Yarın sabah itibariyle bende başlıyorum şuan ki kilom 67,50
Kolay gelsin o zaman hos geldin 😌
inş.. kesinlikle motivasyon için burası süpper!:13:hosbulduk bacim sagolun burda hep destek tam destek cok güzel sevdim insallah birbirimize güzel destek oluruzda su cirkin görüntüden kurtuluruz
hoşgeldiiin.Yarın sabah itibariyle bende başlıyorum şuan ki kilom 67,50
kahvaltı önemli bi öğün. bence iyi yemek gerekiyor.Kızlar ben sabah special k yiyerek yanlış mı yapıyorum? Fazla doymuyorum sonra gün içinde hep kurabiye tarzi yiyorum aralarda. Ayrıca hazımsızlık başladı karnımda şişlik var. Normal kahvaltı mı yapmalıyım sabahları 1-2 dilim ekmekle?
ooo süpperBu Arada Tarti aldim sonunda 4 Günde 1,5 Kilo gitmis kizlar cok sevindim insan Ise yaradigini görünce daha cok seviniyor 😉😘
tebrikler.. verememiş halin bile benden 6 kat daha iyi..geçen hafta 66,30 bu hafta 65,70 600 gr vermişim
sanırım bu haftanın birincisi sensin, şimdiden kutluyorummkilo bildirimimi yapayim hemen..ta kizlar ben cok fazla yazamiorm ama kucuk bebegim var mazur gorun..ama
gecen hafta pazartesi araniza katıldım
63.1 cikmistim
bugun 60.8 kilom..
hepinize zayif haftalar diliorm simdi lik
iki günde 500 gr.. çok iyi başladın..Bende aranıza iki gün önce katıldım. Dün sabah 61,9 idim.
Bugün sabah 61,4.
Bu bildirimle beraber bundan sonra p.tesileri kilo bildireceğim. Tabi inşallah giden kilocukları. :)
hoşgeldiiinSlm kızlar aranıza benıde alırmısınız bugun ıtıbarıyla zayıflama ve sıkılasmaya karar verdım hem dıyet hem spor yapacagım kg 69 hedefım 58kg2,5ayda vermeyı planlıyorum yanı haftada 1 kg olarak vermek nıyetındeyim...
Daha önce 78 kgdan 64 kg ya dusmustum bu program ve sporumla şimdide aynı azmı gosterecegıme ınanıyorum
sağlık olsun.. bu hafta işi sıkı tutarsın. zaten kontrol sende olunca, kilo verebiliyorsun59.6 olmuşum( Tahmin ettiğim gibi aldım kilo (
Geçen haftaki kilom : 64.4
Bu haftaki kilom : 63.7
700 gr gitmiş Eh işte idare eder regl olmama rağmen iyi regl olmasa daha çok giderdi bu hafta iyi geçti çünkü.
günaydın kızlar.. kilo bildirimi yapayım..
başlangıç: 69.5
geçen hafta: 68
bu hafta: 67.9
giden: 100 gr
toplam giden: 1,6
hedef: 65 (şimdilik)
bu hafta fena bi duraksama oldu. iyi yönünden bakıyorum, 67li rakamı gördüm.
inş önümüzdeki hafta daha iyi bi sonuç alabilirim. yola devam
tebrikler.. verememiş halin bile benden 6 kat daha iyi..
sanırım bu haftanın birincisi sensin, şimdiden kutluyorumm
iki günde 500 gr.. çok iyi başladın..
hoşgeldiiin
sağlık olsun.. bu hafta işi sıkı tutarsın. zaten kontrol sende olunca, kilo verebiliyorsun
ben demedim mii?
regl olmana rağmen 700 gr,bence çok iyi bi rakam. önümüzdeki haftayı düşün artık senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?