60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada kilo bildirimi yapacak mıyız? Ya da yapıyor musunuz arkadaşlar ?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

göbeğimin gitmesi için benimde mekik çekmem lazım ama bende bel fıtığım yüzünden yapamıyorum zorlasam incitiyom belimi...ondan bende yürüyüş ve basit egzersizler yapmak istiyorum...15 dakika egzersizinde faydası olmuyor sanki

Kızlar 2 gündür çok yoğundum giremedim. çarşamba günü ödül vermiştim kendime .. midem o kadar küçülmüş ki yediğim şeylerden dolayı mide ağrısı çektim bir daha uzun bir süre ödül günü yapmayı düşünmüyorum.

bugünkü menüm :

sabah: 2 ceviz, kk lor peyniri(yağsız ve tuzsuz), 2 domates, 2 zeytin, bol yeşillik

öğle: 1 kâse sebze çorbası+ ton balıklı salata

akşam: 200 gram light yoğurt+2-3 kaşık müsli

spor: 4 fast miles yapacağım birazdan

Slm arkadaslar, bekledigim konu buydu istee. Dengesiz bi kilo alip verislerim var ve suan 67 kiloyum. Boyumda 174. 60 da fikslemek istiorm kendimi ama bilirsiniz ki kiloyu vermek deil sabitlemek asil mesele. Bugunden itibaren yediklerime dikkat ederek ve 5i 1 yerde cayi ile araniza katiliyorum 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı dertten muzdaribiz demek ki . Geçmiş olsun ayşe .

Doğa'nın müslisini kullanıyorum ben de.. tavsiye ederim içinde katkı maddesi yok
Elimdeki paket bitsin kedinlikle deneyeceğim :)

Mönünü çok beğendim. Çay yok kahvaltında dikkatimi çekti.Ben sabah 2-3 kupa çay içmesem kendime asla gelemiyorum

Hoşgeldin damlale.Umarım kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın.

teşekkür ederim :) birbirimize yakın besleniyoruz sanırım :) ben aç karnına kahvaltıdan önce yeşil çay içiyorum o yüzden siyah çay içmiyorum bir daha... siyah çayı seven biri değilim bitki çayı içiyorum genelde..

Ben bugün akşam doğum gününe gidicem . Bakalım ne haltlar yiyicem.

diyet yaparken bir yere çağrılmayı hiç sevmiyorum ya illa ki ipin ucu kaçıyor. insanlar da genelde anlamıyor diyet yapanın halinden, yemesen ayıp oluyor yesen vicdanın sızlıyor emekler boşa gidiyor. inşallah çok kaçırmazsınız

inşallah doğunun en güzel yerine gidersiniz :) naptın canım sen ben bunların hepsini 1 öğünde yerim 5 gündür bu sekilde beslenipte mi kilo veremedin:44:
dün cevap yazamadım internete girmeye vaktim olmadı bugun tartıldım biraz azalmaya başlamışım inşallah böyle devam eder bakalım işe yaryor gibi :) tabiiki hergun bu şekilde az beslenmiyorum :)) arada bir sağlıksız besinler tüketmek zorunda kalıyorum ama eskiye oranla daha az daha dikkatli, yemeye çalışıyorum .. yavaş yavaş bünyem de alışmaya başladı sanırım duruma eskisi kadar aç hissetmiyorum artık. ama benim yaptığım hata az öğün beslenmek. diyetisyenler hep günde 6-7 öğün diyorlar ama onu yapabilmek için tüm gün mutfaktan çıkmamak lazım diğer türlü de vücudumuz yağ olarak depoluyor sanırım yediklerimizi:26: ne yapacağımı şaşırdım sizin nasıl gidiyor diyet?

Merhabalar, yeni aranıza katıldım 11 gündür diyet yapıyorum 2 kilo verebildim . 63.7 idim - 61.5 e indim. Fakat son günlerde kilo verimim baya durdu. Hergün tartılıyorum :) Hiç diyet yapmamış bir insan olarak yardımlarınızı bekliyorum Haziran'da düğünümmm var :)

Benim de yeşil çayla aram pek yok.Aslında bergamotlu demleme yeşil çay fena değil ama illaki siyah çay içmem lazım.
Yeşil çay kesinlikle kilo verdiriyor. Uzmanlar bile söylüyor.

Of şimdi insanlar bir sürü şey hazırlamış,emek etmiş. Geri çeviremiyorsun. Mecbur yiyicem ama kendime söz verdim çeyrek porsiyonlar halinde.

Hoşgeldin. Hemen hemen aynı kilodayız.geçmiş yazılanlara bir göz atarsan kendine bir yol çizebilirsin sanırım.
Kolaylıklar diliyorum :)

Sabah :

Uyanır uyanmaz:
Sirkeli ılık su

Kahvaltı:
Çeri domates
1 haşlanmış yumurta
4 tane zeytin
1,5 kk kadar peynir
2 dilim light ekmek
3 kupa çay

Ara:
Yarım avuç leblebi

Öğlen:
Bir kase yayla çorba
1 dilim light ekmek

Sabah :

Uyanır uyanmaz:
Sirkeli ılık su

Kahvaltı:
Çeri domates
1 haşlanmış yumurta
4 tane zeytin
1,5 kk kadar peynir
2 dilim light ekmek
3 kupa çay

Ara:
Yarım avuç leblebi

Öğlen:
Bir kase yayla çorba
1 dilim light ekmek

yeşil çay gerçekten kilo verdiriyor mu eğer öyleyse bende başlayayım :)

hoşgeldiniz aramıza :))) inşallah hazirana kadar istediğiniz kiloya ulaşırsınız. kilonuz fazla değilmiş bence kolay başarabilirsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…