hadi hayırlısı menun güzel görünüyor ama sabah 1 de yumurta eklesen daha iyi olur yumurta tok tutuyor insanı
Kızlar sayfamız arkalarda kalmış..
Bu gün kimsecikler yok buralarda... Kendim yazıp kendim okuyorum sanki.
Huuu neredesiniz ya
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben durduramıyorum kendimi, çok yiyorum...66 kg yim offffff, ne yapcam şaşırdım.
tek yapabildiğim rejim adına, günde 2-3 fincan şekersiz yeşil çay içebilmek, gerisi ye babam ye.
yardım ne olur, diyet listesi falan yok mu, haziran başına kadar 6 kg versem acayip güzel olacak
yardımmmmm..
geçen sene 65 kg den 58 e indim , 3 ayda.. 3 ay boyunda günde 3 tane soda içtim tokluk hissi veriyor...Ayrıca kepekli tost yedim sürekli yani sabah kahvaltım ve ara öğün buydu. 5 ten sonra hiç bir şey yemedim... Gün içerisine elma , portakal serpiştirdim....Çok az yiyordum mart ortası başladım, mayıs sonuna kadar toplam 7 kg verdim....ama aynen geri aldım((((((((((( aşırı abur cubur yiyorum
bence ilk olarak geçen seneki gibi içten istemeniz gerekiyor kilo vermeyi, aksi takdirde dediğiniz gibi olur kendinizi durduramazsınız
kafanızda bitirmelisiniz bu kilo olayını ve iradenize sahip çıkmalısınız.
daha sonrasında da diyet listesi yok buradaki bayanların bildiğim kadar çoğunun , kalori hesabı yaparak yemek daha mantıklı yani yaşam biçiminiz haline getirirsiniz beslenme şeklinizi. ve spor tabi ki her gun yarım saat yürüseniz bile o kadar etkisi var kii.
daha önce başarmışsınız şimdide başarabilirsiniz , abur cubur yemek mi yoksa , istediğiniz kiloya vücuda kavuşup herkesten beğeni almak, kendinizi daha çok sevmek mi , ki beğeniyide geçtim sağlığınız için yapmalısınız :)
bu arada boyunuz kaçtı ?
boy 163 cm.....
bu arada yarışma yapalım lütfen haftada bir kilo bildirimi yapalım, motive olalım
hımmm hemen hemen benim kilo vermeden önceki halim gibi o zaman.
burada her hafta en çok kilo veren birinci seçiliyor zaten bir yarış halindeyiz aslında
yaz da geliyor kiloları vermek lazıım
peki sizin boy ve kilo kaç?
ne kadar zamanda kaç kg den kaç kg ye düştünüz?:26::26::26::26::26::26:
boyum 165 civarı çoğu bir buçuk ayda gitti 1,5 -2 ayda verdim kiloları şimdi yeniden başaldım. 67,2 kilodan 59,6 ya düştüm
süper.. nasıl bir program uyguladınız? spor , yeme, içme v.s..
GÜNAYDIN KIZLAR
DURMAK YOK YOLLARIMIZA DEVAAAMMMMMM
5.gün:
Sabah:
* 1 küçük muz * 1 portakal * 3 ceviz içi.
Ara:
* Yapılmayacak
Öğlen:
* 1 porsiyon tavuk şiş * 1 porsiyon ızgara sebze (kabak, kırmızı biber, yeşil biber, ıspanak, pazı, brokoli gibi).
Ara:
* 1 bardak yağsız ayran. yada * 6-7 tane mürdüm eriği.
Akşam:
* 4-5 kaşık bulgur pilavı * 1 porsiyon brokoli. Bol sarımsaklı yapılacak. * taze sarımsak, tere, roka, marul söğüş olarak yenilecek.
Gece:
* Küçük bir avuç sarı leblebi yada * 1 yeşil elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?