60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evlendikten sonra 73 kiloya çıktım zaarr zoooorr 63 kiloya düşmüştüm şimdi tartıldıımm 65 olmuşum yine:84: bende zayıflamak istiyorum

47 kilo ile nişanladım bir yıl içinde 64 ü gördüm aynaya bakamaz oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
malesef herkesin böyle bi hikayesi var.
evlenince kocaya kuş sütü eksik sofralar, ardından tatlılar çerezler sonuç bu

ben doğum kontrol hapıyla bir ayda 4 kilo almıştım.. hala korkumdan kullanmam

Merhaba kızlar her gün yazamıyorum bu aralar ama hepimiz yazsak birbirimizi motive etsek ne güzel olur ..

dünkü menüm
sabah : lor peyniri, 1 etimek 2 domates maydanoz roka 2 zeytin

öğle: 1 kâse sebze çorbası+ton balıklı salata

akşam: 200 gr light yoğurt 2-3 kaşık müsli

bugünkü menüm de dünün aynısı :)

spor olarak 2 gündür leslie 4 fast miles yaptım

evet, kimsecikler yok. hanımlar salmayalım lütfeeen!!!
winter, kuzum sen bu yediklerinle doyuyor musun ya, ben olsam bir sonraki öğüne kadar bile dayanamam gibime geliyooo :111:

bugünkü mönüm;

sabah:3 kaşık mıhlama, kk peynir, 2 dilim ekmek ve çay.
öğle: 1 paket mavi yeşil limonlu kepekli bisküvi, 1 kivi ve yeşilçay.
akşam: ızgara et, salata, 1 bardak ayran ve bir avuç kadar ceviz.

doyuyorum canım çok gaza geldim çünkü :) ama porsiyonlarımı büyük tutuyorum gıdım gıdım yemiyorum yani. akşam az yiyorum bir tek :) bir de 5-6 kilo verdikten sonra ara öğünler eklemeyi düşünüyorum bi 6'lı rakamlardan kurtulayım da inşallah :)

kilo vermek istiyorum ama başlamak kolay olmuyor

Kızlar topic çok boş nerelerdesiniz

Erken kalktım kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim hadi siz de kalkın :)

bugün kahvaltım lor peyniri bol yeşillik 2 zeytin bir etimek 2 domates .. yeşillikleri tabağınıza çok koymanızı tavsiye ederim insanın gözü doyuyor çoğu yemeklerimizi göz açlığından yiyoruz aslında..

Öğle : patatesli tavuk(yağsız tuzsuz pişirmenizi öneririm tavuğun zaten yağı var koyulan salça da tuz var ) + salata+ yoğurt

Akşam :200 gram light yoğurt+ 2-3 kaşık müsli (akşam yemeğinden sonra yeşil elma ve elma çayı içiyorum bazen belki bu akşamda içerim )

spor leslie 4 fast miles yapacağım birazdan ..

bende 3 yıl içinde 60 kg dan en üst 71 kg mı gördüm ( evlendikten sonra yani son 1 yıl içinde 6,7 kg almışım kendime inanamıyorum geriye dönüp baktığımda yemedik bir şey bırakmadığımı gördüm canımız ne istediyse fazlasıyla yedik ee sonuç olarakta kilolar geldi en son 3 hafta önce doktorum pko olduğunu söyledi bende kilo vermeye karar verdim 4 gündür soğan kürü uyguluyorum diyet yapmıyorum 15-20 dakika egzersiz yapıyorum 1,5 kg verebilmişim suan 67 kiloyum hedefim 60

evet kocamız için yemek yaparken bizde ipin ucunu kaçırıyoruz ama napim karsımda o kadar iştahlı bir es olunca bende kendimi kaptırıp yedim hep bu arada doğum kontrol hapının kilo yaptığı doğru bence de kullanma

ben bu diyeti yapsam açlıktan ölürüm heralde siz nasıl başarıyorsunuz ? hep imrenmişimdir diyet yapanlara hayatımda hiç diyet yapmadım...

Günaydın kızlar. Bugün bildirim günü değil mi ? Bildirimimi yapayım :) geçen pazartesi tartılmamıştım çünkü başlayalı 2 gün falan olmuştu şimdi 10 gün oldu

başlangıç kilom; 66.7

şu anki kilom:63.8

giden : 2.9 kg :) maşallah bana çok mutluyum

ben bu diyeti yapsam açlıktan ölürüm heralde siz nasıl başarıyorsunuz ? hep imrenmişimdir diyet yapanlara hayatımda hiç diyet yapmadım...

Merhaba öncelikle hoşgeldiniz :) nfk arkadaşın yaptığın menü gayet güzel aç kalmazsınız o menüyle.. tok tutan besinleri bilip onları sıklıkla kullandığımızda aç kalmıyoruz .. yeşillikler yumurta peynir bunlar mucize gibi..

Siz de inşallah istediğiniz kiloya inersiniz bir an önce :)

ben de 66 kiloyum, 2 ay içinde hedefim 58. her türlü öneri destek kabulümdür. bugün başladım, buraya yazacağım gelişmeleri, bana şans dileyin kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar..

başlangıç: 69.5
g. hafta: 67.3
bu hafta: 66.0
giden: 1.3
toplam giden: 3.5 kg
hedef (şimdilik): 65

İnşallah vereceğiz evet gelişmeler önemli yazalım ki motive olalım

züpper ötesi bi rakamm!! tebrikleeer!

günaydın kızlar..

başlangıç: 69.5
g. hafta: 67.3
bu hafta: 66.0
giden: 1.3
toplam giden: 3.5 kg
hedef (şimdilik): 65

Canım tebrikler :) inşallah hız kesmeden devam ederiz.. Tebrik için teşekkürler :)

hoşgeldin ayşe
benim kızımın adı da ayşe seni ilk görüşte sevdim yanii

ben ekmek yemeden doymuyorum malesef. şimdi günde 3 dilim ekmek yiyorum, onu da sabah ve öğle öğünlerinde yiyorum.
bazen yediklerimle gayet tok hissederken, bazen doymuyorum. mutfak dolaylarında geziyorum kasap önündeki kedi gibi
öyle böyle idare ediyorum işte. ara öğünlere dikkat ediyorum. bir de haftada üç gün eliptik bisikletle çalışıyorum..

Bugünkü menüm
sabah : 2 domates 2 zeytin lor peyniri 1 etimek bol yeşillik (roka ve maydonoz)+ yeşilçay

öğle: 1 patates haşlama + lıght yoğurt+ salata

akşam : 200 gram lıght yoğurt 2-3 kaşık müsli.

2 gündür ara yapıyorum akşamdan sonra. elma çayı ve yeşil elma yiyorum çayımın içine çubuk tarçın atıyorum kan şekerim düşük benim , çubuk tarçın çok iyi geliyor bana tavsiye ederim.

sizlerin de önerileri varsa yazalım arkadaşlar bilgilerimizi..

nfk sana etimek tavsiye ederim bir dene istersen.. ben de ekmeksiz yapamazdım şimdi sadece kepekli kızarmış etimekler var eti formun ondan alıyorum sabahları bir tane yiyorum. önceden onu da çok yerdim . çok tok tutuyor eti form kızarmış kepek ekmek. normal kepek ekmeğin tadını ben çok seviyorum hele de sulu yemek oldu mu bandıkça banasım geliyor yemeğe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…