

Merhaba! 1 buçuk aydır diyet yapıyorum en son 67 kiloydum
2 hafta oldu tartılalı aşağı yukarı 5 kilo vermişim kesin şuan
hep mekik çekiyorum karnımı düzleştirmek için biraz faydası oluyor gibi

Olsun o Kadar ödül degilmi ama 😉☺️

Olsun o Kadar ödül degilmi ama 😉☺️
kilo verenler odulu hakeder ama

Gunaydin kizlar.. İns guzel bildirimler yapariz bugun.
Sabah erken evden ciktim, tartilmayi da unuttum.
Kilo bildirimini yarin yapicam ins. Sizinkikeri merakla bekliyorum

günaydın kızlar

bu gün kilo bildirimlerini yapıyoruz

geçen hafta 66,30 bu hafta 65,70 600 gr vermişim ama ben bir ara salmıştım.asıl perfonmansımı bu hafta göstermeyi planlıyorum

hocakalın

kilo bildirimimi yapayim hemen..ta kizlar ben cok fazla yazamiorm ama kucuk bebegim var mazur gorun..ama
gecen hafta pazartesi araniza katıldım
63.1 cikmistim
bugun 60.8 kilom..
hepinize zayif haftalar diliorm simdi lik

Bende aranıza iki gün önce katıldım. Dün sabah 61,9 idim.
Bugün sabah 61,4.

Bu bildirimle beraber bundan sonra p.tesileri kilo bildireceğim. Tabi inşallah giden kilocukları. :)

Slm kızlar aranıza benıde alırmısınız bugun ıtıbarıyla zayıflama ve sıkılasmaya karar verdım hem dıyet hem spor yapacagım kg 69 hedefım 58kg 2,5ayda vermeyı planlıyorum yanı haftada 1 kg olarak vermek nıyetındeyim...
Daha önce 78 kgdan 64 kg ya dusmustum bu program ve sporumla şimdide aynı azmı gosterecegıme ınanıyorum

Son düzenleme:
Geçen haftaki kilom : 64.4
Bu haftaki kilom : 63.7
700 gr gitmiş Eh işte idare eder regl olmama rağmen iyi regl olmasa daha çok giderdi bu hafta iyi geçti çünkü.

Ya pek sevmiyorum yoğurt meyve falan ne biliyim nar çilek kiraz falan seviyorum nar var da diğerleri yok ama haklısın meyve ve yoğurt yemeliyim zorla da olsa :)

hos bulduk canim iyiki gelmisim desdek güzel birsey birileriyle birlikte yapmak daha faydali oluyor ara ögün fazla yapmiyorum bir an önce vermek istedigim icin cok az iki findik iki kuru elma bazen erik öyle seyler yogurt yiyorum ama saglikli hafifseyler dolu tabak yiyorum kahvalti ve aksam yemegi öglen bir corba yada ufak tefek seylerle gecistiriyorum ögleyi pek saymiyorum ben aslinda 11 gibi falan kahvalti yaptigim icin bu hafta evdeyim ve gec oluyor kahvaltilar dinleniyorum bazan aliskanliktan dolayi erken kalkiyorum ama spor falan yinedegec oluyor o yüzden

hosbulduk bacim sagolun burda hep destek tam destek cok güzel sevdim insallah birbirimize güzel destek oluruzda su cirkin görüntüden kurtuluruz

kilo bildirimimi yapayim hemen..ta kizlar ben cok fazla yazamiorm ama kucuk bebegim var mazur gorun..ama
63.1 cikmistim
bugun 60.8 kilom..

Bugün sabah 61,4.

Bu bildirimle beraber bundan sonra p.tesileri kilo bildireceğim. Tabi inşallah giden kilocukları. :)

Kızlarrrrr bende aranıza dahil olabilir miyim??

Geçen haftaki kilom : 64.4
Bu haftaki kilom : 63.7
700 gr gitmiş Eh işte idare eder regl olmama rağmen iyi regl olmasa daha çok giderdi bu hafta iyi geçti çünkü.

kizlar her pazartesi kilo bildirimimi yapiyoruz ben hemen bugün tarti alicam insallah bende haftaya ancak bildirim verebilecegim ama 4 günde bir kilo gitmis gibi hissediyorum tekrar tartilinca yine yazarim kizlar baya basarili olanlar var masallah ama veremeyenler üzülmesin isteyince hersey olur aynada sürekli o fazlaliklara bakin kilolu insanlara bakin bu zayiflamaak icin bir yöntem benim icin ve manken gibi kizlarada bakiyorum arasindaki fark bana azim veriyo olabilir diyo SENDE YAPABILIRSIN DIYO

kilo verenler odulu hakeder ama

Gunaydin kizlar.. İns guzel bildirimler yapariz bugun.
Sabah erken evden ciktim, tartilmayi da unuttum.
Kilo bildirimini yarin yapicam ins. Sizinkikeri merakla bekliyorum

63.1 cikmistim
bugun 60.8 kilom..

Bugün sabah 61,4.

Kızlarrrrr bende aranıza dahil olabilir miyim??

kizlar yaaaaaaaaaa acemiligime verin ben begeniyorum diye hepinizi cevap icin etikenliyormusum sürekli
:)))) ögrenicem ben üye olali baya olduda pek bilmiyorum yani arada yaziyordum öyle ama daha önce oRADA begeni isareti vardi bende öyle basiyormusum degismis NEYSE :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…