60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün dikkat edemedim tüm gün dışarıdaydım ama spor yaptığım için kilo almamışım da vermemişim de :) aslında bu hafta daha fazla verebilirdim dün olmasaydı :)

bugünkü menüm :

sabah: yeşil çay, 1 etimek, zeytin, lor peyniri, domates, yeşillik

öğle: 1 kâse sebze çorbası (kâsem büyük)+ hindi göğüs+salata

akşam: 200 gram light yoğurt+2-3 kaşık müsli+1 yeşil elma ( hepsini yoğurdun içine katıyorum )

spor: 5 mile yürüdüm şimdi leslie ile ..

diyosun :44:

biraz daha devam edicem, olmazsa dediğin gibi araştırmak lazım.
bugün tartıda 65li rakamları gördüm. hoşuma gitti.
güne güzel başladım. yaşasın kilo verebilmek

aa ne güzel ya darısı bizlere artık ben sabit kilomu korumaya devam ediyorum inşallah yarına biraz fark eder

kolori değerleri günlük ihtiyacının üstünde değilse bir sakıncası yok bence .birde pilav ne pilavı oda önemli tabiki....sizbirde benim yediklerimi görseniz ne diceksiniz günde yarım ekmeye zor indirdim ekmeği

yok canim, est.
Ozellikle liste yapiyorum. Size soruyorum fikir soyleyin diye.
Soylediginde haklisin. Ancak dun annemdeydim. Ne varsa ondan yedim. Diger monulerimde pilav makarna zaten yok. Diyete basladigimdan beri birer kez yaptim bunlardan.

malesef sorun var, tabi herkesin bünyesi farklıdır. ihtiyacı olan kaloriyi sağlıklı bir şekilde alması lazım zaten makarnayı yağsız yemiş pilav bulgur pilavıysa sorun yok ama aynı gün olmasın ben hiç yemesin demiyorum zaten.

yok canim, est.
Ozellikle liste yapiyorum. Size soruyorum fikir soyleyin diye.
Soylediginde haklisin. Ancak dun annemdeydim. Ne varsa ondan yedim. Diger monulerimde pilav makarna zaten yok. Diyete basladigimdan beri birer kez yaptim bunlardan.

ben de dışarıdaydım sen yine iyi atlatmışsın ben olmayacak şeyler yedim malesef belki duraklama evresine girmişsindir olabilr mi acaba ? hani bazen duruyor kilo veremiyorsun ?

pirinç pilavının kalorisi çok fazla iki kasık yesen bile bir öğünde ki kaloriyi almış oluyorsun nerdeyse sizd bir sey sorcaktım...siz kalori hesabını besinleri seçerek mi yapıyorsunuz..ben daha kalori hesabına geçemedim de

ben kalori hesabı yapmıyorum eskiden yapıyordum o yüzden biliyorum az buçuk ne kaç kalori.. ama besin seçtiğim doğru. karbonhidrat grubundan az almaya çalışıyorum mesela çorba karbonhidrata giriyor ben çorba içiyorum kızarmış kepek ekmeği yiyorum müsli yiyorum oradan alıyorum karbonhidratları meyve de mesela karbonhidrat.. protein kilo vermeye çok yardımcı olduğu için yoğurt ve yağsız et tüketmeye çalışıyorum .. kısaca yıllardır hepimizin bildiği sağlıklı yaşam önerilerini uygulamaya çalışıyorum işte..

ben de çok yerdim abur cuburların ardı arkası kesilmezdi .. ama işte kilo aldıkça malesef zararını anlıyorsun

ben diyet yapmıyorum sadece yediğim yemeklerin miktarını azalttım ama 1 haftadır aynı kiloda takılı kaldım.bunun sebebi de her gün aynı miktarda kalori almaktan oluyormuş o yüzden kalori hesabına gerçmek istedim.kırmızı biber, greyfurt ,yoğurt kilo vermeye yardımcı oluyor. içlerinden bi tek yoğurt yiyebiliyorum bende kendimi çok aç hissediyorum simdi egzersize de başlayamadım o yüzden bugün ben 11 gündür günde 2 defa soğan suyu içiyordum 2 gündür akşamları yeşil çay içmeye de basladım

Merhaba 71.5 ile başladım 1,5 ay önce şu anda değişmekle beraber 66.5 i gördüm tartıda en düşük.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

akşam yemeğime elma yerine 5 tane çilek doğradım sütlü tatlı gibi oldu çok güzel :) tarçın da serptim.. birazdan yiyeceğim .. akşam yemeğimi 6 olmadan yemeğe çalışıyorum

aman yeşil çayı bırakma ben 3 yıldır düzenli içiyorum. aldığım kiloyu onun sayesinde göstermiyorum vücudu sıkılaştırıyor cildi güzelleştiriyor..

aman yeşil çayı bırakma ben 3 yıldır düzenli içiyorum. aldığım kiloyu onun sayesinde göstermiyorum vücudu sıkılaştırıyor cildi güzelleştiriyor..

günde 2 defa içebilsem çok güzel olcak ama ...peki yeşil çayı marka mı kullanıyordunuz? ben aktardan açık sekilde almıştım 1 yıl önce ama acaba son kullanma tarihi geçmişmidir diye tereddütteyim

yok hayır poşet çay almıyorum, aktardan alıyorum ben de..

yok hayır poşet çay almıyorum, aktardan alıyorum ben de..

uzmanlar aktardan alsanız bile üzerinde imal ve son kullanma tarihi yazan bitki çayları alın diyor...yoksa sadece ot içmiş olursunuz demişti aklıma takıldı ondan.. bundan sonrakinde dikkat ederim artık tesekkürler

ben yediğim çoğu yiyeceğin kalorisine bakıyorum.
epey bi birikimim oldu bu bakımdan ama hani bir günde yediğim tüm şeyleri sayıp, kalori hesabı da yapmıyorum.

http://www.diyetarkadasim.com/?sayfa=kac-kalori&ara=pilav
ben de dışarıdaydım sen yine iyi atlatmışsın ben olmayacak şeyler yedim malesef belki duraklama evresine girmişsindir olabilr mi acaba ? hani bazen duruyor kilo veremiyorsun ?
bana da öyle geliyor. bozmadan devam edicem inş bu duraksama kırılır.
Merhaba 71.5 ile başladım 1,5 ay önce şu anda değişmekle beraber 66.5 i gördüm tartıda en düşük.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1,5 ayda 5 kilogram. bence gayet iyi bi sonuç.
benim de 1,5 aya yaklaştı. 3,5 kilo civarı

Son düzenleme:
bugünkü mönüm;

sabah: 3 kaşık mıhlama, 2 dilim ekmek, 1 çatal kabak tatlısı ve çay.
öğle: döner, 1 bardak ayran, salata, 1 ince yufka ekmek ve 4-5 kızartma patates.
ara: 1 ev yapımı poğaça.
akşam yeşilçay.

yok bir site var yediklerimi giriyorum kalorisini hesaplıyor 3 aşağı 5 yukarı. bugun bende bozdum baya diyeti. 1 çikolata (35 g) ve makarna yedim ama ne yapayım hergun az yemekten 1 haftadır aç geziyordum bugunluk ödül gibi olsun dedim. bilmiyorum işe yarayacakmı yaa 1 hafta oldu bnm 1 kilo ya gitti ya gitmedi.. mehter gibi 2 ileri 2 geri bnm kilolar.. normalde ilk başlayınca daha hızlı gitmesi gerekmezmiydi? yarın gidip yeşil çay alacağım birde onu deneyeceğim bakalım..

bu arada bende mutfak tartısı var ama yediklerimi tartmıyorum çünkü çok zor oluyor gerçekten her yediğini tartmak. ama yine de elimin altında bulunsun dersen al canım :) arada sırada işe yarıyor:) fiyatı da uygun olanlardan alabilirsin marka vermeyeyim ama uygun fiyatlı güzel tartılar var

bende açım suan ben ilk 3 yada 4 günde 2 kg verdim şimdi sabit kilodayım ne artıyor ne azalıyor...yeşil çay al tabi faydası olur bende akşamları içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…