60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar biliosnz ben 17 subatta baslamistim diyete..ara ara bozdum ama yine devam ettim kaldigim ywrden.63.1 ile baslamis oldugum diyette bugun 57.4 um..1 kilo daha versem benim icin yeterli

hoş geldin canım boyun kaç kaç kilo vermen lazım onları da yazar mısın....birde herkes diyette ama diyete ,diyetisyene giderekmi başlıyorsunuz?

hoşbulduk canım diyetisyen listeleri bana göre değil kendi çapımda birşeyler yapıyorum işte :) yaş 21 boy 165 valla bana göre 12 kilo vermem lazım psikojik olarak mükemmel hissetmem için

aman iyiki de yanlış yazmışsın yoksa strese giricektim burda gönlünden geçen kilo oysa boyun 1,60 civarı o zaman (taktım ben boya )

yok canim kotu dusunmeye ne gerek var, buraya hepimiz motive olmaya giriyoruz, motivasyon kirmaya hic gerek yok:))

ben insanlari spore motive etmeye merak saldim bu aralar, ofis arkadasima yogayi bir ovmusum bir ovmusum, bel agrisi sikayeti vardi, hemen gitmen lazim hem ona iyi geliyor hem de saglikli yasam falan diye reklam yaptim. O da basladi, o benden bir onceki kura yazildi, beni kuzen gaza getirmisti gecen donem, onunla devam ediyoruz, o hayta biraz yanliz arada dersler cogalinca aksatiyor, ben pilatesi aksatsam da yogayi hic aksatmiyorum. ama onlar kilo vermek icin cok iyi sporlar degil sIKIlasmayi saglamak icin. kilo vermek istiyorsan yurumenin ustune spor tanimam, parkta cicekler acmis zaten, bu mevsimin yuruyusunu hic kacirmamak lazim. Insan beyazli pembeli agaclari gordukce mutlu oluyor.

hoşbuldummmm liste ya da diyet programım yok ama kalori hesabı yapıyorum birde yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. mesela sebze yemeği falan pişirmeye başladım :) abur cuburdan kaçınıyorum, kola meyve suyu gibi içecekleri tamamen kestim sadece şekersiz çay içiyorum. tam buğday ekmeği aldım onu tüketiyorum..

dediğiniz gibi 10 kilo göze fazla görünüyor. bende birkaç kere başlayıp başlayıp bıraktım ama bu sefer bende azmettim. yeter artık hiçbir kıyafet düzgün durmuyor alıişverişten soğudum iyice göbek çıktı hamile gibi görünüyorum benimde hayat boyu hiç sıfır göbeğim olmadı hep o göbek orda var kalça da almış başını gitmiş :18: o yuzden artık azmettim birbirimize destek olalım verelim şu kiloları artıkk yaza zayıf girelimmm...

dün ben 1.5 saat yürüyüş yaptım :9 bugun dersim olduğu için yapamayacağım bide regl dönemine girdim ( ama kendimi iyi hisseder hissetmez yine çıkacağım yürüyüşe..

bu arada pko nedir? benimde karaciğer rahatsızlığım var doktor kilo vermemi söylemişti ama ben üstüne iyice almıştım..(

yemeyi birden kesince 2-3 gündür sürekli aç hissediyorum. ama zamanla bünye alışır sanırım :) öncedende çok yemiyordum ama şimdi psikolojikmidir nedir sanki hiçbişey yememiş gibiyim yesemde :)

demek yaza düğün var, hadi Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.

liste yazma mevzuunda; benim öğünlerde ne yiyeceğim önceden pek belli olmaz.
evde ne varsa onu bulur yerim bazı sabah, hmmm öğleye şunu yerim diye düşündüğümde bile
öğle olunca elim başka bi şeylere gidiyor o yüzden sapma oluyor mu diye sordum.
ama maşallah sen ipin ucunu sıkı tutuyorsun

bu arada ben 30 yaşındayım, evliyim, bir kızım var (bunlar zaten aşağıdaki çizelge ve ticker dan da anlaşılıyor :111:)
ve topiğe istanbuldan katılıyorum

Son düzenleme:

Amin, çok teşekkürler :) ben de 23 yaşındayım .. bu arada çok pozitif bir enerji var yazdıklarında çok güzel beğeniyorum :)

eğer bir önceki günden hazırlarsam yiyeceklerimi, kafam rahat yatıyorum akşam. bakalım haftaya pazartesi ne olacak kilo bildirimi konusunda artık pazartesileri iple çekmeye başladım :)

bana kalırsa, kilo vermekle göbek sorunu tamamen bitmez.
mutlaka mekik lazım.. inan çok etkili.

evet mekik etkili mekik kendim çekemediğim için mekik aletide aldık 3 gün mekik çalıştım 4.gün bel fıtığım olduğu için belimi incittim simdi tekrar mekiğe baslıcam 1 seferde 100 tane yapıyorum tabi 5 er mekik arayla :)

hoşbulduk canım diyetisyen listeleri bana göre değil kendi çapımda birşeyler yapıyorum işte :) yaş 21 boy 165 valla bana göre 12 kilo vermem lazım psikojik olarak mükemmel hissetmem için

benimde 8 kg vermem lazım ideal kilo için ama ben 5 kg vermeyi hedefliyorum.burda hep birlikte veririz..havalar ancak ısındı burda o yüzden yürüyüşe de ancak baslıcaz.yürüyüşle daha kolay veririm kiloları diye düşünüyorum....zayıflama kürleri felan var onlardan da dene bence

bünyemi çok iyi tanıyorum kahvaltı - öğle yemeği ( ölçülü) - akşam yemeği yok :) bu şekilde istediğim kiloya çabuk zamanda geliyorum bol su içiyorum bozmazsam tabikide :) bakalım yaza kadar ne kadar gidecek

kürlerden falan çok çabuk sıkılıyorum

öyle bir anlattın ki içim gitti resmen....ben doğuda görev yapıyorum ne açmış bir çiçek ne yeşillenmiş bir ağaç yok burda daha saat 16,30 dan sonra işten çıkıp eve gelip yemek yapmaya başlıyorum ee yürüyüşe de zaman kalmıyor tabi...o yüzden yürüyüş zor bu sartlarda birde güneşin yüzünü yeni gördük daha 6 ayı kıs geçen bir bölgede yasamanın dezavantajlarından biri de kilolar

bende cola meyve suyu içmiyorum .senin yürüyüş olayı güzelmiş ben çalıştığım için çıkamıyorum yürüyüşe.eve gel yemek yap ye aksam olmuş oluyor birde doğuda yasayınca zaten akşam tek basına çıkmak olayı da olmuyor. canım pko dediğim polikistik over yani birçok yumurtalık kisti demek...kiloları göbek bölgesinde birikiyor ve vermek zor oluyor..kilo verdiğinde hastalıkta iyi yönde seyrediyor..birde ilerki aylarda bebek düşününce bebeğe yer açmak için kilo vermek lazım bende diyet yapmıyorum günlük yaptığım yemeklerden daha az yemeye başladım ama alışıyor insan midesi küçülünde...ilk baslarda aş erer gibi herseyi canım çekiyordu benimde

ayy ne güzel :) bende kahvaltı olayı öğlen oluyor...öğlenci öğretmen olunca saat 10 a kadar uyuyup kahvaltı yapıp okula gidiyorum akşama da hazırladığım yemekten az ölçüde yiyorum...bende 5 gündür zorla su içmeye başladım öncesinde 3 bardağı geçmezdi içtiğim su...şimdi tuvaletin önünde yatıp kalkcam nerdeyse

bugunku monum;

sabah: 1 h yumurta, kk peynir, 1/2 simit ve cay.
ara: eti form pirinc patlagi (90 kalori)
ogle: 1 tane ihe altin corek (200 kalori), kk peynir, 1 bardak ayran.
ara: 1 paket mavi yesil limonlu kepekli biskuvi (150 kalori) ve yesilcay
aksam: balik, salata, 1,5 bardak soda.

spor: 1 saat yuruyus ve 50 mekik.

gecmis olsun, mekik aletiyle nasil belin incindi oylee ?:26:

Ben cogunlukla yere yatip bacaklarimi kaldirip dizlerimi kiriyorum. Bir nev'i masa pozisyonu gibi. O sekilde alt karin daha iyi calisiyor. Ayni pozisyonda baska bi tur mekik daha yapiyorum. Onu da ebru sallidan ogrendim. İste soyle..

http://www.pembecafe.com/Haber/Gobekleri_Eritiyoruz/

teşekkürler mekik aletinden incimedi sanırım zorlama oldu ondan oldu...bende ayağımın altına plates topu koyup yapıyorum bakayım linke

anladım çok geçmiş olsun. herşeyin başı sağlık. ve kilo gerçekten sağlığımızı olumsuz yönde etkiliyor. hemde psikolojimizi :18:

bugun butun gun aç gezmeme rağmen gunluk hedef kalorimi baya bi aşmışım. akşam yemeğinden kaynaklandı bu şuan hala deli gibi aç hissediyoprum kendimi. normalde yediğim kadar yesem de nedense aç kalkıyormuşum gibi sofradan. psikolojikmidir yoksa gerçekten o kadar abartı yiyormuşum da benmi farkında değilmişim anlamadım :26: yürüyüşe gelince bende düzenli yapamıyorum. bizim ev çok saçma sapan bir yerde. koşu yoluna gitmek için zaten 30 dk yürümek gerekiyor. o yuzden genelde üşeniyorum. bu arada yakında bizde doğuya taşınacağız o zaman bnde yürüyüş yapamam artık

bilmiyorum bu kilolar nasıl gidecek?? çevremde 51-52 kilo olanları gördükçe moralim bozuluyor. 10 hatta 15 kilo fazlam var ideal kiloma ulaşmak için. nasıl verilirki bu kadar kilo umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama insan düşünmeden de edemiyor

Bu sabah tartıldım 61.7 kilo geldim.3yıl önce diyet ve yürüyüşle ve buradaki paylaşımlar sayesinde 12 kilo vermiş tam bir çıtır olmuştum.

Az kalmış verdiğim kiloların tamamını tekrar almaya

Başlamalıyım artık biryerlerden.Lütfen beni de aranıza alın.Buna çooook ihtiyacım var

Bu arada boyum 1.64....

hayallah anladim, ogretmen misin, zorunlu gorev oluyor galiba degil mi, Ev isi gercekten cok vakit aliyor, ama insanin kendine de vakit ayirmasi lazim, cunku kendini iyi hissetmediginde her sey aksiyor, kilo vermekte iyi hissetmek icin arac degil mi zaten.

Ben gecen kis leslie yapiyordum, evde yuruyus videolari, hem cok zorlamiyor hem de gercekten kilo vermeye yardimci, kadin cok dinamik o yuzden yaparken keyif veriyor.

Sizin o tarafta migros vardir heralde degil mi?.
chocoliva diye bir sey duydum deneyen var mi acaba, migroslarda satilan seyler. cikolatali zeytin ezmesiymis, tamam cok komik biliyorum:)) ama yazanlar ayni cikolata kremasi ama daha hafififi yazmis, normal ekmek uzerine cikolata surmelerin 100 gr i 500 kalori, bunun bir kavanozu 500 kaloriymis, hem de kavanoz 350 gram falan heralde. Acaba diyorum
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/...a-cikolatali-zeytin-kremasi-portakalli-350-gr

soyle bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…