60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bence normal kilo vermen ben hafta da 1 kilo veriyorum en saglıklısı bu yemeklere gelince enginar,bakla,taze fasulye,barbunya ,türlü,ızgara köfte,tavuk ızgara yapıyorum ben.

teşekkürler canım.ben bakla enginar gibi sebzeleri yemediğim için yapacak bişey bulamıyorum heralde bu arada bi konu kafama takıldı. kalori olarak bakınca haşlanmış makarna 130 kalori, yoğurt 80 kalori ama yoğurtlu makarnaya 560 kalori deniyor. bunu ben çözemedim:)

Anladım canım ben makarnanın sade yenmesi gerektiğini biliyorum bir kaç diyetisyenden dinlemiştim tv de domates sossus ve yoğurtsuz kepekli makarna tercih edersen daha iyi olur artık bir çok süpermarkette bakliyat satan yerlerde var ben diyete basladığımdan beri hiç yemedim pek aram yok zaten kahvaltılarda da şeyda coşkun dan duymuştum kara buğday ı biraz haşlıyorsun elma rendeleyebilirsin veya yoğutla fln yada yulafı aynı şekilde yapabilirsin ben sıkılıyorum belli süre sonra klasik kahvaltıdan yada vaktim yoksa bu çok pratik oluyor.

yeniden diyete başlamakla birlikteeeee
diyetimin ilk gununun menüsü
öğlen: tavuklu salata+ 1 dilim kepek ekmeği + bir bardak ayran
akşam: kıymalı yumurta + 1 dilim kepek ekmeği + ayran
en son bitki çayı içicem
bugün sağlıksız oldu biraz kahvaltı olmadığı için ama yarın düzelticem

baslangıc kilosu :68,5
bugün 26.günümdeyim
gecen hafta 66,1
bu hafta:66.3
merhaba 200 gr
ben bu ara yani 2 haftadır egzersiz yapamıyorum kendimi sürekli yorgun hissediyorum tavsiyesi olan var mı ?

baslangıc kilosu :68,5
bugün 26.günümdeyim
gecen hafta 66,1
bu hafta:66.3
merhaba 200 gr
ben bu ara yani 2 haftadır egzersiz yapamıyorum kendimi sürekli yorgun hissediyorum tavsiyesi olan var mı ?

canım o yorgunluk bende de var toplamda diyete başladığımdn beri sadece 2 kez yürüyüşe çıktım bnde yorgun hissediyorum çıkmadıkça da insan dha çok üşeniyor sanırım. bi çözümü olan varsa iyi olur tabi:)

tadı nasıl oluyor canım? pilav makarna arası birşey oluyor sanırım değilmi? tam olarak anlamadım ama kahvaltıdamı tüketiyorsun bunu?

canım bende ağır derece de kansızlıkta var ondan zaten sürekli yorgunum.kan surubu kullanıyorum ama uzun süreli tedavi olduğu için zor geçecek gibi bu halsizlik yorgunluk...birde hem ev hanımlığı hem çalışan bayan olmak zaten yorucu ee egzersiz yapacak halim kalmıyor off ama doğru diyorsun ara verdikçe hiç yapasım gelmez oldu

Canım ya ben kesinlikle listeye bağlı diyet yapamıyorum.

Ama sen uyguladığın diyeti buraya yaz mutlaka.

Bize de örnek olur,fikirler verebilir.

Ben aslında çok yemek yiyen biri değilim.sorunum hareketsizlik.sırt bel problemlerim var.

Spor çok yapamıyorum ama

biraz yürüyüşlere başladım.leslie yapmaya çalışıyorum.

Şu an regl olmama rağmen azıcık spor bile vücudumda farkedilmeye başladı.

Ama ben de kararlıyım.yaza hiç olmazsa 57 gibi girmek istiyorum..(hedefim 54aslında)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar
Ben 22yasinda 1.68 boyunda 60 kilodayim 1 kiz annesiyim
Ilk hedefim 58 daha sonrada 56...8 kilo verdim ama simdi durdu sanki gitmiyo ama spor yaparak bunyemi sasirtmayi hedefliyorum benide araniza alir misiniz yazin tatile gitmeyi dusunuyoruz birazcik daha zayif olmak istiyorum bu yuzden

Hoşgeldin didem..

En kısa sürede hedefine ulaşmanı diliyorum..

Canım öncelikle geçmiş olsun..... Leslie de olsa çok zorlanmadan yap o zaman hiç yoktan iyidir hem en azından sıkılaşırsın
Bu diyet listeli evet ama kolay, aslında günlük yemememiz gereken şeyler..sadece ekstra metobolizma hızlandırıcı etkenler var içinde..
Dün 1.günü göndermiştim.. bugünde 2.günü paylaşıyorum o zaman :)

2. gün:
Sabah:,
* 4-5 kaşık sade müsli, * 5 kaşık az yağlı yoğurt üzerine bol tarçın * 5-6 adet fındık.

Ara: * 1 adet yeşil elma

Öğlen: * 1 kase sebze çorbası. * Yarım tavuk göğüs ızgara

Ara: * 2 kivi yada * 4 parmak yağsız az tuzlu peynir

Akşam:
* 4-5 kaşık az yağlı, bol soğanlı, hafif acılı bulgur pilavı * 5 kaşık kimyonlu, bol kırmızı biberli nohut * 2 yeşil sivri yeşil biber ve söğüş yeşillik.

Gece: * 1 kabuklu yeşil elma.

Elma diyetimin 2. Günü bitti 3. Günündeyim toplamda 2 kilo gitti. Boyum 173 kilom 67 ile başladım şimdi 65 daha bi gaza geliyorum :)

Sadece elma mı yiyorsun bu diyette

Sabah iyi bi kahvaltı yapmak lazım bence.
Diyette sabah 2 dilim kepekli ekmek ve yağsız peynirle tost yap..
domates salatalık bir iki zeytinle kahvaltını tamamla diyor ben 2 haşlanmış yumurta bi kepekli ekmek çok azda peynir yedim

Kahvaltıdan sonraki her iki saatte bir 1 yeşil elma yiyorum . Aralarda yeşil çay içiyorum. 2.5 litre su içiyorum. Ve 8 den sonra bir şey yemek yasak

kahvaltıdan sonra akşam saat 20 ye kadar her iki saatte bi elma yenilecek
1. gün >>>> 1 kilo ekşi yeşil elma.
2. gün>>>> 1.5 kilo
3. gün >>>> 2 kilo
4. gün >>>> 2 kilo
5 gün >>>> 1.5 kilo.
6. gün >>>> 1 kilo.
7. gün >>>> kilo.
Diyette elma yemenin günleri böyle.

Birde ilk gün biraz zorlayıcı ikinci gün daha rahat geçti

Bayanlar uzun bir aradan sonra tekrar sizinleyim…. 63,5 kglerden 66,5 kg ye çıktım. 10 kg vermem lazım….
Haydi başlayalım rejime

Bu sabah sıkı kahvaltı yaptım, son güzel kahvaltımdı, kepek ekmeği yedim, domates, peynir v.s arada çokokrem kaçırdım ama dedim ya son güzel kahvaltımdı..

Öğlen sadece çorba
Akşam salata ve finish

dün yapamadım kızlar bu ara biraz rahatsızım...motivasyonum da düşük...kilo 67,50 aldık haliyle

hoşcakalın...biraz iyileşeyim döneceğim aranıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…