Kızlar beni de alın aranıza 70 kiloydum 14 subat ta bir ilham geldi o gün bu gündür 62 kilo ya düştüm istikrar super :)) hedef 58
kilo bildirimi pazartesiBen cuma günleri tartılıyorum kızlar, sizler ne zaman tartılıp bildirim yapıyorsunuz ?
hoşgeldin.. maşallah boyun uzunmuş.. 60a düşersen cillop olursunBeni de aranuza alınn :)) 173 boy 67 kilo 60 falan olsam yetecek bana :)
Herkese yeniden selam kızlar. Malum yeni bebekle pekde giremiyorum buraya. Ama bundan sonra sık sık giricem. 65 kilo ile başlamış bulunmaktayım. Hadi hayırlısı diyelim. Yarından itibaren sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Havalarda biraz ısınsa benim ufaklığı kanguruya takıp hergün 1 saat falan yürüsem 2-3 ay da 55'e düşerim inşallah. Yine de şimdiden haftada en azından 3 gün falan sarıp sarmalyıp bebek arabasına koyup arabalı yürüyüş yapıyım diyorum. Eve de trambolin almıştım. Onda da günde 10-15 dakika zıplayabilsem. eski halime dönerim inşallah. Bu hafta bebek mevlütümüz, nerdeyse hergün doktor randevumuz falan var bu hafta hayırlısı ile geçsinde haftaya bomba gibi başlıycam. Tabii mevlüt falan derken yediklerime de dikkat etmeliyim. Zaten hazır emzirerek günde 500 kalori yakıyorum.
Hoşgeldin. Allah bağışlasın yavrunu.Güzel yazgılar yazsın.
Ben de üç yıl önce burada iyi kilo vermiştim.şimdi 62 kiloyum ve kilo veremiyorum artık.
Ben de 54-55 kilo olmak istiyorum. Hadi hepimize kolay gelsin :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
birileri birsey yazsin da uygulamaya geçelim arkadaslar
inanamiyorum yaa...bu grupta oldugumda inanamiyorum
ben ki hem 55 en fazla 58 olan...
mahfetti bu evlilik beni yaa ama derhal rejime girmeliyim 3 ayda 10 kilo alirsam gerisini siz dusunun
ne olurrrr guzel rejim bilenler yazsinnnn
Kızlar kilo bildirimi yapıyorum:
başlangıç 22 -mart : 70 kg
bugun 14-nisan : 67 civarlarında oynuyor hergun (baze aşağı bazen yukarı)
bana çok yavaş kilo veriyorum gibi geliyor. sizce nasıl azmı çokmu yoksa normalmi? bu arada ben yiyecek bişey bulamıyorum kızlar ya mevsimden dolayımıdır nedir sebze bulamıyorum yemek yapacak :) siz neler yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?