bende açım suanben ilk 3 yada 4 günde 2 kg verdim şimdi sabit kilodayım ne artıyor ne azalıyor...yeşil çay al tabi faydası olur bende akşamları içiyorum
günaydın kızlar..
başlangıç: 69.5
g. hafta: 66.0
bu hafta: 65.8
giden: 200 gr
toplam giden: 3.7 kg
hedef: 63
bu hafta verimli olmadı ama ilk hedefim olan 65li rakamları görmek teselli ve umut oldu.
yılmak yok, yola devam
alacağım yarın :) senin kilo duraklama dönemine girmiş olabilir. bir miktar kilo verdikten sonra bir dönem duraklıyor ya.. sıkma canını :)
kilo bildirimiiiiiii
başlangıç:67,2
geçen hafta:60,6
bu hafta:59,3:118:allahım 50lili kiloları tekrar gördüm ya çok şükür
giden:1,300
toplam giden:7,900
1 buçuk ay sayılırsüpermiş ya ne kadar süreede verdiniz bu kiloyu:44:
1 buçuk ay sayılır
çünkü 2-3 haftadır diyette değilim hatta baklavalar börekler aldı başını gidiyor ama veriyorum yinede tuhaf bir şey
yeniden başlıyorum yarından itibaren
tebrikler canımmkilo bildirimiiiiiii
başlangıç:67,2
geçen hafta:60,6
bu hafta:59,3:118:allahım 50lili kiloları tekrar gördüm ya çok şükür
giden:1,300
toplam giden:7,900
tebrikler canımm
süpper valla. senin bu halin bana motivasyon oluyor.
yalnız sen benden on yaş küçüksün yanlış hatırlamıyorsam..
malesef bi yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor. bunu yaşayarak gayet iyi anlıyorum.. :100:
2,3 hafta baklava börek yiyorsunuz yine de kilo veriyorsunuz demek.nasıl bir bünyeymiş o öyle ya maşallah diyelim de nazar değmesin
Evet senin 19 old blyrm.sizin yaşınızı bilmiyorum ama doğrudur 19 yaşındayım ben :)
teşekkür ederim sizde eminim istediğiniz kiloya ulaşacaksınız
Evet senin 19 old blyrm.
Ben 30 oldun malesef
Bugun alisverise gittim. Yeni ciciler aldim.
Daha guzeli magazada giydiklerimin diger kadinlar tarafindan ustumde guzel durdugu yonundeki iltifatlari oldu.
Senin adina cok seviniyorum. Zira 20ler en guzel cag.
Bu yaslarda diledigin gibi gorunmek giyinmek harika
dün daha az yiyerek ama sporsuz 500 gr daha vererek duraklama dönemini kırdım sonunda
2,3 hafta her gün baklava börek yemedim diyeti bıraksamda. diyette olduğum için baklava börek nedir bilmiyordum. onlardan yemeye başlayınca benim bünyeme göre çok geldi yanikilo vermem yavaşlamıştı iyice o yüzden bıraktım şimdi yine başlayacağım
tebrikler canım :) ben burdaki arkadaşlar kadar az yiyemiyorum ya o yuzden de zor vericem gibi bu kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?