60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar beni de alın aranıza 70 kiloydum 14 subat ta bir ilham geldi o gün bu gündür 62 kilo ya düştüm istikrar super :)) hedef 58

Harikasın ya . Sakın bırakma bu gidişle yazın sen bile kendini tanıyamayacaksın emin ol.. 58'e ne kalmış ki :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Harikasın ya . Sakın bırakma bu gidişle yazın sen bile kendini tanıyamayacaksın emin ol.. 58'e ne kalmış ki :)

Teşekkür ederim :) Aynen öyle artık güzelim çiçekli böcekli pantolonlar giymek istiyorum gecen yazım piskolojim bozuk gecti bu yaz öyle olmamalı.En cok vermek istemem artık bebek planlıyoruz allahım nasip ederse

Bugünkü menüm;
Kahvaltı:
1 haslanmış yumurta
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1 küçük dilim ezine peynir ( peyniri light yemiyorum,yoğurt sadece light)
1 domates
Ara öğün:
200 gr light yoğurt
üstüne 5-6 cilek doğradım
ÖĞLEN:
kıymalı taze fasulye
salata
şimdilik bu kadar :)

saat 17:00
ara öğün 1 yeşil elma
saat 19:00 akşam yemeği
yine kıymalı taze fasulye (eşim bu yemegi sevmiyor o yüzden hepsini ben yemek zorunda kalıom)
Not: günde 3 lt ye yakın su içiom idrarınızdan anlayabilirsiniz yeterli içip içmediğinizi beyaz olursa süper demektir tabi izin günümde falan zor oluo biraz her yerde tuvalet bulmak falan

Herkese yeniden selam kızlar. Malum yeni bebekle pekde giremiyorum buraya. Ama bundan sonra sık sık giricem. 65 kilo ile başlamış bulunmaktayım. Hadi hayırlısı diyelim. Yarından itibaren sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Havalarda biraz ısınsa benim ufaklığı kanguruya takıp hergün 1 saat falan yürüsem 2-3 ay da 55'e düşerim inşallah. Yine de şimdiden haftada en azından 3 gün falan sarıp sarmalyıp bebek arabasına koyup arabalı yürüyüş yapıyım diyorum. Eve de trambolin almıştım. Onda da günde 10-15 dakika zıplayabilsem. eski halime dönerim inşallah. Bu hafta bebek mevlütümüz, nerdeyse hergün doktor randevumuz falan var bu hafta hayırlısı ile geçsinde haftaya bomba gibi başlıycam. Tabii mevlüt falan derken yediklerime de dikkat etmeliyim. Zaten hazır emzirerek günde 500 kalori yakıyorum.

günaydın kızlar!!

Baslangic: 69.5
G. Hafta: 65.6
Bu hafta: 65.7
Gelen: 100 gr
Toplam giden: 3.8
Hedef: 63

birkaç hatadır gıdım gıdım, iki ileri bir geri.
bu hafta pek dikkat edemedim, kaçamaklarım da oldu açıkçası.
adetim geldi, ama hala hasta olamadım.
inş sizlerin daha güzel geçmiştir bu haftası..

Ben cuma günleri tartılıyorum kızlar, sizler ne zaman tartılıp bildirim yapıyorsunuz ?
kilo bildirimi pazartesi
Beni de aranuza alınn :)) 173 boy 67 kilo 60 falan olsam yetecek bana :)
hoşgeldin.. maşallah boyun uzunmuş.. 60a düşersen cillop olursun

hoşgeldin. Rabbim bebeğini bağışlasın.
emzirirken doğum kilosunu vermek çok kolay inş muvaffak olacaksın

hoşgeldin.. maşallah boyun uzunmuş.. 60a düşersen cillop olursun

Hoşbuldum :) ay inşallah zayıflarım diyette ilk günüm bitti 2. Günümdeyim bakalımm nolacak :)

Merhaba kızlar. Kaç haftadır gelip kilo bildirimi yapamadım. Oğlum azı dişlerini çıkarıyor beni benden aldı. Rejimide çok bozdum.
Başlangıç:61,9 du
Kaç hafta oldu bilmiyorum ama anca bu p.tesi 60,0 sıfırı gördüm.
Doğum öncesi 54 düm. 22 mayıs oğlumun doğumgünü güya o zamana o kiloma dönecektim yalan oldu 😞

Günaydın kızlaar 65 kilo ile başlamıştım geçen hafta bugün 63.1 çıktım ama dün regl oldum ne kadar doğrudur bilemiyorum :)Asıl kilomu haftaya pazartesi öğrenmiş olacağım ve o zamana kadar tartılmak yok kendime bir sürü dar kıyafet aldım hazirana kadar onların içine girecem ah ettim

Sabah kahvaltımdan önce bir büyük bardak su içtim
2 dilim esmer ekmek
1 dilim light beyaz peynir
bir tanede murat beyin burgu peynirinden yedim
Bir domates yedim ve yanında da demli bir çay içtim

NOT: kahvaltııyı 9 buçuk gibi geç bir saatte yaptığım için ara öğün yapmayı düşünmüyorum.Artık akşamki ara öğünlerimde telafi ederim.

Merhaba Kızlar ;
Boyum 1.57
Başlangıç kilom 70
gecen cuma 61.90
hedef 58
ben cuma tartılmaya devam edip pztsi bildirim yapmayı düşünüyorum.

Kahvaltı: 09.00
yarım dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 dilim peynir
1 yumurta
saat 11:00 ara öğün
200 gr light yoğurt üstüne 5-6 çilek

66 kgdayım HEDEFIM 58

bugunkı kahvaltım
1 HASLANMIS YUMURTA
1 KK KASAR PEYNIRI
MAYDONOZ
1 DILIM KEPEK EKMEGI
YESIL CAY

Amiinnn canım, cümlemizinkine inşallaah :93

Ben bugün itibariyle eski bir diyetime başladım yeniden.. Bi ara troidden dolayı kilo almıştım o zaman uyguladığımda 3 ayda 15 kg. vermiştim..
Şimdi 8 kg bile versem yeticek..
Dilersen beraber yapabiliriz

kesinlikle aynı durumdayım.. :)

Misal bugün

1. gün:
Sabah:08:30
* 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği * 1 lop yumurta * 7-8 adet saplarıyla birlikte maydanoz * 3 parmak az yağlı, az tuzlu taze peynir * 1 orta boy salatalık * 7-8 adet az yağlı zeytin (kızarmış tam buğday ekmeği yerine 1dilim etimek kullandım)
Ara: 10:30
* 1 kase yağsız yoğurt, içine 3 adet ceviz, yarım tatlı kaşığı tarçın, 1.5 tatlı kaşığı kabaca öğütülmüş keten tohumu konulacak. * Kabuklarıyla 1 yeşil elma.
(1 yeşil elma çok geldiği için 1/2 kullandım)
Öğlen: 12:30
* 1 kase çorba * 1,5 prs.sebze yada 1 prs baklagil * 1 kase yoğurt (1 kase çorba çok geldiği için 1/2
kase içtim)
Ara: 16:00
* 1 bardak zencefilli, tarçınlı, şekersiz az yağlı süt.
Akşam: 20.00
* 1 orta boy derisiz ızgara balık * 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye * 1 tabak roka, tere, taze soğan, taze sarımsak, rende turp, marul, sivri biberden oluşan söğüş yeşillik. (muhtemelen fasulye de bir çok geleceği için sadece balık tüketirim)
Gece: * 4 adet kuru kayısı.

Kızlar kilo bildirimi yapıyorum:
başlangıç 22 -mart : 70 kg
bugun 14-nisan : 67 civarlarında oynuyor hergun (baze aşağı bazen yukarı)

bana çok yavaş kilo veriyorum gibi geliyor. sizce nasıl azmı çokmu yoksa normalmi? bu arada ben yiyecek bişey bulamıyorum kızlar ya mevsimden dolayımıdır nedir sebze bulamıyorum yemek yapacak :) siz neler yiyorsunuz?

Canım bence normal kilo vermen ben hafta da 1 kilo veriyorum en saglıklısı bu yemeklere gelince enginar,bakla,taze fasulye,barbunya ,türlü,ızgara köfte,tavuk ızgara yapıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…