- 8 Ağustos 2011
- 12.705
- 15.156
- 498
Bu sabah tartıldım 61.7 kilo geldim.3yıl önce diyet ve yürüyüşle ve buradaki paylaşımlar sayesinde 12 kilo vermiş tam bir çıtır olmuştum.
Az kalmış verdiğim kiloların tamamını tekrar almaya
Başlamalıyım artık biryerlerden.Lütfen beni de aranıza alın.Buna çooook ihtiyacım var
Bu arada boyum 1.64....
69,5tim, suan 66 kiloyum.Hoşbuldum nfk :) önceki iletileri çok inceleyemedim.Kaç kilosun.
Dilerim en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.
Yalnız önceki deneyimime dayanarak söyleyeyim hiç bir şey imkansız değil.
Tek gerekli olan şey motivasyon. Burası bu anlamda bana çok yardımcı olmuştu önceden.
Umarım hep birlikte gene faydasını görürüz..
Bu sabah tartıldım 61.7 kilo geldim.3yıl önce diyet ve yürüyüşle ve buradaki paylaşımlar sayesinde 12 kilo vermiş tam bir çıtır olmuştum.
Az kalmış verdiğim kiloların tamamını tekrar almaya
Başlamalıyım artık biryerlerden.Lütfen beni de aranıza alın.Buna çooook ihtiyacım var
Bu arada boyum 1.64....
kızlar akşam yemek yememek nasıl bir fikir
. ben 62 kiloyum 52 ye düşmek ne kadar zaman alır en az
ayy ne güzel :) bende kahvaltı olayı öğlen oluyor...öğlenci öğretmen olunca saat 10 a kadar uyuyup kahvaltı yapıp okula gidiyorum akşama da hazırladığım yemekten az ölçüde yiyorum...bende 5 gündür zorla su içmeye başladım öncesinde 3 bardağı geçmezdi içtiğim su...şimdi tuvaletin önünde yatıp kalkcam nerdeyse
Biraz önce beyimiz aramış canım cicim akşama ıspanaklı börek yapsana
Gel de bu evde rejim yap
kesinlikle evlilerin diyet yapması çok zor.
ben akşam az yiyince eşim de az yemeye çalışıyor. yemezsem hiç yememe eğilimi var
o yesin diye yalandan çatla salladığım oluyor.
anladım çok geçmiş olsun. herşeyin başı sağlık. ve kilo gerçekten sağlığımızı olumsuz yönde etkiliyor. hemde psikolojimizi :18:
bugun butun gun aç gezmeme rağmen gunluk hedef kalorimi baya bi aşmışım.akşam yemeğinden kaynaklandı bu şuan hala deli gibi aç hissediyoprum kendimi. normalde yediğim kadar yesem de nedense aç kalkıyormuşum gibi sofradan. psikolojikmidir yoksa gerçekten o kadar abartı yiyormuşum da benmi farkında değilmişim anlamadım :26: yürüyüşe gelince bende düzenli yapamıyorum. bizim ev çok saçma sapan bir yerde. koşu yoluna gitmek için zaten 30 dk yürümek gerekiyor. o yuzden genelde üşeniyorum. bu arada yakında bizde doğuya taşınacağız o zaman bnde yürüyüş yapamam artık
bilmiyorum bu kilolar nasıl gidecek?? çevremde 51-52 kilo olanları gördükçe moralim bozuluyor. 10 hatta 15 kilo fazlam var ideal kiloma ulaşmak için. nasıl verilirki bu kadar kiloumutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama insan düşünmeden de edemiyor
evet öğretmenim artık sınıfta egzersize başladık 15 dakika yapıyoruzhayallah anladim, ogretmen misin, zorunlu gorev oluyor galiba degil mi, Ev isi gercekten cok vakit aliyor, ama insanin kendine de vakit ayirmasi lazim, cunku kendini iyi hissetmediginde her sey aksiyor, kilo vermekte iyi hissetmek icin arac degil mi zaten.
Ben gecen kis leslie yapiyordum, evde yuruyus videolari, hem cok zorlamiyor hem de gercekten kilo vermeye yardimci, kadin cok dinamik o yuzden yaparken keyif veriyor.
Sizin o tarafta migros vardir heralde degil mi?.
chocoliva diye bir sey duydum deneyen var mi acaba, migroslarda satilan seyler. cikolatali zeytin ezmesiymis, tamam cok komik biliyorum:)) ama yazanlar ayni cikolata kremasi ama daha hafififi yazmis, normal ekmek uzerine cikolata surmelerin 100 gr i 500 kalori, bunun bir kavanozu 500 kaloriymis, hem de kavanoz 350 gram falan heralde. Acaba diyorum
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/...a-cikolatali-zeytin-kremasi-portakalli-350-gr
soyle bir sey.
Ne güzel öğretmen olmak aslında tempoludurda okulda olmak :)
banada çok zor geliyor su içmek çok zorluyorum kendimi yoksa olmuyor. ben altıda kalkıyorum erken kahvaltı yapıyorum işe 9 da geliyorum ama alışkanlık oldu artık . inşallah herkes hedefine kavuşur :) önce su gidiyor vücudumdan 70.1 dim bu sabah 68.4 çıktım iki üç hafta sonra düzene girer yağdan gider :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?