- 8 Ağustos 2011
- 12.703
- 15.154
- 498
aman aman, kabizlik buyuk illet!:18:
Bir kasik zeytinyagi icsen tesir eder saniyorum.
Cok zordaysan eczaneden bi lavman alip uygulayabilirsin. Su iciyorsun, yogurt da bagirsak hareketlerini duzenler ama buna ragmen kabizlik cekiyorsan belki bi dr a gitmek gerek :44:
hem kabizlik kilo vermeye de engeldir.. Anal fissurden cok cekmis sonra da ameliyat olmus biri olarak soyluyorum; kabizligina care bulman sart bacim.. :100:
evet bende deeee... bilmem bişey ima etmedim ama sen ne anladın acabaaa
uyanık seniii, demek pazar günleri az yiyorsun. peki sen getir gaza bakalım, ben senden önce zayıflayayım da gör . hadi bakalım, iyi olan kazansın
Offf şu (affedin) kabızlık sorunsalı offffffffffff.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günde ne kadar su içiyorsun canım
Çok içtiğim söylenemez ne yazık ki... Bir de sabah ve akşam çok çay içiyorum...
çay ve su aynı yeri tutmaz maalesef..ben günlük en az 2 lt su içiyorum hiç kabızlık sorunu yasamıyorum...ayrıca diyette su olmazsa olmaz biliyorsun
Kızlar merhaba 14 martta 66,7 kgdım şimdi 62 kg'ım inşallah nisan sonunda 58'i görebilirim.. Size Leslie Sansone tavsiye edebilirim spor olarak çok güzel ..
sen ne ima etmeye calıstıysan onu anladım canımhe uyanıklıkta üstüme yoktur :) hadi bakalım hodri meydan ama ben bu kadar kan surubu içerken nasıl zayıflıcam
Yok ben çayın da kabızlık yapabileceği anlamında,olumsuz anlamda yazdım ama benim kabızlık problemim kronik.
Suyun faydalı olmadığı şey yok zaten. Saat mi kursam ne su içmeyi hatırlamak için
Hoşgeldin winter. Ben de 62 kiloyum. Leslie harika gerçekten. Ben de tekrar başlamayı düşünüyorum ..
Hoşbulduk :) müsli yemeye devam mı :) Leslie'ye hiç zaman kaybetmeden başlamalısın kesinlikle çok faydalı
heh heh tamambende 1ay öncesine kadar su içemiyordum ama simdi yanımda sürekli su şişesi taşıyorum hep gözümün önünde su.. böylece su içmeden duramaz oldum...su içmeye basla kroniklik felan kalmaz
Evetttttt...çok zevkli leslie. Aslında başladım ama üç mille başladım,çokkkk yoruldum. Yarın dört ondan sonra beşini yapıcam.
Ya yaza şu karnım düz girsem yaaaa.
seni gidi tipik ikizler! laf ebeliği, kıvrak zeka. eee ne de olsa bendensin
bilmem artık, bu savaşta ben önde olurum galibaaa
inşaAllah verebiliriz canım. hem sağlıklı yumurtlayabilmek için kilo da önemli. neyse biz elimizden geleni yapalım. en azından sağlıklı beslenelim. mesela ben kek, börek, tatlı, çörek, pasta, poğaça yemeyi kessem bile yeter, hemen süzülürüm
ben de bir sürahi suya 1 çubuk tarçın 2-3 dilim limon koyuyorum gün boyu içiyorum bitince tekrar dolduruyorum ..
5 yapmana gerek yok yapabiliyorsan 4 fast miles , 3 fast miles, 3 mile weight loss walk ve şimdi yeni keşfettiğim walk it off burn 30 videoları çok iyi.
Her halukarda su da suuuuu.... Ben bir de 1,5 litre sıcak suya bir şişe soda ve iki tane poşet yeşil çay koyup,gün boyu içiyordum.tekrar yapıcam. Göbeğime eksi yönde bayağı katkısı olmuştu. Tadı pek hoş değil ama içilebiliyor.
Onu indirmiştim zamanında...ihtiyacımı karşılıyor,iyi ter attırıyor diye düşünüyorum.
Ama eminim hepsi çok güzeldir.
Bu arada çubuk tarçın harika ya. Neden benim aklıma gelmedi.
Kan şekerini dengelemekte birebir tarçın. Yarın deneyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?