60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam tekrar bu aralar iyi gidiyorum kaçamak yapmamaya çalışıyorum
dün yediklerim
Sabah: yarım paket altınbaşak
yarım muz
1 kutu light yoğurt

Öğlen:tavuklu salata ve ayran(dışarıda yedim)

Ara:yarım muz
1 avuç kuruyemiş

2.ara:2 kuru kayısı

Akşam: Haşlama et(2 küçük kase)

1 saatte spor yaptım spordan aonrada light süt içtim

Hoş geldin canım.Allah analı babalı büyütsün bebişini. Ne tatlıdır o şimdi :)

Kilona gelince boyunu bilmiyorum ama yeni doğum yapan birine göre hiç de fazla değil.

Dengeli beslenir, karbonhidratını dengelersen ve gece atıştırmalarını azaltırsan ( ki bu çok tehlikeli bence)

göreceksin kilolar pıtır pıtır gidecek. Üstelik emziriyorsan ve işe başlayacaksan ohooo hiç kafana takma.

Kolaylıklar diliyorummmmm...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biraz önce 1dilim elmalı kek ve 2 tane tuzlu kurabiye yemiş bulunuyorum..

Yani akşam yemeği hayal oldu gene

Bu arada ya ben incelmeye başladım sankiiiiii :) :) :)

5 mil leslie yaptım.

Yani ben şimdi 8 km. mi yürüdüm?

Verilen değer doğru mu acaba?

bu aksam yemeği yerine mi geçiyor simdi canım :44: ben 3 hafta sonra bu aksam pirinç pilavı yedim tadını unutmuşum resmen yaa ben bu ara çok saldım çokkk

bu aksam yemeği yerine mi geçiyor simdi canım :44: ben 3 hafta sonra bu aksam pirinç pilavı yedim tadını unutmuşum resmen yaa ben bu ara çok saldım çokkk

Vallahi geçmesini ben de istemezdim ama keki kurabiyeyi öğleden sonra yiyince
Üzerine akşam yemeği yemedim. Çok da iyi oldu sanki. Belim ortaya çıkmıştı bu sabah.

Aslında insan bazı şeyleri yemeye yemeye onsuzluğa alışıyor.
Bir yerde okumuştum sanırım bir haftaydı,hiçbir şekilde ağzına tatlı birşey deydirmemeyi başarırsan
Canın bir daha tatlı çekmiyormuş hatta tatlı tadından irite oluyormuşsun diye.
Bu ne derece doğru bilmiyorum ama ben uzun süre önce çayı şekerli içerdim,sonra inatla şekersiz içmeye çalıştım,
şimdi şekerli çayın tadını aklıma bile getirmek istemiyorum.

Hayat alışkanlıklardan oluşuyor aslında,
onları değiştirebilirsek,hayatımızda da bir çok değişimler yapabiliriz kanımca.

insan nefsine sahip olabilse her seyin üstesinden gelir ama bazen yenik düşüyoruz işte canan karatay seker için esrar eroin bağımlılığından farkı yok demişti.beyinde bağımlılık yapıyormuş seker...bende eskiden bitki çaylarını da sekerli içerdim şimdi sekersiz içmeye başladım tadını daha çok alıyorum....çayla aram yok sadece kahvaltı da 1 bardak içiyorum onunda sekerinden bir sey olmaz heralde söylediğin sey doğru olabilir insan neye alışırsa onu yapar ama en basta çocukken kazanmak lazım bu alışkanlıkları...

Umarım kilo veririz yeterince kaç olmak istiyorsun sen? Ben önce 55 sonra yavaşça 50 istiyorum

hayırdır kız 0 beden mi olmaya çalışıyorsun sen dövcem bak seni aynı boydayız ama sen daha kilonu beğenmiyorsun ben ilk önce 63 sonra da 60 olmak istiyorum

kızlar selam herkese kolay gelsin bana da boyun 170 kilo 68 yani 8 kilo var verilecek diyete başlayalı 12 gün oldu ancak 1 kilo vermişim arada tartı muzurluk ediyor fazladan 200gr fazla gösteriyor kırasım geliyor ama direniyorum ha gayret yaza giyeceğimiz giysileri düşünün

Günaydın kızlar, ben de bugünden itibaren aranıza katılıyorum.Yazın nişanım var ve acilen kilolarıma veda etmem gerek . Boy :1.67 kilo 67.2 , hedef 55

Kızlar beni de alın aranıza 70 kiloydum 14 subat ta bir ilham geldi o gün bu gündür 62 kilo ya düştüm istikrar super :)) hedef 58

Kızlar yarın kilo bildirimi yapamayacağım ben. Çünkü regl oldum ve çokkkk şişim.

Yediklerime dikkat etmekle beraber maalesef dün bir adet kestane şekeri götürmüş durumundayım.

Offf bugün pazar ve eşimin yeme içme günü. Ben ne yapıcam bilmiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…