60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün hiç giremedim akşamda kaçırdım biraz tatlı da yedim ahhh beni ne yapmalı söz vermiştim bu hafta çok dikkatli olucaktım ama neyse bakalım
dün jillianla 3. gündü ve 30 dk koşu bandında hızlı tempoda yürüdüm bu da bişey yani :))

sabah 7:30 kahvaltı bir yumurta zeytin peynir domates salatalık bir dilim ekmek ve azıcık helva !

öğlen 12:00 yine evden getirdim domates peynir zeytin biraz çiğ badem kuru kayısı

akşama bulgurlu kabak yemeği yogurt ve bol salata 18:30

ekstralarım olmaz inşalah

öğle arasında bir saat yürüyüş yapmayı planlıyorum inşalaah
evde de jillian yaparsam süper olur

protein tok tutuyor cidden hemen hemen aynı kiloları vermişiz bende 68-69la başladım şu anda 61 geliyorum hedef 57-58
insan spor yapıp emek hacayınca o abur cuburları da yiyesi gelmiyor

Hafta sonu hep kaçıyor maalesef

2 yıl olmak üzere , verdim 22 kiloyu ....
1,5 yıla yakın bir süre 10 kilo gitti (ağır verdim çünkü emziriyordum)..
6 aydır da 12 kilo gitti..
Doğumda aldığım 22 kilonun hepsini verdim böylece ama gözüm 55 de

o güzelmiş menün haftasonu geliyor kahvaltı biraz kaçıyo benim haftasonu olunca bugün daha dikkkatli olmalıyım o yüzden
sen de baya bi kilo vermişsin çizelgeni gördüm ne kadar zamanda verdin maşalahh

bende emziriyorum hala 16 aylık kıızm var benimde emziriyoırum diye salmıştım ama toparlıyorum artık
benimde gözüm 55te ama 57-58e de razıyım yani boyumda 164 yeterli olur diye düşünüyorum oraya bi gelseydik

selam kızlar. bende 168 cm ve 60 kiloyum ama vermem lazım. bana yardım edın bırlıkte zayıflayalım

Boyuna göre kilon iyi aslında ama tabii ki önemli olan senin kendini hangi kiloda mutlu hissetmen.

Hoşgeldin aramıza. P.tesileri kilo bildirimi ona göre :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu sabah canım felaket roka istedi.Kendimi markette buldum.

Yarım demet roka ,çeri domates,1 kk kadar peynir,2 zeytin,1 haşlanmış yumurta,2 kupa şekersiz çay,2 dilim tam buğday ekmeği yedim.

Ben öğlen yemeği yemediğim için sabahları yemek konusunda birz bonkörüm :)

Bu sabah canım felaket roka istedi.Kendimi markette buldum.

Yarım demet roka ,çeri domates,1 kk kadar peynir,2 zeytin,1 haşlanmış yumurta,2 kupa şekersiz çay,2 dilim tam buğday ekmeği yedim.

Ben öğlen yemeği yemediğim için sabahları yemek konusunda birz bonkörüm :)

Öğlen:

Bir kase light yoğurdun içine bir elma,biraz kuru meyveli müsli ve biraz tarçın karıştırarak yedim

Şu ana kadar 2800 ml. su

Merhaba. Ben 62 kiloyum boyum 1.68. Geçen sene eylül ayından itibaren 86 kilodan düştüm bu kiloya yavaş yavaş ama sağlıklı😊 şimdi hedefim mayıs sonuna kadar 55 olmak sıkı çalışmam lazım. Herkese kolay gelsin😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de mayıs sonuna kadar 54-55,i hedefliyorum ... Hepimize kolay gelsin :)

Boy: 1,64

15 gün önce tartılmıştım en son 62 kg. İdim

Araya regl girdi geçen hafta kilo bildirimi yapamadım

Bu sabah tartıldım 60,2 geldim :) :)

Şeytanın bacağını kırdım sanki...

Bende 1 hafta önce tekrardan diyette başladım bugün itibariyle 2.haftama girecem inşallah:))
Gecen senede diyet yapmıştım 1 ayda 5-6 kilo vermiştim 69'dan 63 civarina inmiştim ama hasta olmuştum ve malesef biraktim zamanla geri aldim üstünede eklendi.
1 hafta önce pazartesi günü 71.200 düm bu sabah 69.700 olmuşum 69u gördüm ya daha gaza geldim ilk hedefim 60 ama istedik kilom 55-58 arasi.boyum 1.60 :))
Ben diyet yapmiyorum diyet yaptigim zaman cok ac hiss ediyorum kendimi sadece yediklerimi dikkat ederek ve her akşam koşu baninda 1 saat tempolu yürüyorum.
Araniza benide alin :)))

Son düzenleme:
Kızlar bakıyorumda pazartesi bildirimlerini bırakmışsınız...
Kilo bildirimi 68,5

1 mayısta yeni bir diyete başlıyorum benimle olmak isteyenler bilgi versin sadece o kişilerle liste yapıcam bebeklerrrrrr

baslangıc kilosu :68,5
bugün 26.günümdeyim
gecen hafta 66,1
bu hafta:66.3
merhaba 200 gr
ben bu ara yani 2 haftadır egzersiz yapamıyorum kendimi sürekli yorgun hissediyorum tavsiyesi olan var mı ?

gecen hafta: 66,3
Bu hafta:65,5
giden 800 gr
ve 32 günde 3 kg vermiş bulunuyorum
(diyet yapmıyorum bugünde yürüyüşe başladım devam edebilirsem)

tam benliksin canım bende diyet yapmıyorum hatta akşam yürüyüşünden sonra lahmacun yedim ben 1 ayda 3 kg verdim ama bu sürecin iki haftası egzersiz ve yediklerime dikkat etmekle geçti geri kalan zamanlarda saldım kendimi hep...ama senin 1 ayda 5,6 kg vermen cok değil mi ..birde biizim arkadaş bana ayda 3 kg cok vermişsin zararlı diyor

Kızlar bakıyorumda pazartesi bildirimlerini bırakmışsınız...
Kilo bildirimi 68,5

1 mayısta yeni bir diyete başlıyorum benimle olmak isteyenler bilgi versin sadece o kişilerle liste yapıcam bebeklerrrrrr

Beni kayda almıyorsun sanırım..

Gecen yil sıkı bir diyet yapmıştım kondisyon bisikleti sürmüştüm ve haftanin iki günü spora gitmiştim.kilolar gitsinde ne kadar giderse gitsin demiştim ama zaten hepsini geri aldim :))) 1 ayda 10kilo verenlerde var onlara ne demek lazim :)
Simdi sadece yediklerime dikkat ediyorum 18'den sonrada yemiyorum şuan acım acliktin uykum gelmiyor
Bakalim ilk hafta 1.5 kilom gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…