diyosun :44:
biraz daha devam edicem, olmazsa dediğin gibi araştırmak lazım.
bugün tartıda 65li rakamları gördüm. hoşuma gitti.
güne güzel başladım. yaşasın kilo verebilmek
makarna+pilav+ekmek aynı gün olmamalı diye düşünüyorum. bunların hepsi karbonhidrat ve şeker içeren besinler. ben kendime göre düşünüyorum tabi. bunları aynı gün yediğimde kilo vermem imkansızlaşıyor .
yok canim, est.makarna+pilav+ekmek aynı gün olmamalı diye düşünüyorum. bunların hepsi karbonhidrat ve şeker içeren besinler. ben kendime göre düşünüyorum tabi. bunları aynı gün yediğimde kilo vermem imkansızlaşıyor .
kolori değerleri günlük ihtiyacının üstünde değilse bir sakıncası yok bence .birde pilav ne pilavı oda önemli tabiki....sizbirde benim yediklerimi görseniz ne diceksinizgünde yarım ekmeye zor indirdim ekmeği
yok canim, est.
Ozellikle liste yapiyorum. Size soruyorum fikir soyleyin diye.
Soylediginde haklisin. Ancak dun annemdeydim. Ne varsa ondan yedim. Diger monulerimde pilav makarna zaten yok. Diyete basladigimdan beri birer kez yaptim bunlardan.
malesef sorun var, tabi herkesin bünyesi farklıdır. ihtiyacı olan kaloriyi sağlıklı bir şekilde alması lazım zaten makarnayı yağsız yemiş pilav bulgur pilavıysa sorun yok ama aynı gün olmasın ben hiç yemesin demiyorum zaten.
pirinç pilavının kalorisi çok fazla iki kasık yesen bile bir öğünde ki kaloriyi almış oluyorsun nerdeysesizd bir sey sorcaktım...siz kalori hesabını besinleri seçerek mi yapıyorsunuz..ben daha kalori hesabına geçemedim de
ben kalori hesabı yapmıyorum eskiden yapıyordum o yüzden biliyorum az buçuk ne kaç kalori.. ama besin seçtiğim doğru. karbonhidrat grubundan az almaya çalışıyorum mesela çorba karbonhidrata giriyor ben çorba içiyorum kızarmış kepek ekmeği yiyorum müsli yiyorum oradan alıyorum karbonhidratları meyve de mesela karbonhidrat.. protein kilo vermeye çok yardımcı olduğu için yoğurt ve yağsız et tüketmeye çalışıyorum .. kısaca yıllardır hepimizin bildiği sağlıklı yaşam önerilerini uygulamaya çalışıyorum işte..
ben de çok yerdim abur cuburların ardı arkası kesilmezdi .. ama işte kilo aldıkça malesef zararını anlıyorsun
akşam yemeğime elma yerine 5 tane çilek doğradım sütlü tatlı gibi oldu çok güzel :) tarçın da serptim.. birazdan yiyeceğim .. akşam yemeğimi 6 olmadan yemeğe çalışıyorumdün dikkat edemedim tüm gün dışarıdaydım ama spor yaptığım için kilo almamışım da vermemişim de :) aslında bu hafta daha fazla verebilirdim dün olmasaydı :)
bugünkü menüm :
sabah: yeşil çay, 1 etimek, zeytin, lor peyniri, domates, yeşillik
öğle: 1 kâse sebze çorbası (kâsem büyük)+ hindi göğüs+salata
akşam: 200 gram light yoğurt+2-3 kaşık müsli+1 yeşil elma ( hepsini yoğurdun içine katıyorum )
spor: 5 mile yürüdüm şimdi leslie ile ..
ben diyet yapmıyorum sadece yediğim yemeklerin miktarını azalttım ama 1 haftadır aynı kiloda takılı kaldım.bunun sebebi de her gün aynı miktarda kalori almaktan oluyormuş o yüzden kalori hesabına gerçmek istedim.kırmızı biber, greyfurt ,yoğurt kilo vermeye yardımcı oluyor. içlerinden bi tek yoğurt yiyebiliyorum bendekendimi çok aç hissediyorum simdi egzersize de başlayamadım o yüzden bugün ben 11 gündür günde 2 defa soğan suyu içiyordum 2 gündür akşamları yeşil çay içmeye de basladım
aman yeşil çayı bırakma ben 3 yıldır düzenli içiyorum. aldığım kiloyu onun sayesinde göstermiyorum vücudu sıkılaştırıyor cildi güzelleştiriyor..
günde 2 defa içebilsem çok güzel olcak ama ...peki yeşil çayı marka mı kullanıyordunuz? ben aktardan açık sekilde almıştım 1 yıl önce ama acaba son kullanma tarihi geçmişmidir diye tereddütteyim
yok hayır poşet çay almıyorum, aktardan alıyorum ben de..
ben yediğim çoğu yiyeceğin kalorisine bakıyorum.pirinç pilavının kalorisi çok fazla iki kasık yesen bile bir öğünde ki kaloriyi almış oluyorsun nerdeysesizd bir sey sorcaktım...siz kalori hesabını besinleri seçerek mi yapıyorsunuz..ben daha kalori hesabına geçemedim de
bana da öyle geliyor. bozmadan devam edicem inş bu duraksama kırılır.ben de dışarıdaydım sen yine iyi atlatmışsın ben olmayacak şeyler yedim malesefbelki duraklama evresine girmişsindir olabilr mi acaba ? hani bazen duruyor kilo veremiyorsun ?
1,5 ayda 5 kilogram. bence gayet iyi bi sonuç.Merhaba 71.5 ile başladım 1,5 ay önce şu anda değişmekle beraber 66.5 i gördüm tartıda en düşük.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım tek basına ne diyet ne spor işe yarıyor.bende evlilikle aldım 1 yılda 5 kg civarı...ben kalori hesabı yapmıyordum..baktım tartı takılı kaldı araştırdım neden diye...hergün aynı kalori alınca ondan kaynaklanıyormuş..şimdi genel olarak tüm besin grubunun kalori listesini çıkardım.sanırım birde mutfak tartısı lazım çünkü 100 gr üzerinden vermiş değerleri.sen yediklerinin kalorilerini mi toplayarak günlük kalori hesabı yapıyorsun..yoksa kolori değerine göre mi besin seçiyorsun:44: bende kendimi yorgun hissediyorum sporu zorlayarak yapıyorum .kan şurubumda var oda zorluyor benibende pes etmek istemiyorum
yok bir site var yediklerimi giriyorum kalorisini hesaplıyor 3 aşağı 5 yukarı. bugun bende bozdum baya diyeti. 1 çikolata (35 g) ve makarna yedimama ne yapayım hergun az yemekten 1 haftadır aç geziyordum bugunluk ödül gibi olsun dedim. bilmiyorum işe yarayacakmı yaa 1 hafta oldu bnm 1 kilo ya gitti ya gitmedi.. mehter gibi 2 ileri 2 geri bnm kilolar.. normalde ilk başlayınca daha hızlı gitmesi gerekmezmiydi? yarın gidip yeşil çay alacağım birde onu deneyeceğim bakalım..
yok bir site var yediklerimi giriyorum kalorisini hesaplıyor 3 aşağı 5 yukarı. bugun bende bozdum baya diyeti. 1 çikolata (35 g) ve makarna yedimama ne yapayım hergun az yemekten 1 haftadır aç geziyordum bugunluk ödül gibi olsun dedim. bilmiyorum işe yarayacakmı yaa 1 hafta oldu bnm 1 kilo ya gitti ya gitmedi.. mehter gibi 2 ileri 2 geri bnm kilolar.. normalde ilk başlayınca daha hızlı gitmesi gerekmezmiydi? yarın gidip yeşil çay alacağım birde onu deneyeceğim bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?