kilo bildirimi pazartesileri .Bu arada kilo bildirimi yapacak mıyız? Ya da yapıyor musunuz arkadaşlar ?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle etkisi oluyor .Önceki deneyimlerinden biliyorum ama benim biraz omurgalarımla ilgili sorun var .Doktorum spor yapmama karşı değil ama çok zorlamamı da istemiyor.
Ağrılarım dayanılmaz oluyor.Bu yüzden de spordan biraz korkuyorum açıkcası.
Ama gene de niyetliyim.Yavaşdan başlayayım diyorum :)
Eki Görüntüle 1040762
Müsli bu.Elma ve yoğurtla karıştırıyorum.
Aynı dertten muzdaribiz demek ki . Geçmiş olsun ayşe .göbeğimin gitmesi için benimde mekik çekmem lazım ama bende bel fıtığım yüzünden yapamıyorum zorlasam incitiyom belimi...ondan bende yürüyüş ve basit egzersizler yapmak istiyorum...15 dakika egzersizinde faydası olmuyor sanki
Elimdeki paket bitsin kedinlikle deneyeceğim :)Doğa'nın müslisini kullanıyorum ben de.. tavsiye ederim içinde katkı maddesi yok
Kızlar 2 gündür çok yoğundum giremedim. çarşamba günü ödül vermiştim kendimeş .. midem o kadar küçülmüş ki yediğim şeylerden dolayı mide ağrısı çektim bir daha uzun bir süre ödül günü yapmayı düşünmüyorum.
bugünkü menüm :
sabah: 2 ceviz, kk lor peyniri(yağsız ve tuzsuz), 2 domates, 2 zeytin, bol yeşillik
öğle: 1 kâse sebze çorbası+ ton balıklı salata
akşam: 200 gram light yoğurt+2-3 kaşık müsli
spor: 4 fast miles yapacağım birazdan
Hoşgeldin damlale.Umarım kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın.Slm arkadaslar, bekledigim konu buydu istee. Dengesiz bi kilo alip verislerim var ve suan 67 kiloyum. Boyumda 174. 60 da fikslemek istiorm kendimi ama bilirsiniz ki kiloyu vermek deil sabitlemek asil mesele. Bugunden itibaren yediklerime dikkat ederek ve 5i 1 yerde cayi ile araniza katiliyorum 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı dertten muzdaribiz demek ki . Geçmiş olsun ayşe .
Elimdeki paket bitsin kedinlikle deneyeceğim :)
Mönünü çok beğendim. Çay yok kahvaltında dikkatimi çekti.Ben sabah 2-3 kupa çay içmesem kendime asla gelemiyorum
Hoşgeldin damlale.Umarım kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın.
Ben bugün akşam doğum gününe gidicem . Bakalım ne haltlar yiyicem.
dün cevap yazamadım internete girmeye vaktim olmadıinşallah doğunun en güzel yerine gidersiniz :) naptın canım sen ben bunların hepsini 1 öğünde yerim5 gündür bu sekilde beslenipte mi kilo veremedin:44:
teşekkür ederim :) birbirimize yakın besleniyoruz sanırım :) ben aç karnına kahvaltıdan önce yeşil çay içiyorum o yüzden siyah çay içmiyorum bir daha... siyah çayı seven biri değilim bitki çayı içiyorum genelde..
diyet yaparken bir yere çağrılmayı hiç sevmiyorum ya illa ki ipin ucu kaçıyor. insanlar da genelde anlamıyor diyet yapanın halinden, yemesen ayıp oluyor yesen vicdanın sızlıyor emekler boşa gidiyor. inşallah çok kaçırmazsınız
Merhabalar, yeni aranıza katıldım 11 gündür diyet yapıyorum 2 kilo verebildim . 63.7 idim - 61.5 e indim. Fakat son günlerde kilo verimim baya durdu. Hergün tartılıyorum :) Hiç diyet yapmamış bir insan olarak yardımlarınızı bekliyorum Haziran'da düğünümmm var :)
Benim de yeşil çayla aram pek yok.Aslında bergamotlu demleme yeşil çay fena değil ama illaki siyah çay içmem lazım.
Yeşil çay kesinlikle kilo verdiriyor. Uzmanlar bile söylüyor.
Merhabalar, yeni aranıza katıldım 11 gündür diyet yapıyorum 2 kilo verebildim . 63.7 idim - 61.5 e indim. Fakat son günlerde kilo verimim baya durdu. Hergün tartılıyorum :) Hiç diyet yapmamış bir insan olarak yardımlarınızı bekliyorum Haziran'da düğünümmm var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?