60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

supersiniz o zaman :)) çokta bozmuş sayılmazsınız bir biber dolmasıyla aslında:)

canım 1 biber dolmasıyla diyet mi bozulur :) bnm yediklerimi bir görsen mesela bir tabak ıspanak bir tabak makarna bir kase yoğurt yedim dün benim en büyük sıkıntım uykumun düzensiz olması. ne yapsam düzeltemedim şu uyku düzenimi. bu da bana kilo aldırıyor.

bugün tartıda tam 63'ü gördüm çok mutlu oldum Nisan'a güzel bir başlangıç yapabildim.. Nisan sonunda 5 kg vermek istiyorum . Ama artık vücudumdan ödemleri attığım için kilo vermem yavaşladı inşallah verebilirim. 1 ayda 5 kg normal bir rakam vermem lazım inşallah ..

bugünkü menüm

sabah: 1 dilim kepek ekmeği, lor peyniri, zeytin, domates, salatalık

öğle: bulgur pilavı+çorba+yoğurt

akşam: salata(havuç+turp+marul+mor lahana ile yapılmış)

spora vaktim yok bugün koşturmayla geçecek günüm :)

merhaba kızlar ben de aranıza geldimmmmm

evet kızlar kim tutar bizi şu 5 li rakamlara hep beraber elele vererek geleceğiz sizinle diyetisyenden edindiğim o değerli bilgilere sık sık yer vereceğimmmmm

bakın kızlar ben geçen hafta diyetisyene başladım ama ondan önce kendimce yine kör topal dikkat ediyordum

geçen hafta yani tarih 22 MART 2014 , kilom: 65.6 idi

bir hafta sonra kontrolüm vardı

yani tarih : 29 MART 2014 , KİLOM : 63.2

BİR haftada verdiğim kilo 2.400

EVET ARKADAŞLAR BUNU EN ÇOK TUZU VE YAĞI HAYATIMDA ÇOK AZALTTIM KIZLAR BUNA BORÇLUYUM BİR DE ÇOK DİSİPLİNLİ DAVRANDIMMM

inşallah hepimiz verecğiz birbrimize destek olalım yeter kiii......

öğlen yemeğimi yedim :

2 tane közlenmiş patlıcan
2 kepçe şehriyeli domates çorbası
1 su bardağı yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

benim diyete başlamadan önce ki halimi gördüm sende bende günde 2 öğün yememe rağmen 1 ekmek yiyordum günlük.benim de uyku düzenim yok.öğlen gidiyorum işe saat 10 ya da 10,30 da uyanıyorum..bir de kan surubu kullanıyorum biraz zor oluyor kilo vermek

çok güzel kilo vermişsiniz bende 1 hafta da 2 kg vermiştim ama sonra durdu kilo vermem bakalım sizin kilo verme devam edicek mi:44:

dünkü mönüm;

sabah: 3 kayısı, 1 h yumurta, kk peynir, 2 dilim ekmek ve çay.
öğle: 1 dilim ekmek, 1 közlenmiş biber, 3 kaşık yoğurt ve 2 kaşık müsli.
ara: 3 galeta, yeşilçay, 1 portakal.
akşam: balık, salata ve 1 bardak soda

spor: 20 dk eliptik bisiklet.

merhaba kızlar yediklerim

sabah: 1 domates, 1 kk beyaz peynir,10 dal maydonoz, 5 zeytin ,1 haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği ve yeşil çay

ara öğün : bir adet armut

72.5 tann 66 .1 dustum sukur.. toplamm 2.5 ayda halada devam edıyorumm
sabah
1kk peynır
2 dılım tam bugday ekmegı kızartılmıs
maydonoz dereotu salatalık
3 sıyah zeytın
ara ogunn
bı cay bardagıı yarım yaglı sut

ooo harikasın canım başarılarının devamını dilerim canımm

Kizlar merabaa ben de 60-69 kilo arasindayim ilk hedefim 60a dusmek tabiki bi yandan cuma yarismalarinda 8.takimda yarisiyorum orda en son 65tim ama bu hafta cok kacirdim kilo farki olucak kesin dank diye gledim ama ben de araniza katilabilirmiyiiim :18:

ooo harikasın canım başarılarının devamını dilerim canımm

tsk edıyorumm .. bu sabah
roka
bı kk peynır
3 zeytın
yesıl cay

yulaf kepegnden yapmıs oldugumm ekmek bır dılımm
salatalık
oglenn
bol yesıllıklı salata
1 haslanmıs yumurta +yumurta beyazı daha
bır bardak ayran

aksam

kozlenmıs patlıcan ıle yaptıgım yagsız karnıyarık ( yarım )
cacık
2 kasık bulgur
yesıl elma

Uzun bir aradan sonra pistlere geri döndüm kızlaar 64 kiloydum 65 olmuşum sinirlendim atıvericem 5 ini birden üzerimden ilk hedefim 60 hadi bakalım hayırlısı sabah uyanır uyanmaz spora gidicem ve sonrada protein dolu bir kahvaltı edicem hepimize kolay gelsiin!!!!!'

Selam kızlar .Bir kaç gündür yazamadım,çok motivasyonsuzdum.Hala da öyleyim aslında.

P.tesi itibari ile kilo bildirimi yazpıcam ben de.

Bu sabah (saat 8 gibi) bir simit iki kupa çay içtim.Sonra çıktım 1saat 20 dakika yürüdüm.

Şu an pert durumdayım ve karnım çok aç.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…