her pazartesi kilo bildirimi var canım bu aradaboyunu kilonu diyete başlayalı kaç gün olduğunu yazıp gelecek pazartesiye kaç kilo verdiğini de yazıyorsun
Merhaba arkadaşlar,
Eğer sizler içinde sakıncası olmazsa bende katılabilirmiyim aranıza.
Yeni doğum yaptım. 40 gün oldu. Doğumda aldığın 19 kilodan 9 unu verdim bu zamana kadar. Emzirdiğim için çok katı yapamam ama hafta en azından 1 kilo vermek amacım. Sütle ilgili sorun olacağını düşünmüyorum. Ona göre beslenirim zaten ama gece yarısı yemelerimi falan kesebilirsem rahatlıkla veririm emzirdiğim için. Tabii günlük yediklerim size fazla gelebilir. Yine de burda bir arada olursa kendimi daha iyi kontrol edebilirim. Şu an 65 kiloyum ilk hedefim 60 a düşmek sonra da 55 kiloya yani eski kiloma dönmek. 2 ay sonra işe başlayacağım o zamana kadar ne verebilirsem kardır.
Tamam yazarım umarım kilo vermiş olurum :))
bilmiyorum artık karsında benim gibi güçlü bir rakibin var ona göre çalış
HahahahaDoğru söylüyorsun artık yediklerimi not etmeyi düşünüyorum
Biraz önce 1dilim elmalı kek ve 2 tane tuzlu kurabiye yemiş bulunuyorum..
Yani akşam yemeği hayal oldu gene
Bu arada ya ben incelmeye başladım sankiiiiii :) :) :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu aksam yemeği yerine mi geçiyor simdi canım :44: ben 3 hafta sonra bu aksam pirinç pilavı yedim tadını unutmuşum resmen yaaben bu ara çok saldım çokkk
ben o kadar çok sey yiyorum ki not defteri almaz artık ...biraz kendime gaz verip eski halime dönmem lazım ya.
insan nefsine sahip olabilse her seyin üstesinden gelir ama bazen yenik düşüyoruz işteVallahi geçmesini ben de istemezdim ama keki kurabiyeyi öğleden sonra yiyince
Üzerine akşam yemeği yemedim. Çok da iyi oldu sanki. Belim ortaya çıkmıştı bu sabah.
Aslında insan bazı şeyleri yemeye yemeye onsuzluğa alışıyor.
Bir yerde okumuştum sanırım bir haftaydı,hiçbir şekilde ağzına tatlı birşey deydirmemeyi başarırsan
Canın bir daha tatlı çekmiyormuş hatta tatlı tadından irite oluyormuşsun diye.
Bu ne derece doğru bilmiyorum ama ben uzun süre önce çayı şekerli içerdim,sonra inatla şekersiz içmeye çalıştım,
şimdi şekerli çayın tadını aklıma bile getirmek istemiyorum.
Hayat alışkanlıklardan oluşuyor aslında,
onları değiştirebilirsek,hayatımızda da bir çok değişimler yapabiliriz kanımca.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
66.4 e felan çıktım ya
Umarım kilo veririz yeterince kaç olmak istiyorsun sen? Ben önce 55 sonra yavaşça 50 istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?