- 23 Mayıs 2013
- 445
- 87
- 68
doğru bir harekette bulunmuşsunuz kilo sabit kalınca öyle yapmak gerekiyor..bende bugün 1 biber dolması 1 kase yoğurtla bozdum diyeti ama sanki 1 tencere yemişim gibi hissediyorum kendimimeğerse ne güzel alışmışım az yemeye
bende az yemiyorum canım kafama göre takılıyorum ama 2 lt su soğan kürü ve aksamları yeşil çay içiyorum...1 hafta aynı kiloda olunca moralim bozuldu dün az yedim o yüzden ama bu aksam 1 biber dolması ve 1 kase yoğurtla yine bozdum düzeni
supersiniz o zaman :)) çokta bozmuş sayılmazsınız bir biber dolmasıyla aslında:)
canım 1 biber dolmasıyla diyet mi bozulur :) bnm yediklerimi bir görsenmesela bir tabak ıspanak bir tabak makarna bir kase yoğurt yedim dün benim en büyük sıkıntım uykumun düzensiz olması. ne yapsam düzeltemedim şu uyku düzenimi. bu da bana kilo aldırıyor.
çok güzel kilo vermişsiniz bende 1 hafta da 2 kg vermiştim ama sonra durdu kilo vermem bakalım sizin kilo verme devam edicek mi:44:merhaba kızlar ben de aranıza geldimmmmm
evet kızlar kim tutar bizi şu 5 li rakamlara hep beraber elele vererek geleceğiz sizinle diyetisyenden edindiğim o değerli bilgilere sık sık yer vereceğimmmmm
bakın kızlar ben geçen hafta diyetisyene başladım ama ondan önce kendimce yine kör topal dikkat ediyordum
geçen hafta yani tarih 22 MART 2014 , kilom: 65.6 idi
bir hafta sonra kontrolüm vardı
yani tarih : 29 MART 2014 , KİLOM : 63.2
BİR haftada verdiğim kilo 2.400
EVET ARKADAŞLAR BUNU EN ÇOK TUZU VE YAĞI HAYATIMDA ÇOK AZALTTIM KIZLAR BUNA BORÇLUYUM BİR DE ÇOK DİSİPLİNLİ DAVRANDIMMM
inşallah hepimiz verecğiz birbrimize destek olalım yeter kiii......
öğlen yemeğimi yedim :
2 tane közlenmiş patlıcan
2 kepçe şehriyeli domates çorbası
1 su bardağı yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
çok güzel kilo vermişsiniz bende 1 hafta da 2 kg vermiştim ama sonra durdu kilo vermem bakalım sizin kilo verme devam edicek mi:44:
72.5 tann 66 .1 dustum sukur.. toplamm 2.5 ayda halada devam edıyorumm
sabah
1kk peynır
2 dılım tam bugday ekmegı kızartılmıs
maydonoz dereotu salatalık
3 sıyah zeytın
ara ogunn
bı cay bardagıı yarım yaglı sut
ooo harikasın canım başarılarının devamını dilerim canımm
kilo bildirimi pazartesikızlar kilo bildirimi hangi gündü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?