60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi ya ilk defa duydum canım..benim de göbek eritmem lazım denesem mi acaba bende

Ya kefil değilim bu içeceğe ama bir yerlerde okuyup denemiştim,bana zamanında iyi gelmişti.

İştahımı kapatmıştı.

Kişiden kişiye değişir mi bilemiyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gidip elmalı form çayı yapıcam şimdi. Beni aşka getirdiniz be yaw :)

araştırmak lazım canım ben kan surubu da kullanıyorum iştahımın kapanması şart

araştırmak lazım canım ben kan surubu da kullanıyorum iştahımın kapanması şart

Elma krom form çayı var. (Şu an içiyorum ben)

Krom gerçekten iştahı kapatıyor. Dene istersen ama işe yaraması için düzenli kullanmak lazım.

ben de yeşil çay içiyorum ama şuruptan hemen sonra değil tabi..tamam canım ona da bir bakarım

sende ye canım tavsiye ederim çok lezzetli görelim canım görelim

hahahhah uyanıksın kızım. yemiycem işte yemiycemm ayyy bir yavrum olsa da bana dese şöyle, ben de peşinde koşsam yavrum yesene diye
tatlı yaptım zaten , okula götüreceğim arkadaşlarla homini gırtlak yani kısmet artık, bakalım

senin uyanıklıkta benden kalır yanın yokki canım bende akşam yemeğinde börek yaptım yine çok pişmanım çokk ama hep eşim yüzünden böyle oluyor yaaa..bende esime yemekte dedim bebek olduktan sonra askım canım şunu çekti bunu çekti yok ne bulursak onu yeriz dedim...bende öğrencilerime çocuklarrr herkes tabağını bitircekk hazır kek yokk meyve suyu yokk her gün tembihlemekle geçiyor...sen varya senn bi söz vardır kadınlar arasında "Allahım madem ben zayıflayamıyorum o zaman diğer tüm kadınlar kilo alsın " diye sen bunu yapmaya çalışıyorsun demekk

ya pek sevdim ben seni cingöööözzzz , son pişmanlık fayda etmez biliorsun ki, geçmiş olsunn
yok kız kimseye kilo aldırma derdinde değilim, sen hariç herkes bişey yapıp getiriyordu, kantin yemeklerini sevmiyoruz da, ben de tatlı yapayım dedim hani :)
zaten eşlerimizle yarışa yemek yemekten bu hale gelmedik mi onlarda kas oranı çok , metabolizmaları da daha hızlı, alsalar da hemen veriyorlar. biz şişip kalıyoruz. amaa yoookkk artık yemek yapmıyorum ben

bende seni pek sevdim aman kantinden bir sey yenmez zaten.benim okul yarım gün olduğu için kantinden su dısında bir sey almıyorum
benim eşimin de kilo konusun da maşallahı var ama onun boyu var basen felan da olmayınca rahat ee sen evde neden yemek yapmıyorsun bakim

evet biz ostrojenden dolayı kaybediyoruz , yağ yapmaya meyilli bünyelerimiz.
yapmıyorum çünkü küstüm ona amaaann hayırlısı bakalım.

Merhaba arkadaşlar,
Eğer sizler içinde sakıncası olmazsa bende katılabilirmiyim aranıza.
Yeni doğum yaptım. 40 gün oldu. Doğumda aldığın 19 kilodan 9 unu verdim bu zamana kadar. Emzirdiğim için çok katı yapamam ama hafta en azından 1 kilo vermek amacım. Sütle ilgili sorun olacağını düşünmüyorum. Ona göre beslenirim zaten ama gece yarısı yemelerimi falan kesebilirsem rahatlıkla veririm emzirdiğim için. Tabii günlük yediklerim size fazla gelebilir. Yine de burda bir arada olursa kendimi daha iyi kontrol edebilirim. Şu an 65 kiloyum ilk hedefim 60 a düşmek sonra da 55 kiloya yani eski kiloma dönmek. 2 ay sonra işe başlayacağım o zamana kadar ne verebilirsem kardır.

hoşgeldin canııım hayırlı olsun bebişine kendini çok zorlamıycaksan tabikide zararı olmaz burada bizde sana destek oluruz kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…