60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimim
geçen hafta:62,8
bu hafta:61,8
fark:1000 gr huhhuuuu

22 ocakta diyete başladım 67,2 kilo ile
bugün 25 şubat ve ben 61,8 kiloyummmmm
toplam fark:5,400 gram yihuuuuuuuuuuuu
haydi kızlar süperiz

kilo bildirimim
geçen hafta:62,8
bu hafta:61,8
fark:1000 gr huhhuuuu

22 ocakta diyete başladım 67,2 kilo ile
bugün 25 şubat ve ben 61,8 kiloyummmmm
toplam fark:5,400 gram yihuuuuuuuuuuuu
haydi kızlar süperiz
harika yaaa darısı başıma, hayali bile çok güzel
Sakın moralimizi bozmuyoruz ben de geçen hafta 100 gr verdim bu hafta regl olmama rağmen 700 gr verdim . Ayrıca tebrikler iyi vermişsin bu güne kadar :)
valla senin durumun bana ümit veriyor, inş ben de önümüzdeki hafta 700 gr veririm

canım benim bu ara çok da takip edemedim. dün 1 saat yürüdüm dikkat de ettim dün 59.6 çıkmıştım sabah. bugün 58.6 çıktım. anlamadım. sanırım vücut da su tutmuş.

sen ne yaptın takip de edemedim.

valla birkaç saat ya da bir gün arayla farklı çıkan kiloları ben de anlamıyorum bacım :44:
vücut su tutmuş olabilir, yine bol su içmek ve hareket etmek ödemi atıyor..

ben de haftalık listemi yazıyorum zaten buraya, listeye %100 sadık kaldım diyemem ama
kötü bi hafta da değildi yani, spor da yaptım buna rağmen sadece 100 gr gitmiş, bi duraksama dönemindeyim galiba..
bu hafta daha dikkat ederek devam edicem inş sonuç alabiliriz..

selam kızlar
ben de aranıza katılmak istiyorum..
tartıda 69 görünüyorum şuan
hedef kilom 60
boyum 1,75..
aslında hafif hafif bi kaç aydır dikkat ediyorum ama kilomda pek de güzel rakamlar göremiyorum.tek zor yanı tatlı atıştırmalıklar onlar olmadan yapamıyorum.bu huyumdan vazgeçsem vericem ama
neyse bugünden itibaren sizlerde kabul ederseniz sizinle birlikte kilo vermek için çabalayacağım.. :13:

Evet canım aynen sonraki pismanligimi düsünüp hic yemeye istek dzymuyorum artik yemeden gecen Bir günün ardindaki mutlulugumu düsünüyorum insallah devam 😉👍

Kizlar kendimle gurur duyuyorum 45 dakika yürüdüm artik arabayi cok gerekmedijce kullanmicam bana en cok Kilo aldiran araba Zaten fark ettim ve arkadaslarla toplandigimiz kahvaltida tüm israrlara ragmen yemedim
Kizlar en Önemli Kural neden Kilo aldigimizi bulmak ve bu etkenleri aza indirmek galiba Herkese bol iradeli günler

nabey kızlarr nasıl gıdıyo dıyetler
ben sabah menusunu aynı dunkuyle

ara ogunde yogurt yedım 1 kase
bı ara yeşil çay ıctım

oglende 1 kucuk kase yayla corbası
4 kasık z.yaglı pırasa 3 kasık fırında biftekli bezelyelı yemek
ekmek nayn

ara ögün eti form kepeklı lımonlu bıskuvı 1 fıncan yeşil cay

akşama taze fasulye yıyecegım 2 kasıkta yagsız makarna

Bugün çok fena gaza geldimm
Ve sorunumun çözümünü de buldum...Geç saatte yemek yemem.Evdeki herkes çalıştığından yemek saatim akşam 8.30u buluyor.O yüzden yemek yememi 5-6 gibi bitireceğim.Eğer ilerleyen saatlerde çok acıkırsam meyve yiyeceğim ya da süt içeceğim.
Geçen yıl kalori sayımıyla çok güzel kilo vermiştim.Şimdi de kalori sayımına başladım.Böylelikle çok daha kontrollü olacağım.Sabahları sadece gevrek yemem pek iyi olmadı benim açımdan.Hem daha çabuk acıktım (ilerleyen saatlerde abur cubur yedim) hem de hazımsızlık yaptı.O yüzden normal kahvaltımı yacacağım her sabah 1 dilim ekmekle.Aralarda da duruma göre yoğurt-yulaf,meyve,2-3 diyt bisküvi yiyeceğim ve çooook su içeceğim.Dün doktora gittim buraya yazmıştım ayağımı incittiğimi 1 haftaya geçermiş.Şimdi sadece diyet yapacağım günde 100 tane mekikle beraber.24 Marttan itibaren ise günde 1-2 saat dışarıda yürüyeceğim yine günlük 100 mekik ile beraber.24 Mart olmasının sebebi ben bu yıl ygs-lys sınavlarına gireceğim.23 Martta ygs sınavını atlatacağım ondan sonra rahatça spor yapabilirim hem de havalar ısınır.Hedefim 1 hazirana kadar tüm fazlalıkları vermek. :) İlk olarak 60 kilo olmak istiyorum.Ondan sonra 55... :)
Bu hafta her şeye yeniden başlıyorum başlangıç kilom 64.4 sayılsın...

İşte menüm :)
Sabah:2 dilim tuzsuz etimek,1.5 kk light peynir,yarım fincan 2si 1 arada
Ara:Yarım elma
Öğle:1 kutu ton balığı(80 gram-yaklaşık 160 kalori),1 light ekmek,1 kk beyaz peynir
Ara:5 tane minik grisini(birleştirince anca 1 tane büyük grisini eder hatta etmeye de bilir :) )
Akşam:4 yemek kaşığı makarna,1 tane közlenmiş patlıcan(1.5 yemek kaşığı yoğurtla),4-5 yemek kaşığı ıspanak
Eğer karnım çok kazınırsa ilerleyen saatlerde 1 tane portakal yiyeceğim ya da 1 bardak süt içeceğim

ilayda; programin cok iyi. İns muvaffak olacaksin..

Ben de esim geldiginde saat 7.00-.30 gibi yemegimi yiyorum. Yatmadan 3-4 saat evvel yemek yemeyi birqkmak gerekmis.

Bugün yediklerim :
Sabah :
1 dilim çavdar ekmeği , 3 zeytin , biraz peynir , 1 yk çilek reçeli
Ara :
3 tane kuru incir
Öğle :
3 tane mercimek köftesi , 5 tane normal köfte , yarım kase yoğurt
Ara :
special k 66 kalori olanlardan , 2 tane kuru incir
Akşam :
1 paket eti form mısır ve pirinç patlağı ( ben bunu çok sevdim bi poşet aldım ) , 2 tane kuru incir
SPOR : 150 tane ip atladım

bugunku monum;

sabah: 1 h yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 2 dilim ekmek, cay 1/4 kk tahin helvasi.
ara: 2ser kasik musli ve yogurt.
ogle: 7 kasik makarna ve salata.
ara: 1 dilim ekmek ve kk peynir.
aksam: 1 tabak corba, 5-6 kasik kiymali kabak, yarim simit ve salata.

spor: 50 mekik.

selamlarrrr
hemen bugun yediklerimi paylasayim
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 parça börek
peynir
zeytin ve bal

oglen 1 kase tavuk çorbası
aksam
1 kase corba
1 porsiyon enginar

Evet benim de olmuştu o kadar az ye verme. Can sıkıcı. Bana öyle oluyor. Bir de okuldan daha fazla verme yüzün çöker filan diyorlar. Sanırım o da gaza getiriyor beni. Bugün de aylık gün vardı yedim valla.

Evet benim de olmuştu o kadar az ye verme. Can sıkıcı. Bana öyle oluyor. Bir de okuldan daha fazla verme yüzün çöker filan diyorlar. Sanırım o da gaza getiriyor beni. Bugün de aylık gün vardı yedim valla.

sende bi süre fazla abartmadan takıl canım sanırım uzun süre diyet yapınca bi kırılma noktası oluyor.. ee birde baya iyi kg vermiştin diye hatırlıyorum giydiklerin de yakışmaya başlamıştır şimdilik kilonu korumaya çalış duruma göre yeniden başlarsın hem bahara ne kaldı yürüyüşle de destekleyip daha hızlı şekle girersin

iyi akşamlar arkadaşlar

kah:
1 haşlanmış yumurta,1 dilim tulum peynri,1 dilim ekmek

ara:
4 badem,2 kuru kayısı

öğlen:
peynirli,yeşillikli domatesli sandviç,1 bardak ayran

ara:
3 badem,2 kuru kayısı,1 fincan sade kahve

ara: 1 kase sebze çorbası

akşam:
4 köfte, 2 kaşık yoğurtlu patlıcan,1 kaşık yuvarlama,söğüş domates,tere,maydonoz,taze nane

45 dk spor yaptım,2.5 lt suyumu içtim

Ben de öyle düşünüyorum. Evet doğum sonrası çok kilo verdim 18 kilo kadar kışın 2-3 ünü geri almıştım onları da verdim ama daha veremedim biraz dediğin gibi öyle takılayım. Çok şükür kilolu durmuyorum şu an. İnsan oğlu nankör mü ne:)) Daha fazlasını istiyor:))

Maşallah güzel bir liste olmuş. Bu arada performans verdiniz mi bakan kalktı dedi yazı gelmedi...

18 kilo ne demek?.. hoş bi kısmı hamilelikten kalanmış ama
eminim şimdi kararında görünüyorsundur.. rolantiye al bakalım..

dün akşam 10 tane çiğ badem ve 3 tane eti cin bisküvi yedim ben.. :26:

yazı gelmedi dediğin gibi bende bazı sınıflarda konuları werdim ama henüz teslim tarihinı belirlemedim umut fakirin ekmeği işte belki kalkar diye bekliyorum sizde durumlar nedir ?

bende gün içinde dayanıp akşamları çayla birlikte atıştırmaya dayanamıyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…