diyet listem yoktu kesinlikle o gün evde ne varsa ondan yiyordum ama tabiki porsiyonu azaltarak ve birazda yağına tuzuna özen göstererek.
protein ağırlıklı beslendim makarna pilav vs yemedim hiç. abur cuburu tamamen kestim. bazen belki bir parça bitter çikolata çok istersem :)
bir de öğlenlere kadar uyumayı kestim. sabah 8-8,5 gibi kalkıp yeşilçay vs içip 40-60 dakika arası tempolu yürüyüşümü yaptım eve gelince biraz egzersiz yaptım.su o kadar çok içmedim ama yinede her zamankinden fazla içtim diyebilirim. bir de yeşil çay her gun 2 fincan mutlaka içtim. tam tahıllı ekmek yedim ekmek olarak, her öğünde 1 dilim , yarım dilim ne kadar açsam, çok aç olsam bile 2 dilimi geçmedi ekmek. bu şekilde bir program uyguladım kendimce , işe yaradı denilebilir sanırım
o güzelmiş menün haftasonu geliyor kahvaltı biraz kaçıyo benim haftasonu olunca bugün daha dikkkatli olmalıyım o yüzden
sen de baya bi kilo vermişsin çizelgeni gördüm ne kadar zamanda verdin maşalahh
Hafta sonu hep kaçıyor maalesef
2 yıl olmak üzere , verdim 22 kiloyu ....
1,5 yıla yakın bir süre 10 kilo gitti (ağır verdim çünkü emziriyordum)..
6 aydır da 12 kilo gitti..
Doğumda aldığım 22 kilonun hepsini verdim böylece ama gözüm 55 de
selam kızlar. bende 168 cm ve 60 kiloyum ama vermem lazım. bana yardım edın bırlıkte zayıflayalım
Merhaba. Ben 62 kiloyum boyum 1.68. Geçen sene eylül ayından itibaren 86 kilodan düştüm bu kiloya yavaş yavaş ama sağlıklı😊 şimdi hedefim mayıs sonuna kadar 55 olmak sıkı çalışmam lazım. Herkese kolay gelsin😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
baslangıc kilosu :68,5
bugün 26.günümdeyim
gecen hafta 66,1
bu hafta:66.3
merhaba 200 gr
ben bu ara yani 2 haftadır egzersiz yapamıyorum kendimi sürekli yorgun hissediyorumtavsiyesi olan var mı ?
Bende 1 hafta önce tekrardan diyette başladım bugün itibariyle 2.haftama girecem inşallah:))
Gecen senede diyet yapmıştım 1 ayda 5-6 kilo vermiştim 69'dan 63 civarina inmiştim ama hasta olmuştum ve malesef biraktim zamanla geri aldim üstünede eklendi.
1 hafta önce pazartesi günü 71.200 düm bu sabah 69.700 olmuşum 69u gördüm ya daha gaza geldim ilk hedefim 60 ama istedik kilom 55-58 arasi.boyum 1.60 :))
Ben diyet yapmiyorum diyet yaptigim zaman cok ac hiss ediyorum kendimi sadece yediklerimi dikkat ederek ve her akşam koşu baninda 1 saat tempolu yürüyorum.
Araniza benide alin :)))
Kızlar bakıyorumda pazartesi bildirimlerini bırakmışsınız...
Kilo bildirimi 68,5
1 mayısta yeni bir diyete başlıyorum benimle olmak isteyenler bilgi versin sadece o kişilerle liste yapıcam bebeklerrrrrr
Gecen yil sıkı bir diyet yapmıştım kondisyon bisikleti sürmüştüm ve haftanin iki günü spora gitmiştim.kilolar gitsinde ne kadar giderse gitsin demiştim ama zaten hepsini geri aldim :))) 1 ayda 10kilo verenlerde var onlara ne demek lazim :)tam benliksin canım bende diyet yapmıyorum hatta akşam yürüyüşünden sonra lahmacun yedimben 1 ayda 3 kg verdim ama bu sürecin iki haftası egzersiz ve yediklerime dikkat etmekle geçti geri kalan zamanlarda saldım kendimi hep...ama senin 1 ayda 5,6 kg vermen cok değil mi ..birde biizim arkadaş bana ayda 3 kg cok vermişsin zararlı diyor
beni kayda almıyorsun sanırım..
Ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?