60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende açım suan ben ilk 3 yada 4 günde 2 kg verdim şimdi sabit kilodayım ne artıyor ne azalıyor...yeşil çay al tabi faydası olur bende akşamları içiyorum

alacağım yarın :) senin kilo duraklama dönemine girmiş olabilir. bir miktar kilo verdikten sonra bir dönem duraklıyor ya.. sıkma canını :)

günaydın kızlar..

başlangıç: 69.5
g. hafta: 66.0
bu hafta: 65.8
giden: 200 gr
toplam giden: 3.7 kg
hedef: 63

bu hafta verimli olmadı ama ilk hedefim olan 65li rakamları görmek teselli ve umut oldu.
yılmak yok, yola devam

Günaydınnn

başlangıç:66.7

geçen hafta 63.8

bu hafta: 63.2
giden :600 gram

toplam giden : 3.5 kg

bugünkü menüm

sabah: domates, salatalık, lor peyniri, zeytin, etimek, yeşil çay

öğle: kırmızı biber dolmas+yoğurt

akşam: 200 gram light yoğurt+çilek

spor:4 fast miles

yola devam canım tebrikler az da olsa vermek güzel bence maşallah

Gunaydinnn kizlarr, 3 gundur sadece yediklerime dikkat ederek 1.5 kilo verdim. Daha 5i 1 yerde cayimdan da bir kez ictim. Sanirim baslangic icin ii bi adim sayilir. Kahvaktilarda az ekmek gun icinde mutlaka 1 ogun doyurucu biseyler yemek yedim ve Aksamlari engec 7den sonra agzima yemek surmedim cok acikirsamda yogurtla doyurdum karnimi. Bugunden itibaren cay destekli devam ediyorum sonuclari paylasirim ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

alacağım yarın :) senin kilo duraklama dönemine girmiş olabilir. bir miktar kilo verdikten sonra bir dönem duraklıyor ya.. sıkma canını :)

dün daha az yiyerek ama sporsuz 500 gr daha vererek duraklama dönemini kırdım sonunda

kilo bildirim günü ne çabuk geldin sen

boy:167
başlangıç kilom:68.5
diyete başlayalı 11.gün
suanki kilom 66.3
hedef kilom:63
ideal kilom :60

uyguladığım bir diyet listesi yok her seyden az az yemeye çalışıyorum ayrıca günlük 15-20 dakika spor,günde 2 defa da soğan kürü

kilo bildirimiiiiiii

başlangıç:67,2
geçen hafta:60,6
bu hafta:59,3:118: allahım 50lili kiloları tekrar gördüm ya çok şükür
giden:1,300
toplam giden:7,900

1 buçuk ay sayılır
çünkü 2-3 haftadır diyette değilim hatta baklavalar börekler aldı başını gidiyor ama veriyorum yinede tuhaf bir şey
yeniden başlıyorum yarından itibaren

2,3 hafta baklava börek yiyorsunuz yine de kilo veriyorsunuz demek.nasıl bir bünyeymiş o öyle ya maşallah diyelim de nazar değmesin

kilo bildirimiiiiiii

başlangıç:67,2
geçen hafta:60,6
bu hafta:59,3:118: allahım 50lili kiloları tekrar gördüm ya çok şükür
giden:1,300
toplam giden:7,900
tebrikler canımm
süpper valla. senin bu halin bana motivasyon oluyor.
yalnız sen benden on yaş küçüksün yanlış hatırlamıyorsam..
malesef bi yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor. bunu yaşayarak gayet iyi anlıyorum.. :100:

sizin yaşınızı bilmiyorum ama doğrudur 19 yaşındayım ben :)
teşekkür ederim sizde eminim istediğiniz kiloya ulaşacaksınız

2,3 hafta baklava börek yiyorsunuz yine de kilo veriyorsunuz demek.nasıl bir bünyeymiş o öyle ya maşallah diyelim de nazar değmesin

2,3 hafta her gün baklava börek yemedim diyeti bıraksamda. diyette olduğum için baklava börek nedir bilmiyordum. onlardan yemeye başlayınca benim bünyeme göre çok geldi yani kilo vermem yavaşlamıştı iyice o yüzden bıraktım şimdi yine başlayacağım

sizin yaşınızı bilmiyorum ama doğrudur 19 yaşındayım ben :)
teşekkür ederim sizde eminim istediğiniz kiloya ulaşacaksınız
Evet senin 19 old blyrm.
Ben 30 oldun malesef

Bugun alisverise gittim. Yeni ciciler aldim.
Daha guzeli magazada giydiklerimin diger kadinlar tarafindan ustumde guzel durdugu yonundeki iltifatlari oldu.

Senin adina cok seviniyorum. Zira 20ler en guzel cag.
Bu yaslarda diledigin gibi gorunmek giyinmek harika

süper bir şey bu ! insanı böyle şeyler nasıl mutlu ediyor biliyorum, bilirsiniz bende yazıyordum hep dahada kilo verip dahada güzel görünmek istiyor insan böyle sözler duyunca, ruhunu okşuyor sanki bu sözler insanın.
kesinlikle çok doğru söylediğiniz de
yeni cicilerinizide güle güle giyin bu arada

Bugunku monum;

sabah: 1 h yumurta, kk peynir, 3 findik buyuklugunde tahin helvasi, 2 dilim ekmek ve cay.
ogle: 2 lahmacun, 1 bardak ayran.
aksam: 6 adet etli lahana sarmasi ve 2 kasik yogurt.

spor: 1 saat yuruyus.

doğru bir harekette bulunmuşsunuz kilo sabit kalınca öyle yapmak gerekiyor..bende bugün 1 biber dolması 1 kase yoğurtla bozdum diyeti ama sanki 1 tencere yemişim gibi hissediyorum kendimi meğerse ne güzel alışmışım az yemeye

tebrikler canım :) ben burdaki arkadaşlar kadar az yiyemiyorum ya o yuzden de zor vericem gibi bu kiloları

bende az yemiyorum canım kafama göre takılıyorum ama 2 lt su soğan kürü ve aksamları yeşil çay içiyorum...1 hafta aynı kiloda olunca moralim bozuldu dün az yedim o yüzden ama bu aksam 1 biber dolması ve 1 kase yoğurtla yine bozdum düzeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…