hoş geldin canımboyun kaç kaç kilo vermen lazım onları da yazar mısın....birde herkes diyette ama diyete ,diyetisyene giderekmi başlıyorsunuz?
aman iyiki de yanlış yazmışsın yoksa strese giricektim burdagönlünden geçen kilo oysa boyun 1,60 civarı o zaman (taktım ben boya )
hoşgeldindiyet programını yazar mısın? 10 kg göze çok geliyor ama azmin elinden kim kurtulmuş benimde 7 kg vermem gereken kilom var .sürekli yaza doğru kilo veririm dedim 3,4 günden fazla sürmedi egzersizlerim ama bu kez çok kararlıyım çünkü kilo bir sürü soruna sebeb oluyor bunlardan biride pko ben pko yüzünden karar verdim kilo vermeye ve kilom göbek bölgemde su göbekten bir kurtulsamm
demek yaza düğün var, hadi Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.Hayır canım sapmıyorum dünden hazırlıyorum malzemeleri . sadece bazı günler yeşil elma ekliyorum listeme. ya da bir avuç leblebi. ana öğünler aksamıyor. çünkü ben saparsam tam sapıyorum o yüzden tututyorum kendimi :) ama akşam yazılıyorsa akşam yazayım ben de . çocuğum yok bu arada haziranda evleneceğim inşallah topicteki küçüklerden biriyim herhalde :)
demek yaza düğün var, hadi Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.
liste yazma mevzuunda; benim öğünlerde ne yiyeceğim önceden pek belli olmaz.
evde ne varsa onu bulur yerimbazı sabah, hmmm öğleye şunu yerim diye düşündüğümde bile
öğle olunca elim başka bi şeylere gidiyoro yüzden sapma oluyor mu diye sordum.
ama maşallah sen ipin ucunu sıkı tutuyorsun
bu arada ben 30 yaşındayım, evliyim, bir kızım var (bunlar zaten aşağıdaki çizelge ve ticker dan da anlaşılıyor :111:)
ve topiğe istanbuldan katılıyorum
hoşbulduk canım diyetisyen listeleri bana göre değil kendi çapımda birşeyler yapıyorum işte :) yaş 21 boy 165 valla bana göre 12 kilo vermem lazım psikojik olarak mükemmel hissetmem için
benimde 8 kg vermem lazım ideal kilo için ama ben 5 kg vermeyi hedefliyorum.burda hep birlikte veririz..havalar ancak ısındı burda o yüzden yürüyüşe de ancak baslıcaz.yürüyüşle daha kolay veririm kiloları diye düşünüyorum....zayıflama kürleri felan var onlardan da dene bence
yok canim kotu dusunmeye ne gerek var, buraya hepimiz motive olmaya giriyoruz, motivasyon kirmaya hic gerek yok:))
ben insanlari spore motive etmeye merak saldim bu aralar, ofis arkadasima yogayi bir ovmusum bir ovmusum, bel agrisi sikayeti vardi, hemen gitmen lazim hem ona iyi geliyor hem de saglikli yasam falan diye reklam yaptim. O da basladi, o benden bir onceki kura yazildi, beni kuzen gaza getirmisti gecen donem, onunla devam ediyoruz, o hayta biraz yanliz arada dersler cogalinca aksatiyor, ben pilatesi aksatsam da yogayi hic aksatmiyorum. ama onlar kilo vermek icin cok iyi sporlar degil sIKIlasmayi saglamak icin. kilo vermek istiyorsan yurumenin ustune spor tanimam, parkta cicekler acmis zaten, bu mevsimin yuruyusunu hic kacirmamak lazim. Insan beyazli pembeli agaclari gordukce mutlu oluyor.
hoşbuldummmmliste ya da diyet programım yok ama kalori hesabı yapıyorum birde yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. mesela sebze yemeği falan pişirmeye başladım :) abur cuburdan kaçınıyorum, kola meyve suyu gibi içecekleri tamamen kestim sadece şekersiz çay içiyorum. tam buğday ekmeği aldım onu tüketiyorum..
dediğiniz gibi 10 kilo göze fazla görünüyor. bende birkaç kere başlayıp başlayıp bıraktım ama bu sefer bende azmettim. yeter artık hiçbir kıyafet düzgün durmuyor alıişverişten soğudum iyice göbek çıktı hamile gibi görünüyorumbenimde hayat boyu hiç sıfır göbeğim olmadı hep o göbek orda var kalça da almış başını gitmiş :18: o yuzden artık azmettim birbirimize destek olalım verelim şu kiloları artıkk yaza zayıf girelimmm...
bu arada pko nedir? benimde karaciğer rahatsızlığım var doktor kilo vermemi söylemişti ama ben üstüne iyice almıştım..(
yemeyi birden kesince 2-3 gündür sürekli aç hissediyorum. ama zamanla bünye alışır sanırım :) öncedende çok yemiyordum ama şimdi psikolojikmidir nedir sanki hiçbişey yememiş gibiyim yesemde :)
bünyemi çok iyi tanıyorum kahvaltı - öğle yemeği ( ölçülü) - akşam yemeği yok :) bu şekilde istediğim kiloya çabuk zamanda geliyorum bol su içiyorum bozmazsam tabikide :) bakalım yaza kadar ne kadar gidecek
kürlerden falan çok çabuk sıkılıyorum
gecmis olsun, mekik aletiyle nasil belin incindi oylee ?:26:bana kalırsa, kilo vermekle göbek sorunu tamamen bitmez.
mutlaka mekik lazım.. inan çok etkili.
evet mekik etkili mekik kendim çekemediğim için mekik aletide aldık 3 gün mekik çalıştım 4.gün bel fıtığım olduğu için belimi incittimsimdi tekrar mekiğe baslıcam 1 seferde 100 tane yapıyorum tabi 5 er mekik arayla :)
gecmis olsun, mekik aletiyle nasil belin incindi oylee ?:26:
Ben cogunlukla yere yatip bacaklarimi kaldirip dizlerimi kiriyorum. Bir nev'i masa pozisyonu gibi. O sekilde alt karin daha iyi calisiyor. Ayni pozisyonda baska bi tur mekik daha yapiyorum. Onu da ebru sallidan ogrendim. İste soyle..
http://www.pembecafe.com/Haber/Gobekleri_Eritiyoruz/
bende cola meyve suyu içmiyorum .senin yürüyüş olayı güzelmiş ben çalıştığım için çıkamıyorum yürüyüşe.eve gel yemek yap ye aksam olmuş oluyor birde doğuda yasayınca zaten akşam tek basına çıkmak olayı da olmuyor. canım pko dediğim polikistik over yani birçok yumurtalık kisti demek...kiloları göbek bölgesinde birikiyor ve vermek zor oluyor..kilo verdiğinde hastalıkta iyi yönde seyrediyor..birde ilerki aylarda bebek düşününce bebeğe yer açmak için kilo vermek lazımbende diyet yapmıyorum günlük yaptığım yemeklerden daha az yemeye başladım ama alışıyor insan midesi küçülünde...ilk baslarda aş erer gibi herseyi canım çekiyordu benimde
öyle bir anlattın ki içim gitti resmen....ben doğuda görev yapıyorum ne açmış bir çiçek ne yeşillenmiş bir ağaç yok burda dahasaat 16,30 dan sonra işten çıkıp eve gelip yemek yapmaya başlıyorum ee yürüyüşe de zaman kalmıyor tabi...o yüzden yürüyüş zor bu sartlarda birde güneşin yüzünü yeni gördük daha 6 ayı kıs geçen bir bölgede yasamanın dezavantajlarından biri de kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?