60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese merhaba,
Bende 3 gündür diyetteyim. 67 kilo olmşm boyum 165.. 4 ayh önce 60 kiloydm ne biçim kilo alıyorm delircem walla. İlk hedefim 60 dönmek sonrada bir daha 60 bile olmamak, 55 te kalmak..allahtan hızlı kilo aldığım kadar hızlıda veriyorum. Asla takılmıyorm belli bi kilo. Tutsam ağzımı sürekli verirm. Ama çok iştahlı bi insanım. İradem şu ara iyi bu arada doğadan marka yaseminli yeşil çayı tavsiye ediyorm.yeşil çay da çok hızlandırıyo. Ekmek makarna patates pilav ve her türlü tatlıyla vedalaştım. Yiyip mutlu olmak yerine aynada gördüğümüz manzaradan mutlu olalım hanımlar:)yaza doğru herkes en kötü 59 olsn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugunku monum;

sabah: light tost ekmegine tost, 1 tatli kasigi bal ve cay.
ara: 3 kasik yogurt.
ogle: 1 tabak zeytinyagli kabak, 1 dilim ekmek, salata.
ara: 1 portakal.
aksam: 6-7 kasik yesil mercimek, 2 ser kasik zeytinyagli pirasa ve yogurt, salata.

spor: 50 mekik.

aynı kiloda sayılırız benimde hedefim 63 ondan sonrası Allah kerim yalnız ben hızlı aldığım gibi hızlı veremiyorum....hem kansızlık hem yurmurtalık kiski var..ikisi de kilo vermemi engelliyor...kan surubum var günde 2 defa oda çok iştah açıyor.68,5 le felan başlamıştım 66,8 oldum 4 günde..1 haftadır ddikkat etmeye çalışıyorum bende 4 günde verdim 1,5 kiloyu ama son 3 gündür aynı kilodayım durdu şimdi.1 ay denicem kilo vermem devam ederse devam edicem..bende soğan suyu içiyorum onu içince bir tokluk hissediyorum

O tarz şeyler zorlaştırıyo maalesef kilo vermeyi. Geçmş olsn. Ben bi anaokulunda psikoloğum. Bugünde velilere seminer verdm.çok konuşacağım için aman aç kalmiyim bayılırm felan diye öğlen fazla yedim.ama akşam hafif geçiştirmeye çlştm.birde haftada 1 tartılmanı öneririm. İnsanın aşırı yorgnlka ödem olşmasından bile 1 kg fazla çıkabilir.bu sefer moral bozukluğu oluyo. Haftada bir çıplak ve sabah tartışmk daha iyi bnce. Bakalım haftaya bugün kaç kg olcazz:)

Bende spordan hoşlanmıyorm. Fitness ve yürüme parkuru olan bi sitede oturuyorm ama asla adımımı atmıyorm.ama bazen evde ebru şallı cd leri eşliğinde pilates yapıyorum.. Dünya kadar malzeme aldm pilates için onuda haftada bir yaparsam kndimi şanslı sayıyorum. Pilates devamlılık ve disiplin isteyen bişey. Bnde de o yok işte

Maşalllahhh barek allahhh. Bende böyle hızlı veren bi tipim ama bakalım bu sefer de olcak mı.. Hızlı kilo veremeyen arkadaşlar için tavsiyem aşağıda tarifini verdiğim çorbayı haftada 3,4 gün akşam yemeği niyetine içsinler. Mucizeeeer

merhaba kızlar... bende şu kilolardan muzdaripim fakat benim durum çok farklı hayatım boyunca 59 kilyou geçmedim. 56 58 arası gidip geliyordum. fakat adet düzensizliği için doktorum gynelle denilen bir doğum kontrol hapı verdi 2 ay kullandım doğal olarak 3 kilo aldım.
daha fazla alırım diye bıraktım sıkıntı yaptı daha öncede diane 35 bu şekilde kullanmış bıraktıktan sonr akşlom eski haline dönmüştü. fakat bunu bıraksamda bırakın eski haline dönmeyi üstüne katarak 67 oldum 10 kilo aldım
dün endokrine gittim insülin direnci yapıyormuş bu hap aman dikkat edin tahliler yaptırdım sonuçlar abakıcaz.... çünkü haftalarca diyet yaptım 1 gr veremedim kahroluyorum resmen... eskiden 2 gün yemek yemesem süzülürdüm bu normal değil hiç

Çocuklarla egzersiz iyi bir taktik.Çok hoşuma gitti

Sana da

Ben de aletleri alıyorum sonra evde kalabalık yapıyor diye başkalarına veriyorum.
Spor salonuna yazılıyorum gitmiyorum.
Ama bir ara iyi yürümeye başlamıştım çok faydasını görmüştüm.Hareket şart arkadaşlar

Geçmiş olsun.Tahlil sonuçlarına göre mutlaka bir yol bulunur.dilerim çabucak istediğin kiloya ulaşırsın

Ciddi ve dengeli bir diyetle masajda nerdeyse spor kadar iyi oluyo. Ben haftada 3 gün masaj yaptırıyorm. Çok güzel topluyo. Cm cm incelme oluyo. Ama yiyiynce olmuyo tabi

3 dilim börek yedim rahatladım.Ama şimdi sonsuzzzz bir pişmanlık

Ahahah afiyet olsn. Bende yedimmi en az 4 -5 yerim walla ama diyete girincede sanki yıllardr iştahsızmşm gbi bi hale giriyorm. Değil lokma tatmak koklamam bile.. Ayhh çok canım istedi triplerim biter..Adolf hitler gbi dvranıyorm kendime.

evet eşimin işi dolayısıyla gideceğiz.. durmak yok diyete dewam bende çok aç hissediyorum ama yakında vücudum alışır gibi. hatta hafiften alışmaya başladı sanki:) benim sanırım 5 gün oldu. harfiyen uyamıyorum ama kalori hesabı yapıyorum.

bugunku yediklerim:
sabah 1 elma
öğlen arkadaşımla buluştuğum için mecburen dışarda tavuk fingers ve patates kızartması
ara biraz leblebi
eve gelince de 1 portakal 1 armut yedim

Nasıl :) gelişme var gibi sanki değil mi? :) ama daha 1 gram bile veremedim başladığımdan beri

mesleğin çok güzel:)teşekkürler kilo vermek zor olsa da en azından denemiş olcam.. ben günde 2 öğün yiyorum ...tamam artık haftaya bugüne kadar tartılmıcam

inşallah doğunun en güzel yerine gidersiniz :) naptın canım sen ben bunların hepsini 1 öğünde yerim 5 gündür bu sekilde beslenipte mi kilo veremedin:44:

doğum kontrol haplarının kilo yaptığı doğru...cnım sende polikistik over mi var o da kilo vermeyi zorlastırıyor

3 gündür tartı takıldı kaldı, 66.
yukarıyı gösteriyor da, 65e inmiyor.
gün aşırı tartılmamak gerek ama duramıyorum
yediklerimi azaltıp spora yüklenmem gerek sanırım.. :26:

viktorix, hoşgeldin..
benim de doğum kontrol hapıyla bir ayda 4 kilo almışlığım var..
inş beraber veririz şu bıllık bıllık sallanan yağlardan kurtuluruz..

bu arada söylemeden geçemicem; avatarın beni ürkütüyor. bakamıyorum
korku filmlerindeki hortlaklar gibi

benim 3 gün oldu dedimya çok çabuk gidiyor diye :) en güzel yanıda tartıda görmüş olmak :) ama bnm için tek önmli olan kahvaltı işte öğlen öyle böyle geçiyor dikkat ediyorum akşam çay haricinde hiç bişey yok :) halada eksiliyor maşallah

3 gündür tartı takıldı kaldı, 66.
yukarıyı gösteriyor da, 65e inmiyor.
gün aşırı tartılmamak gerek ama duramıyorum
yediklerimi azaltıp spora yüklenmem gerek sanırım.. :26:

Sen o tartıyı gözden ırak bir yere koy bence :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…