60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah:

Uyanır uyanmaz 400 ml.su

Kahvaltı:

Bol tatafından minnacık çeri domates
Yarım kk. Ezine beyaz peynir
1 yumurta
4 tane siyah zeytin
2 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:

1 orta şekerli türk kahvesi
2 tane kuru kayısı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah:

Uyanır uyanmaz 400 ml.su

Kahvaltı:

1 yumurta
4 tane siyah zeytin
2 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:

2 tane kuru kayısı

Öğlen:

Bir kase çörekotlu yoğurt

Merhaba Kızlar;
Ben 50 kilodan 64 kiloya kadar çıktım ve bu bir yıl içerisinde oldu.. Evlilik yaradı sanırım diyorum:) Ama artık eski kiloma dönmek istiyorum..
3 haftadır diyet yapıyorum ve dört kilom gitti ama hedef 55 biraz daha devam etmeliyim :)
Aslında kendinizi kasmanıza aç kalarak diyet yapmanıza gerek yok zayıflamayı işkence haline getirmeden mutlu olarak yapmalısınız..

Her sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir (yağlı yağsız pek dikkat etmedim)
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salata
5-6 tane de zeytin

kahvaltımı yaptıktan 2 saat sonra ara öğün 1 adet yeşil elma yada form bisküvi yiyorum..

öğlen yemeyi mi zeytin yağlı yemekler ve 1 dilim tam buğday ekmeği 2 kaşık yoğurtla tamamlıyorum..

ara öğün yine elma meyveli yoğurt yada form kepekli bisküvi

akşam yemeği mi ızgara (köfte-tavuk-balık) ve 1 dilim tam buğday ekmeği salatayla tamamlıyorum..

en son 2 adet kuru kayısı 2-3 adet ceviz yada badem yiyorum..

öğünlerin arası ortalama 2.5 saat falan gün içerisinde 3 - 3.5 litre su içiyorum..

hayatınızdan asitli içecekler beyaz ekmek ve şekeri çıkarınca herşey yoluna giriyor.. Yapabileceğime inanmıyordum ve mutsuzdum.. Eski pantolanlarımın büyük geldiğini farkedince mutlu olmaya başladım..

Tavsiye ederim.. Kolay ve başarılı br diyet :)

Sabah:

Uyanır uyanmaz 400 ml.su

Kahvaltı:

1 yumurta
4 tane siyah zeytin
2 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:

2 tane kuru kayısı

Öğlen:

Bir kase çörekotlu yoğurt

Ara:

Bir avuç sarı leblebi

Akşam:

Yarım tabak mantı
Çok az yağlı salata

2 kupa şekersiz çay

Bugün toplamla 3,2 litre su içtim...

Kızlar sayfamız arkalarda kalmış..

Bu gün kimsecikler yok buralarda... Kendim yazıp kendim okuyorum sanki.

Huuu neredesiniz ya

Ben durduramıyorum kendimi, çok yiyorum...66 kg yim offffff, ne yapcam şaşırdım.
tek yapabildiğim rejim adına, günde 2-3 fincan şekersiz yeşil çay içebilmek, gerisi ye babam ye.
yardım ne olur, diyet listesi falan yok mu, haziran başına kadar 6 kg versem acayip güzel olacak
yardımmmmm..

geçen sene 65 kg den 58 e indim , 3 ayda.. 3 ay boyunda günde 3 tane soda içtim tokluk hissi veriyor...Ayrıca kepekli tost yedim sürekli yani sabah kahvaltım ve ara öğün buydu. 5 ten sonra hiç bir şey yemedim... Gün içerisine elma , portakal serpiştirdim....Çok az yiyordum mart ortası başladım, mayıs sonuna kadar toplam 7 kg verdim....ama aynen geri aldım ((((((((((( aşırı abur cubur yiyorum

Son düzenleme:
BEN GELDİM CANIM GÜNAYDIIINNN :)

AKŞAM AZICIK İPİN UCU KAÇTI.. :18: MAÇ EŞLİĞİNDE 1 DUBLE İÇEYİM DERKEN TABİİ YANINDA PEYNİR Dİ YOĞURTTU DERKEN .. HOOOFF YANİİ
NEYSE AĞLAMAK YOLA KALDIĞIM YERDEN BUGÜN YOLA DEVAM

4.gün:
Sabah:
* 3 kaşık sade müsli * 2 kaşık yulaf ezmesi, * 1 bardak yağsız süt * Yarım tatlı kaşığı tarçın * Yarım tatlı kaşığı zencefil * 3 adet ceviz içi.
Ara:
* 1 adet yeşil elma
Öğlen:
* 1 kase sebze çorbası * 3 yumurta beyazı, 1 yumurta sarısında bol maydanozlu, acı sivri biberli yağsız omlet * Söğüş roka.
Ara:
* 1 bardak yağsız ayran. yada * 6-7 adet badem.
Akşam:
* 1 kase etsiz, az yağlı, bol kırmızı biberli yeşil mercimek yemeği * 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği.
Gece:
Küçük bir avuç elma kurusu ve 1 çorba kaşığı tuzsuz sarı leblebi

Kızlar sayfamız arkalarda kalmış..

Bu gün kimsecikler yok buralarda... Kendim yazıp kendim okuyorum sanki.

Huuu neredesiniz ya

bence ilk olarak geçen seneki gibi içten istemeniz gerekiyor kilo vermeyi, aksi takdirde dediğiniz gibi olur kendinizi durduramazsınız
kafanızda bitirmelisiniz bu kilo olayını ve iradenize sahip çıkmalısınız.
daha sonrasında da diyet listesi yok buradaki bayanların bildiğim kadar çoğunun , kalori hesabı yaparak yemek daha mantıklı yani yaşam biçiminiz haline getirirsiniz beslenme şeklinizi. ve spor tabi ki her gun yarım saat yürüseniz bile o kadar etkisi var kii.
daha önce başarmışsınız şimdide başarabilirsiniz , abur cubur yemek mi yoksa , istediğiniz kiloya vücuda kavuşup herkesten beğeni almak, kendinizi daha çok sevmek mi , ki beğeniyide geçtim sağlığınız için yapmalısınız :)
bu arada boyunuz kaçtı ?

Sabah: 09:20
yarım litre su
3 yk kaşıyı yulaf,2 yemek kaşığı light yoğurt,1 elma ile karıştırıp yedim
ara 12:00 de
yarım çay bardağı leblebi yicem

boy 163 cm.....
bu arada yarışma yapalım lütfen haftada bir kilo bildirimi yapalım, motive olalım

boy 163 cm.....
bu arada yarışma yapalım lütfen haftada bir kilo bildirimi yapalım, motive olalım

hımmm hemen hemen benim kilo vermeden önceki halim gibi o zaman.
burada her hafta en çok kilo veren birinci seçiliyor zaten bir yarış halindeyiz aslında
yaz da geliyor kiloları vermek lazıım

hımmm hemen hemen benim kilo vermeden önceki halim gibi o zaman.
burada her hafta en çok kilo veren birinci seçiliyor zaten bir yarış halindeyiz aslında
yaz da geliyor kiloları vermek lazıım

peki sizin boy ve kilo kaç?
ne kadar zamanda kaç kg den kaç kg ye düştünüz?:26::26::26::26::26::26:

süper.. nasıl bir program uyguladınız? spor , yeme, içme v.s..

diyet listem yoktu kesinlikle o gün evde ne varsa ondan yiyordum ama tabiki porsiyonu azaltarak ve birazda yağına tuzuna özen göstererek.
protein ağırlıklı beslendim makarna pilav vs yemedim hiç. abur cuburu tamamen kestim. bazen belki bir parça bitter çikolata çok istersem :)
bir de öğlenlere kadar uyumayı kestim. sabah 8-8,5 gibi kalkıp yeşilçay vs içip 40-60 dakika arası tempolu yürüyüşümü yaptım eve gelince biraz egzersiz yaptım. su o kadar çok içmedim ama yinede her zamankinden fazla içtim diyebilirim. bir de yeşil çay her gun 2 fincan mutlaka içtim. tam tahıllı ekmek yedim ekmek olarak, her öğünde 1 dilim , yarım dilim ne kadar açsam, çok aç olsam bile 2 dilimi geçmedi ekmek. bu şekilde bir program uyguladım kendimce , işe yaradı denilebilir sanırım

GÜNAYDIN KIZLAR
DURMAK YOK YOLLARIMIZA DEVAAAMMMMMM

5.gün:
Sabah:
* 1 küçük muz * 1 portakal * 3 ceviz içi.
Ara:
* Yapılmayacak
Öğlen:
* 1 porsiyon tavuk şiş * 1 porsiyon ızgara sebze (kabak, kırmızı biber, yeşil biber, ıspanak, pazı, brokoli gibi).
Ara:
* 1 bardak yağsız ayran. yada * 6-7 tane mürdüm eriği.
Akşam:
* 4-5 kaşık bulgur pilavı * 1 porsiyon brokoli. Bol sarımsaklı yapılacak. * taze sarımsak, tere, roka, marul söğüş olarak yenilecek.
Gece:
* Küçük bir avuç sarı leblebi yada * 1 yeşil elma

o güzelmiş menün haftasonu geliyor kahvaltı biraz kaçıyo benim haftasonu olunca bugün daha dikkkatli olmalıyım o yüzden
sen de baya bi kilo vermişsin çizelgeni gördüm ne kadar zamanda verdin maşalahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…