- 8 Ağustos 2011
- 12.708
- 15.159
- 498
evlendikten sonra 73 kiloya çıktım zaarr zoooorr 63 kiloya düşmüştüm şimdi tartıldıımm 65 olmuşum yine:84: bende zayıflamak istiyorum
malesef herkesin böyle bi hikayesi var.47 kilo ile nişanladım bir yıl içinde 64 ü gördüm aynaya bakamaz oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar her gün yazamıyorum bu aralar ama hepimiz yazsak birbirimizi motive etsek ne güzel olur ..
dünkü menüm
sabah : lor peyniri, 1 etimek 2 domates maydanoz roka 2 zeytin
öğle: 1 kâse sebze çorbası+ton balıklı salata
akşam: 200 gr light yoğurt 2-3 kaşık müsli
bugünkü menüm de dünün aynısı :)
spor olarak 2 gündür leslie 4 fast miles yaptım
evet, kimsecikler yok. hanımlar salmayalım lütfeeen!!!
winter, kuzum sen bu yediklerinle doyuyor musun ya, ben olsam bir sonraki öğüne kadar bile dayanamam gibime geliyooo :111:
bugünkü mönüm;
sabah:3 kaşık mıhlama, kk peynir, 2 dilim ekmek ve çay.
öğle: 1 paket mavi yeşil limonlu kepekli bisküvi, 1 kivi ve yeşilçay.
akşam: ızgara et, salata, 1 bardak ayran ve bir avuç kadar ceviz.
malesef herkesin böyle bi hikayesi var.
evlenince kocaya kuş sütü eksik sofralar, ardından tatlılar çerezler sonuç bu
ben doğum kontrol hapıyla bir ayda 4 kilo almıştım.. hala korkumdan kullanmam
malesef herkesin böyle bi hikayesi var.
evlenince kocaya kuş sütü eksik sofralar, ardından tatlılar çerezler sonuç bu
ben doğum kontrol hapıyla bir ayda 4 kilo almıştım.. hala korkumdan kullanmam
dunku monum;
sabah: 1 h yumurta, kk peynir, 1 d ekmek ve cay.
ogle: 1 tabak corba, 1 d ekmek ve salata.
ara: birkac tane balik kraker, 1 paket mavi yesil limonlu kepekli biskuvi ve yesilcay.
aksam: 1 tabak corba ve salata.
spor: 25 dk eliptik bisiklet ve 50 mekik.
ben bu diyeti yapsam açlıktan ölürüm heraldesiz nasıl başarıyorsunuz ? hep imrenmişimdir diyet yapanlara hayatımda hiç diyet yapmadım...
ben de 66 kiloyum, 2 ay içinde hedefim 58. her türlü öneri destek kabulümdür. bugün başladım, buraya yazacağım gelişmeleri, bana şans dileyin kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar. Bugün bildirim günü değil mi ? Bildirimimi yapayım :) geçen pazartesi tartılmamıştım çünkü başlayalı 2 gün falan olmuştu şimdi 10 gün oldu
başlangıç kilom; 66.7
şu anki kilom:63.8
giden : 2.9 kg :) maşallah bana çok mutluyum
günaydın kızlar..
başlangıç: 69.5
g. hafta: 67.3
bu hafta: 66.0
giden: 1.3
toplam giden: 3.5 kg
hedef (şimdilik): 65
bende 3 yıl içinde 60 kg dan en üst 71 kg mı gördüm( evlendikten sonra yani son 1 yıl içinde 6,7 kg almışım kendime inanamıyorum geriye dönüp baktığımda yemedik bir şey bırakmadığımı gördüm canımız ne istediyse fazlasıyla yedik ee sonuç olarakta kilolar geldi en son 3 hafta önce doktorum pko olduğunu söyledi bende kilo vermeye karar verdim 4 gündür soğan kürü uyguluyorum diyet yapmıyorum 15-20 dakika egzersiz yapıyorum 1,5 kg verebilmişim suan 67 kiloyum hedefim 60
evet kocamız için yemek yaparken bizde ipin ucunu kaçırıyoruzama napim karsımda o kadar iştahlı bir es olunca bende kendimi kaptırıp yedim hep bu arada doğum kontrol hapının kilo yaptığı doğru bence de kullanma
hoşgeldin ayşeben bu diyeti yapsam açlıktan ölürüm heraldesiz nasıl başarıyorsunuz ? hep imrenmişimdir diyet yapanlara hayatımda hiç diyet yapmadım...
hoşgeldin ayşe
benim kızımın adı da ayşeseni ilk görüşte sevdim yanii
ben ekmek yemeden doymuyorum malesef. şimdi günde 3 dilim ekmek yiyorum, onu da sabah ve öğle öğünlerinde yiyorum.
bazen yediklerimle gayet tok hissederken, bazen doymuyorum. mutfak dolaylarında geziyorum kasap önündeki kedi gibi
öyle böyle idare ediyorum işte. ara öğünlere dikkat ediyorum. bir de haftada üç gün eliptik bisikletle çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?