60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün yazamadım
dün yediklerim
sabah:2 kaynamış yumurta+ 5 tane zeytin+ 1kk diyet peynir+ çay+ 1,5 dilim ekmek
ara: yeşil çay
öğlen:canım bir şey istemedi o yüzden yeşilçay
akşam:ton balıklı salata+ bir bardak ayran+ 1 dilim ekmek
yemekten sonra yeşilçay

Sabah : 1 dilim kızarmış kepek ekmeği , 1 yk çilek reçeli , biraz peynir
Ara : 1 kuru incir , 1 avuç şekerli leblebi
Öğle : 1 paket form limonlu
Ara : 1 avuç şekerli leblebi
Akşam : 6 kaşık domates soslu erişte , 2 kuru incir

Açlıktan ölmeden, sinir harbi yaşamadan kilo vermeye geldim :) aslında ben buna "diyet yapmak" değil de "sağlıklı yaşamaya çalışmak" demek istiyorum. Sonuçta akşam 11de bilgisayar başında bi paket cipsi bitirerek yaşamak pek de akıl işi değil :) ben iki gündür alışkanlıklarımı deģiştirmeye çalışıyorum. Şimdilik herşey yolunda. Sabahları uyanır uyanmaz yarım litre ılık su içiyorum. Bazen içine bi kaç damla limon damlattığım da oluyo ama şu aralar üşeniyorum. Yarım saat sonra 1 bardak süt içiyorum. Evdeysem 2 dilim kepekli ekmekle peynir-zeytin-domates-maydonoz-turp ve açık çayla kahvaltımı ediyorum. Çıkıcaksam o 2 dilim ekmeğin arasına peynirimi koyup yanıma alıyorum. Kahvaltıdan 1 buçuk 2 saat sonra 4 tane kayısı yiyorum. Öğlen yemeğimde olabildiğince et tüketmeye çalışıyorum. Ama az. Aç kalırsam yeşillik yiyiyorum ekmek yok. Yemekten 3 saat sonra ceviz yada kayısı yiyorum. (Maalesef kış meyveleriyle pek aram yok.) Akşam 5te ya süt içiyorum ya 1 kase yoğurt yiyorum ya da eti formun yarısını yiyorum (tahta gibi olanlardan :) ) akşam yemeğim tek tabak ve sebze. 6 yemek kaşığını geçmiyo. Ekmek yok. Eğer canım pilav isterse öglen yemeğinde yiyorum. Tatlı istediğimde de akşam yemeğine bırakmamaya çalışıyorum. Aralık ayından beri 3 litre su içiyorum. Herkes şaşırıyo ama vücudum bunu istiyo. Çok susuyorum. Akşam yemeğimi de en geç 7de yiyorum. Sonra ara öğün falan yok. Üşendiğim için spor yapamıyorum :) 2 gündür bu şekilde besleniyorum bakalım meyvesini alabilecek miyim :)

Sabah : 1,5 yk incir reçeli , biraz peynir , 2 dilim salam , 1 dilim kepek ekmeği , 2 kuru incir
Öğle : 3 kaşık pilav , 2 kaşık kuru fasülye
Akşam : 2 minik kurabiye , 2 kuru incir

ve ben tartıldım

65,40 çıktı geçen hafta 65,70 idi

bu hafta 1 kilo verme yarışına girelim mii kızlar

mart ayı içerisinde de 4 kilo verene hediye gönderelim kargo ile ne dersiniz....

Sabah : 1 dilim kızarmış kepek ekmeği , biraz peynir , 1 yk incir reçeli
Öğle : 6 kaşık bulgur pilavı
Akşam : 1 paket form limonlu , çok az da Mısır ekmeği

gunaydin kizlar..

Baslangic: 69.5
G. Hafta: 67.9
Bu hafta: 68.4
Gelen: 0.5
Hedef: 65

kızlar, benim diyette 3 öğün 2şer dilim ekmek vardı.
artık kahvaltıda 2, öğlen 1 dilim yiyicem, akşam hiç yemicem.
haricen yediklerimi de azaltmayı düşünüyorum. inş bu hafta 1 kiloyu hedefliyorum

Ben dün bildiremedim oğlum felaket huysuzdu.

Başlangıç: 61,9
Bu hafta:61,5

61,1 e kadar düşmüştüm aslında ama bu hafta 3 gün doğumgünü ev gezmesi o bu derken ipin ucu kaçtı. Kilo vereceğime aldım. Kınayabilirsiniz beni.

geçen hafta:61,8
bu hafta:61,7
yalnızca 100 gr bu hafta regl oldum büyük ihtimal ondan bu kadarcık, ödem var şişkinlik var hissediyorum
bu hafta düzelticem inşallah ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…