Merhaba öncelikle hoşgeldiniz :) nfk arkadaşın yaptığın menü gayet güzel aç kalmazsınız o menüyle.. tok tutan besinleri bilip onları sıklıkla kullandığımızda aç kalmıyoruz .. yeşillikler yumurta peynir bunlar mucize gibi..
Siz de inşallah istediğiniz kiloya inersiniz bir an önce :)
hoşgeldin ayşe
benim kızımın adı da ayşeseni ilk görüşte sevdim yanii
ben ekmek yemeden doymuyorum malesef. şimdi günde 3 dilim ekmek yiyorum, onu da sabah ve öğle öğünlerinde yiyorum.
bazen yediklerimle gayet tok hissederken, bazen doymuyorum. mutfak dolaylarında geziyorum kasap önündeki kedi gibi
öyle böyle idare ediyorum işte. ara öğünlere dikkat ediyorum. bir de haftada üç gün eliptik bisikletle çalışıyorum..
ne bilim günde 1 ekmek yiyen birine göre çok az geldi de :) diyet bana çok zor geliyor onun yerine spor daha cazip geliyor ama ikisini birden yapsam istediğim kiloya ulaşacağıma eminim.
bende 68,5 ile felan başladım 5.gün bugün
suanki kilom 66,8(1 günde olsa o diyeti bende denicem eğer gerçekten tok tutuyorsa devamını getiririm )
yalnız bende kansızlıkta var kan yapıcı besinlerle beslensem daha mı iyi olur (üzüm ,pekmez ,fındık vb.)
memnun oldum ayşeeaaa teşekkürler :) benim de ananemin ismi ayseydi şimdi bir kızım olursa bende adını ayşe vercem :) daha bebeğim yok...doktor pko var deyince zayıflamaya karar verdim maceram öyle başladı.ben ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum amaa:18: ve günde 3 öğün yemiyorum ben...öğretmenim öğlenciyim saat 10 gibi uyanıp bir kahvaltı yapıyorum sonra okula okuldan gel yemek hazırla birde aksam yemeği yiyorum...diyette illa 3 öğün mü olması lazım birde bende kansızlık var ve tansiyonum 6-9 (yani hep böyle) aç kaldığım an basım ağrıyor gözlerim kararıyor diyet yapmasam da az yemeye çalışıyorum ve aksam heep aç yatıyorum sonra canım olmadık seyler çekiyor benimde
ben de aynı durumdayım. haftaiçi sorunsuz diyetime devam ederken, haftasonuBende başladım ama haftaiçi çalışırken herşey iyi sabah kahvaltımı öğlen yemeğimi yanımda getiriyorum mesela bugün sabah haşlanmış 1 yumurta 2 dilim beyaz peynir 1 salatalık 1 domates öğlen yemeğim kuşbaşı tavuk göğsü 1 kırmızı biber 1 yeşilbiber 1 diş sarımsak 1 soğan yarım yemek kaşığı yağda yanmaz tavada biraz kavurur gibi yaptım üstüne azcık su koydum pişirdim bir tabak yemeğim oldu onu yiyicem akşamda sanırım brüksel haşlar yoğurt eşliğinde ziyafet yaparım. buraya kadar herşey normal. fakattt hafta sonu geliyor yaa off offf şahane kahvaltılar kocacımla oğluşumu şımartmak için yapılmış mis gibi cumartesi akşamı yemekleri pazar günü dışarıda yemekler ve spordan çok sıkılıyo olmam her gün yapıyorum ama en fazla 10 15 dk. 1 hafta emek harcıyorum ama kaçamak yapınca büyü bozuluyo
memnun oldum ayşee
68,5 la başladın, bugün 5. gün ve 66.8 sen bu çok güzelkii
demekki zor kilo vermiyorsun.. sadece sporla oluyor da zor oluyor, diyetle birlikte kısa vadede sonuç alıyorsun..
kuru yemişler diyette kullanılan besinler, hem tok tutuyor, hem yararlı.
benim de sabit tansiyonum var;10-6 dır. bazen sporda birden yüklenip zorlanınca başım ağrıyor senin gibi.
bana kalırsa akşam aç kalma, mutlaka ye bi şeyler. ama erken saatte ye, ben 7den sonra bi şey yemiyorum.
11 gibi de yatıyorum zaten..
iki gündür aklıma ne takılıyor; biz şimdi böyle kilo veriyoruz da... diyelimki hedef kiloya ulaştık.
sonra onu korumak daha büyük sorumluluk. yoksa yapılanların hepsi boşa gideeer
bu haftaki kilo bildirimi
bu hafta 55.6
gecen hafta 55.3
hayallah bir 300 gram daha almisim, uzuluyorum, dikkat ediyorum da halbuki. Yag yakiyomus diye avakado yiyorum, okuduguma gore yagli bir besin olmasina ragmen, yag yakilmasina neden oluyomus icindekiler faydali yag oldugundan, ama deneyerek goruyoruz ki pek dogru degil. Neyse beynin calismasina iyi geliyomus diyolar, belki gercekten faydalidir.
bir de pilates tahmin ettigimden daha zormus, gecen donem yogaya gittim, kaslarim biraz kuvvetlenmisti, ancak hala pilatesteki kol hareketlerini yaparken zorlaniyorum, yoruluyorum. Zaten genellikle pilatesin kilo verdirmedigi, ancak SIKIlasmayi sagladigi konusuluyor. Neyse umarim dogrudur, bu donem devam edicem artik.
Merhaba Bayanlar :)
Ben aranızda yeniyim beni de aranıza alırmısınız :))
kendimle ilgili biraz bilgi vereyim.
boyum 1.64
kilom 69-70 civarlarında geziyor
Yaşım 27
hedefim 59 kiloya inmek :)
diyete başladım 2 gün oldu başlayalı. umarım birlikte zayıflarız :)
yorumlarınızı bekliyorum :)
kilonuz görünüşte çok güzel boyunuz mu kısa :44: bende plates topu almıştım bana da zor geldi yapamadım.dediğiniz gibi plates vücudu sıkılaştırıyor ve gebelik öncesinde plates egzersizleri öneriliyor
hahaha, sayi hatasi yapilmis 65 olacak onlar, 55 guzel kilo tabi, cok dikkatlisiniz:)) icimden gecen kiloyu yazmisim:))
Kızlarr bende 21 yaşındayım 70 kiloyum bugun diyete başladım aranıza katılabilirmiyim
hoşgeldinKızlarr bende 21 yaşındayım 70 kiloyum bugun diyete başladım aranıza katılabilirmiyim
bana kalırsa, kilo vermekle göbek sorunu tamamen bitmez.hoşgeldindiyet programını yazar mısın? 10 kg göze çok geliyor ama azmin elinden kim kurtulmuş benimde 7 kg vermem gereken kilom var .sürekli yaza doğru kilo veririm dedim 3,4 günden fazla sürmedi egzersizlerim ama bu kez çok kararlıyım çünkü kilo bir sürü soruna sebeb oluyor bunlardan biride pko ben pko yüzünden karar verdim kilo vermeye ve kilom göbek bölgemde su göbekten bir kurtulsamm
ben de şaşırdım yaahahaha, sayi hatasi yapilmis 65 olacak onlar, 55 guzel kilo tabi, cok dikkatlisiniz:)) icimden gecen kiloyu yazmisim:))
mrt, boşlama hem kendini hem bizi yaaamerhaba kızlar
geçen hafta ve bu hafta çok yoğunum liste yapmadım...
bu haftada yapamam heralde geçen haftaki kilom
65,50 u hafta 66,00 kilo aldım yaniii...
ama kilo takibinizi yapıcam merak etmeyin iyi haftalarrrrr
ben arkadaşın diyetisyenden aldığı listeyle başladım.hoş geldin canımboyun kaç kaç kilo vermen lazım onları da yazar mısın....birde herkes diyette ama diyete ,diyetisyene giderekmi başlıyorsunuz?
vuuu! günaydın bacım :13:Günaydın:) erken kalkmak metabolizmayı çalıştırırmış ben de erken kalkıyorum yeşil çayımı hazırladım kahvaltımı hazırladım çok enerjik hissediyorum :)
bugünkü menüm
sabah: 1 etimek, lor peyniri, 3 zeytin, 2 domates, roka
ara: 1 bardak light süt+1 tatlı kaşığı türk kahvesi
öğle: 3 parça hindi göğüs eti+ salata
akşam : 200 gram lıght yoğurt+2-3 kaşık müsli
spor : leslie 4 fast miles
günaydın kızlaar
hoşgeldin
bana kalırsa, kilo vermekle göbek sorunu tamamen bitmez.
mutlaka mekik lazım.. inan çok etkili.
ben de şaşırdım yaa
mrt, boşlama hem kendini hem bizi yaaa
ben arkadaşın diyetisyenden aldığı listeyle başladım.
temel olarak öğün sayısı ve saatlerine uyuyorum ama içeriği azalttım.
vuuu! günaydın bacım :13:
çocuğun varsa, istemesen de erken kalkıyorsun zaten :111:
ama kesinlikle insan kendini daha zinde hissediyor, günü bereketli geçiyor..
merak ettiğim; listeni sabahtan yazıyorsun ya, sapmalar olmuyor mu?
ben akşam öğününü de yedikten sonra yazıyorum. genelde sonra bi şey yemem.
ama dün kv gelmişti, şekerli bi türk kahvesi içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?