60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin..

aynı boydayız. senin memnun olmadığın o kilo, benim hayalimden de öte

Hoşbuldum nfk :) önceki iletileri çok inceleyemedim.Kaç kilosun.

Dilerim en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.

Yalnız önceki deneyimime dayanarak söyleyeyim hiç bir şey imkansız değil.

Tek gerekli olan şey motivasyon. Burası bu anlamda bana çok yardımcı olmuştu önceden.

Umarım hep birlikte gene faydasını görürüz..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

69,5tim, suan 66 kiloyum.
Oncelikli hedefim 65ti, suan 63 diye dusunuyorum..

lunapiena, o 12 kiloyu nasil verdin peki?
Ne yedin ictin, nelere dikkat ettin?

hoşgeldinnn:) bence sen bizi daha çok motive edersin diye düşünüyorum :)

bugün dışarıda çok işim var o yüzden kendime de ödül günü ilan ediyorum tartıldım ve 63.2 kg geldim :) 2 hafta oldu ve 3,5 kg vermiş bulunmaktayım maşallah Allahım aynı hızla devam eder inşallah.. bugün istediğimi yemek istiyorum yarın tam gaz devam :)

Son düzenleme:
kızlar akşam yemek yememek nasıl bir fikir
. ben 62 kiloyum 52 ye düşmek ne kadar zaman alır en az

bende kestim bir süre akşam yemeyi. yoğurt ve müsli yiyorum. ama öğlen protein ağırlıklı besleniyorum çorba salata et menüsü yapıp iyice doyuyorum. ama bu kişinin metabolizma hızına göre değişir hızlıysa 2-3 ayda verebilirsin tabi spor yapmak şart.

Son düzenleme:

Ne güzel öğretmen olmak aslında tempoludurda okulda olmak :)
banada çok zor geliyor su içmek çok zorluyorum kendimi yoksa olmuyor. ben altıda kalkıyorum erken kahvaltı yapıyorum işe 9 da geliyorum ama alışkanlık oldu artık . inşallah herkes hedefine kavuşur :) önce su gidiyor vücudumdan 70.1 dim bu sabah 68.4 çıktım iki üç hafta sonra düzene girer yağdan gider :)

Hoşbuldum .. Size faydam olursa ne mutlu bana..

nfk ben de 65 -66 kiloydum. Bunları o zaman nasıl verdiğime gelince

(Buradaki Çok eski gönderilerimde de vardır) Aslında herkesin bildiği şeyler :sabah akşam sıcağa yakın sirkeli ılık su içiyordum,
az yiyordum,tatlı,makarna ve pilavdan uzak duruyordum ve yürüyordum.kesinlikle akşam yediden sonra su ve yeşil çaydan başka birşey ağzıma koymuyordum.Kızlar bir de yağsız yoğurt ve süt kesinlikle göbek eritiyor.Kalsiyumun yağ yakmada oldukça etkili olduğunu uzmanlarından dinlemiştim.kesinlikle faydasını gördüm.Başka aklıma gelenler.....bir de yeme krizimi hep nescafe ile aştım.Malum günlerdeki tatlı krizlerimde de hurma ya da incir tükettim (tabii abartmadan 1-2 tane.Zaten yetiyor)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.yazmak kolay da tekrar bunları uygulayabilecek miyim?Bilemiyorum

Ben de kesinlikle sporu sevmiyorum.Leslie ile ben de evde çalıştım bir dönem .aslında çok zevkli.

Oturduğum yerde yeşillikler içinde yürüme parkurumuz bile var ama gel gör ki yürüyen ben yok.

Çok kızıyorum kendime çokkkkkkk.

Bu arada haftalık kilo ölçümüne ben de varım.

netice-i kelam; hareketsiz olmuyor...
hadi bakalım, inş bu hafta güzel bildirimler yaparız.

Biraz önce beyimiz aramış canım cicim akşama ıspanaklı börek yapsana

Gel de bu evde rejim yap

kesinlikle evlilerin diyet yapması çok zor.
ben akşam az yiyince eşim de az yemeye çalışıyor. yemezsem hiç yememe eğilimi var
o yesin diye yalandan çatla salladığım oluyor.

kesinlikle evlilerin diyet yapması çok zor.
ben akşam az yiyince eşim de az yemeye çalışıyor. yemezsem hiç yememe eğilimi var
o yesin diye yalandan çatla salladığım oluyor.

Ondan evlenince insan kilo alıyor demek ki

Bu gün hadi başlangıç diyorum ama yarın itibari ile yediğimi içtiğimi buraya yazıcam.
Olmuyor böyle vallahi
Görünce utanırım belki

inan buraya liste yazmak frenliyor insani.
Ben bazen cozutacak oluyorum da, aman aksam topige nasil yazarim diye biraz frenliyorum. :111:

Yine de pazar gunleri yazmadigim oluyor, yazilmayacak seyler yedigim icin

kaç gün oldu başlayalı ? yürüyüş sart ama birde en dikkat etmemiz gereken aksam yemeği aksam yemeğini çok az yemek gerekir...ben önceden 6 da yiyordum geç yatınca açlığa dayanamıyorum saat 7 ye çektim gece 1 gibi de yatıyorum...hayırdır görev icabımı doğuya gelceksiniz:44: benim 1 hafta oldu diyete başlayalı ama son 2 gündür aynı kilodayım bu kadar cabuk durmamalıydı ama pes etmiceem durmak yok

evet öğretmenim artık sınıfta egzersize başladık 15 dakika yapıyoruz leslie diye bir sey duymamıştım bende en az yerimde 5 dakika koşudan sonra egzersize başlıyorum..daha 1 hafta oldu başlayalı çok yeni o yüzden kilo vermeye tam başlayamadım galiba.birde saat bası tartılıyorum bunu da bıraksam iyi olcak Migros var burda ama ben zeytin sevmiyorum acaba zeytin tadı gelir mi ağzıma çikolatayla da aram yok 1 ay yemesem canım çekmez ...

tempolu hemde nasıl..3 gündür okulda 15 dakika çocuklarla egzersiz yapmaya başladık onları da alet ettim kendi amacıma bende sabahçıyken 7 de kalkıyordum simdi gözlerim açılmıyor sanırım bahar havası....benim sular gitti galiba çünkü 2 gündür aynı kilodayım kaç günde verdin bu kiloyu :44:
benim 1 hafta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…