yeşil çay gerçekten kilo verdiriyor mueğer öyleyse bende başlayayım :)
dün cevap yazamadım internete girmeye vaktim olmadıbugun tartıldım biraz azalmaya başlamışım inşallah böyle devam eder bakalım işe yaryor gibi :) tabiiki hergun bu şekilde az beslenmiyorum :)) arada bir sağlıksız besinler tüketmek zorunda kalıyorum ama eskiye oranla daha az daha dikkatli, yemeye çalışıyorum .. yavaş yavaş bünyem de alışmaya başladı sanırım duruma eskisi kadar aç hissetmiyorum artık. ama benim yaptığım hata az öğün beslenmek. diyetisyenler hep günde 6-7 öğün diyorlar ama onu yapabilmek için tüm gün mutfaktan çıkmamak lazım diğer türlü de vücudumuz yağ olarak depoluyor sanırım yediklerimizi:26: ne yapacağımı şaşırdım sizin nasıl gidiyor diyet?
Bugunku listem;
sabah: kk peynir, 1 h yumurta, 2 dilim ekmek ve cay.
ara: 2 galeta
ogle: 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek ve 1 portakal.
ara: 1 paket mavi yesil limonlu kepekli biskuvi ve yesilcay.
aksam: bir kase corba, 6 tane etli lahana sarmasi ve 3 kasik yogurt.
spor: 150 mekik. (Artik gunde en az 100 mekik cekicem ins)
Ne kadar etkili blmyrm ama ; ben de her gun yesilcay icmeye calisiyorum.
Daha once baska bi marka almistim. Eziyet gibiydi onu icmek.
Sonra arkadasin tavsiyesiyle caykurun nane aromali yesilcayini aldim. aromasi guzel ve tadi yogun. Simdi severek iciyorum.
benim 10.gün bugün benim sabit değişmiyor artık...ben diyet yapmıyoruz eskiye nazaran az yiyorum birde 15 dakika felan egzersiz yapıyorum.bende bugün adanayla bozdum düzeni öyle özlemişim kieskiden bu sekilde yediğim de bana mısın demezdi şimdi çatlıcak gibiyim benim bünye de alışmış ...geçenlerde haberlerde 36 ayda 203 kg veren bi adam görmüştüm o günde 3 öğün beslenmiş ara öğünleri tavsiye etmiyordu....vücudu uzun süre aç bırakıp yemek yersen o zaman beyin yine aç kalırım diye yediklerini yağ seklinde depoluyor yani uzun süre aç kalarak kilo verilmiyor ...o yüzden bence en iyisi 3 öğün.bende 2 öğün yiyorum
evet ama sürekli yemek de mümkün olmuyor hele de dışarda oluncaaabünyemiz alışıyor inşallah yaza kadar gidecek fazlalıklar
dogumgununu en az hasarla atlatmisin..Dün akşamı çeyrek porsiyon pasta ,1poğaça ,3 yemek kaşığı kadar lahana salatası ile atlattım.(saat 18:00 gibi) Sonrasında da hiçbirşeyi yemedim.
Fakat bugün tartıya çıktım şokkkGünlerdir aç oturup kalkan ve gerçekten 2gün de bayağı yürüyen ben,tartıda 300gr.
fazla çıktım.Yemin ediyorum şu diyetlere,az yemeye,yürümeye falan inancım kalmadı.Bu gün psikolojim çok berbat
Şeytana uymaya az kaldı
evet. Bu bahsettigim poset cay.poşet çay mı yoksa demleyerek mi içiyorsunuz?
doğum kontrol haplarının kilo yaptığı doğru...cnım sende polikistik over mi var o da kilo vermeyi zorlastırıyor
evet cnm malsef .... ama bu hap insülin direncini arttıyormuş.. hafta alıcam tahlil sonuçlarına en azından aklınızda olsun bu markada böyle bir sorun var
dogumgununu en az hasarla atlatmisin..
Tarti konusunda ben de ayni hissiyattayim.
Yedigim ictigimi buraya hergun yaziyorum.
Hareketsiz de deilim spor namina yapiyirum bi seyler.
Ama tartida birak eksiyi, 300-400 gram fazla goruyorun. Niye boyle oluyo ya
evet canım kalori hesabı yapıyorum diyet programım yok. spor da yapamıyorum...diyeti bozduğum gün sporda yapmamıştım almışım 400 gr civarı aman ne güzelşimdi tekrar vermek için ugras yaa..sen kalori hesabı yapıyor musun
evet canım kalori hesabı yapıyorum diyet programım yok. spor da yapamıyorum...kalori de günlük 1000-1200 arası almaya çalışıyorum. 1 hafta oldu tam. biraz azaldım tartıda ama çok değişme yok. gün içinde 1 kilo kadar oynamalar olabiliyor. ona takılma hiç 400 gram fazla çıkmıştır. su bile içinde etkiliyor tartıyı sonuçta. bazen aşsak da genel olarak az yemeye kendimizi alıştırırsak olacak diye düşünüyorum. daha önce kalori hesabı yaparak 7 kilo kadar vermiştim 2-3 ay içinde. birazda ona güveniyorum. gerçi o zaman şu anki kilomdan daha azdı kilom. sonra 2 yıl içinde geri aldım kiloları dikkat etmedim bide evlilik de yaradı sanırım:26: birde o zamanlar çok düzenli spor yapıyordum hergun 2-3 saat yürüyüş ve haftada 3-4 gün pilates yapıyordum. şimdi hiçbiri yok kendimi yorgun halsiz hissediyorum spor yapacak gücü kendimde bulamıyorum. sadece 1 kere yürüyüş yaptım gerisi gelmedi.. ama kendimi bırakmak istemiyorum dayanmaya çalışıyorum. inşallah bozmam..
siz menülerinizi paylaşıyorsunuz ya siz o kadar az yediğiniz halde mi fazlanız var halen:44: belki kilo verememenin altında başka bir sorun vardır onu araştırın en iyisi
diyosun :44:
biraz daha devam edicem, olmazsa dediğin gibi araştırmak lazım.
bugün tartıda 65li rakamları gördüm. hoşuma gitti.
güne güzel başladım. yaşasın kilo verebilmek
bugunku monum;
sabah: 2 dilim ekmek, kk peynir ve cay.
ogle: 3 kasik yagsiz makarna, 1 kase yogurt.
ara: 2 salatalik.
aksam: 3 kasik pilav, 5 kasik (susuz) kuru fasulye.
spor: 100 mekik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?