60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bozmaz olur muyuuuum?
İki haftadir kacamaklarim oluyor.
Gecen gun aksam yemeginden sonra gozum dondu 3-4 dilim borek yedim.
Benim ilk hefefim 65ti, ona yaklastigim icin bi rehavet var. Garanti olsun diye 1-2 kilo daha vermek istiyorum.
Yoksa bu halimden memnunum. Kalan gobek icin mekige devam. senin de soyledigin gibi artik daha az yemekle doyuyorum, buna alistim. Bunun sayesinde verdigim kiloyu almam ins.

Bi de yeni baslayanlarda ilk bir iki hafta birden epey kilo gidiyor. Biliyoruzki o odem. Ama tartida eksiyi gorunce hmm kolaylikla verebiliyorum diye dusunup isin ucunu kacirmamak lazim.

sen siki bi diyet yapiyordun, guzel de kilo veriyordun. Kac hafa olduki, kilo vermen durdu :44:
Benim diyette iki ayim doldu. Son bir aydir boyle gidim gidim gidiyor iste..

Yok canım beni biriyle mi karıştırdın acaba.Ben üç yıl önce iyi kilo vermiştim.Ama geri aldıklarımı şimdi hiççç veremiyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

buraya 2-3 haftadir yaziyorsun ya onu kastetmistim.
Vucut kitle endeksin nedir? Belki vucudunun karari budur :44:

buraya 2-3 haftadir yaziyorsun ya onu kastetmistim.
Vucut kitle endeksin nedir? Belki vucudunun karari budur :44:

Rejime başlamadan önce 61.8 'dim. Rejime başladım 62 oldum.

Tek tesellim regl öncesinde oluşum ama moralim çok kötü.

Vücut kitle endeksim 23.1

En fazla 56 olmam lazım bu arada..

Rejime başlamadan önce 61.8 'dim. Rejime başladım 62 oldum.
Tek tesellim regl öncesinde oluşum ama moralim çok kötü.
Vücut kitle endeksim 23.1
En fazla 56 olmam lazım bu arada..
huuu, hatun kendine gel bakiiim!!
Regl oncesi 2 kiloya kadar odem topluyor vucut.
Suan tartidaki rakama bakip karamsar olma.
Hem vucut kitle endeksin bile gayet iyi.
Ben 4 kilo verdim de suanki oranim 25in altina indi.
Onemli olan, normal sayilan aralikta olmak.
Hesaplama bana da ideal kilon, 56 diyor. Ben de hadi ordan, sen cok konusma diyorum

Son düzenleme:

Yaa aslında görüntüde de ince biriyim ama göbeğim var.

Aldığım kilo da hep göbekte birikiyor. Kilo versem göbek küçülecek. Ama çok zorlanıyorum.

Bir de benim bel problemim olduğu için spor yapamıyorum. Yürümek bile inanılmaz ağrılara neden oluyor.

Sen de inişe geçmişsin bak. Kesinlikle motivasyonunu bozma. Spor yapabiliyorsan rejimle birlikte kilolar çok hızlı gidiyor.
Arada duraklamalar mutlaka oluyor,vücut kendini korumaya alıyor sanırım. Sakın düzenini bozma. Tecrübeyle sabittir :)

3,4 dilim börekle öğünü tamamlamışsın sen zaten canım :) ben mekik çekerken sırtım ve boynum çok ağrıyor sende de var mı bu durum..bende diyeti bıraktıktan sonra adet döneminde kilo alcam diye cok korkmuştum ama almamışım şükür..eskisi gibi canım kekti pastaydı börekti çörekti çekmiyor .doğru diyorsun kilo verdim diye bırakmamak lazım benim kilolarımda 10 gündür yerinde sayınca moralim bozuldu evde ki egzersiz yetmiyor diye de bıraktım.bu hafta yürüyüşe de baslıcaz inşallah..havalar ancak düzeliyor buralarda

benim de en buyuk sorunum gobekti. 5-6 aylik hamile gibi o kadar cirkin duruyorki..

Mekik derdimin dermani oldu. Verdigim kilonun da etkisiyle 6 cm inceldi belim. Epey farketti. Hergun 100 mekik cekmeye devam ediyorum.
Senin belin yuruyuse dahi dayanmiyorsa pasif jimnastik aletleri var ya, etkili olabilir belki :44: kv mde oyle bi cihaz var. Gobegine bacaklarina bagliyor. Duzenli kullandiginda etki yaptigini soyluyor. Sadece diyet yapsan istedigin kiloya insen de gobegin kalabilir.

klasik mekik cekmiyorum. Su linkteki hareketlerden ozellikle ilk ikisini calisiyorum cogunlukla. Belki hareketi tam dogru yapmadigin icin boynuna fazla yuk biniyor, agri yapiyordur. :44: bende agri olmuyor.

Yuruyuse gitmek en guzeli. Simdi bahar, her yer cicek.
İnsanin gozu gonlu de aciliyor, sevkleniyor.
Benim de adetim geldi. Karnim davul gibi sisti.
Nedir kadinlarin cektigi yaaaa :111:

http://www.pembecafe.com/Haber/Gobekleri_Eritiyoruz/

ya ne zamandır mekik çekiyorsunuz ve kaç defa ayrıca ne zamandan sonra etki ediyor ben hep bırakıyorum mekik çekmeyi
belki iki aydir. İlk zamanlar cok duzenli deildi. 40-50 tane. Ama onda bile inceldigini gorunce sevklendim.
Simdi baska spor yapamasam da mutlaka 100 mekigimi cekiyorum. Bir ay duzenli calis, eminim 2-3 cm incelirsin. 2 cm kulaga az geliyor ama belde 1 cm bile farkediyor. Gecen sene spor salonuna gitmistim. Antrenorum ozellikle mekik calistiriyordu. Baska bel egzersizleri de yapiyorduk ama mekiksiz gobek erimez diyordu.

e iyi o zaman yürüyüşümü mekikle destekleyebilirim :) ama düzensiz işte en son 1 hafta önce 30 tane çektim ya unutuyorum ya da üşeniyorum :)

Esim her sabah ise gitmeden mekik ve dambilla calisir.
Kendine bu rutin belirle, mesela her kahvaltidan sonra ama aksama birakma, aksam yapilmiyor..

Arkadaşlar selaam bu ara işler yoğun dün giremedim pazargünü başlaıdığım için kilo paylaşımı yapmadım haftaya pazartesiye inşallah bugün yediklerime dikkat ettim fakat su içmedim su olmadan hiçbir işe yaramıyor malesef!!!!
sabah 1 yumurta dil peyniri bol limonlu maydanoz ve bir domates yedim
arada bişey yemedim öğlen köfteli kepek ekmeğine sandviç arada meyve yedim ve 1 paket form kraker yedim

akşamda zyt yağlı taze fasülye götürmeyi düşünüyorum bol yoğurtluu hepimize kolay gelsiiin

bende bel fıtığı olduğu için linktekileri kolay kolay yapamıyorum canım.mekik aletiyle bacağımın altına plates topu koyup çekiyorum mekiği..5 taneden fazlayı çekemiyorum bi soluklanıp diğer 5 lik mekiğe geçiyorum...bende adetliyken kaçırdım biraz.ne zamandır tatlı yemiyordum canım tatlı çekti irmik helvası yaptım yedim eğer içmiyorsan bu dönemde de yesil çay tevsiye ederim

Harikasınnnnn.... :)

Zaten bir o kaldı denemediğim zaten ama hiç bir şeyin mekik kadar etkili olabileceğini sanmıyorum.

Bugün yediklerim ve içtiklerim:

Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
1 domates
4 tane tatlı sivri biber
1 kk kadar beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
3 kupa şekersiz çay

Ara :
1 orta şekerli kahve
2 tane kuru kayısı,1 tane ceviz,4 tane fındık

Öğlen :
Yarım kase müslili yoğurt

1çay kaşığı nutella

Akşam :
2 kase yayla çorbası
1 dilim light ekmek

Çok az su içtim bugün. Yatana kadar telafi edicem iyişallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…