Canım bence normal kilo vermen ben hafta da 1 kilo veriyorum en saglıklısı bu yemeklere gelince enginar,bakla,taze fasulye,barbunya ,türlü,ızgara köfte,tavuk ızgara yapıyorum ben.
teşekkürler canım.ben bakla enginar gibi sebzeleri yemediğim için yapacak bişey bulamıyorum heraldebu arada bi konu kafama takıldı. kalori olarak bakınca haşlanmış makarna 130 kalori, yoğurt 80 kalori ama yoğurtlu makarnaya 560 kalori deniyor. bunu ben çözemedim:)
baslangıc kilosu :68,5
bugün 26.günümdeyim
gecen hafta 66,1
bu hafta:66.3
merhaba 200 gr
ben bu ara yani 2 haftadır egzersiz yapamıyorum kendimi sürekli yorgun hissediyorumtavsiyesi olan var mı ?
Anladım canım ben makarnanın sade yenmesi gerektiğini biliyorum bir kaç diyetisyenden dinlemiştim tv de domates sossus ve yoğurtsuz kepekli makarna tercih edersen daha iyi olur artık bir çok süpermarkette bakliyat satan yerlerde var ben diyete basladığımdan beri hiç yemedim pek aram yok zaten kahvaltılarda da şeyda coşkun dan duymuştum kara buğday ı biraz haşlıyorsun elma rendeleyebilirsin veya yoğutla fln yada yulafı aynı şekilde yapabilirsin ben sıkılıyorum belli süre sonra klasik kahvaltıdan yada vaktim yoksa bu çok pratik oluyor.
canım o yorgunluk bende de var toplamda diyete başladığımdn beri sadece 2 kez yürüyüşe çıktım bnde yorgun hissediyorum çıkmadıkça da insan dha çok üşeniyor sanırım. bi çözümü olan varsa iyi olur tabi:)
Amiinnn canım, cümlemizinkine inşallaah :93
Ben bugün itibariyle eski bir diyetime başladım yeniden.. Bi ara troidden dolayı kilo almıştım o zaman uyguladığımda 3 ayda 15 kg. vermiştim..
Şimdi 8 kg bile versem yeticek..
Dilersen beraber yapabiliriz
Merhaba kizlar
Ben 22yasinda 1.68 boyunda 60 kilodayim 1 kiz annesiyim
Ilk hedefim 58 daha sonrada 56...8 kilo verdim ama simdi durdu sanki gitmiyo ama spor yaparak bunyemi sasirtmayi hedefliyorum benide araniza alir misiniz yazin tatile gitmeyi dusunuyoruz birazcik daha zayif olmak istiyorum bu yuzden
Yaşasın zayıflamak
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Canım ya ben kesinlikle listeye bağlı diyet yapamıyorum.
Ama sen uyguladığın diyeti buraya yaz mutlaka.
Bize de örnek olur,fikirler verebilir.
Ben aslında çok yemek yiyen biri değilim.sorunum hareketsizlik.sırt bel problemlerim var.
Spor çok yapamıyorum ama
biraz yürüyüşlere başladım.leslie yapmaya çalışıyorum.
Şu an regl olmama rağmen azıcık spor bile vücudumda farkedilmeye başladı.
Ama ben de kararlıyım.yaza hiç olmazsa 57 gibi girmek istiyorum..(hedefim 54aslında)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence de :)
::)
Elma diyetimin 2. Günü bitti 3. Günündeyim toplamda 2 kilo gitti. Boyum 173 kilom 67 ile başladım şimdi 65 daha bi gaza geliyorum :)
Sadece elma mı yiyorsun bu diyette
Hoşgeldin didem..
En kısa sürede hedefine ulaşmanı diliyorum..
Hosbuldm canim ins isteyen herkes istedigi kiloya ulasir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?