- 23 Mayıs 2013
- 445
- 87
- 68
harika yaaakilo bildirimim
geçen hafta:62,8
bu hafta:61,8
fark:1000 gr huhhuuuu
22 ocakta diyete başladım 67,2 kilo ile
bugün 25 şubat ve ben 61,8 kiloyummmmm
toplam fark:5,400 gram yihuuuuuuuuuuuu
haydi kızlar süperiz
valla senin durumun bana ümit veriyor, inş ben de önümüzdeki hafta 700 gr veririmSakın moralimizi bozmuyoruz ben de geçen hafta 100 gr verdim bu hafta regl olmama rağmen 700 gr verdim . Ayrıca tebrikler iyi vermişsin bu güne kadar :)
isteyince oluyor hepimiz istediğimiz kilolarımıza ulaşıcaz inşallahharika yaaadarısı başıma, hayali bile çok güzel
tebrikler.. verememiş halin bile benden 6 kat daha iyi..
sanırım bu haftanın birincisi sensin, şimdiden kutluyorumm
iki günde 500 gr.. çok iyi başladın..
hoşgeldiiin
sağlık olsun.. bu hafta işi sıkı tutarsın. zaten kontrol sende olunca, kilo verebiliyorsun
ben demedim mii?
regl olmana rağmen 700 gr,bence çok iyi bi rakam. önümüzdeki haftayı düşün artık senn
canım benim bu ara çok da takip edemedim. dün 1 saat yürüdüm dikkat de ettim dün 59.6 çıkmıştım sabah. bugün 58.6 çıktım. anlamadım. sanırım vücut da su tutmuş.
sen ne yaptın takip de edemedim.
inş.. kesinlikle motivasyon için burası süpper!:13:
hoşgeldiiin.
kahvaltı önemli bi öğün. bence iyi yemek gerekiyor.
erken saatte de yendiği için, eminim gün boyunca harcanıyor eriyordur..
ben kahvaltıda cornflakes gibi bi şeyle doymam, o yüzden ara öğünlerde yiyorum müsliyi.
bence sen de bi dene, sabah iki ekmek dilimiyle, azcık peynir, birkaç tane zeytin hem daha yararlı hem de doyurucu.
ooo süppernasıl şevkleniyor di mi insan? hadi bakalım gitsin şu kilolar
valla birkaç saat ya da bir gün arayla farklı çıkan kiloları ben de anlamıyorum bacım :44:
vücut su tutmuş olabilir, yine bol su içmek ve hareket etmek ödemi atıyor..
ben de haftalık listemi yazıyorum zaten buraya, listeye %100 sadık kaldım diyemem ama
kötü bi hafta da değildi yani, spor da yaptım buna rağmen sadece 100 gr gitmiş, bi duraksama dönemindeyim galiba..
bu hafta daha dikkat ederek devam edicem inş sonuç alabiliriz..
Evet benim de olmuştu o kadar az ye verme. Can sıkıcı. Bana öyle oluyor. Bir de okuldan daha fazla verme yüzün çöker filan diyorlar. Sanırım o da gaza getiriyor beni.Bugün de aylık gün vardı yedim valla.
sende bi süre fazla abartmadan takıl canım sanırım uzun süre diyet yapınca bi kırılma noktası oluyor.. ee birde baya iyi kg vermiştin diye hatırlıyorum giydiklerin de yakışmaya başlamıştırşimdilik kilonu korumaya çalış duruma göre yeniden başlarsın hem bahara ne kaldı yürüyüşle de destekleyip daha hızlı şekle girersin
iyi akşamlar arkadaşlar
kah:
1 haşlanmış yumurta,1 dilim tulum peynri,1 dilim ekmek
ara:
4 badem,2 kuru kayısı
öğlen:
peynirli,yeşillikli domatesli sandviç,1 bardak ayran
ara:
3 badem,2 kuru kayısı,1 fincan sade kahve
ara: 1 kase sebze çorbası
akşam:
4 köfte, 2 kaşık yoğurtlu patlıcan,1 kaşık yuvarlama,söğüş domates,tere,maydonoz,taze nane
45 dk spor yaptım,2.5 lt suyumu içtim
Evet benim de olmuştu o kadar az ye verme. Can sıkıcı. Bana öyle oluyor. Bir de okuldan daha fazla verme yüzün çöker filan diyorlar. Sanırım o da gaza getiriyor beni.Bugün de aylık gün vardı yedim valla.
Ben de öyle düşünüyorum. Evet doğum sonrası çok kilo verdim 18 kilo kadar kışın 2-3 ünü geri almıştım onları da verdim ama daha veremedim biraz dediğin gibi öyle takılayım. Çok şükür kilolu durmuyorum şu an. İnsan oğlu nankör mü ne:)) Daha fazlasını istiyor:))
haklısın bende 2-3 hafta salmıştım tatil dönüşü..eski pantolonlarıma girmeyi başarmıştım sanırım o da sebep oldu şımardımsonra kızım kendine gel içine giriyon ama ilikleyemiyosun böle giyeilmicene göre bi an ewwel sıkılaşta rahat rahat gir dedim işte 3 gündür falan yeniden düzene koymaya çalışıyorum:))
Maşallah güzel bir liste olmuş. Bu arada performans verdiniz mi bakan kalktı dedi yazı gelmedi...
18 kilo ne demek?.. hoş bi kısmı hamilelikten kalanmış ama
eminim şimdi kararında görünüyorsundur.. rolantiye al bakalım..
dün akşam 10 tane çiğ badem ve 3 tane eti cin bisküvi yedim ben.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?