Herkese merhaba,
Bende 3 gündür diyetteyim. 67 kilo olmşm boyum 165.. 4 ayh önce 60 kiloydm ne biçim kilo alıyorm delircem walla. İlk hedefim 60 dönmek sonrada bir daha 60 bile olmamak, 55 te kalmak..allahtan hızlı kilo aldığım kadar hızlıda veriyorum. Asla takılmıyorm belli bi kilo. Tutsam ağzımı sürekli verirm. Ama çok iştahlı bi insanım. İradem şu ara iyi bu arada doğadan marka yaseminli yeşil çayı tavsiye ediyorm.yeşil çay da çok hızlandırıyo. Ekmek makarna patates pilav ve her türlü tatlıyla vedalaştım. Yiyip mutlu olmak yerine aynada gördüğümüz manzaradan mutlu olalım hanımlar:)yaza doğru herkes en kötü 59 olsn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O tarz şeyler zorlaştırıyo maalesef kilo vermeyi. Geçmş olsn. Ben bi anaokulunda psikoloğum. Bugünde velilere seminer verdm.çok konuşacağım için aman aç kalmiyim bayılırm felan diye öğlen fazla yedim.ama akşam hafif geçiştirmeye çlştm.birde haftada 1 tartılmanı öneririm. İnsanın aşırı yorgnlka ödem olşmasından bile 1 kg fazla çıkabilir.bu sefer moral bozukluğu oluyo. Haftada bir çıplak ve sabah tartışmk daha iyi bnce. Bakalım haftaya bugün kaç kg olcazz:)aynı kiloda sayılırız benimde hedefim 63 ondan sonrası Allah kerimyalnız ben hızlı aldığım gibi hızlı veremiyorum....hem kansızlık hem yurmurtalık kiski var..ikisi de kilo vermemi engelliyor...kan surubum var günde 2 defa oda çok iştah açıyor.68,5 le felan başlamıştım 66,8 oldum 4 günde..1 haftadır ddikkat etmeye çalışıyorum bende 4 günde verdim 1,5 kiloyu ama son 3 gündür aynı kilodayım durdu şimdi.1 ay denicem kilo vermem devam ederse devam edicem..bende soğan suyu içiyorum onu içince bir tokluk hissediyorum
Ben de kesinlikle sporu sevmiyorum.Leslie ile ben de evde çalıştım bir dönem .aslında çok zevkli.
Oturduğum yerde yeşillikler içinde yürüme parkurumuz bile var ama gel gör ki yürüyen ben yok.
Çok kızıyorum kendime çokkkkkkk.
Bu arada haftalık kilo ölçümüne ben de varım.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar. Bugün bildirim günü değil mi ? Bildirimimi yapayım :) geçen pazartesi tartılmamıştım çünkü başlayalı 2 gün falan olmuştu şimdi 10 gün oldu
başlangıç kilom; 66.7
şu anki kilom:63.8
giden : 2.9 kg :) maşallah bana çok mutluyum
tempolu hemde nasıl..3 gündür okulda 15 dakika çocuklarla egzersiz yapmaya başladık onları da alet ettim kendi amacımabende sabahçıyken 7 de kalkıyordum simdi gözlerim açılmıyor sanırım bahar havası....benim sular gitti galiba çünkü 2 gündür aynı kilodayım kaç günde verdin bu kiloyu :44:
benim 1 hafta oldu
Bugunku monum;
sabah: light tost ekmegine tost, 1 tatli kasigi bal ve cay.
ara: 3 kasik yogurt.
ogle: 1 tabak zeytinyagli kabak, 1 dilim ekmek, salata.
ara: 1 portakal.
aksam: 6-7 kasik yesil mercimek, 2 ser kasik zeytinyagli pirasa ve yogurt, salata.
spor: 50 mekik.
Bende spordan hoşlanmıyorm. Fitness ve yürüme parkuru olan bi sitede oturuyorm ama asla adımımı atmıyorm.ama bazen evde ebru şallı cd leri eşliğinde pilates yapıyorum.. Dünya kadar malzeme aldm pilates için onuda haftada bir yaparsam kndimi şanslı sayıyorum. Pilates devamlılık ve disiplin isteyen bişey. Bnde de o yok işte
merhaba kızlar... bende şu kilolardan muzdaripim fakat benim durum çok farklı hayatım boyunca 59 kilyou geçmedim. 56 58 arası gidip geliyordum. fakat adet düzensizliği için doktorum gynelle denilen bir doğum kontrol hapı verdi 2 ay kullandım doğal olarak 3 kilo aldım.
daha fazla alırım diye bıraktım sıkıntı yaptı daha öncede diane 35 bu şekilde kullanmış bıraktıktan sonr akşlom eski haline dönmüştü. fakat bunu bıraksamda bırakın eski haline dönmeyi üstüne katarak 67 oldum 10 kilo aldım
dün endokrine gittim insülin direnci yapıyormuş bu hap aman dikkat edintahliler yaptırdım sonuçlar abakıcaz.... çünkü haftalarca diyet yaptım 1 gr veremedim kahroluyorum resmen... eskiden 2 gün yemek yemesem süzülürdüm bu normal değil hiç
Ciddi ve dengeli bir diyetle masajda nerdeyse spor kadar iyi oluyo. Ben haftada 3 gün masaj yaptırıyorm. Çok güzel topluyo. Cm cm incelme oluyo. Ama yiyiynce olmuyo tabiÇocuklarla egzersiz iyi bir taktik.Çok hoşuma gitti
Sana da
Ben de aletleri alıyorum sonra evde kalabalık yapıyor diye başkalarına veriyorum.
Spor salonuna yazılıyorum gitmiyorum.
Ama bir ara iyi yürümeye başlamıştım çok faydasını görmüştüm.Hareket şart arkadaşlar
Geçmiş olsun.Tahlil sonuçlarına göre mutlaka bir yol bulunur.dilerim çabucak istediğin kiloya ulaşırsın
3 dilim börek yedim rahatladım.Ama şimdi sonsuzzzz bir pişmanlık
kaç gün oldu başlayalı ? yürüyüş sart ama birde en dikkat etmemiz gereken aksam yemeği aksam yemeğini çok az yemek gerekir...ben önceden 6 da yiyordum geç yatınca açlığa dayanamıyorum saat 7 ye çektim gece 1 gibi de yatıyorum...hayırdır görev icabımı doğuya gelceksiniz:44: benim 1 hafta oldu diyete başlayalı ama son 2 gündür aynı kilodayım bu kadar cabuk durmamalıydıama pes etmiceem durmak yok
O tarz şeyler zorlaştırıyo maalesef kilo vermeyi. Geçmş olsn. Ben bi anaokulunda psikoloğum. Bugünde velilere seminer verdm.çok konuşacağım için aman aç kalmiyim bayılırm felan diye öğlen fazla yedim.ama akşam hafif geçiştirmeye çlştm.birde haftada 1 tartılmanı öneririm. İnsanın aşırı yorgnlka ödem olşmasından bile 1 kg fazla çıkabilir.bu sefer moral bozukluğu oluyo. Haftada bir çıplak ve sabah tartışmk daha iyi bnce. Bakalım haftaya bugün kaç kg olcazz:)
evet eşimin işi dolayısıyla gideceğiz.. durmak yok diyete dewambende çok aç hissediyorum ama yakında vücudum alışır gibi. hatta hafiften alışmaya başladı sanki:) benim sanırım 5 gün oldu. harfiyen uyamıyorum ama kalori hesabı yapıyorum.
bugunku yediklerim:
sabah 1 elma
öğlen arkadaşımla buluştuğum için mecburen dışarda tavuk fingers ve patates kızartması
ara biraz leblebi
eve gelince de 1 portakal 1 armut yedim
Nasıl :) gelişme var gibi sanki değil mi? :) ama daha 1 gram bile veremedim başladığımdan beri
merhaba kızlar... bende şu kilolardan muzdaripim fakat benim durum çok farklı hayatım boyunca 59 kilyou geçmedim. 56 58 arası gidip geliyordum. fakat adet düzensizliği için doktorum gynelle denilen bir doğum kontrol hapı verdi 2 ay kullandım doğal olarak 3 kilo aldım.
daha fazla alırım diye bıraktım sıkıntı yaptı daha öncede diane 35 bu şekilde kullanmış bıraktıktan sonr akşlom eski haline dönmüştü. fakat bunu bıraksamda bırakın eski haline dönmeyi üstüne katarak 67 oldum 10 kilo aldım
dün endokrine gittim insülin direnci yapıyormuş bu hap aman dikkat edintahliler yaptırdım sonuçlar abakıcaz.... çünkü haftalarca diyet yaptım 1 gr veremedim kahroluyorum resmen... eskiden 2 gün yemek yemesem süzülürdüm bu normal değil hiç
tempolu hemde nasıl..3 gündür okulda 15 dakika çocuklarla egzersiz yapmaya başladık onları da alet ettim kendi amacımabende sabahçıyken 7 de kalkıyordum simdi gözlerim açılmıyor sanırım bahar havası....benim sular gitti galiba çünkü 2 gündür aynı kilodayım kaç günde verdin bu kiloyu :44:
benim 1 hafta oldu
3 gündür tartı takıldı kaldı, 66.
yukarıyı gösteriyor da, 65e inmiyor.
gün aşırı tartılmamak gerek ama duramıyorum
yediklerimi azaltıp spora yüklenmem gerek sanırım.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?