60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bu hafta ki kilo bildirimimi yapayım en son yazdığımdan beri 300 gram almışım
bu hafta : 59,6
ben 67 kiloyken burada başladım sonra ara verdim, o yüzden beni kovmazsınız dimi burdan

merhaba kızlar buraya marttan beri yazmıyorum sanırım
diyete devam ediyorum ama kilo vermem durdu
iki günlük protein diyeti yapmaya karar verdim dün başladım
bu sabah tartıldım -700 gramı gördüm çok sevindim
umarım geri almam bugünde devam ediyorum
ve bu haftayı kaçamaksız bitiricem inşalah

Günaydın kızlaar
Bu sabah yediklerim
1 küçük yuvarlak kepekli ekmeğin yarısı
Kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
1 domates
1 yumurtanın beyazı
Çay

Aradada 1 bardak patlamış mısır yedim

Merhabalar. 19 yasındayım ve bugune kadar hic 60ın ustune cıkmamıstm bu arada boyum 1.56. İki ay yurtdısında kaldm ve 70 kiloyla dondum. Su icen biri degilim pek bu yuzden ilk once su icme alıskanlıgı edinmekle basladım ise. Gunde en az 2 litre limiti koydum ve nisanın basından beri de hic aksatmadım. Duzenli olarak spora giden biriydim ama yurtdısına cıkmadan once cok abartmıstım gunde 1000 kalori yiyip 800 kalori yakıyodm ve bu cok yanlıstı zaten bunyem kaldırmadı. O yuzden simdi spor yapma dusuncesi bile midemi bulandırıyo. En azından 60 a inene kadar spor yapmıcam. Sabah kahvaltısı yapan biri degilim ama atlamamak gerek diye bi baskı olustugundan yemeye calıstım bi kac gun. Faydadan cok zararı oldguna inanıyorm cunku yıllarca oturmus bi duzeni bozunca o kahvaltı bana iyi gelmiyo. Onun yerine sabahları sevdgiim bi bitki meyve cayını iciyorum kahve yerine. Ve genelde hep aynı saatte kalkarım uyku duzenim iyi oldugundan alarm bile kurmam. Kahvaştıyı sadece ctsi pazar gunleri ailemlr yapıyorum onu da abartmıyorum. En azından nutellayı hayatımdan cıkardım. Oglenleri okula gittigim gunlerde oglen yemiyorum ama termosuma cayımı koyup yanıma alıyorum. Acıkırsam diye arabada mutlaka atıstırmalık bi meyve ya da kuruyemis olur. Evdeysem de salata veya sandvic tost gibi seyler hazırlıyorum. Ve kesinlikle yemegin yanında bsey icmiyorum yemekten sonra iciyorum. Su icmeyi unutmamak icin de her saat su icme teknigini uyguluyorm gayet de basarılı benim icin. Aksam yemegini de istersem gece 2de yatıyo olayım 8e kadar yemis oluyorum. Buna ek olarak gectigimiz 3 gün boyunca sıvı detoksu yaptım. Sıvı olan her saglıklı seyi tukettim. Meyve suyu hazırlamak yerine gittim yapan yerden aldm ama YURUDUM. Corba ictim gunde 2 kere ogun niyetine. Suyu 2.5 litre ictim. Ve nisandan beri ilk kez bugun tartıldım 65 gosterdi. Detokstan cıktm ama direk yemege donersem kabızlık sorunu olur mide zorlanır diye corba ictim icine biraz ekmek dogradım. Bitki cayımı ictim bu saate kadar 1 litre suyumu da ictim. Bakalım iyi gidiyoruz simdilik. Ay sonunda sonucu merak ediyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugün yediklerim
sabah 1 yumurta 1 bardak süt 1 kk peynir
öğlen 1 yulaf kepeği ile yapılmış krep peynir maydanoz tere 1 süt
akşamda haşlanmış tavuk yogurt ve yeşillik yiyerek iki günlük protein diyetini bitirmiş olucam inşalah
aralarda yeşil çay şekersiz nescafe çay

bende ocak ayında diyete başlamıştım aralarda saldıgım çok oldu neyseki toparlıyorum yavaş yavaş
başlangıç ocak 68
nisan 15 61,5 mayısa 59u görücem inşalaaah

Bugün yediklerimi yazsam bu gruptan atarsınız beni...

Arkadaşlar yakamı bırakmıyor. Sabah kahvaltıya gittik,öğlen başka bir yere.

Offf da offf 5 mil leslie beni bekler Belki biraz telafi ederim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki biliyorsunuzdur ama ben yeni öğreendim..

Telefonuma " water your body" diye bir program indirdim.

Bana su içmemi hatırlatıyor.

Benim gibi bilmeyenlere duyurulur :)

günaydın kızlar..

diyete başlayalı iki ayı geçti ve son haftalarda gıdım gıdım veriyorum, geri alıyorum.
şuan da regl arefesindeyim, hala hasta olamadım. diyete de tam uyamıyorum.
bu bir iki hafta kendimi rölantiye aldım. yani önümüzdeki pazartesi kilo bildiriminde bulunmayacağım.
ama sizi takipteyim.

ahh sorma bende ne zaman anneme gitsem aynı şey oluyoor
arkadas ortamında da oluyor tabii
ama ödül olarak düşünelim :)) başka kaçamaklar yapmayalım inşalaaah

ahh sorma bende ne zaman anneme gitsem aynı şey oluyoor
arkadas ortamında da oluyor tabii
ama ödül olarak düşünelim :)) başka kaçamaklar yapmayalım inşalaaah

Aminnnn canım....

Ben ertesi günü dengelemeye çalışıyorum..

Bu gün bolll su ve az yemekle dengelemeye çalışıcam..

Bu sabah tartıya çıktım düne ve reglimin yeni bitmesine rağmen ,çok güzel bir süprizle karşılaştım .
Bu da motivasyonumu arttırdı açıkcası.

Yaniii ne olursa olsun asla durmak yok.

Geçen hafta ben de senin durumundaydım nfk.

Kendini çok sıkma.

Elinden geldiğince kendini frenlemeye çalış o kadar.

Tatlı krizlerimi ben (belki faydalı birşey değil ama) nescafe ve kuru incirle gidermeye çalıştım.

Yemedim diyemem hele dün nevrim dönmüştü ama bugün sabah kilo verdiğimi gördüm.

Moralini bozma önemli olan bu yola girmiş olmız değil mi,iki ileri bir geri verilecek bu kilolar mutlaka.

bende nescafe 2si bir arada içiyorum çok acıkırsam saat 4 gibi akşam çok aç olmuyorum böylelikle
çalıştıgım için akşam 6da evde oluyorum hazırla et 7 yi buluyor daha da geçiyor hatta
daha erken yesem daha çabuk gidecek ama olamıyor malesef

aynen durmak yok yaz geldi bileee :)
oğlun var heralde kaç yaşında benimde kızım var 16 aylık emziriyorumda

aynen durmak yok yaz geldi bileee :)
oğlun var heralde kaç yaşında benimde kızım var 16 aylık emziriyorumda

Benim oğlum abi biraz.. 10,5 yaşında.. Ben de sanırım sizin biraz ablanız oluyorum.

Biyolojik yaşımı söylemeyeyim ama ruh yaşım 18 . Emin olabilirsiniz :)

Günaydın kızlar ☺ Bugün 3.günüm hayırlısı bakalım
3. gün:
Sabah:
* 2 ince dilim kızarmış çavdar ekmeğinden bol taze kaşarlı yağsız tost.
Ara:
* 2 orta boy salatalık
Öğlen:
* 1 kase mercimek çorbası * 4 orta boy ızgara köfte (az yağlı) * 5-6 hafif acı sivri biber.
Ara:
*1 kase yağsız yoğurt, içine biraz yulaf ezmesi, tarçın ve zencefil, 2 adet ceviz.
Akşam:
* 2 kaşık makarna * 5 kaşık bol soğanlı, sarımsaklı ıspanak kavurma.
Gece:
* Küçük 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşalah Allah bağışlasın vala bende 30 oldum pekte küçük sayılmam :))

hadi hayırlısı menun güzel görünüyor ama sabah 1 de yumurta eklesen daha iyi olur yumurta tok tutuyor insanı

Sabah:

Uyanır uyanmaz 400 ml.su

Kahvaltı:

Bol tatafından minnacık çeri domates
Yarım kk. Ezine beyaz peynir
1 yumurta
4 tane siyah zeytin
2 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:

1 orta şekerli türk kahvesi
2 tane kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…